Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

💕~Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2017~💕

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα!
Έχω να φανώ αρκετό καιρό αλλά σήμερα είμαι εδω με μια ανάρτηση με όσα αγάπησα τον περασμένο μήνα, το μήνα Φεβρουάριο!
Θα σας δείξω φυσικά τα αγαπημένα μου προιόντα για το μήνα Φεβρουάριο αλλά όχι μόνο!
Θα βρείτε επίσης το αγαπημένο μου βιβλίο, την γαπημένη μου ταινία και κάτι ακόμη που αγάπησα τον περασμένο μήνα ;)

 Αποφάσισα να κανω μια μικρή τροποποίηση στα posts με τα αγαπημένα του μήνα, και να περιέχουν το προιόν του μήνα, δηλαδή απο όλα όσα αγάπησα, αυτό που αγάπησα και μου άρεσε περισσότερο τον μήνα που έφυγε! Οπότε στο τέλος της ανάρτησης, θα βρείτε το προιόν του μήνα Φεβρουαρίου!

Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτησή μου αυτή, και να μου αφήσετε στα σχόλια τις απόψεις σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε <3


Για να ξεκινήσουμε:


Μια κρέμα χεριών η οποία αποτελεί καινούρια κυκλοφορία απο την εταιρεία Lavera, και τη χρησιμοποιούσα καθημερινά καθ'όλη τη διάρκεια του Φλεβάρη, είναι η Sos Help Hand Balm. Είναι η πιο πλούσια και πιο δραστική απο τις υπόλοιπες κρέμες χεριών που λάνσαρε τελευταία η εταιρεία. Έχει ενα ελαφρύ και διακριτικό άρωμα, δεν είναι πολύ παχύρευστη και δίνει στα χέρια ακριβώς την ενυδάτωση που χρειάζονται, χωρίς να κολλάει και να αφήνει λιπαρότητα!!! Το δέρμα την απορροφά άμεσα :) Την εχω μέσα στην τσάντα μου γιατί και το μέγεθός της είναι απόλυτα βολικό και τη χρησιμοποιώ συνεχώς!!!! 

Πάμε σε μια 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου απο την εταιρεία Gaia. Τη συγκεκριμένη κρέμα, την είχα καιρό στην κατοχή μου, αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει γιατί εχω λιπαρή επιδερμίδα και προτιμούσα άλλες κρέμες. Αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω ως κρέμα νυχτός, μιας και είναι 24ωρη και δεν το μετάνιωσα!!!! Έχει απίστευτα πλούσια υφή, σαν βούτυρο και με λίγη ποσότητα προσφέρει μοναδική ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας δρα μοναδικά και κάθε πρωί το δέρμα μου είναι απόλυτα ενυδατωμένο και λαμπερό χωρίς ιδιαίτερη λιπαρότητα! Αν ψάχνετε μια κρέμα με πολύ πλούσια, ενυδατική σύσταση σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Πάμε τώρα στα προιόντα μακιγιάζ και θα ξεκινήσω απο μια λατρεμένη μάσκαρα απο την αγαπημένη μου Essence :) 
Είναι κι αυτή σχετικά καινούρια προσθήκη της εταιρείας και πρέπει να τη δοκιμάσετε!
Έχει τρίχινο βουρτσάκι, το οποίο στο κάτω μέρος έχει πιο μακριές τριχούλες και αυτό βοηθά μοναδικά στο να προσφέρει μοναδικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.
Τη χρησιμοποιώ καθημερινά, απο το πιο απλό μέχρι το πιο βραδινό μακιγιάζ και έχει γίνει αγαπημένη!
Δείτε το αποτέλεσμά της μετά απο μια στρόση:


 Συνεχίζω με ενα προιόν απο την εταιρεία Farmasi, μια terracotta, την οποία μου χάρισε η κολλητή μου! Πρόκειται για ενα προιόν σε μπρονζέ απόχρωση, με πολύ έντονους ιριδισμούς μέσα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κοψίματα & για highlighter αλλά εμένα με βόλεψε πολύ και ως σκιά. Τοποθετώ μια καφέ, ματ σκιά στην κόγχη και έπειτα βάζω αυτη σε ολο το βλέφαρο και πραγματικά λατρεύω το αποτέλεσμά της. Δινει μια μοναδική γυαλάδα και λάμψη και κάνει το μακιγιάζ εντυπωσιακό και όμορφο. Έχει τέλεια απόδοση και διάρκεια. Την εχω χρησιμοποιήσει και ως highlighter και είναι μοναδική. Ορίστε πως γράφει με ενα μονο πέρασμα:


Το αγαπημένο μου προιόν κάλυψης για τον περασμένο μήνα είναι το foundation απο τη Max Factor, το Lasting Performance! Το εχω στην απόχρωση 101 Ivory Beige, όπως βλέπετε και είναι η πιο ανοιχτή. Είναι ενα πολύ καλό προιόν, προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη και έχει πολύ καλή διάρκεια. Δεν είναι καθόλου βαρύ και λιπαρό και διαρκεί αρκετά μιας και συνήθως το χρησιμοποιώ σε νυχτερινές εξόδους. Μου αρέσει η σύστασή του γιατι απλώνεται ομοιόμορφα και δεν κανει "μπαλώματα". Να το δοκιμάσετε αν θέλετε ενα foundation με μέτρια προς καλή κάλυψη το οποίο να μην είναι βαρύ και να απλώνεται όμορφα στο πρόσωπο!

Πάμε τωρα σε προιόν για τα χείλη και σε ενα υγρό κραγιόν απο Colourpop στην απόχρωση Tulle. Έχω 5 αποχρώσεις απο τα συγκεκριμένα κραγιόν και μόνο με 2 απο αυτές είμαι ικανοποιημένη. Η μια και περισσότερο αγαπημένη μου, είναι αυτή. Δεν μπορώ ακριβώς να περιγράψω την απόχρωσή του αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ και το χρησιμοποιώ όλη μέρα. Δείχνει πολυ όμορφο στα χείλη χωρίς να είναι too much ακόμη και για πρωινές-απογευματινές εξόδους. Τα υγρά κραγιόν απο Colourpop, απο την Ultra Matte σειρά, όπως αυτό, δυστυχώς σκουραίνουν 1-2 τόνους όταν στεγνωσουν με αποτέλεσμα να διαφέρουν πολύ απο αυτό που φαίνεται στη συσκευασία. Στη μεσάια φωτογραφία το βλέπετε αμέσως μόλις το άπλωσα και στη διπλανή μετά απο μερικά λεπτά. Είναι πολύ πολύ σταθερό προιόν και μου αρέσει πολύ!!!!


ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ:

Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ!!!
Πρόκειται για ενα φρεσκο προιόν μιας και δεν εχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί!!!
Είναι το διφασικό νεράκι micellaire απο τη Garnier.
Εχω δοκιμασει αρκετά micellaire απο άλλες εταιρείες αλλά και απο τη Garnier αλλά το συγκεκριμένο ΔΕΝ συγκρίνεται!!!!!
Είναι άψογο :) Λατρεύω τη σύστασή του και τα αποτελέσματα που προσφέρει! Αφαιρεί πανεύκολα οποιοδήποτε προιόν και μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται να τρίψεις καθόλου! Μυρίζει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και πολύ ευχάριστα!!!! Αυτό που αγαπω περισσότερο στο προιόν αυτό, είναι η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μετά τη χρήση!!!!! Νιώθεις το δερμα απολυτα απαλό και ενυδατωμενο! Το λαδάκι που εχει μεσα, θρέφει την επιδερμίδα, την περιποιείται και την αφήνει καθαρή και λαμπερή!!! Πραγματικά κάθε χρήση αυτού του προιόντος είναι απόλαυση!!! Δεν τσούζει,δεν ερεθίζει, δεν χρειάζεται τρίψιμο, μυρίζει τέλεια, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει απαλότητα και λάμψη!!!!! Τρέξτε να το δοκιμάσετε!!!!!!! <3

Σας ετοίμασα και ενα μικρό βιντεάκι, στο οποίο σας δείχνω πως αφαίρεσα με το συγκεκριμένο διφασικό micellaire τα swatches που είχα στο χέρι μου απο το κραγιόν και το foundation που σας έδειξα παραπάνω!!!! Όπως βλέπετε, το κραγιόν έχει στεγνώσει εντελώς (βλέπετε και τη διαφορά στο χρώμα του, πόσο έχει σκουρίνει) και εχω απλώσει και το foundation και τα αφαιρεί πανεύκολα! Το εχω αγαπήσει!!!!

Ενα βιβλίο που διάβασα τον περασμένο μήνα είναι της Έλενας Ακρίτα με τίτλο "Φόνος 5 αστέρων". Έγινε πλέον για μενα, το καλύτερο βιβλίο που εχω διαβάσει ποτέ μου. Σε τέτοιο σημείο που μπορώ να πω πως μετά απο αυτό αρνούμε να διαβάσω κάτι άλλο. Είναι ενα βιβλίο με απίστευτη πλοκή, η οποία σε κρατάει σε αγωνία απο την πρωτη εως την τελευταία σελίδα και είλικρινα δεν θα μπορέσεις με τίποτα να φανταστείς ή να προβλέψεις το φινάλε. Με αφησε στην κυριολεξία με ανοιχτό το στόμα. Άκρως ενδιαφέρον το περιεχόμενο του και φυσικά το τέλος του που θα σας αφήσει άφωνες-ους. ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε αν σας αρέσουν τα βιβλία μυστηρίου-αστυνομικού περιεχομένου. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!






Η ταινία που αγάπησα τον μήνα που μας πέρασε, είναι ενα θρίλερ με τίτλο Don't Breathe!!!!
Δεν θα πω πολλά παρα μόνο πως πρέπει να το δείτε, όσες και όσοι αγαπάτε και ψάχνετε ενα κλασικό, αγωνιώδες θρίλερ! Πραγματικά είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ταινία που δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε ως το τελευταίο λεπτό της!!!!! 










Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Φεβρουάριο!!!!
Πώς σας φάνηκαν?
Θέλω να μου αφήσετε τα σχόλια σας, να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα και ποια είναι η δική σας άποψη ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο!

Φυσικά θέλω να μου πείτε αν έχετε διαβάσει το βιβλίο και αν εχετε δει την ταινία και πως σας φάνηκαν! Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε στα σχόλια!!!!!

Εσείς τί έχετε αγαπήσει τον περασμένο μήνα;
Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!
Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε, Άνοιξη ήρθε!!!!

Πολλά πολλά φιλιά!
Θα τα πούμε σύντομα με ενα βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube που θα ετοιμάσω για εσάς!
Stay Tuned!

2 σχόλια:

  1. Την κρέμα από Gaia την χρησιμοποιώ κι εγώ τον τελευταίο καιρό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, ενώ έχω κι εγώ λιπαρή επιδερμίδα! Πολύ όμορφο άρθρο! Καλό σου μήνα και χρόνια πολλά για την ημέρα της γυναίκας :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το review..δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή