Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

~Jumbo Haul ~ August 2016 ~

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!!
Τί κάνετε;;;;
Πώς περνάτε;;;; Εγω άρχισα σιγά σιγά να ψυχοπλακώνομαι, κλασικά όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, και ο λόγος;;; Επειδή ακόμη ενα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του!!!! Δεν πειράζει, να 'μαστε καλά να περιμένουμε τα επόμενα!!!

Σήμερα είμαι κοντά σας με ενα ποστ που αγαπάτε, όπως κι εγω, και ζητήσατε οι περισσότεροι να δείτε και δεν είναι άλλο απο ενα Jumbo Haul! Στις διακοπές μου στην Κέρκυρα, επισκέφθηκα τα Jumbo και πήρα κάποια πραγματάκια, είτε που αγαπώ και αγοράζω συχνά, είτε καινούρια που ήθελα να δοκιμάσω!!!!!

Για πάμε να σας τα δείξω,να σας πω γιατί τα διάλεξα
 και φυσικά αναλυτικά την τιμή του καθενός:






Αρχικά, ο λόγος που επισκέφθηκα τα Jumbo, ήταν επειδή ήθελα να αγοράσω μια τσάντα για την παραλία μιας και οι προηγούμενες χαλάσανε! Βρήκα τη συγκεκριμένη και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ τόσο για το σχέδιο και τα χρώματα της, κλασικό και αγαπημένο ασπρόμαυρο, όσο και για τις λαβές που έχει, οι οποίες είναι πολύ βολικές και δεν βαραίνουν τον ώμο, όσο βαριά και αν είναι η τσάντα. Την αγαπώ και με βόλεψε πάρα πολύ! Κοστίζει 5,99 :)








Κάτι που λάτρεψα ακόμη περισσότερο είναι αυτό το υπέροχο ψάθινο τσαντάκι-φάκελος. Στα Jumbo το πουλούσαν ως νεσεσέρ παραλίας αλλά εγω το θεωρώ ως το ιδανικό, βραδινό, καλοκαιρινό τσαντάκι. Νομίζω πως είναι υπέροχο για βραδινή έξοδο, πολύ κομψό και όμορφο. Χωράει αρκετά πράγματα και ειλικρινά μου άρεσε τόόόσο πολύ. Κοστίζει 2,99 μόλις!!! Ειλικρινά σκέφτομαι να πάω να πάρω και δεύτερο! Πώς σας φαίνεται;;;;










Αγόρασα για το λάπτοπ μου ενα ποντίκι με καλώδιο USB γιατί το προηγούμενο χάλασε και βγήκε πολύ καλό για την τιμή του....μακάρι να έχει και μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά δείχνει καλό! Κόστιζει 2,99 :)



















Πήρα ακόμη ενα ποτηράκι γυάλινο με καλαμάκι μιας και με βολεύει απίστευτα για κάθε ρόφημα, ειδικά κρύο. Πίνω πάντα τον καφέ μου σε αυτό και γενικά είναι βολικό και όμορφο!!!!! Κοστίζει μόλις 1,50 ευρώ :)















 Πήρα για ακόμη μια φορά το αγαπημένο μου μαλακτικό νεράκι σε spray για τα μαλλιά! Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ χρόνια και μου αρέσει να το χρησιμοποιώ ανάμεσα στα λουσίματα για να φρεσκάρω τις μπούκλες μου, να ενυδατώσω τα μαλλιά μου και να τα αρωματίσω! Μυρίζει πολύ όμορφα, περιέχει και αντηλιακά φίλτρα, δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!!!! Κοστίζει 1,99 :)











Φυσικά πήρα για ακόμη μια φορά αγαπημένους δίσκους ντεμακιγιάζ, τους οποίους χρησιμοποιώ καθημερινά και για τα πάντα! Πιο συχνά παίρνω αυτούς στη συσκευασία αριστερά, είναι στρογγυλοί και έχουν 2 πλευρές διαφορετικές, η μια απλή και η άλλη ανάγλυφη. Μου αρέσουν γιατί δεν διαλύονται και δεν χνουδιάζουν. Κοστίζουν 0,79 :) 

Πήρα να δοκιμάσω και αυτούς με τετράγωνο σχήμα, απο την εταιρεία Beauty Care. Η συσκευασία περιέχει 50 τεμάχια και κοστίζουν επίσης 0,79 :) Μου αρέσουν γιατί έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και ελπίζω να είναι ανθεκτικοί!!!!







Αγόρασα και πάλι το αγαπημένο μου σκουφάκι μπάνιου, το οποίο είναι άριστης ποιότητας, απο μέσα περιέχει ύφασμα σαν πετσέτα και το χρησιμοποιώ στα καθημερινά ντουζάκια όταν δεν θέλω να βρέξω τα μαλλιά μου! Μου αρέσει πολύ και κοστίζει 1,99 :)

Και δεν γινόταν να μην αγοράσω τα αγαπημένα πλέον γάντια απολέπισης σώματος! Είναι πολύ βολικά και με βοηθάνε πολύ στην απολέπιση του σώματος καθώς και με απλό αφρόλουτρο, χάρη στο υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένα, χαρίζουν ήπια απολέπιση χωρίς να τραυματίζουν φυσικά, αφήνοντας το δέρμα απαλό και καθαρό. Κοστίζουν 0,99 :)





2 πραγματάκια που μου κίνησαν πολύ την περιέργεια και ήθελα να τα δοκιμάσω είναι: 
συσκευασία με 15 φυλλαράκια σαπουνιού!!!! Ειλικρινά δεν εχω δει κάτι παρόμοιο πουθενά. Πρόκειται για πολύ λεπτά φυλλαράκια σαπουνιού, τα οποία μόλις έρθουν σε επαφή με το νερό κάνουν αφρό και καθαρίζουν τα χέρια σας. Είναι απίστευτα βολικά για ταξίδια μιας και η συσκευασία ειναι πολύ μικρή και χωράει άνετα παντού. Διάλεξα το άρωμα γιασεμί και μυρίζει καταπληκτικά! Κοστίζει μόνο 0,50 λεπτά και νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο!!

Και ενα μπουκαλάκι στα 50 ml, σε spray, το οποίο περιέχει απολυμαντικό για τις επιφάνειες. Κάτι εξίσου χρήσιμο, βολικό και πολύ πρακτικό για ταξίδια, μεσα μεταφοράς και οπουδήποτε αλλού. Κοστίζει 0,99 :) 

Πρακτικά ε;;;







 Αγόρασα αυτό το πλαστικό μπολάκι για να τρώω τα δημητριακά μου! Είναι πλαστικό, πολύ ελαφρύ και μου άρεσε πολύ το σχέδιό του. Κοστίζει 0,99 :)















Ένα απλό σφουγγάρι για το μπάνιο μου, αυτή τη φορά έχει και ενα παπάκι πάνω (5 χρονών) χι χι. Κοστίζει 0,79 :)
















Διάλεξα αυτό το πανέμορφο γυάλινο βαζάκι με καπάκι για να βάζω μέσα το Chia Pudding, το πρωινό μου που φτιάχνω με σπόρους chia και γάλα δηλαδή. Βολεύει παρα πολύ μιας και κατα την παρασκευή πρέπει να ανακατεύεις πολύ καλά τους σπόρους chia με τα υπόλοιπα υλικά και λειτουργεί σαν shaker. Έχει ιδανικό μέγεθος και τέλειο σχέδιο!!!! Κοστίζει 0,99 :)














Πήρα ως δώρο στη μητέρα μου αυτό το βάζο! Έχει τα 2 μικρότερα και βάζει ζάχαρη και καφέ και επιδή της αρεσαν πάρα πολύ, της πήρα και το μεγάλο για να συμπληρώσει το σετ!!!! Κοστίζει 2,99 :)








Πάμε τώρα στα μικρά: 
Πήρα μπαταρίες κανονικές γιατί δεν είχα καθόλου. Κοστίζουν 1,50 ευρώ και περιέχει 4.

Πήρα μια βεντάλια σε μπλέ χρώμα η οποία λόγω μικρού μεγέθους χωράει στην τσάντα και με βολεύει πολύ. Κοστίζει 0,99 :)

Πήρα ενα σετ με 2 μικρές λιμες νυχιών σε διάφορα χρώματα. Κοστίζουν 0,99 :)

Πήρα για 2η φορά το αντισηπτικό χεριών με άρωμα καρύδα γιατί με βόλεψε πάρα πολύ και μυρίζει υπέροχα. Είναι στα 80ml και κοστίζει 0,99 :)

Αγόρασα επίσης 4 πλαστικές θήκες για προστασία της οδοντόβουρτσας. Χρειάζονται πάντα και παντού. Κοστίζουν 0,39 :)

Και τέλος, ενα σετ με 3 κλασικά πινελάκια σκιάς, μιας και με βολεύουν πολύ τελευταία για τοποθέτηση σκιάς στο κινητό βλέφαρο. Κοστίζουν 0,79 :)







Αγόρασα και ενα αρωματικό spray χώρου με αγαπημένο άρωμα κρίνου. Μυρίζει πολύ όμορφα και κοστίζει μόλις 0,99 :)











Και φυσικά, επίσκεψη στα Jumbo χωρίς να αγοράσω κάποιο κερί δεν γίνεται!!! Αυτή τη φορά επέλεξα ενα ειδικό για να εξαφανίζει και να ελαχιστοποιεί τη μυρωδιά του τσιγάρου. Μυρίζει φανταστικά, πολύ ανατολίτικα! Μου θυμίζει κανέλα, γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, βανίλια!!! Κοστίζει 0,99 :)









 Είχε προσφορά αυτό το σετ με χαρτομάντηλα και επειδή είναι χρησιμότατα πήρα μια συσκευασία των 10. Είναι και αρωματικά :) Κοστίζανε μόλις 0,80 :)






Αυτά ήταν λοιπόν τα πραγματάκια που επέλεξα απο Jumbo !!!
Πώς σας φάνηκαν;;; Έχετε αγοράσει κι εσείς κάποιο απο αυτά ή μήπως θέλετε να αναζητήσετε καποιο απο όσα σας έδειξα;
Περιμένω τα σχόλιά σας για να μου πείτε τη γν.ωμη σας, ποιό σας άρεσε περισσότερο και ποίο έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε να αποκτήσετε!!!!

Φιλιά πολλά & σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!!!!

<3

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολυυυ ομορφα.....τα μισά θελω να παω να τα παρω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά πολυυυ ομορφα.....τα μισά θελω να παω να τα παρω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή