Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

~ Ebay Haul ~



 💟 Χαιρετώ την καλύτερη παρέα!!!! 💟
Τί κάνετε; Πώς περνάτε;
Έχουμε πάλι καιρό να τα πούμε, αλλά σήμερα είμαι εδω για να σας δείξω καποια πραγματάκια που αγόρασα απο το Ebay και τα περίμενα τόόόόσο καιρό να έρθουνε!!!! 
Οπότε τώρα που τα συγκέντρωσα όλα σκέφτηκα να σας τα δείξω γιατί μου άρεσαν όλα πάρα πάρα πολυ, αλλά ενα απο αυτά ειδικα, το λάτρεψα! 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση για να δείτε για ποιό μιλάω, και πιστεύω οτι θα το αγοράσετε και εσείς!!! 👌








 



 👉 Σετ απο 10 δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη! Είναι ολα σε ασημί απόχρωση και μου αρέσουν πολύ γιατί, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, φοριούνται στο πάνω μέρος των δαχτύλων κάτι που είναι του γούστου μου και μου αρέσει πολύ, να τα φοράω και όλα μαζί αλλά και να επιλέγω κάποια απο αυτά!







 💜 Μπορείτε να τα βρείτε εδω: 
και κοστίζουν μόνο 0,67 λεπτά του ευρώ!

 
👉 Επειδή πολύ συχνά διαβάζω βιβλία, και πολλά βιβλία, κι επειδή συνηθίζω να διαβάζω πριν κοιμηθώ, δεν μου αρέσει να εχω όλα τα φώτα ανοιχτά, όποτε πήρα αυτό το gadget-άκι!
Είναι ενα φωτάκι Led, μικρό, το οποίο έχει κλίψάκι για να μπορείς να το πιάσεις στις σελίδες του βιβλίου και να φωτίζει ώστε να μπορείς να διαβάσεις εύκολα!!!!! Το θεωρώ πολύ χρήσιμο και πρακτικό!


❤ Μπορείτε να το βρείτε εδω:
 και μου κόστισε 1,06 ευρώ!!!!


 




👉Αγόρασα επίσης αυτό το όμορφο πορτοφόλι σε κόκκινο χρώμα και το έκανα δώρο στη μαμα μου!
Είναι μεγάλο, ευρύχωρο, έχει πολλές θήκες, για κάρτες, για ψηλά, για φωτογραφίες κλπ και είναι πολύ όμορφο και φτιαγμένο απο καλό υλικό!
Δεν φαίνεται καθόλου οτι πρόκειται για πορτοφόλι που κοστίζει 3,68 ευρώ!!!!







💗 Μπορείτε να το βρείτε εδώ:



👉 Πάμε τώρα στα δικά μας αγαπημένα!
Αγόρασα αυτό το σετ με μολύβια χειλίων σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο, κάθε συνδυασμό και κάθε κραγιόν που θέλετε να φορέσετε!!!!

Είναι απο την εταιρεία Me Now απο την οποία εχω δοκιμάσει κι άλλα μολύβια στο παρελθόν και είναι εξαιρετικά!!!!

Μου αρέσουν παρα πολυ τα συγκεκριμενα, που εχουν την απόχρωση στο καπάκι μιας και ειναι πιο εύκολο να επιλέξεις το χρώμα που θέλεις!!!! Μου αρεσουν πολυ οι αποχρώσεις που περιεχει το σετ αυτο, μιας και εχει καποια υπεροχα nudes αλλά και καφε, μωβ και σκούρα κόκκινα!

Έχουν πολύ καλή απόδοση, είναι πολύ μαλακά και εχουν καλή διάρκεια!!! Κοστίζουν 2,77 ευρώ!

💛 Μπορείτε να τα βρείτε εδω: 



👉 Αγόρασα ακόμη ενα υγρό, ματ κραγιόν, απο τα γνωστά που κυκλοφορούν σε 30+ αποχρώσεις στο ebay! Εχω άλλες 4 αποχρωσεις απο τα συγκεκριμενα και επειδη μου αρεσαν πολυ, ειναι σταθερα και με φοβερη απόδοση, είπα να πάρω κι ενα ακόμη! Έψαχνα ενα σκούρο μπορντώ χρώμα και ψάχνοντας βρήκα την απόχρωση 33, η οποία στο φωτογραφίες φαινόταν έτσι:













Όταν έφτασε στα χέρια μου όμως, η απόχρωση δεν είχε καμία σχέση!!!! Πρόκειται για ενα κεραμιδί χρώμα..... :( Με τις προηγουμενες 4 αποχρώσεις που εχω δεν ειχα κανενα θεμα και ήταν ολόιδιες με τις φωτογραφίες....... :(
💝 Κοστίζει 0,93 λεπτά του ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδω:




👉 Πάμε τώρα στο τελευταίο, το οποίο αποτελεί μια έκπληξη για μένα και το εχω πραγματικά αγαπήσει!!!! Ψάχνοντας για σφουγγαράκια μακιγιάζ "έπεσα" πάνω σε αυτά, τα οποία φέρουν την επωνυμία του γνωστού Beauty Blender, έρχονται σε ίδια συσκευασία και μπορείς να τα βρεις σε πολλές αποχρώσεις!

Μόλις τα είδα σκέφτηκα πως αξίζει να δοκιμάσω ενα επειδή μου κέντρισε το ενδιαφέρον η τόσο καλή απομίμηση του αυθεντικού κι επειδή κόστιζε μόνο 2,25 ευρώ. Οπότε λεω ας δούμε πόσο καλό θα είναι!

Επέλεξα το μαυρο χρώμα που μου αρέσει πάρα πολυ!!! Λοιπόν κορίτσια, είναι κα-τα-πλη-κτι-κο!!!! Είναι απιστευτα απαλο, μαλακό, ελαστικό, αποτελείται απο υπέροχο υλικό και είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που εχω χρησιμοποιήσει! Περιεχει ακόμη και το χαρτάκι οδηγιών και γενικά είναι ολόιδιο με το αυθεντικό! Κάναι καταπληκτική δουλειά και θα πάρω σίγουρα ακόμη 2-3 για να εχω !!!!! Το αγαπώ!!!!!!! Θα σας αφήσω 2-3 links απο διάφορους πωλητές μιας και αυτός απο τον οποίο το αγόρασα εγω εχει δαγράψει το link!!!!!!!! Να το δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε!!!!!!!!




 Αυτά ήταν όσα απέκτησα τελευταία απο το Ebay!
Πώς σας φάνηκαν;
Εμένα μου άρεσαν ολα πάρα πολύ και σας προτείνω να αγοράσετε τα μολύβια και το σφουγγαράκι!💕
😍 Πρίν λίγο ανέβηκε και ολοκαίνουριος διαγωνισμός στη σελίδα του Mon Fabuleux Destin στο Facebook και θα χαρώ πολύ να πάρετε μερος!!!!!!

Περιμένω τα σχόλιά σας! 
Πολλά φιλιά !!!

7 σχόλια:

  1. Με γεια σου Δημητρα,να τα ευχαριστιθεις ολα. 3,68?? Κι ομως φαινεται ακριβο! Και με χρωμα που προσελκυει χρημα! Καλοφορετο και παντα γεματο,πες στη μαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκω πολύ όμορφους θυσαυρούς στο Ebay ^_^
      Να σαι καλα!!!!! ΕΥχαριστω πολυ πολυ <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον haul! Να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσες αγορές, να τα χαρείς με υγεία κουκλί μου. Θα ήταν τέλειο να μας κάνεις κάποια στιγμή μια ανάρτηση με τα 10 αγαπημένα σου βιβλία/προτάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'έυχαριστώ πάρα πολυ γλυκούλα μου!!!!
      Πολυ ωραία η ιδεα σου, μιας και διαβάζω αρκετά!!!
      Θα το κανω συντομα!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Το λαμπάκι για τα βιβλία με ξετρέλανε, θα το παραγγείλω κα εγώ!!!! Το ebay είναι φοβερό και γω τελευταία όλο και κάτι παραγγέλνω!!! Καλή Πρωτοχρονιά και ένα ευτυχισμένο χρόνο να έχεις!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή