Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

~ Summer 2016 favorites / Αγαπημένα Καλοκαιριού 2016 ~

Γειά σας κορίτσια μου!!! Να σας ευχηθώ και απο εδω καλό μήνα, παρόλο που έχει πάει ήδη 6 Σεπτεμβρίου!!!
Τί κάνετε;;;

Μιας και οι φθινοπωρινές βροχές ξεκίνησαν σήμερα, τουλάχιστον στην πόλη μου, είπα να σας δείξω τα προιόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε!

Μιας και δεν έκανα ανάρτηση για τα αγαπημένα κανενός μήνα του καλοκαιριού, σκέφτηκα να σας τα δείξω όλα μαζί σε ενα ποστ, για να δείτε ποιά προιόντα αγάπησα και χρησιμοποίησα το καλοκαίρο του 2016!!!!!
Για να τα δούμε:

 ~ΠΡΟΣΩΠΟ~

1) Λαδάκι προσώπου "Άγριο Τριαντάφυλλο" απο τον Κορρέ
Το χρησιμοποίησα καθημερινά, όλο το καλοκαίρι, τις περισσότερες φορές αντί για κρέμα νυχτός ώστε η λιπαρότητα που θα δώσει, εξαιτίας του οτι είναι λάδι, να μην με ενοχλεί! Μου άρεσε πάρα πολύ η σύστασή του, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη, χωρίς να είναι ιδιαίτερα λιπαρό. Το δέρμα το απορροφά, αν το απλώσετε με κινήσεις μασάζ και κατα τη διάρκεια της νύχτας προσφέρει ολα του τα οφέλη στην επιδερμίδα. Έχει διακριτικό και ευχάριστο άρωμα, πολύ πρακτική συσκευασία με σταγονόμετρο και παράλληλα πολύ όμορφη, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Περιέχει μέσα αποξηραμένα πέταλα άγριου τριαντάφυλλου τα οποία αυξάνουν τις ιδιότητες του ελαίου! Πολύ καλό προιόν, άψογο θα έλεγα!!!!! 


2) Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και SPF 50 απο τη σειρά Velvet Second Skin Technology της Frezyderm
 Απο τα πιο αγαπημένα μου προιόντα όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά και γενικά, είναι αυτή η κρέμα με χρώμα. Δίσταζα αρχικά να την αγοράσω πιστεύοντας πως θα ναι λιπαρή και δεν θα προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη αλλά έκανα λάθος. Τη δοκίμασα σε δείγμα και κατευθείαν έκανα παραγγελία και την αγόρασα! Έχει μια εξαιρετική, βελούδινη σύσταση η οποία κάνει το προιόν να απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα! Ενω φαίνεται να είναι σκούρη η απόχρωση του, μόλις το απλώσεις προσαρμόζεται στην επιδερμίδα και γίνεται ενα μαζί της. Δεν είναι άκρως καλυπτικό αλλά για μένα η κάλυψη του είναι ιδανική καθώς ταυτόχρονα, λόγω της σύστασής του, μειώνει τους πόρους, κάνει ματ την επιδερμίδα και αφήνει βελούδινο αποτέλεσμα. Μένει στο πρόσωπο για ώρες σε συνδυασμο με πούδρα και είναι απο τα καλύτερα προιόντα που εχω χρησιμοποιήσει ποτέ.


 3) Νερό Micellaire για κανονικές επιδερμίδες απο τη Garnier



Έχει γινει πλεον συνήθεια και αν δεν το χρησιμοποιήσω. θεωρώ πως το πρόσωπό μου δεν είναι επαρκώς καθαρό. Δεν εχει άρωμα, δεν τσούζει το δέρμα, ούτε τα ματια και καθαρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Το χρησιμοποιώ καθημερινά, είτε εχω βαφτεί είτε οχι γιατι καθαρίζει την επιδερμίδα μου απο καθε ιχνος μακιγιαζ,βρωμιας κλπ. Έχει τεράστια ποσότητα και εξαιρετική τιμη!!! Πολυ πολυ καλο και αποτελεσματικό!!!!







~ΣΩΜΑ~

 4) Γαλάκτωμα σώματος Mojito, με μοσχολέμονο και δυόσμο απο τη Fresh Line

Απέκτησα το γαλάκτωμα αυτό απο ενα περιοδικό που το έδινε ως δώρο και δεν περιμενα με τίποτα να το αγαπήσω τόσο!!! Λαχταριστό, φρέσκο και δροσιστικό άρωμα εξαιτίας του αγαπημένου μοσχολέμονου και του εξαιρετικού δυόσμου των οποίων ο συνδυασμός είναι μοναδικός!!! Αν και έχει αρκετά λεπτόρευστη υφή, ενυδατώνει άψογα, ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα. Μετά τις διακοπές μου και την έκθεση στον ήλιο, οι γάμπες μου είχαν παρουσιάσει ξηροδερμία και χρησιμοποιώντας καθημερινά το γαλάκτωμα αυτό, εξαφανίστηκε. Κάθε χρήση ήταν απόλαυση λόγω αρώματος αλλά και λόγω υφής και προσφερόμενης ενυδάτωσης. Το προιόν αυτό το βρίσκετε στο Fresh Bar της εταιρείας, είναι χύμα και το αγοράζετε με το ζύγι. Εγω πήρα ήδη καινούριο, με άρωμα φυστίκι και αμύγδαλο!!! Να τα δοκιμάσετε!!!!


 


5) Αφρόλουτρο "Feel Glamorous" απο την Palmolive


Ένα αφρόλουτρο που αγοράζω ξανά και ξανά, μιας και συνδυάζει υπέροχη σύσταση αφρόλουτρου και scrub μαζί- τέλειο άρωμα - τεράστια ποσότητα και λογική τιμή! Κάνει πλούσιο αφρό και ταυτόχρονα προσφέρει απολέπιση στην επιδερμίδα καθώς περιέχει πολλούς και διακριτικούς κόκκους. Το άρωμα του, ενας συνδυασμός απο κόκκινα, εξωτικά φρούτα και βανίλια είναι φανταστικό! Καθαρίζει άψογα και αφήνει το δέρμα απαλό!!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και το αντίστοιχο, στη γαλάζια συσκευασία μιας και έχει επίσης υπέροχο άρωμα!!!
Το αγαπώ <3





6) Σετ αφρόλουτρο & γαλάκτωμα σώματος με άρωμα "Αμπέλι Σαντορίνης" απο τον Κορρέ

Αγαπημένη μυρωδιά, τόσο ιδιαίτερη, γλυκιά και δροσερή, θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι και έτσι είναι το ιδανικο σετ για να χρησιμοποιήσετε τους καλοκαιρινούς μήνες, και οχι μόνο φυσικά. Τα αφρόλουτρα του κορρέ τα εχω δοκιμάσει εδω και καιρό και τα αγαπώ. Υπέροχη σύσταση,υφή, κάνουν υπέροχο αφρό και καθαρίζουν παρα πολυ καλα!!!! Το ίδιο ευχαριστημένη έμεινα και απο το γαλάκτωμα μιας και έχει την ιδανική υφή και σύσταση! Ενω είναι γαλάκτωμα, δεν ειναι λεπτόρευστο αλλά έχει μια ενυδατικη και πλούσια σύσταση η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα απο το δέρμα. Επίσης παρατήρησα οτι δίνει λάμψη στο δέρμα, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα!!!!! Θα το αγοράσω ξανά 100%!!!



~ΜΑΚΙΓΙΑΖ~


7) Elixir - Silky long lasting powder
Η αγαπημένη πούδρα την οποία χρησιμοποίησα ολο το καλοκαίρι, είναι απο την εταιρεία Elixir. Την αγόρασα και τη δοκιμάζω για πρώτη φορά και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Έχει βελούδινη υφή και μια μικρή ποσότητα αρκεί για να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο. Την εχω σε μια σκούρη απόχρωση μιας και μαυρισα αρκετά το καλοκαίρι και μπορώ να πω οτι περισσότερο προσαρμόζεται στην αποχρωση του δερματος παρά αφήνει κάποιο χρώμα και αυτό είναι πολύ καλό. Έχει πολύ καλή διάρκεια, οχι και για 16 ωρες, οπως αναγράφει η συσκευασία αλλά για 5-6 ωρες σίγουρα!!! Κοστίζει 6 ευρώ και θεωρώ οτι αξίζει να τη δοκιμάσετε!


8) Σφουγγαράκι μακιγιαζ απο W7

ΑΧ! Η αγάπη μου η μεγάλη, ο καλύτερος σύμμαχος και βοηθός στο μακιγιάζ!!!! Πρόκειται για το σφουγγαράκι, τύπου beauty blender απο τη W7. Το χρησιμοποιώ σε κάθε μακιγιάζ απαραιτήτως!!!! Είναι οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει για να απλώνω το make up και το κονσίλερ και γενικά οποιοδήποτε προιόν κάλυψης επιθυμώ. Προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη και "σβήνει" το προιόν τόσο φυσικά, διώχνοντας παράλληλα το περιττό προιόν. Το χρησιμοποιώ ελαφρώς βρεγμένο και το εχω λατρέψει. Είναι πολύ ανθεκτικό μιας και το εχω σίγουρα 3-4 μήνες και δεν εχει πάθει τίποτα. Θα αγοράσω σύντομα και 2ο για back-up! Πολύ πολύ καλο και οικονομικό. Μπράβο W7 :) 


9) Teint Ideal Fluid Foundation ~ Vichy

Μετά απο μια παραγγελία μου απο κάποιο online φαρμακείο, μου στείλανε σε δείγμα, με αρκετά καλή ποσότητα μέσα, αυτό το make up απο τη Vichy, το teint ideal στην απόχρωση 15. Για καιρό το είχα στην άκρη και μια μέρα που ξέμεινα απο make up σκέφτηκα να το δοκιμάσω και απο τότε το εχω "λιώσει". Απο τα καλύτερα make up που εχω δοκιμάσει ποτέ μου! Συνδυάζει όλα οσα έψαχνα σε ενα προιόν κάλυψης: ιδανική κάλυψη, ματ αποτέλεσμα, φυσικο τελείωμα χωρίς να είναι βαρύ, μεγάλη διάρκεια και πολλά ακόμη. ΤΟ ΑΓΑΠΩ γιατί καλύπτει υπέροχα χωρίς να είναι βαρύ, δεν είναι καθόλου λιπαρο και διαρκεί απίστευτα στο προσωπο!!! Θα το αγοράσω σίγουρα σε κανονικό μέγεθος μιας και είναι οτι καλύτερο κατά τη γνωμη μου! Αν είστε στην αναζήτηση ενος καλού make up, δοκιμάστε το!


10) Μάσκαρα City Style της Golden Rose

Μια μάσκαρα που έγινε απο τις αγαπημένες μου και είναι αυτή που χρησιμοποιούσα καθημερινά, όλο το καλοκαίρι, είναι απο Golden Rose η City Style για όγκο&μήκος! Έχει πλαστικό βουρτσάκι, το οποίο απο τη μια μεριά εχει πολύ πυκνά και κοντά δοντάκια και απο την άλλη πιο μακριά αλλά εξίσου πυκνά δοντάκια. Περνάω στις βλεφαρίδες μου την πρωτη στρώση χρησιμοποιώντας τα κοντά δοντάκια και αποκτουν εντονο ογκο και μαύρο χρώμα και τη δεύτερη στρώση, χρησιμοποιώντας τα μακριά δοντάκια τα οποία χαρίζουν ωραιο μήκος! Πολύ καλή μάσκαρα, αξίζει να υπάρχει στη συλλογή σας μιας και κάνει καλά τη δουλειά της!!!!

11) Bronzing Powder ~ Mineral Cosmetics No 7

Λατρεμέέέένο bronzer για μένα είναι απο την εταιρεία Mineral Cosmetics το Cream Powder στην απόχρωση 7. Αυτή είναι η 2η συσκευασία που χρησιμοποιώ. Αρχικά, μου το είχα χαρίσει η κολλητή μου γιατί δεν το χρειαζόταν και απο την πρώτη στιγμή το αγάπησα, το χρησιμοποίησα μέχρι τέλους και το αγόρασα ξανά!!!! Μπορεί να είναι απο μια πολύ οικονομική εταιρεία αλλά διαρκεί πάρα πολύ πάνω στο δέρμα! Όσες ώρες και αν εχετε το μακιγιάζ, ακόμη κι αν ολα τα υπόλοιπα προιόντα ξεθωριάσουν, αυτό θα ναι στη θεση του. Ειλικρινα είναι το καλυτερο για αυτη τη δουλεια! Η απόχρωση του μου αρέσει παρα πολυ, εχει αρκετα καλη απόδοση, δεν κοκκινίζει και δείχνει φυσικό και ομορφο στην επιδερμίδα. Οικονομικότατο και τελειο!!!!!

12) Golden Rose ~ Longstay Liquid Lipstick / No 10

Η καινούρια μου αγάπη στα υγρά κραγιόν, έγινε αυτό το καλοκαίρι, με τα υπέροχα, ματ ,υγρά,σταθερά κραγιον της αγαπημένης Golden Rose. Εχω την απόχρωση 10, η ποία είναι η πιο ιδιαίτερη απο όλες τις υπόλοιπες.
Πρόκειται για ενα πανεμορφο χρώμα, ενα μωβ λιλά που γκριζάρει! Το χρησιμοποιώ απο το πιο απλό μακιγιάζ μέχρι και το πιο έντονο! Μένει για ωρες στα χείλει, δεν μουτζουρώνει, δεν κανει κομματάκια, δεν φευγει αν πιείτε κάτι και αν φάτε, φευγει ομοιόμορφα!!!! Κοστίζει μόλις 4,90 και θέλω να αγοράσω κι άλλες 3-4 αποχρώσεις σίγουρα!!! Επαγγελματικό προιόν κατά τη γνωμη μου!!!

13) Ρούζ απο Dido ~ No 7

Την εταιρεία Dido τη γνωρισα και την εκτίμησα λόγω της πούδρας που λανσάρει, η οποία είναι αξιόλογο προιόν για τα χρήματα του! Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω και ενα ρουζ και δεν το μετανιωσα. Η συγκεκριμένη απόχρωση μου αρεσε ιδιαίτερα γιατί είναι ταυτόχρονα φυσική και απαλή και περιέχει και ενα διακριτικό shimmer το οποίο δείχνει υπέροχο στο δέρμα. Τονίζει πολυ όμορφα τα μίλα και γυαλίζει υπέροχα στο φως. Εχει πολύ καλή διάρκεια!!!! Το αγαπω!

~ΔΙΑΦΟΡΑ~

14) Μάσκα μαλλιών απο τη σειρά Fibralogy της Loreal-Elvive

Ξέρετε πόσο αγαπω το σαμπουαν αυτής της σειράς ! Τόσο και ακόμη περισσότερο μου άρεσε και η αντίστοιχη μάσκα. Η σύσταση της δεν είναι πολύ παχύρευστη και μοιάζει περισσότερο με μαλακτική κρέμα μαλλιών. Ωστόσο είναι ακρως ενυδατική, αφήνει τα μαλλιά απαλά, τα ξεμπερδευει, τα θρεφει και χαρίζει υπέροχο ογκο. Ειδικά σε συνδυασμό με το σαμπουάν βοήθησε παρα πολυ τα μαλλιά μου να δυναμώσουν!!! 

15) Σπόροι Chia

Εχει γίνει το αγαπημένο μου πρωινό και βραδινό εκάστοτε!!! Πρόκειται για πολύ μικρούς σπόρους, τους οποίους πρέπει να "μουλιάσεις" σε γάλα για 6-7 ώρες και τότε διπλασιάζεται σε μέγεθος και γίνεται σαν κρέμα. Ρίχνω επίσης μια κουταλιά μέλι και κανέλα και είναι πεντανόστιμο!!!!! Λόγω του οτι διογκώνεται, σε κρατάει χορτάτη για πολλές ώρες!!!! Δυστυχώς στην πόλη μου δεν κατάφερα να βρω και έτσι μου τα φέρνει η αδερφή μου απο Κέρκυρα!!! Έχετε δοκιμάσει;;;;




16) Βιταμίνες με Σελήνιο απο τη Lanes

Οι βιταμίνες που βοήθησαν τα μαλλιά μου και τα νύχια μου να δυναμώσουν!!!! Έχουν υπέροχη γεύση ροδάκινο, είναι σε αναβράζουσα μορφή και τις καταναλώνω καθημερινα. Μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, παρατήρησα πως τα μαλλιά μου άρχισαν να είναι λιγότερο ξηρά, να έχουν λιγότερος κόμπους και μετά το 2ο μήνα, άρχισαν να πυκνώνουν και να μακραίνουν!!!! Το ιδιο και με τα νύχια μου τα οποία έγιναν πιο ανθεκτικά! Τις αγαπώ και συνεχίζω να τις καταναλώνω σε καθημερινή βάση!!!!













17) Ασετόν με γλυκερίνη απο τον Μασούτη

Αγαπημένο ασετόν, τόσο για το αποτέλεσμα που προσφέρει, όσο και για το υπέροχο άρωμα του, είναι αυτό μτ γλυκερίνη απο τη μάρκα Mr Grand του Μασούτη. Με ενα πέρασμα αφαιρεί οποιοδήποτε βερνίκι και δεν ξηραίνει το νύχι και την περιοχή γύρω απο αυτό. Το ιδιαίτερο με το ασετον αυτό είναι οτι εχει πολυ ευχάριστο άρωμα και δεν μυρίζει ενοχλητικά όπως τα υπόλοιπα! Είναι πολύ οικονομικό και θα συνεχίσω να το αγοράζω!!!!






Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προιόντα για το καλοκαίρι του 2016 που πέρασε!!!
Πώς σας φάνηκαν;;;

Θα περιμένω τα σχόλια σας, να μου πείτε αν εχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά και ποιά είναι η δική σας αποψη!!!
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!!!!
Πολλά φιλιά!!!

1 σχόλιο:

  1. Η σειρά fibralogy είναι πραγματικά η καλύτερη πιστεύω,δίνει τρομερό όγκο στα μαλλιά !!Είναι η αγαπημένη μου με διαφορα!
    Θα χαρώ πολύ να σε δω και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή