Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

~ Jumbo haul και κάτι ακόμη (2) ~

Γειά σας κορίτσια μου :) Τί κάνετε; Πώς περάσατε το 3ήμερο σας; Εγω πήγα μια βόλτα στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσα παρά να ψωνίσω λίγα πραγματάκια! Επισκέφθηκα τα Jumbo, το πλαίσιο, το Stop to Shop αλλά και ενα φαρμακείο και απέκτησα μερικά καινούρια πράγματα τα οποία θα σας δείξω στην ανάρτηση αυτή! Για πάμε να ξεκινήσουμε:








Απο το πλάισιο, πήρα αυτό το σετ καθαρισμού για οθόνη και πληκτρολόγιο υπολογιστή! Περιέχει 1 καθαριστικό spray σε τζέλ μορφή στα 35ml, ενα πανάκι με μικροίνες και ενα καθαριστικό πινελάκι κατάλληλο για το πληκτρολόγιο!!!! Κόστιζε 3 ευρώ :)














Βρήκα σε ενα φαρμακείο αυτό το σετ απο τον Κορρέ με ενα αφρόλουτρο και μια λοσιόν σώματος της λατρεμένης μου σειράς "Αμπέλι Σαντορίνης" η οποία έχει ενα μοναδικό, δροσερό και απολαυστικό άρωμα! Είναι υπέροχη για καλοκαίρι! Το αφρόλουτρο το εχω δοκιμάσει ξανα, οπότε ανυπομωνω να το δοκιμάσω και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη λοσιόν σώματος! Κόστιζε 5 ευρώ!







Απο ενα κατάστημα Stop to Shop, πήρα 3 πραγματάκια απο την essence επειδή και το concealer μου, και το bronzer αλλά και το eyeliner που είχα μου τελείωναν οπότε έπρεπε να τα αντικαταστήσω! Ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω αυτά τα 3 προιόντα οπότε χάρηκα πάρα πολύ που τα βρήκα :) Πρόκειται για μια διπλή συσκευασία με bronzer και highlighter στην απόχρωση 02 medium! Μου άρεσαν πάρα πολύ οι αποχρώσεις και εχουν καλή απόδοση/ το concealer απο τη σειρά "all about matt" στην απόχρωση 10 matt beige, μου άρεσε πολύ η συσκευασία, είναι πολύ πρακτική και τέλος, ενα διπλό eyeliner σε μορφή στυλό. Απο τη μια πλευρά έχει λεπτή μυτούλα και απο την άλλη μια πιο χοντρή. Λίγο που το δοκίμασα, γράφει αρκετά έντονα, ελπίζω να ναι καλό και να χει διάρκεια! Ανυπομωνώ να τα δοκιμάσω! Μου κόστισαν 10 ευρώ και τα 3 μαζί!

Jumbo
Βρήκα για πρώτη φορά έναν αφρό καθαρισμού προσώπου απο την εταιρεία Aroma Natura με χαμομήλι και καλέντουλα. Είναι στα 200ml, δεν αναφέρει για ποιόν τύπο δέρματος είναι αλλά κοίταξα τα συστατικά και μου φάνηκε ενδιαφέρον προιόν καθώς δεν περιέχει καμία βλαβερή ουσία. Ανυπομωνώ να το δοκιμάσω και θα σας γράψω σίγουρα την άποψη μου!!!! Μου άρεσε πάρα πολύ και η συσκευασία του και φυσικά ξέρετε οτι αγαπώ τα προιόντα καθαρισμού προσώπου σε μορφή αφρού! Κόστιζε 3 ευρώ.

Αγόρασα μια θήκη για μπάρες σαπουνιού. Είναι απόλυτα χρήσιμη και χρειαζόμουν μια καθώς συχνά χρησιμοποιώ διάφορα σαπουνάκια και δεν εχω που να τα αποθηκεύω μέσα στο μπάνιο μου! Κόστιζε 1 ευρώ μόλις και είναι πολύ όμορφη και μεγάλη. 
Πήρα για ακόμη μια φορά τα καλύτερα ξυραφάκια απο Bic, απο την αντρική σειρά. Είναι τα μονα που εμπιστευομαι και αγαπώ, διαρκούν για πάρα πολλές χρήσεις και αφήνουν το δέρμα εξαιρετικά απαλό! Κόστιζαν 3 ευρώ και περιέχει 4 τεμάχια.
Αγόρασα και μια λούφα μπάνιου σε μπέζ απόχρωση. Πάντα παίρνω ενα τέτοιο σφουγγαράκι διότι είναι εξαιρετικά και καθαρίζουν πολύ καλά και απαλά. Κόστιζε 1 ευρώ. 

Αγόρασα για ακόμη μια φορά τα αγαπημένα μου λαστιχάκια σε μαύρο χρώμα. Τα εχω πάρει πολλές φορές και τα αγαπώ. Είναι ανθεκτικά και δεν ξεχυλώνουν! Απλά πάντα τα χάνω οπότε πάντα χρειάζομαι κι άλλα! Υπέροχα! Κοστίζουν 50 λεπτά τα 12.
Επιτέλους πήρα και πάλι τις βατονέτες με τη "μυτούλα", είναι κατάλληλες για το μανικιούρ-πεντικιούρ αλλά και για το μακιγιάζ καθώς το σχήμα τους βοηθά στη διόρθωση και στις λεπτομέρειες! Κοστίζουν 50 λεπτά το τεμάχιο!
Και φυσικά αγόρασα ενα αντιβακτηριδιακό τζέλ για τα χέρια με άρωμα καρύδας αυτή τη φορά. Το εχω πάντα στην τσάντα μου και είναι απόλυτα χρήσιμο! Κοστίζει 1 ευρώ. 






Αγόρασα ενα ωραίο νεσεσεράκι που μου άρεσε πάρα πολύ καθώς είναι μεγάλο και διαφανές, που εμένα αυτό με βοηθά πολύ! Το θέλω για τα ταξίδια μου για να βάζω τα προιόντα μακιγιάζ μου! Πιστεύω θα με βολέψει πολύ! Κόστιζε μόλις 2,5 ευρώ. Το αγαπώ.








Πήρα για 2η φορά το συγκεκριμένο σουπλά σε γρί απόχρωση! Εχω ηδη ενα ίδιο πάνω στο έπιπλο που εχω τα καλλυντικά μου και τα πινέλα μου και με βόλεψε πάρα πολύ οπότε πήρα ακόμη 1, για να εχω σε περίπτωση που το άλλο χαλάσει! Πολύ όμορφο και βολικό! Κοστίζει 2 ευρώ.






Αυτό το πανέμορφο, vintage, μεταλικό κουτάκι το πήρα για να το βάλω πάνω στο έπιπλό που εχω τα καλλυντικά μου και γενικά τα πινέλα και τα προιόντα καθημερινής περιποίησης, ώστε να βάλω μέσα τους δίσκους ντεμακιγιάζ. Έτσι θα τους κρατάω καθαρούς και θα ομορφύνει και το έπιπλο μου! Κόστιζε 1,30 ευρώ.




Αγόρασα για δώρο για τη μικρή μου ανηψιά, ενα βιβλίο με μαθηματικά για το νηπιαγωγείο, καθώς της αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και μαζί της πήρα και μια όμορφη ξύστρα σε σχήμα παγωτό και ένα σετ με 2 μολύβια και 4 σβήστρες! Κόστιζαν: βιβλίο:1 ευρώ/ ξύστρα: 0,30/ μολύβια σετ: 0,40. 
Και τέλος αγόρασα και για μένα ενα σημειωματάριο και ενα σετ με τα αγαπημένα μου στυλό και ενα διορθωτικό. Κόστιζαν: τετράδιο: 1 ευρώ/ στυλό: 1,50 ευρώ και διορθωτικό 0,50. 

Αυτά ήταν όλα όσα αγόρασα! :)
Πώς σας φάνηκαν;;;; Θα θέλατε να σας μιλήσω αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση για κάποια απο αυτά; Περιμένω τα σχόλια σας για οτι θέλετε να μου πείτε και φυσικά περιμένω να μου πείτε αν έχετε κάποιο απο όσα σας έδειξα!
Καλό βράδυ και πολλά φιλιά! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη! 

7 σχόλια:

  1. Στο Jumbo πραγματικά μπορεί να βρει κανείς θησαυρούς. Εμείς πήγαμε βόλτα Χαλκιδική το Σάββατο και ήταν υπέροχα. Θα περιμένω review για την essesnce. Τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυσαυρους τοσους που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις!
      Φιλια πολλα,επισης καλη εβδομαδα <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post και ωραίες αγορές! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικές οι αγορές σου! Στο Jumbo μπορείς να βρεις φοβερά προιόντα και να μην ξοδέψεις μία περιουσία! Να τα χαρείς! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα, να τα χαρείς!! Και τι δε μπορείς να βρεις με μια βόλτα στο jumbo! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή