Σάββατο 6 Μαΐου 2017

The GOOD and the BAD ~ April 2017

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα :)
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑ!!!
Είμαι πάλι εδω, με μια νεα σειρά αναρτήσεων! Επειδή τις περισσότερες φορές, όταν κάνω αγαπημένα του μήνα, εχω και πολλά προιόντα που δεν μου άρεσαν αλλά δεν σας τα έδειχνα ποτέ, έκανα μια διαφοροποίηση και μαζί με τα αγαπημένα μου για κάθε μήνα, θα σας δείχνω και όσα προιόντα ΔΕΝ λειτούργησαν σε εμένα και δεν μου άρεσαν!
Ελπίζω να σας αρέσει η νεα μου ιδέα και να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε, να αποφύγετε ή να αγαπήσετε κι εσείς κάποια απο τα προιόντα που θα σας δείξω!!!! Φυσικά, στο τέλος της ανάρτησης θα σας εχω και το προιόν του μήνα, αυτό δηλαδή που λάτρεψα περισσότερο απο ολα τον εκάστοτε μήνα!!!! 
Για να ξεκινήσουμε:

THE GOOD:

Ξεκινάω με μια εταιρεία ΕΡΩΤΑ, την οποία τώρα τελευταία ξεκίνησα να δοκιμάζω και την εχω αγαπήσει!
Μιλάω για τη Natura Siberica <3
Πρίν καιρό είχα πάρει ενα εποχιακό κουτί απο CherryBox το οποίο περιείχε αποκλειστικά προιόντα της Natura Siberica και έτρεξα να το προλάβω!!!
Ενα απο τα προιόντα που περιείχε, είναι αυτή η μάσκα προσώπου για ενυδάτωση με Aloe Vera & Bamboo! Πρόκειται για μια μασκα σε μορφή τζελ, ενα πάρα πολύ δροσερό τζελ με ελαφρύ άρωμα! Έφτασε στα χέρια μου σε μια περίοδο που είχα εμφανίσει έντονη ξηροδερμία γύρω απο το στόμα κυρίως. Η μάσκα αυτή με βοήθησε πάρα πολύ και ενυδάτωνε τέλεια το πρόσωπο μου! Είναι τέλεια για το καλοκαίρι, ελαφρυά και απόλυτα δροσερή!!!!! 



Natura Siberica και πάλι και συνεχίζω με το STAR προιόν της εταιρείας που πιστεύω πως οι περισσότερες το γνωρίζετε!!!!! Πρόκειται για το Nothern Soap για βαθύ καθαρισμό προσώπου! Έχει ως κύριο συστατικό τον ενεργό άνθρακα, σε αυτο οφείλεται και το μαύρο του χρώμα και περιέχει επίσης oblepikha oil, Siberian pine oil, Bilberry oil, rasberry oil και πολλά ακόμη οργανικά συστατικά. Πραγματικά πρόκειται για ενα μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο προιόν! Περιέχει ενα ειδικό σφουγγαράκι με το οποίο απλώνεις αλλά και αφαιρείς το προιόν! Απλώνεις το προιόν αυτό σαν μάσκα στο πρόσωπο, χρειάζεται να το αφήσεις 1-3 λεπτά μόνο και έπειτα το αφαιρείς με βρεγμένο σφουγγαράκι και κάνει αφρό καθαρίζοντας μοναδικά το πρόσωπο!!!





Έχει άρωμα πικραμύγδαλο και μαύρο χρώμα όπως προείπα!!! Ειλικρινά το αγαπώ!!!!! Καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και κατι που πρόσεξα είναι πως αποτρέπει την εμφάνισει σπυριών και μαύρων στιγμάτων. Αξίζει να το δοκιμάσετε και να έχετε ενα τοσο εξειδικευμένο καθαριστικό προιόν για την περιποίηση του προσώπου σας!!!!!







Ένα αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον Απρίλιο είναι απο Le Petit Marseillais με έλαιο αργκάν και άνθη πορτοκαλιάς! Το είχα βρει 1+1 και ενθουσιάστηκα με το άρωμά του!!! Προσφέρει ενυδάτωση και καθαρίζει πολυ καλά αφήνοντας απαλά αρωματισμένο το δέρμα!!!! Είναι στα 250ml και βολεύει πάρα πολύ για ταξίδια!!! Μοσχοβολά και αξίζει να το δοκιμάσετε!!!









Τον περασμένο μήνα δοκίμασα για πρώτη φορά τα Dry Shampoo απο Batiste τα οποία είναι πολύ famous γενικά!!!! Λάτρεψα το συγκεκριμένο με άρωμα καρύδας απο τη σειρά Tropical!!!! Μυρίζει μοναδικά και δίνει άμεσα όγκο, απομακρύνει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και παρατείνει τον χρόνο για το επόμενο λούσιμο! Εγω εχω ξηρά μαλλιά γενικά αλλά είναι σγουρά και με το συγκεκριμένο τα φρεσκάρο και τους δίνω ωραίο όγκο και σχήμα!!!! Είναι στα 200ml και το πήρα κοντα στα 4 ευρώ απο Hondos Center. Είναι το δεύτερο που χρησιμοποιώ και θα ήθελα να δοκιμάσω και το Cherry αλλά και αυτό με αμύγδαλο που ειναι 2 σε 1 και προσφέρει και θρέψη! Αν έχετε δοκιμασει κάποιο θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας!!!! 


Συνεχίζω με 2 concealers απο την αγαπημένη Essence τα οποία απέκτησα τον τελευταίο καιρό και τα χρησιμοποίησα καθημερινά τον περασμένο μήνα!!! Το ενα είναι σε μορφή στικ και το άλλο σε υγρή μορφή! Αυτό σε μορφή στικ, το anti-spot cover stick απο τη σειρά Pure Skin, υποσχεται δράση ενάντια στα σπυράκια, προσφέρει καλή κάλυψη, σεν είναι ξηρό ούτε λιπαρό. Εγω δεν εχω ιδιαίτερα σπυράκια οπότε δεν παρατήρησα κατι τέτοια αλλά σαν προιόν μου άρεσε πάρα πολύ. Το χρησιμοποιούσα σε κοκκινίλες και τυχόν σπυράκια, πριν τοποθετήσω το make up και μου εδεινε εξτρα κάλυψη. Είναι πολύ καλό και αξίζει δοκιμή. Το εχω στην απόχρωση 02 Sand. 
Το επόμενο είναι μια νεα κυκλοφορία της εταιρείας απο τη σειρά Get picture ready στη  απόχρωση 10 Ivory. Πρόκειται για ενα concealer για κατω απο τα μάτια μιας και υποσχεται πως δινει λάμψη και φωτίζει. 

Έχει σφουγγαράκι απο το οποίο βγαίνει το προιόν και μπορείς να το απλώσεις με αυτό κατευθείαν. Η απόχρωση αυτη ειναι πολυ ανοιχτοχρωμη και φωτιζει αμεσα καλύπτοντας παράλληλα μαυρους κυκλους και σακούλες. Είναι ενα πολυ καλο concealer και οικονομικό, δεν κανει γραμμές και δεν είναι λιπαρό. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, το θεωρώ κατάλληλο για καθημερινό μακιγιάζ και θα σας βολέψει πολυ!!!!






Πάμε τώρα σε 2 τεράστιες αγάπες, 2 απο τα Lip Cream Stain των Sephora στις αποχρώσεις 26 & 35!!!!
Το 26 είναι ενα σκούρο, καθαρό καφέ χρώμα με ελάχιστο κόκκινο!!!! Το 26 το οποίο είναι η μεγάλυ μου αδυναμία, είναι ενα ιδιαίτερο μωβ, ψυχρό το οποίο πραγματικά έχει γινει το μονο κραγιον που φοράω οποιαδήποτε στιγμή της ημερας!









Ειναι κατάλληλο για πρωινο μακιγιαζ αλλά και για βραδινο μιας και ειναι ακρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο σαν απόχρωση!!!! Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τα υγρά κραγιόν απο Sephora να το κανετε άμεσα μιας και είναι άκρως σταθερά, ματ, με τέλεια απόδοση, υπεροχες αποχρώσεις και θα διαρκέσουν στα χείλη σας για,ώρες!!!! Είναι τα αγαπημένα μου!!!!





ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ:

Η μεγάλη μου αγάπη είναι το ισιωτικό μαλλιών απο Remington το Pro-Ceramic Extra το οποίο αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου και το εχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!!!! Ήθελα πολλά χρόνια να αγοράσω ενα ισιωτικό για τα μαλλιά και κατέληξα στο συγκεκριμένο και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ (στο ιντερνετ).

 Είναι το καλύτερο ισιωτικό που εχω δοκιμάσει! Έχει αρκετά μεγάλες πλάκες, φτάνει σε θερμοκρασία εως 230 βαθμούς και το αποτέλεσμά του είναι μοναδικό! Με μια κίνηση ισιώνει τέλεια τα μαλλιά ακόμη και τα δικά μου που είναι σγουρά, ξηρά και φριζαρισμένα. Οι πλάκες του ειναι πολύ απαλές, δεν κόβουν την τρίχα και δεν τραβανε τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο και ακόμη πιο τέλεια είναι η διάρκειά του. Τόσα χρόνια κάθε φορά που ισιωνα τα μαλλιά μου, μετά απο 2-3 ωρες χαλούσαν, αρχιζανε να σγουραίνουν και να φριζάρουν. Με αυτο το ισιωτικό το αποτέλεσμα διαρκεί 2 μέρες!!!!! Ειλικρινά αν ψάχνετε ενα πολύ καλό και παράλληλα οικονομικό ισιωτικό αναζητήστε το!!!!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!

THE BAD:
Ενα προιόν που ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αλλά ήταν μια πλήρης απογοήτευση είναι το foundation απο Catrice το HD Liquid Coverege. Το εχω στην απόχρωση 010 Light Beige. Το αστείο είναι πως αναφέρει οτι διαρκεί περισσότερες απο 24 ώρες, οτι έχει εφε δεύτερου δέρματος χωρίς το αίσθημα μάσκας για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ακουγόταν ιδανικό αλλά ειλικρινά απο οσα γράφει κάνει τα αντίθετα. Είναι υπερ-ξηρό, δεν απλώνεται εύκολα, κάνει λεκέδες και μπαλώματα, κάθετε πανω σε λεπτές γραμμές και τονίζει κάθε ατέλεια και ξηρή περιοχή του προσώπου, μαζέυετε σε διάφορα σημεία, δεν καλύπτει τα σημεία του προσώπου που είναι πιο λιπαρά και φυσικά φαινεταί "παστωμένο" το πρόσωπο το άκρως αντίθετο απο το εφε δεύτερου δέρματος που υπόσεχεται. Προσπάθησα να το απλώσω με χέρια, πινέλο, beauty blender κλπ και ΔΕΝ δούλεψε με τίποτα. Δοκίμασα να βάλω λίγη ποσότητα, πολύ ποσότητα και πάλι ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!! 




Και τέλος, ακόμη ενα προιόν που δεν λειτουργεί και κάνει τα αντίθετα απο οσα υπόσχεται είναι ενα ξηρό σαμπουάν απο Batiste και πάλι το οποίο είναι 2 σε 1 και υπόσχεται διπλάσιο όγκο. Είναι το πρώτο ξηρό σαμπουάν απο Batiste που αγόρασα, πριν πάρω το Tropical που σας ανέφερα παραπάνω, και απογοητεύτηκα!!!! Βαραίνει τα μαλλιά, αφήνει πάρα πολύ λευκή σκόνη, δεν προσφέρει καθόλου όγκο και δεν απορροφά τη λιπαρότητα καθόλου!!! Είδατε, ίδια εταιρεία, ίδιας φιλοσοφίας προιόντα και προσωπικά το Tropical το αγάπησα και αυτό ΔΕΝ!!!! Θα ήθελα στα σχόλια να μου πείτε για τα Batiste που εχετε δοκιμάσει και αν σας άρεσαν η οχι!!!




Αυτά ήταν λοιπόν τα προιόντα που χρησιμοποίησα τον περασμένο μήνα και είτε μου άρεσαν είτε οχι!!!!!! 
Πώς σας φάνηκαν; Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;
Θα ήθελα κυρίως να μου πείτε αν οσα δεν λειτούργησαν σε εμένα τα έχετε δοκιμάσει και σας αρέσουν!!!! 
Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο απο οσα σας έδειξα;

Φιλιά πολλά, σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!!!!
Να έχετε ενα υπέροχο Σ/Κ <3
Καλή συνέχεια!!!!

2 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το BATISTE Heavenly Volume. Το αγόρασα όταν μου τελειώσετε το Batiste Original και κυριολεκτικά με απογοήτευσε. Καμία σχέση με το Original, δεν δίνει καθόλου όγκου και αφήνει υπολείμματα σκόνης στα μαλλιά, χωρίς να απορροφά λιπαρότητα με αποτέλεσμα αυτά να έχουν πολύ περίεργη υφή. Έχω ήδη γυρίσει ξανά στο Original αλλά διαβάζοντας την ανάρτησή σου σκέφτομαι να δοκιμάσω και το Tropical.

    Φιλιά,
    Ιωάννα
    http://ioannasnotebook.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι είχα βάλει στο μάτι το HD Liquid Coverege της Catrice αλλά δεν νομίζω να το δοκιμάσω μετά την ανάρτηση σου. Πολλά φιλιά :)
    beautyproject-elinachris.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή