Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

~ Smile Pharmacy Unboxing ~

Χαιρετώ την αγαπημένη μου παρέα ^_^
Τί κάνετε;;;;

Εγω σήμερα είμαι μαζί σας για να σας δείξω κάποια προιόντα που αγόρασα απο το ηλεκτρονικό φαρμακείο Smile Pharmacy, να μου πείτε αν τα εχετε δοκιμάσει, ποιά είναι η γνώμη σας και γενικά να ανταλλάξουμε απόψεις!!!!

Για πάμε τα δούμε:



Επιτέλους απέκτησα το  INTERMED White Unident Kit Ολοκληρωμένο Σύστημα Λεύκανσης  το οποίο το ήθελα τόόόόσο καιρό και παντα το θεωρουσα ακριβο! Αλλα στο συγκεκριμένο φαρμακείο το βρήκα στα 13,75 οπότε το παρήγγειλα! Πρόκειται για ενα σύστημα 14ων ημερών και το πακέτο περιλαμβάνει λευκαντική οδοντόκρεμα, στυλό λεύκανσης, ειδικό τζελ λεύκανσης και μασελάκι με φωτακι LED το οποίο πραγματοποιεί τη λεύκανση! Θα σας κάνω αναλυτικό review με τα αποτελέσματα, φωτογραφίες πριν-μετά κλπ. 

Αυτό το προιόν, το βρήκα τυχαία, δεν το είχα δει ξανά και δεν το γνώριζα! Διαβάζοντας όμως αυτά που υπόσχεται αποφάσισα να το αγοράσω! Είναι απο την εταιρεία Lanes και πρόκειται για Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγιά Μπύρας, Βιταμίνες B1, B2 & Βιοτίνη. Ειναι  συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της καλής υγείας μαλλιών, νυχιών και δέρματος καθώς και την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Εγω το πήρα για να με βοηθήσει στην τριχόπτωση και να δυναμώσει τα μαλλιά μου και ελπίζω να κάνει όντως δουλειά και γενικά να κάνει αυτό που υπόσχεται!!!! Πήρα τη συσκευασία με τις 200 ταμπλέτες (υπάρχει και με 400) και κοστίζει 5,86 ευρώ! Αν θέλετε review και παραπάνω πληροφορίες πείτε μου στα σχόλια!


Η μητέρα μου πήρε ξανά την αγαπημένη της κρέμα νυχτός απο την Apivita, απο τη σειρά wine elixir! Περιέχει κόκκινο κρασί και κερί μέλισσας και είναι μια πολύ πλούσια κρέμα και πολύ αποτελεσματική! Προσφέρει ενυδάτωση, μειώνει τις δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές! Χαακτηριστικά η μητέρα μου αναφέρει πως με τη συγκεκριμένη κρέμα βλέπει ενα "λαμπερό πρόσωπο" :)
Κοστίζει 23 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ




Καιιιι φυσικάάά....δεν θα μπορούσε να λείπει απο παραγγελία το αγαπημένο Ωμέγα 3 των γονιών μου απο την εταιρεία Health Aid. Το αγοράζουμε πολύ πολύ καιρό και το εμπιστευόνται απόλυτα! Ο πατέρας μου εχει αντικαταστήσει το χάπι κατά της χοληστερίνης και οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές!!! :)
Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ. Κοστίζει 18,25 η συσκευασία των 90.



Μαζί με την παραγγελία μου, μου στείλανε και μερικά δείγματα τα οποία υπάρχουν στην παρακάτω φωτογραφία και χάρηκα πολύ μιας και εχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω:

Αυτά ήταν τα προιόντα που αγόρασα απο το ηλεκτρονικό φαρμακείο Smile Pharmacy, οι τιμές του οποίου ήταν οι χαμηλότερες γιαυτό και το επέλεξα!!!!
Πώς σας φάνηκαν;
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;
Θα ήθελα πολύ τα σχόλιά σας, τις απόψεις και οτι άλλο θέλετε να μου πείτε!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Καλό βράδυ!!!
Πολλά φιλιά!

2 σχόλια:

  1. μπράβο που σου έβαλαν δείγματα!
    Εγώ τον τελευταίο καιρό είτε κάνω παραγγελία 20 ευρώ, είτε 120 άντε να βάλουν 1-2 δείγματα. Μόνο τελευταία αγόρασα από ένα καινούριο, γύρω σα 35 ευρώ η παραγγελία, μου έβαλε καμιά 10αριά δείγματα κι ενθουσιάστηκα!
    Περιμένω review για το κιτ!!!Μεγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως κι εγω το εκτιμώ πολύ οταν δίνεις χρήματα και σου βάζουν εστω 2-3 δείγματα!
      Απο ποιό φαρμακείο ψώνισες τελευταία; Να το προτιμήσω κι εγω!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή