Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

My "Better late than never" April's Favorites (2016)


Χαιρετώ και πάλι την όμορφη παρέα :)
Πώς είστε; Τί κάνατε; Πώς περάσατε τη μέρα σας; ^_^
Απόψε είμαι κοντά σας για να σας δείξω, αν και καθυστερημένα, τα προιόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα πολύ τον μήνα Απρίλιο! Είναι όλα πολύ αγαπημένα και ήθελα πολύ να σας μιλήσω για αυτά οπότε ας μην χάνουμε χρόνο και πάμε να ξεκινήσουμε!!!!!!


Ένα προιόν που χρησιμοποιώ μετά απο κάθε λούσιμο, είναι το λαδάκι μαλλιών με μαστίχα απο τα Mastic Spa. Προσφέρει προστασία, ενυδάτωση και αναδόμηση στα μαλλιά και λόγω το μαστιχέλαιου που περιέχει, παρέχει αντηλιακή προστασία στα μαλλιά και κάνει το στέγνωμα 2 φορές πιο γρήγορο. Εφαρμόζω 2 πατήματα της αντλίας σε νωπά μαλλιά και το αφήνει να δράσει κανένα 20 λεπτο πρίν στεγνώσω τα μαλλιά μου. Πραγματικά τα αφήνει απαλά, λαμπερά, ενυδατωμένα και προσφέρει απίστευτη θρέψη. Νομίζω πως με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να μακρύνω τα μαλλιά μου καθώς τα διατηρεί δυνατά. Έχει και υπέροχο άρωμα. 

Ένα πριόν που αποτέλεσε για μένα έκπληξη, είναι η τονωτική λοσιόν απο τα Lidl και την εταιρεία Cien με λωτό και μετάξυ για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Την αγόρασα εντελώς τυχαία επειδή σε ενα ταξίδι μου είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου τονωτική λοσιόν και την εχω αγαπήσει. Μυρίζει πάρα πολύ ομορφα και φρέσκα, έχει πολύ ωραία υφή και καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει στο ελάχιστο. Είναι πολύ δροσιστικό προιόν και τη χρησιμοποιώ 2 φορές την ημέρα συνήθως ή και παραπάνω αν εχω κάνει μακιγιάζ και το αφαιρέσω. Ήταν πολύ οικονομικό προιόν και θα την αναζητήσω ξανά σίγουρα όταν μου τελειώσει μιας και είναι αξιόλογο. 



Έχει και πολύ πρακτική συσκευασία που με βολεύει παρα πολύ στη χρήση. Αναζητήστε τη.





Ένα ακόμη προιόν που ξεχώρισα τον περασμένο μήνα και το χρησιμοποίησα τακτικά, είναι το λαδάκι σώματος απο την εταιρεία Gaia με άρωμα ρόδι και αμύγδαλο. Αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω το προιόν αυτό είναι η σύστασή του μιας και δεν κολλάει καθόλου, στεγνώνει γρήγορα και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα και το άρωμα του είναι τόσο ιδιαίτερο και ωράιο. Η συσκευασία του, με αντλία spray, κάνει τη χρήση του πολύ εύκολη και γρήγορη. Πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρείες γιατί τα προιόντα τους δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα προιόντα ξένων εταιρειών.




Ένα ακόμη προιόν που βοήθησε πολύ τα μαλλία μου να μακρύνουν και να πυκνώσουν είναι οι βιταμίνες απο Lanes με σελήνιο και βιταμίνες A,C,E. Έχουν τέλεια γεύση ροδάκινο και είναι σε αναβράζουσα μορφή. Τις χρησιμοποιώ εδω και μήνες και έχω παρατηρήσει οτι κάνουν αυτό που υπόσχονται: συμβάλλουν στην καλή κατάσταση μαλλιών και νυχιών και φροντίζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Μου δίνει ενέργεια και πλέον είναι απαραίτητο προιόν στην καθημερινότητά μου. 




Μάσκα προσώπου απο την Avon σε μορφή peel off για βαθύ καθαρισμό πόρων, με εκχυλίσματα απο μαύρο χαβιάρι. Η μάσκα αυτή μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί με βοηθά πολύ να καθαρίσω τους πόρους και τα μαύρα στίγματα απο το πρόσωπό μου. Έχει παχύρευστη-κολλώδη υφή, είναι διαφανές και περιέχει μικρά χρυσά glitter. Απλώνω μια λεπτή στρώση στο πρόσωπό μου, την αφήνει να στεγνώσει εντελώς για περίπου 20 λεπτά και έπειτα αφαιρείται εύκολα τραβώντας και ξεφλουδίζοντάς τη σιγά σιγά. Θα δείτε οτι "τραβάει" όλες τις ακαθαρσίες των πόρω και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο και απαλό. Τέλεια. 


Ένα matte lipstick crayon απο την αγαπημένη Golden Rose, προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή μου, δώρο των μαθητών μου της Γ' δημοτικού στη Φλώρινα, όπου έκανα πρακτική πριν λίγο καιρό. Μου πήρανε το νούμερο 7, ενα φωτεινό και έντονο κόκκινο χρώμα. Ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτά τα κραγιονάκια και το συγκεκριμένο μου άρεσε ιδιαίτερα. Έχει πολύ καλή απόδοση, απλώνεται πολύ εύκολα και ομοιόμορφα στα χείλη χωρίς να αφήνει κενά ή "κομματάκια". Μυρίζει πολύ όμορφα, μου θυμίζει βανίλια και φυσικά είναι και ματ που εμένα οτιδήποτε ματ είναι το αγαπημένο μου. Θέλω πολύ να δοκιμάσω κι άλλες αποχρώσεις! Εκπληκτική σχέση τιμής προιόντος! Μπράβο Golden Rose!!! ^_^


Λατρεμένα εδω και χρόνια και μπήκαν ακόμη μια φορά στα αγαπημένα μου, 2 απο τα lip cream stain των Sephora στις αποχρώσεις 01 & 03.
Εξαιρετική απόδοση και ονειρική διάρκεια στα χείλη. Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτά. Πολύ πρακτική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή, απλώνονται ομοιόμορφα στα χείλη και διαρκούν για ώρες χωρίς να αφήνουν λεκέδες. Αξίζουν τα χρήματα τους και θέλω να πάρω οπωσδήποτε και κάποιες ακόμη αποχρώσεις, κυρίως nude αλλά και ενα ιδιαίτερο μωβ που υπάρχει. 


Ορίστε και η απόδοση στο χέρι μου για να το δείτε και μόνες σας! ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ!!!! 
<3




Η παλέτα που χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον μήνα Απρίλιο, είναι αυτή με τα 15 ματ χρώματα, την οποία είχα πάρει απο Ebay. Κυκλοφορεί ακόμη, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τη συσκευασία, προφανώς για μείωση του κόστους. (Μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ ).
Πρόκειται για μια οικονομική αλλά αξιόλογη παλέτα. Περιέχει 15 ματ αποχρώσεις σκιων, σε αποχρωσεις του καφε και του μπεζ κυρίως, αλλά περιέχει και λευκό και μαυρό που προσωπικά τα θεωρώ top. Ειναι μια παλέτα με την οποία μπορώ να κάνω το μακιγιάζ μου για οποιαδήποτε στιγμή, απο πολύ απαλό μέχρι έντονο-βραδινό. Έχει αξαιρετική απόδοση και οι σκιές έχουν πολύ καλή διάρκεια. Αγαπώ τα ματ χρώματα καθώς και τις αποχρώσεις που υπάρχους στην παλέτα αυτή. Τον μήνα που μας πέρασε χρησιμοποίησα ιδιαίτερα τα κεραμυδί-μπορντώ χρώματα της και τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Την έχω πάρει ήδη και 2η φορά ;) Την αγαπώ!!!!!!!



Και, το τελευταίο αγαπημένο μου προιόν για τον μήνα Απρίλιο, είναι η ενυδατική λοσιόν σώματος, με άρωμα κρέμας φιστικιού και μανώλιας. Απο τις πιο ιδιαίτερες και ντελικάτες μυρωδιές που έχω δοκιμάσει. Το αγαπώ ακριβώς για το άρωμα του και τη διάρκεια που έχει στην επιδερμίδα. Εχει εξαιρετική υφή, δεν κολλά, δεν ειναι λιπαρό και απλώνεται πανεύκολα. Απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη για ώρα. Σούπερ ενυδατικό όπως όλα τα προιόντα της Dove.





Αυτάάά ήταν λοιπόν τα προιόντα που ξεχώρισα για τον μήνα που μας πέρασε, τον Απρίλιο!
Πώς σας φάνηκαν; Θα ήθελα πολύ να δω στα σχόλια τις απόψεις σας και οτι άλλο θέλετε να μου πείτε! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά; Αν ναι, ποιά η δική σας γνώμη; Αν όχι, ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε;
Σας ευχαριστώ πολυ διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!
Πολλά φιλιά σε όλες και όλους! 
Θα τα πούμε σύντομα ;)
Να έχετε ενα όμορφο βράδυ Παρασκευής!!!!!

4 σχόλια:

  1. Τα κραγιόν της Golden Rose είναι και δικά μου αγαπημένα, έχω τρεις αποχρώσεις μέχρι στιγμής. Για τα lip stain απο Sephora έχω ακούσει γενικά τα καλύτερα. Μου κίνησες το ενδιαφέρον με το λαδάκι απο Mastic Spa! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώώώ για το σχόλιο!
      Αν βρεις το λαδάκι , να το δοκιμάσεις!!!
      φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Τα lip stain τα αγαπώ!!! Την παλέτα και τα crayon απο golden rose μου αρέσουν πάρα πολύ!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή