Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

~ Dresslink Wishlist & Εκπτωτικοί κωδικοί για εσάς~



Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!!
Πρίν λίγο καιρό, έκανα ενα ποστ με κάποια πράγματα που μου άρεσαν και σκόπευα να αγοράσω
απο το Banggood! Επειδή έδειξε να σας αρέσει, μιας και οι αγορές online και ειδικά απο τέτοια οικονομικά καταστήματα, είναι πλέον διαδεδομένες, αποφάσισα να κανω ακόμη ενα ποστ, αυτή τη φορά με προιόντα που θέλω να αποκτήσω απο το online κατάστημα Dresslink <3

Εδω και καιρό, κάνω επισκέψεις στο site και αναζητώ διάφορα προιόντα, και πλέον η λίστα μου εχει μεγαλώσει οπότε αποφάσισα να σας τα δείξω, για να σας δώσω ιδέες για αγορές, να σας δείξω τι περίπου κυκλοφορεί στο site αυτό αλλά και για να μου πείτε τη γνώμη σας, αν εχετε εσεις αγοράσει κάτι απο αυτά, τι μου προτείνετε κλπ :)

Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η ανάρτηση! Διαβάστε τη μέχρι το τέλος γιατί έχω για εσάς κάποιους κωδικούς έκπτωσης για τις αγορές σας απο το Dresslink <3
Ας ξεκινήσουμε:

Στην αρχή, μόλις τα είχα πρωτο δεί να κυκλοφορούν, γέλασα! Σκέφτηκα πως αποκλείεται να μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου με αυτά! Αλλά αργότερα, αφού παρακολούθησα πολλά βίντεο στο youtube, αποφάσισα πως θέλω τόόόσο πολύ να τα δοκιμάσω!!!!! Στο Dresslink θα τα βρείτε σε ενα σούπερ οικονομικό σετ, με 10 διαφορετικά πινέλα!!!! Πιστεύω πως θα αλλάξουν πολύ τη ρουτίνα του μακιγιάζ μου και θα με βοηθήσουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο! Έχουν πολύ πυκνές τρίχες και απο κριτικές που διάβασα, η ποιότητα τους είναι πολύ καλή!!! Τα έχετε δοκιμάσει; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!!!!



Φυσικά....αν αγοράσετε το σετ που σας έδειξα παραπάνω, αυτό που χρειάζεστε αμέσως μετά, είναι αυτή η πρακτική και υπέροχή βάση αποθήκευσης για τα πινέλα "οδοντόβουρτσες", όπως είναι γνωστά! Είναι μικρή, κυκλική και άκρως πρακτική! Χωράει και τα 10 πινέλα και βοηθά στο να τα έχετε όμορφα τακτοποιημένα, καθαρά και φυσικά ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα, χωρίς να τα ψάχνετε! Οικονομικότατη θήκη, την αγάπησα!!! Νομίζω θα'ναι υπέροχη πάνω στο έπιπλο των καλλυντικών μου!!!!!



Νομίζω απο τα πιο όμορφα και πιο κομψά σετ πινέλων για μακιγιάζ ματιών! Μόλις είδα αυτό το σετ...το ερωτεύτηκα! Απίστευτη ποικιλία πινέλων και υπέροχος συνδυασμός χρυσού με μπέζ! Και οι λευκές τρίχες τα κάνουν ακόμη πιο όμορφα! 12 πινέλα για κάθε λεπτομέρεια στο μακιγιάζ! Αυτό όμως που μου αρεσε ιδιαίτερα είναι η πληθώρα σε πινέλα blending! Πανέμορφο σετ, θέλω οπωσδήποτε να το αποκτήσω, και η τιμή του το κάνει ιδανικό!!!!! <3

Συνεχίζω με πινέλα, πάλι με ενα σετ, αυτή τη φορά περιέχει 8 πινέλα, 4 για πρόσωπο και 4 για μάτια! Έχω πολύ καιρό να αγοράσω πινέλα και πρέπει να ανανεώσω τη συλλογή μου, και αυτό το σετ είναι όμορφο και ταυτόχρονα πρακτικό! Περιέχει βασικά και χρήσιμα πινέλα για να κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ! Πολύ κομψά και όμορφα και έχουν και πολύ καλές κριτικές για την ποιότητά τους! Και απο τιμή; Άψογη!!!!!!!!!!


Συνεχίζω με τσάντες, και πρώτη μου επιλογή είναι αυτή η όμορφη, μικρή τσάντα! Υπάρχει σε διάφορα χρώματα αλλά εγω προτιμώ το κλασικό μαύρο! Παλιά μου άρεσαν οι μεγάλες τσάντες αλλά πλέον σπάνια κυκλοφορώ με μεγάλη τσάντα! Η συγκεκριμένη μου αρέσει γιατί έχει σταθερό σχήμα, είναι κομψή και χωράει τα απαραίτητα!

Μια τσάντα που είναι απο τα best seller του Dresslink είναι αυτή η μικρή πάλι τσάντα, η οποία έχει και λουράκι και μπορείς να την κρεμάς στο πλάι αλλά να την κρατάς και στο χέρι!!! Και αυτή υπάρχει σε ποικιλία χρωμάτων και θεωρώ πολύ όμορφο το σχέδιό της!!!! Την κοιτάζω εδω και πάρα πολύ καιρό και θα ήθελα πολύ να την αποκτήσω!


Κάτι που βρήκα πρώτη φορά και δεν είχα ξανα δει κάτι παρόμοιο, είναι αυτό το νεσεσερ ταξιδίου, με σταθερό σχήμα, το οποίο είναι αδιάβροχο και κλείνει απο πάνω με κορδόνι και αυτό το κάνει ιδανικό για μεταφορά καλλυντικών και προιόντων περιποίησης!!!! Έχει 3 θήκες, περιέχει μια μικρή θήκη για την αποθήκευση μικροαντικειμένων και επίσης περιέχει μια θήκη απο PVC καθαρό υλικό ώστε να αποθηκεύετε εκεί κάποια προιόντα που δεν θέλετε να αποκτήσουν μικρόβια, όπως πινέλα κ.α. Άκρως πρακτικό, χρήσιμο και όμορφο!!!!!



Συνεχίζω με κάτι ιδιαίτερο, το οποίο βλέπω για πρώτη φορά! Πρόκειται για μηχανή γαζώματος χειρός. Όπως δηλαδή είναι οι ραπτομηχανές που έχουν οι μοδίστρες αλλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος και λειτουργει με το χέρι! Το βρήκα άκρως χρήσιμο γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει να ξυλωθεί ενα ρούχο πολύ λίγο και μεχρι να το παω στη μοδίστρα να περνά καιρός! Ενω με αυτό, το γαζώνεις άμεσα και εύκολα και μπορείς να το φορέσεις αμέσως! Δεν ξέρω αν θα λειτουργεί αλλά μου άρεσε σαν ιδέα πολύ!!!!!

9) Stylish Ladies Plaid Check Belt Shirt Skater Dress Women Lapel 3/4 Sleeve Slim Button Dress
Συνεχίζω με κάποια ρούχα και πρώτο εχω να σας δείξω αυτό το φόρεμα-πουκάμισο, σε ασπό-μαυρο καρό σχέδιο! Μου άρεσε πάρα πολύ, θεωρώ οτι θα ταιριάζει με το δικό μου σώμα, που είμαι πιο γεμάτη στο κάτω μέρος, μιας και "ανοίγει" σε Α γραμμή. Έχει μια όμορφη ζωνη στη μέση και αγαπώ το σχέδιο του που θυμίζει πουκάμισο. Θεωρώ πως είναι κατάλληλο για το φθινόπωρο και θα το φορούσα με μαυρο καλσόν, κάλτσες ψηλές μέχρι το γόνατο και κάποιο μαύρο μποτάκι. <3

10) Finejo Women Fashion Casual Round Neck Long Sleeve Letter Print Sports Pullover Sweatshirt Sweats
Και φυσικά φθινόπωρο χωρίς το απαραίτητο κλασικό φούτερ δεν γίνεται!!!! Οπότε ψάχνοντας στο site, μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο λόγω του λογότυπου του, μιας και έχω γεννηθεί το 1993, οπότε και μου ταιριάζει. Μου άρεσε όμως και το σχέδιο του, είναι πολύ απλό και όμορφο και δείχνει να είναι ζεστό και μαλακό!!!! Μου αρέσει που δεν έχει κουκούλα μιας και όσα φούτερ εχω είναι με κουκούλα!!!!

11) Women's Geometric Pattern Open Front Loose Sweater Wrap Cape Cardigan
Πάμε τώρα σε μια ζακέτα, με υπέροχο σχέδιο την οποία θέλω πολύ να αποκτήσω! Μου αρέσει να φοράω τέτοιες ζακέτες με τζιν παντελόνι και απο μέσα ενα απλό μπλουζάκι και μποτάκια! Νομίζω πως δίνει στυλ σε κάθε εμφάνιση και σε κραταει ζεστη και κομψή!!!! Η συγκεκριμένη βγαίνει και σε άλλα χρώματα, λευκό, μαύρο κλπ και μου αρέσει πάρα πολύ το σχέδιό της!!!! Και απο τιμή σκίζει φυσικά!

12) Women's Long Crinkle Scarf Wraps Soft Shawl Stole Pure Color
Το πόσα χρόνια θέλω να πάρω μια κλασική πασμίνα-φουλάρι μαύρο δε λέγεται! Ειλικρινά χρειάζομαι ενα τέτοιο μαύρο φουλάρι και συνεχώς ξεχνάω να αγοράσω ή αυτά που βρίσκω δεν μου αρέσουν!!! Θέλω ενα γιατί το φοράω και το χειμώνα με οποιοδήποτε ντύσιμο όταν είμαι εξω αλλά και γιατί, οταν έρχεται το φθινόπωρο και έχει λίγο κρύο, μου αρέσει να το ρίχνω στους ώμους αντι για ζακέτα!!! Το συγκεκριμένο μου αρέσει γιατί ειναι μεγάλο και μακρύ και παράλληλα το ύφασμα του είναι ελαφρύ και ταιριάζει σε κάθε εποχή!!!

13) Winter Women Beret Braided Baggy Beanie Crochet Hat Ski Cap

Αγαπώ τα σκουφάκια όποτε το συγκεκριμένο σχεδιο το ερωτεύτηκα! Μου αρέσει πολύ να φοράω σκουφιά το φθινόπωρο και το χειμώνα και το συγκεκριμένο συνδυάζει τέλειο σχέδιο και ποικιλία χρωμάτων! Must have! ^^

14) Effective Clays Facials Blackhead Remover Mask Acne Deep Cleansing Black Mask
Ένα προιόν που επίσης κοιτάζω καιρό και θέλω πολύ να δοκιμάσω, είναι αυτή η μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα, η οποία, αφού τη εφαρμόσετε στο πρόσωπο, στεγνώνει εντελώς μετά απο κάποια λεπτά και αφαιρείται σαν φίλμ, καθαρίζοντας σε βάθος πόρους και μαύρα στίγματα!!!! Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ στον καθαρισμό του προσώπου μου και σκοπεύω να τη δοκιμάσω σύντομα!

15) 120Pcs Metal Nail Art Decoration Rhinestone Tips Metallic Studs Gold Silver

Τελευταίο προιόν που θα ήθελα να αποκτήσω απο το site του Dresslink είναι αυτά τα διακοσμητικά για τα νύχια σε διάφορα σχέδια, σε χρυσό και ασημί χρώμα. Η συσκευασία περιέχει 120 τεμάχια! Τα είχα αγοράσει ξανά και με βόλεψαν πάρα πολύ, τα χρησιμοποίησα όλα, οπότε θέλω πολύ να τα αγοράσω και πάλι μιας και δίνουν μια εξτρα ομορφια σε κάθε απλό μανικιούρ!!!!!

Αυτά ήταν τα πράγματα που μου άρεσαν και θα ήθελα να αποκτήσω απο το Dresslink!
Ποιό απο αυτά σας άρεσε περισσότερο και θα θέλατε και εσείς να αγοράσετε;
Για ποιό απο αυτά θα θέλατε review ?
Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλιά σας, να μου πείτε τη γνωμη σας, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο οσα σας έδειξα ή πιο θα θέλατε να δοκιμάσετε!!!!

Σας εχω και τους παρακάτω εκπτωτικούς κωδικούς, με αγάπη για εσας που με στηρίζετε για να κάνετε τις αγορές σας:
Dresslink coupon code, 300 times only, valid to 28/02/2017
lendy15 == $1 off for purchase $15
lendy19 == $2 off for purchase $19
lendy29 == $3 off for purchase $29
Αυτά απο μένα <3
Θα περιμένω τα σχόλιά σας! :)
Αν κάνετε παραγγελία, θα περιμένω να μου δείξετε τι αγοράσατε εσείς!
Πολλά φιλιά!
Καλό απόγευμα!!!!

4 σχόλια:

  1. Γεια σου,Δημητρα,ωραιες επιλογες! Αυτη που με ενθουσιασε ειναι η καφε-αν δεν κανω λαθος- τσαντα (τσαντα αγγελιοφορου).Να την παρεις,να μη σου πω οτι επρεπε να ταξιδευει ηδη. Θα ηθελα να δω κι αλλα ρουχαλακια και τσαντες,αυτα που παρουσιασες ηταν καλογουστα.Τα φιλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ για το σχόλιο! Αχ πραγματικα εχει τεραστι ποικιλια αλλα
      διαλεξα τα πιο αγαπημενα μου για να μην σας κουρασω!!!
      φιλια!!!

      Διαγραφή
  2. Τα πινέλα και η ζακετούλα είναι πανέμορφα!Όλη σου η λίστα είναι πολύ καλόγουστη !
    Καλώς σε βρήκα και θα χαρώ να σε δω και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλα!!!! Καλως ορισες στην παρέα
      μας, ευχαριστω για την υποστηριξη!!! <3
      φυσικα θα ανταποδωσω!

      Διαγραφή