Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

🖤 Summer Zaful Wishlist 🖤


Χαιρετώ την καλύτερη παρέα!!! Επιστρέφω με ένα post που σας αρέσει πολύ και πρόκειται για wishlist από το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Zaful το οποίο έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι, ειδικά για την τεράστια ποικιλία του σε πανέμορφα μαγιό που καλύπτουν όλα τα γούστα και κυρίως όλα τα νούμερα καθώς έχει και Plus Size κατηγορία !!!! Φυσικά, διαθέτει και τεράστια ποικιλία σε ρούχα, πινέλα και κοσμήματα οπότε αποφάσισα να σας δείξω αυτά που θα ήθελα να αποκτήσω εγω για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις, τόσο στην παραλία όσο και για κάθε μέρα αλλά και για τις βραδινές μου εξόδους!!!

Ορίστε και κάποιες απο τις κατηγορίες που θα βρείτε στο ZAFUL, και συνεχίζω με τη δική μου Wishlist:  
Zaful Top:  https://www.zaful.com/tops-e_6/?lkid=14980489
Zaful Dress: https://www.zaful.com/dresses-e_5/?lkid=14980489


ΜΑΓΙΟ

  


1) Το πρώτο που θα ήθελα να αποκτήσω καθώς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι αυτό το μαγιό το οποίο είναι σε κλασικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις! Το αγαπώ γιατί είναι ψιλό-μεσο το κάτω μέρος αλλά και το πάνω φαίνεται τόσο σταθερό και πιστεύω πως επειδή είναι ψιλό-μεσο το κάτω αλλά και λίγο πιο μακρύ το πάνω θα είναι πολύ κολακευτικό!!! Μπορείτε να το βρείτε εδω:




 
                                                               



2) Ακόμη ενα high waisted μπικίνι, αυτή τη φορά σε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα!!! Θεωρώ οτι είναι πολύ ομορφο μαγιό, και όπως σας είπα, ανήκει στην κατηγορία plus size η οποία καλύπτει μεγέθη απο XL μέχρι 3XL συνήθως και είναι true to size, δηλαδή είναι ακριβώς στις διαστάσεις που επιλέγεις! Θα ήθελα πολύ να το αποκτήσω και μπορείτε να το βρείτε εδω: https://www.zaful.com/high-waisted-halter-plus-size-bikini-p_489779.html?lkid=14980489 









 3) Και τελευταίο μαγιό είναι αυτό το κλασικό μαύρο ολόσωμο με την ωραία λεπτομέρεια μπροστά στο στήθος, το συγκεκριμένο εχει και ωραία πλάτη, νομίζω θα είναι πολύ βολικό και ταυτόχρονα όμορφο! Τα περισσότερα μαγιό έχουν και ενσωματωμένα σφουγγαράκια στο στήθος ώστε να είναι πιο σταθερά και να μην διαφανίζουν!!!





ΡΟΥΧΑ

 



 4) Πάμε τώρα σε ρούχα και δεν θα μπορούσε να λείπει ενα ολόσωμο playsuit <3 Είναι τα αγαπημένα μου και τα πιο βολικά ρούχα για το καλοκαίρι καθώς δεν έχεις να ψάχνεις μπλούζα , παντελόνι κλπ αλλά με ενα κομμάτι είσαι ετοιμη!!! Μου αρέσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σε αυτή την απόχρωση που είναι must φέτος το καλοκαίρι!!!







 



5) Συνεχίζω με αγαπημένο crop top σε αυτό το πολύ όμορφο σχέδιο, ριγέ, ασπρόμαυρο. Μου αρέσει πολύ το δέσιμο που έχει στο κάτω μέρος και το φαντάζομαι με ενα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι ή ενα μαύρο σορτσάκι! 





 



 6) Ακόμη ένα ολόσωμο ρούχο, αυτή τη φορά για μια βραδινή εμφάνιση! Αγαπώ τα φλοράλ σχέδιο ειδικά σε μαύρο φόντο, οπότε αυτό το ρούχο είναι ιδανικό για μένα!!! Το θεωρώ πολύ κομψό και εντυπωσιακό και θα ήθελα πολύ να το αποκτήσω!!!! 







 


 7) Ακόμη μια αγαπημένη μου τάση στα ρούχα είναι τα two-piece outfits δηλαδή αυτά που είναι στο ίδιο μοτίβο και η μπλούζα και το παντελόνι! Και ένα απο τα πιο όμοορφα που εχω δει φέτος είναι αυτό το ριγέ, με αυτό το πολύ ωραίο κόψιμο στην μπλούζα!!! Το αγαπώ!!











8) Ακόμη ένα two-pieces outfit που θα ήθελα να αποκτήσω απο το Zaful, είναι αυτό , σε αυτό το full in fashion χρώμα!!! Μου αρέσει πάρα πολύ το σχέδιο του και θεωρώ πως είναι κατάλληλο για βραδινές βόλτες στις διακοπές!!!!









 




9) Για κάτι πιο άνετο, sporty και καθημερινό, θα ήθελα να αποκτήσω αυτό το μακό, γκρι playsuit! Μου αρέσει πολύ να φοράω τέτοιου είδους ρούχα με λευκά sneakers! Φαίνεται πολύ άνετο και όμορφο και μπορείτε να το βρείτε εδω: https://www.zaful.com/plus-size-flounce-cold-shoulder-romper-p_537596.html?lkid=14980489






  ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ





10) ΦΥΣΙΚΑ καλοκαίρι χωρίς πολλά πολλά σκουλαρίκια δεν γίνεται και στο Zaful θα βρείτε πάρα πολλά σχέδια!!!! Εγω θα σας δείξω ποιά θέλω εγω να αποκτήσω και ξεκινάω με λατρεμένο σχέδιο μαρμάρου σε αυτά τα μικρά τριγωνικά σκουλαρίκια!!! Αγαπώ το minimal στυλ που έχουν και θα τα συνδύαζα με το crop top στο νούμερο 5 πιο πάνω.


 




 11) Αγαπώ τα χρυσά αξεσουάρ το καλοκαίρι και αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια πρέπει να το αποκτήσω καθώς μου θυμίζει πολύ Boho Style! Θα το συνδύαζα με το Palysuit στον αριθμό 4!!!




 





12) Ακόμη ενα ζευγάρι σκουλαρίκια! Μου αρέσει πολύ το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένα! Θα ταίριαζε ιδανικά με το ρούχο στον αριθμό 8!!







 


13) Τελευταίο ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ήθελα να αποκτήσω απο το Zaful είναι ενα εντυπασιακό, βραδινό ζευγάρι!!! Είναι πολύ ιδιαίτερα σκουλαρίκια και θα τα συνδύαζα με το floral ολόσωμο στον αριθμό 6 πιο πάνω!!!!








ΠΙΝΕΛΑ

 



14) Και ως beauty addict δεν γινόταν να μην θέλω να αποκτήσω κι ΑΛΛΑ πινέλα και ξεχώρισα τα συγκεκριμένα με το αγαπημένο μου σχέδιο του μαρμάρου. Το σετ αυτό αποτελείται απο 10 πινέλα, 5 για τα μάτια και 5 για το πρόσωπο και είναι ΙΔΑΝΙΚΑ για όλες τις περιστάσεις καθώς περιεχει τα πιο χρήσιμα πινέλα και το μέγεθός τους είναι ιδανικό για ταξίδια, καθώς και το τσαντάκι με το οποίο έρχονται μαζί!!!! ΤΑ ΘΕΛΩ ;)







15) Και δεν γινόταν να τελειώσω αυτό το wishlist post χωρίς τα αγαπημένα σε όλες μας σφουγγαράκια για το μακιγιάζ!!! Διάβασα στο site του ZAFUL πολύ θετικά σχόλια για τα συγκεκριμένα τα οποία είναι σετ των 3ων και μπήκαν στη wishlist μου!!!





Αυτά είναι όλα όσα θέλω να αποκτήσω για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις απο το ZAFUL και ελπίζω να αποκτήσω κάποια σύντομα ώστε να μπορέσω να σας τα δείξω καλύτερα !!
Φυσικά δεν μπορούσα να σας αφήσω χωρίς εκπτωτικό κωδικό ώστε να κάνετε τις αγορές σας απο το ZAFUL : 
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ZFjaned4 για  $3 έκπτωση για παραγγελίες απο $25 $6 έκπτωση για παραγγελίες απο $50 και  $12 έπτωση για παραγγελίες απο  $100 :)

Περιμένω τα σχόλια σας καθώς θέλω πολύ να μάθω ποιό απο αυτά που σας έδειξα σας άρεσε περισσότερο και θα θέλατε να το αποκτήσετε αλλά και αν έχετε αγοράσει κάτι απο Zaful και πώς σας φάνηκε!!!! 
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!
 

2 σχόλια:

  1. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop: https://www.parfimo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή