Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

~ ❤ Review & αναλυτική παρουσίαση (+βίντεο) των προιόντων που απέκτησα απο το Banggood ❤ ~


Καλησπέρα στην όμορφη παρέα :)
Τί κάνετε; Πώς περνάτε;
Πρίν αρκετό καιρό, είχα κάνει ενα ποστ στο οποίο σας έδειχνα διάφορα προιόντα που θα ήθελα να αποκτήσω απο το ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood :) (μπορείτε να δείτε ποια προιόντα είχα προσθέσει στη λίστα επιθυμειών μου ΕΔΩ ).

Επέλεξα λοιπόν κάποια απο αυτά και αφού τα απέκτησα και τα δοκιμάζω εδω και καιρό, αποφάσισα να σας τα δείξω, να σας μιλήσω για αυτά, να σας πω τη γνώμη μου, αν αξίζουν ή οχι κλπ!

Πάμε να ξεκινήσουμε!!!!!



Πρώτο προιόν που επέλεξα και το αγάπησα περισσότερο απο ολα, είναι αυτό το ηλεκτρικό (με μπαταρίες) βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου! Πρόκειται στην ουσία για μια συσκευή περιποίησης προσώπου με την οποία μπορείς να επιτύχεις έναν πλήρη καθαρισμό, πολύ κοντά σε επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Κοστίζει μόλις 5,80 ευρώ και συνδυάζει υπέροχη τιμή με άψογη ποιότητα!









Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό αυτό gadget προσφέρει 5 διαφορετικές κεφαλές, οι οποίες ενδείκνυνται για διαφορετική χρήση η καθεμία!




Όπως βλέπετε, στην παραπάνω φωτογραφία αλλά και στο βίντεο φαίνονται αναλυτικά όλες οι κεφαλές.
Με τη σειρά που υπάρχουν στη φωτογραφία, απο αριστερά:

Η πρώτη, είναι αυτή που χρησιμοποιώ πιο συχνά, πρόκειται για ενα βουρτσάκι με πολλές και απαλές τρίχες, το οποίο είναι κατάλληλο για βαθύ καθαρισμό προσώπου αλλά και ντεμακιγιάζ. Το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα μαζί με να σαπουνάκι με έλαια λεμονιού, για να προσ΄φερω στην επιδερμίδα μου έξτρα-βαθυ καθαρισμό και περιποίηση. Η αίσθηση είναι μοναδική, δεν τραυματίζει και δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα και μετά απο κάθε χρήση η επιδερμίδα είναι λεία και απαλή!!!! Χρησιμοποιώ την κεφαλή αυτή και για ντεμακιγιάζ και εχω μείνει πόλυτα ικανοποιημένη μιας και απομακρύνει το μαιγιάζ εύκολα και πολύ γρήγορα κάνοντας παράλληλα ενα υπέροχο μασαζ στην επιδερμίδα!
Στο βίντεο που ακολουθεί σας δείχνω τη διαδικασία που ακολουθώ με την κεφαλή αυτή:




Προχωράμε στη δεύτερη κεφαλή, η οποία αποτελείται απο 4 μπάλες οι οποίες περιστρέφονται και χαρίζουν ενα μοναδικό μασάζ στην επιδερμίδα! Προσωπικά τη θεωρώ ιδανική για 2 χρήσεις: είτε για να απλώσετε κάποιο λαδάκι προσώπου, την ενυδατική σας ή την κρέμα νυχτός μιας και οι κινήσεις που κάνει βοηθούν στο να απορροφηθούν τα προιόντα εύκολα απο το δέρμα προσφέροντας παράλληλα τόνωση στην επιδερμίδα, είτε για να απλώσετε τη μάσκα προσώπου σας, όπως κάνω εγω στο βίντεο που ακολουθεί:





Η τρίτη κεφαλή, είναι στην ουσία ενα μαλακό, πορώδες σφουγγαράκι το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για καθαρισμό προσώπου, αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα και θέλετε κάτι πιο απαλό και μαλακό είτε για να ξεπλείνετε απαλά και αποτελεσματικά τη μάσκα προσώπου, όπως κάνω κι εγω στο βίντεο που ακολουθεί:




 
 Προχωράμε στην τέταρτη κεφαλή, η οποία ενδύκνειται για απολέπιση προσώπου αλλά προσωπικά δεν με βόλεψε ιδιαίτερα μιας και τη θεωρώ αρκετά τραχειά και σκληρή και μετά απο τη χρήση ένιωσα την επιδερμίδα μου να τσούζει ! Ίσως αν δοκιμάσετε να τη χρησιμοποιήσετε μαζί με κάποιο ενυδατικό scrub και για λιγότερο απο 1 λεπτό, χωρίς να επειμένετε ιδιαίτερα στα ίδια σημεία του προσώπου να σας αρέσει και να σας βολέψει! Ωστόσο τη θεωρώ ιδανική για χρήση σε σκληρά σημεία του σώματος, όπως πέλματα και αγνώνες, μιας και αφήνει την επιδερμίδα απολύτως απαλή και λεία!!!!


Η πέμπτη και τελευταία κεφαλή, είναι και πάλι ενα σφουγγαράκι, αλλά πολύ πιο συμπαγές, σταθερό και πιο σκληρό απο latex υλικό και είναι ιδανικό για χρήση στις περιοχές γύρω απο τα μάτια. Μετά απο κάθε χρήση βοηθά στην εξάλλειψη της κόπωσης στην περιοχή των ματιών, μειώνει τους μαύρους κύκλος και τις σακούλες και ελαχιστοποιεί το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές. 

Με λίγα λόγια το εχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!
Έχει γίνει το δεξί μου χέρι στον καθαρισμό και στην περιποίηση της επιδερμίδας μου! Μετα απο τη χρήση 2 μηνών περίπου, έχω παρατηρήσει αλλαγή της επιδερμίδας μου προς το καλύτερο! Είναι απολύτως καθαρή, λεία, έχουν εξαφανιστεί τα μαύρα στίγματα και οι ατέλειες και υπάρχει αισθητή μείωση σε σπυράκια !
Πρέπει να το αποκτήσετε και δεν θα χάσετε!!!!! <3



Το επόμενο προιόν που εχω στην κατοχή μου, είναι ενα λαδάκι μαλλιών το οποίο υπόσχεται πως μακραίνει τα μαλλιά, χαρίζει στα μαλλιά ενυδάτωση, λάμψη και μείωση του φριζαρίσματος! Οτι ακριβώς χρειάζονται τα δικά μου μαλλιά!

Το λαδάκι αυτό μυρίζει υπέροχα, είναι διαφανές και λεπτόρευστο τα συστατικά του είναι: Ginseng extract, polygonum multiflorum extract
Oriental arborvitae extract, vitamin E and other natural ingredients

Έρχεται σε ενα σκούρο μπουκαλάκι, περιέχει 30ml και έχει ιδανική αντλία-δοσομετρητή που βοηθά πολύ στη χρήση!!!




Το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα, με τον παρακάτω τρόπο:
Βάζω στο χέρι μου 100ml σαμπουάν και ρίχνω 3ml απο το λαδάκι! Ανακατεύω καλά και λούζω τα μαλλιά μου όπως συνήθως! Ξεπλένω πολύ καλά, κάνοντας 3 χέρια, μιας και αν δεν πλυθεί καλά, το λαδάκι αφήνει κάποια
 κατάλοιπα στα μαλλιά! Δείτε τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 

 


Μετά απο κάθε χρήση, τα μαλλιά είναι απολύτως μαλακά και λαμπερά!
Έχουν ενα διακριτικό και ευχάριστω άρωμα το οποίο διαρκεί!
Το λαδάκι αυτό, δεν αυξάνει τη λιπαρότητα των μαλλιών αλλά ούτε τα κάνει να φαίνονται βρώμικα!
Χαρίζει έντονη ενυδάτωση και λάμψη αλλά δεν εχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή ως προς το μάκρος! Ελπίζω με τον καιρό να βοηθήσει τα μαλλιά μου να μακρύνουν!

Θεωρώ πως αξίζει να το αποκτήσετε, μιας και πρόκειται για ενα προιόν με φυσικά συστατικά, το οποίο περιποιέιται τα μαλλιά σας, μειώνει το φριζάρισμα και ενυδατώνει σε βάθος!




 Επόμενο προιόν που απέκτηκα απο το Banggood, είναι ενα προστατευτικό τζαμάκι για την οθόνη του κινητού! Πολύ οικονομικό και απολύτως απαραίτητο μια και αρκετές φορες το κινητο μου πέφτει και χρειάζεται οπωσδήποτε προστασία για την οθόνη! Το τζαμάκι έρχεται μαζί με 2 ειδικά μαντηλάκια, ενα για τον καθαρισμό της οθόνης πρίν της εφαρμογή του, και ενα για τον καθαρισμό μετά την εφαρμογή αλλά και κάθε φορά που θέλετε να καθαρίσετε το τζαμάκια αυτό.
Είναι φτιαγμένο απο πολύ σκληρό υλικό και συγκεκριμένα, λίγο καιρό αφού το τοποθέτησα στην οθόνη του κινητού μου, μου έπεσε το κινητό κάτω και το τζαμάκι αυτό ράγισε!
Αν δεν το είχα, η οθόνη του κινητού θα είχε σπάσει σίγουρα, οπότε με γλύτωσε απο μεγάλη ζημιά!
Άρα αξίζει 100% μιας και όπως είδα κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται και προστάτεψε την οθόνη του κινητού μου απο σπάσιμο!!!!!


Τελευταίο προιόν που απέκτησα απο το Banggood είναι ενα πανέμορφο, καλοκαιρινό σορτσάκι!
 Μου άρεσε εξαιρετικά η ποιότητά του, το ύφασμα, το χρώμα και το σχέδιό του αλλά δυστυχώς, το πήρα σε μικρό νούμερο :( Με χωρούσε αλλά ήταν αρκετά σφιχτό γιαυτό και δεν ένιωσα άνετα να το φορέσω και να βγω κάποια φωτογραφία ώστε να το δείτε φορεμένο, μιας και δεν θα έδειχνε καθόλου όμορφο!!!
Δείτε πόσο εντυπωσιακό print έχει!!!
Το ύφασμά του είναι ποιοτικό, δεν διαφανίζει καθόλου και γενικά είναι ενα πανέμορφο ρούχο!!!!
Λυπάμαι πολύ που δεν μου εκανε σαν νούμερο!!!!
Σας το προτείνω μιας και είναι πολύ πολύ οικονομικό και καταπληκτικό για το καλοκαίρι!!!!

Αυτή είναι η άποψή μου για τα προιόντα απο το Banggood!
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη μιας και συνδυάζει καταπληκτική ποιότητα και οικονομικές τιμές!

Μην ξεχάσετε να κάνετε μια "επίσκεψη" στο site του Banggood μιας και την περίοδο αυτή θα βρείτε τεράστια ποικιλία και καταπληκτικές τιμές, λόγω  Halloween!
Δείτε τα προιόντα που βρίσκονται σε προσφορά ΕΔΩ

Μπορείτε να πάρετε μέρος και σε εναν διαγονισμό που τρέχει την περίοδο αυτή για το 

Θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας, να μου πείτε πως σας φάνηκα τα προιόντα που σας έδειξα, αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο απο αυτά και φυσικά αν θα θέλατε να αποκτήσετε κάποιο!

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη μιας και χωρίς εσάς, αυτο το blog δεν θα ήταν τίποτα!

Πολλά φιλιά, θα τα πούμε σύντομα με πολλά πράγματα!
Να'στε καλα!!!!

4 σχόλια:

  1. Εντυπωσιάστηκα με το ηλεκτρικό βουρτσάκι! Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο το banggood, κυρίως κινητά, power banks, θήκες κινητών και κάποια ψιλοαντικείμενα οπώς κουμπάκια, διακοσμητικά νυχιών κτλ. Γενικά έχω μείνει κι εγώ ικανοποιημένη και το προτιμώ συχνά για αγορές! Πολύ ωραία παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματι καταπληκτικο για την τιμη του!
      Εγω το εχω βολευτει παρα παρα πολυ!!!!
      Χαίρομαι που γνωριζεις το banggood!!! Να'σαι καλα, χιλια ευχαριστω για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες αγορές! Να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή