Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

~ Αγαπημένα Αυγούστου 2015 / August Favorites 2015 ~

Γειά σας Γειά σας!!!! :) Πώς είστε?
Πώς περνάτε? 
Ελπίζω να είστε όλες καλά <3

Είμαι σήμερα εδώ , για να σας δείξω τα αγαπημένα ακόμη ενος μήνα που πέρασε γρήγορα
και για τον οποίο στεναχωριέμαι λιγάκι παραπάνω , διότι μαζί του έφυγε τυπικά και το καλοκαιράκι!
Έτσι είναι όμως αυτά , το καλοκαίρι φεύγει παντα πολύ γρήγορα αλλά δεν πειράζει , σας ευχομαι καλό Φθινόπωρο , καλή σχολική και φοιτητική χρονιά και πάμε να ξεκινήσουμε!

Πρώτο υπερ αγαπημένο προιόν για τον Αύγουστο αλλά πιστευω και "για πάντα" , είναι μια οδοντόκρεμα που ανακάλυψα απο την Crest , η 3D Deluxe Glamour! Είναι μια οδοντόκρεμα για λεύκανση που υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα σε 14 μέρες και φυσικά το κάνει! Κοστίζει μόλις 0,99 λεπτά και κάνει υπέροχη δουλειά με τη λεύκανση των δοντιών. Αφαιρεί κίτρινους λεκέδες και λοιπά και το χαμόγελα σας είναι ορατά πιο λευκό. Εχω πάρει ήδη άλλες 2 συσκευασίες για να έχω back up ! Εσείς γνωρίζετε τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα?





Αγαπημένη μυρωδιά του περασμένου μήνα , αυτή η υπέροχη κρέμα σώματος απο Ventus , με άρωμα pink lotus&ylang-ylang :) Πραγματικά με το γαλάκτωμα αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να φορέσετε άρωμα αφού απο μόνο του αρκεί για να μοσχοβολάτε για ώρες! Εκτός φυσικά απο την υπέροχη ενυδάτωση που χαρίζει! Το χρησιμοποιώ καθημερινά όταν είναι να βγω εξω , και μυρίζει ονειρικά! Περισσότερα για το γαλάκτωμα αυτό αλλά και για άλλα προιόντα απο την εταιρεία Ventus , μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό review που εχω κάνει ΕΔΩ .






Ενα προιόν που δοκίμασα πρώτη φορά τον μήνα Αύγουστο και μου άρεσε πολύ , είναι το Δαφνέλαιο!! Επειδή εχω πολύ ξηρά , ταλαιπωρημένα , αδύναμα μαλλιά που σπάνε και δεν μεγαλώνουν καθόλου εύκολα , αποφάσισα να δοκιμάσω το δαφνέλαιο , γιατί έχω ακούσει πως κάνει θαύματα στα μαλλιά. Το εφαρμόζω το προηγούμενο βράδυ , πριν το λούσιμο και κοιμάμαι με αυτό στα μαλλιά , τυλίγοντας τα με ένα μαντήλι. Αυτό που εχω παρατηρήσει μετά απο σχετικά λίγες εφαρμογές , είναι οτι μαλακώνει πάρα πολύ τα μαλλιά , αποτρέπει κόμπους και σπάσιμο και δίνει λάμψη. Μακάρι να δω αποτελέσματα και στο μήκος!






Και μιας και μιλάμε για μαλλιά , πάμε στο αγαπημένο σαμπουάν και conditioner του περασμένου μήνα απο τη Herbal Essences , με μέλι για ενδυνάμωση. Για τη σειρά αυτή σας εχω μιλήσει ξανά πριν πολύ καιρό ! Είναι η δευτερη φορά που αγοράζω τα συγκεκριμένα μιας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Αρχικά να πω οτι μοσχοβολάνε σαν φρουτοκρεμα-μπισκοτόκρεμα μωρού και το άρωμα διαρκεί αρκετά στα μαλλιά! Το σαμπουάν καθαρίζει πολύ καλα , μαλακώνει τα μαλλιά και τα κάνει λαμπερα και σε συνδυασμό με το conditioner αξίζουν δοκιμή!








Αγαπημενο αφρόλουτρο είναι απο τη Bioten , με Κυδώνι&Lime. Είναι το πιο φρέσκο -ξεσηκωτικό και αναζωογωνητικό άρωμα που εχω μυρίσει! Ξέρετε πόσο αγαπώ τα αφρόλουτρα αυτά , κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους , είναι πολύ οικονομικά και σε μεγάλες ποσότητες και πολύ όμορφες συσκευασίες. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι το αγαπημένο μου απο τα 3 της σειράς ( κυκλοφορεί επίσης και με άρωμα μέλι-βαμβάκι & βούτυρο κακαο-macadamia) και το θεωρώ ιδανικό για πρωινά ντουζ!!!







2 οικονομικότατα προιόντα , που όμως κάνουν φοβερή δουλειά, είναι τα "ψεύτικα νύχια" και η κόλλα για την εφαρμογή τους , απο τα Jumbo. Πραγματικά κοστίζουν λιγότερο απο 7-8 ευρω και τα 2 μαζί και τα αγαπώ. Τα νύχια έχουν πολύ καλή ποιότητα , πάρα πολλά μεγέθη και λιμάρονται εύκολα ωστε να αποκτήσουν το μήκος που θέλετε. Αλλά η κόλλα αξίζει περισσότερο την προσοχή σας αφού είναι τόσο δυνατή και αποτελεσματική , ωστε 2 σταγόνες αρκούν για να μείνει το κάθε νύχι στη θέση του για μέρες! Εγω πλένω πιατα - κανω δουλειες - μπανιο και γενικά τα πάντα και μένουν στη θέση τους!
Δείχνουν πολύ όμορφα και είναι μια οικονομική λύση εαν θέλετε μακριά -ομορφα νύχια.


Πάμε τώρα στα προιόντα μακιγιάζ , και ενα προιόν που με έσωσε απο τις καλοκαιρινες ζεστές μέρες του Αυγούστου και με βοήθησε να κρατάω σταθερό το μακιγιάζ μου , είναι το all about matt primer απο την Essence. Έχει λεπτή-μη λιπαρή υφή , γίνεται ενα με το δέρμα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα , εξαφανίζοντας παράλληλα τους πόρους. Το make up "κολλάει" πάνω του , με αποτέλεσμα να διάρκει ώρες. 




Αγαπημένο ρούζ για τον μήνα Αυγουστο , είναι απο την Qlinique , στην απόχρωση Precious Pocey. Είναι ενα απαλό - ομορφο ροζ χρώμα , με υπέροχες χρυσές λάμψεις μέσα , που το κάνει να δείχνει υπέροχο στα μάγουλα και αναδεικνύει κάθε μακιγιάζ. Η λάμψη που χαρίζει είναι διακριτική αλλά πολύ όμορφη και γυαλίζει τέλεια , κάνοντας το highlighter περιττό. Τέλειο για καλοκαιρινα μακιγιάζ και όχι μόνο!



Λατρεμένος συνδυασμός για τα χείλη , τον περασμένο μήνα , είναι το μολύβι απο την Essence στην απόχρωση 08 Red Blush , και το ΥΠΕΡΟΧΟ cream lip stain των SEPHORA , στη απόχρωση 03. Πραγματικά δείχνουν πανέμορφα στα χείλη , και με το cream lip stain δεν θα έχετε να φοβηθείτε τίποτα μιας και είναι απόλυτα σταθερό και ματ και θα διαρκέσει για ώρες! Τα αγαπώ.


Και ενα...."non-beauty" αγαπημένο , είναι ενα βιβλίο απο τον Αύγουστο Κορτώ ..
"Το βιβλίο της Κατερίνας" . Δεν θα πω πολλά , μόνο οτι πρόκειται για αληθινή ιστορία , την ιστορία της μητέρας του συγγραφέα , την Κατερίνα , που μια ζωή παλευε με την ψυχική της ασθένεια...Ενα βιβλίο τόσο αληθινό , που απο τις σελίδες του αναδύεται η αγνή και ανιδιοτελής αγάπης της μάνας με όλες τις θυσιές που αυτή περικλείει μέσα της....Είναι άκρως συγκινητικό και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Αξίζει.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον μήνα Αυγουστο. Πώς σας φάνηκαν?
Περιμένω τα σχόλια σας , να μου πείτε εαν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά και φυσικά αν έχετε διαβάσει το βιβλίο του Κορτώ και γενικά οτι άλλο θέλετε!

Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!
Θα τα πούμε σύντομα , μέχρι τότε να περνάτε καλά!
Πολλά φιλιά!
<3

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ... Θέλω να δοκιμάσω εδώ και καιρό το primer της Essence!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα! :) Για τα χρηματα του ειναι πολύ καλο!
      Ευχαριστω για το σχόλιο! <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφες επιλογές! Για τα cream lip stains των sephora τι να πει κανείς! Και το συγκεκριμένο χρώμα υπέροχο! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχ τι να πει κανεις....?!?! Οντως.... <3
      Λεω να παω με το 1+1 της Vodafone και να το ξανα παρω + ακομη μια αποχρωση!
      Ευχαριστω για το σχόλιο!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Τα γαλακτώματα της Ventus μυρίζουν ονειρεμένα, εμένα με χαλαρώνουν πολύ! Το conditioner απο Herbal Essences το είχα δοκιμάσει παλιότερα και όντως μυρίζει υπέροχα, θα το ξαναπάρω κάποια στιγμή. Το lip stain απο Sephora δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με εντυπωσίασε στη φωτογραφία σου και με έβαλες σε πειρασμό τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολύ για το σχόλιο! <3
      Τα cream lip stain αξίζουν πολύ αλλά εξίσου καλα θεωρω τα matte
      lipgloss απο Beauty Line Cosmetics!!! Και η τιμή στο 1/3 <3

      Διαγραφή
    2. Έχω πάρει ένα απο Beauty Line και δεν με τρέλανε κιόλας. Χίλιες φορές της Radiant και ας έχει 13 ευρώ γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις κατά τη γνώμη μου.

      Διαγραφή