Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

~ Mini Collective Haul ~

Χαιρετώ την αγαπημένη μου παρέα :)
Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;;;; Δεν σας ξέχασα, απλά η εξεταστική και η πτυχιακή αυτά κάνουν......δεν είχα καθόλου χρόνο αλλά τώρα που βρήκα λίγο,είπα να σας δείξω κάποια πραγματάκια που έχω αγοράσει το τελευτάιο διάστημα, για να μου πείτε τη γνώμη σας , αν τα έχετε δοκιμάσει ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι απο αυτά!!!!!
Γιαυτό , πάμε γρήγορα να αρχίσουμε!!!!!






Πρώτα θα σας μιλήσω για έναν μικρό έρωτα!!!! Είναι αυτό το αφρόλουτρο, απο την  εταιρεία Body Touch, την οποία δεν γνωρίζω! Το συγκεκριμένο το βρήκα στο Μασούτη και αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον η συσκευασία. Μόλις είδα οτι το άρωμα του είναι Lemon Pie, λεω ας το μυρίσω!!! Και έπαθα πλάκα!!!! Απο τα πιο λαχταριστά και υπέροχα αρώματα!!!! Μυρίζει ακριβώς σαν τάρτα λεμονιού, σαν γλυκό....βγάζει λεμόνι, κανέλα.....είναι φανταστικό και ανυπομωνώ να το δοκιμάσω!!!! Είναι 500ml και κοστίζει 4 ευρώ!!!!






Αφρόλουτρα απο την εταιρεία Dettol, τα βρήκα και αυτά στο Μασούτη 1+1 δώρο και επειδή δεν είχα δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι απο Dettol, και μου άρεσε και ιδιαίτερα το άρωμά τους, τα αγόρασα για να τα δοκιμάσω!!!! Ειλικρινά δεν το εχω μετανιώσει!!! Το εχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές και με άφησε πολύ ευχαριστημένη!!! Καθαρίζει πάρα πολύ καλα και απαλα, διώχνει κάθε οσμή και κάνει το δέρμα να μυρίζει υπέροχα!!! Κόστιζαν 4 ευρώ!!!!








Επόμενη αγορά, είναι ενα ροδόνερο απο μια τοπική επιχείρηση στην Μηλέα, ενα χωριό της Κοζάνης!!!! Η επιχείρηση αυτή λέγεται "Fonte di Vita" και δημιουργεί χηροποίητα προιόντα απο τριαντάφυλλο και ρόδι! Το ροδόνερο μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ σαν τονωτική λοσιόν μετά το ντεμακιγιάζ γιατί καταπραύνει το δέρμα μου και αφαιρεί το μακιγιάζ που εχει μείνει!!! Ανυπομωνώ να το δοκιμάσω!!!!










Μαλακτική κρέμα μαλλιών για έντονη λάμψη στα μαλλιά απο την εταιρεία Schwarzkopf Gliss. Την είχα βρει σε μια πολύ καλή προσφορά και πάλι στο Μασούτη, κι επειδη εκείνο το διάστημα δεν είχα καμία μαλακτική είπα να την αγοράσω! Κι αυτή την εχω δοκιμάσει και θεωρώ πως είναι ενα πάρα πολύ καλό προιόν! Δεν βαραίνει τα μαλλιά μου, ούτε επηρεάζει τις μπούκλες, ξεμπερδεύει και αφήνει τα μαλλιά ιδιαίτερα απαλά και ανάλαφρα!!!!






Αγόρασα επίσης, 2 μάσκες προσώπου απο την Avon!!! Αυτή αριστερά είναι μια μάσκα peel off, δηλαδή την απλώνεις στο πρόσωπο, στεγνώνει και την αφαιρείς τραβώντας τη σα φίλμ. Περιέχει εκχυλίσματα απο μαύρο χαβιάρι και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους!!! Αυτή στα δεξιά περιέχει κακάο και βούτυρο shea και μοσχοβολάει σοκολάτα! Είναι για ενυδάτωση της επιδερμίδας και έντονη θρέψη! Έχει πραγματικά λαχταριστό άρωμα!!!















Επόμενη αγορά είναι η μάσκαρα They're real απο Benefit, σε travel size συσκευασια! Ηθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω τη μάσκαρα αυτή,καθώς λατρεύω τα πλαστικά βουρτσάκια και ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το συγκεκριμένο! Δεν εχω προλάβει να τη δοκιμάσω και περιμένω τη γνώμη σας!!!!







 Απο ένα τοπικό μαγαζί, εδω στην πόλη της Κοζάνης, αγόρασα 2 πινέλα ματιών απο μια εταιρεία που συναντώ για πρώτη φορά! Είναι τα νούμερα 54 & 17! Μου άρεσε πολύ το σχέδιο και το υλικό τους! Φαίνονται καλοφτιαγμένα και ανθεκτικά! Ήταν πολύ οικονομικά και ελπίζω να βγουν καλα!!! Αυτό σε σχήμα C, με βοηθά να τοποθετώ με ακρίβεια στην κόγχη του ματιού τη σκια πριν κανω blending και το άλλο με βοηθά να τοποθετώ σκια στο κινητό βρέφαρο, κατω απο το φρυδι και σε συγκεκριμένα σημεία του ματιού!!!

3 πραγματάκια απο την αγαπημένη μου Essence τα οποία τα αγόρασα μόλις σήμερα είναι η λατρεμένη μου  μάσκαρα η I love extreme crazy volume την οποία δεν την αλλάζω με καμία, μια ξύστρα για τα μολυβάκια μου που είναι διπλή, και για λεπτά και για χοντρά μολύβια και ενα μολυβάκι χειλιών, στην απόχρωση 15 honey berry η οποία είναι ενα πολύ ιδιαίτερο βυσσινί-ροζ-τριανταφυλλί και ανυπομωνώ να το δοκιμάσω μιας και εχω ακούσει τα καλύτερα!!!!!!!  Τα εχετε δοκιμάσει;;;;;
Και τέλος, βρήκα σε προσφορά και πάλι στο Μασούτη τα ξυραφάκια αυτά απο Gillette τα Simply Venus. Μου φάνηκαν πολύ ωραία και έβγαιναν πολύ οικονομικά με την έκπτωση οπότε να αγόρασα! Περιμένω και για αυτά τη γνώμη σας, αν τα έχετε δοκιμάσει!!!!

Αυτά απο εμένα αγαπημένες μου :)
Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα;;;
Για ποιό απο αυτά θα θέλατε να δείτε πιο αναλυτικό review;;;;
Περιμένω με χαρά να τα πούμε στα σχόλια!!!
Θα ήθελα πολύ να μου προτείνετε ιδέες για επόμενα posts <3
Πολλά φιλιά!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ααααα, το υπέροχο αφρόλουτρο lemon pie που πήρα κι εγώ χτες!!! Κι εγώ τα γλυκοκοίταζα τα αφρόλουτρα της Dettol αλλά τελικά δεν τα πήρα. Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οντως υπέροχο!!! Τελειο αρωμα,ελπιζω να ειναι και καλο σας προιον!!! ^^
      Πολυ καλα τα αφρόλουτρα Dettol <3 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή