Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Review: DMB Hellas Products ~ Gaia - Ventus ~

Γειάάά σας κορίτσια μου (και λίγα αγόρια μου)!
Πώς είστε? Πώς περνάτε το καλοκαιράκι σας?
Πήγατε-θα πάτε διακοπές?

Σήμερα είμαι εδω με ενα review για προιόντα που αξίζει να μάθετε για αυτά!
Μιλάω για τα προιόντα της BMD Hellas και συγκεκριμένα για 2 μάρκες , τη Ventus και τη Gaia.

Και οι 2 αυτές μάρκες λανσάρουν στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία απο προιόντα περιποίησης σώματος , προσώπου και μαλλιών τα οποία είναι αξιόλογα! Κι αφού εχω δοκιμάσει κάποια προιόντα και απο τις 2 , θα σας μιλήσω για το καθένα απο αυτά , για να τα ανακαλύψετε κι εσείς! Να τονίσω πως πρόκειται για ελληνικά προιόντα και φυσικά ΔΕΝ κανουν πειράματα σε ζωα και ΔΕΝ περιέχουν parabens & mineral oil.

Θα ξεκινήσουμε με τα προιόντα Gaia :
Πρόκειται για φυσικά καλλυντικά με βασικό συστατικό τους το οργανικό λάδι ελιάς και το έλαιο φιστικιού. Το βιολογικό λάδι ελιάς περιέχει βιταμίνες Ε&Α , προστατεύει , ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος , χαρίζει λάμψη και μεταξένια υφή. Το έλαιο φιστικιού αποτελεί την τέλεια προστασία για το δερμα και τα μαλλιά! Τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε που περιέχει εξουδετερώνουν την πρόωρη γήρανση και εξασφαλίζουν μεταξένιο δέρμα. Τα προιόντα Gaia , κυκλοφορούν σε 3 υπέροχα αρώματα: Natural - Pomegranate&Almond Milk - Argan Oil&Citrus Blossom.

Τα 2 πρώτα προιόντα που δοκίμασα και χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά , είναι το Shower Gel και το λαδάκι σώματος , με άρωμα Pomegranate & Almond Milk.
Αρχικά , ΔΕΝ γίνεται να μην αναφερθώ στη μυρωδιά τους......ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ. Γενικά αγαπώ τη μυρωδιά αμυγδάλου αλλά στα συγκεκριμένα προιόντα είναι απλά μοναδική και σε συνδυασμό με το ρόδι γίνεται ακαταμάχητη! 
Το αφρόλουτρο είναι ενυδατικό και απαλό και θρέφει την επιδερμίδα. Κάνει ικανοποιητικό αφρό και καθαρίζει αρκετά καλά. Το άρωμα του κάνει το μπάνιο απόλαυση. Δεν εχω να σας πω πολλά απλά πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Όσο για το λαδάκι....οτι και να πω θα ναι λιγο! Προσφέρει καταπληκτική ενυδάτωση και δεν είναι καθόλου λιπαρό! Περιέχει λάδι ελιάς,έλαιο φιστικιού,λάδι αργκάν και μακαντάμια , αμυγδαλέλαιο και έλαιο jojoba και προσφέρει έντονη ενυδάτωση και απαλότητα. Απορροφάται πανεύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα , είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο. Εγω το λατρεύω , ειδικα τωρα που εχω μαυρίσει , κάνει την επιδερμίδα μου να λάμπει.

 Απο την ίδια σειρά , με το ίδιο φανταστικό άρωμα , εχω την τύχη να δοκιμάζω και το γαλάκτωμα αλλά και το βούτυρο σώματος. Ακόμη 2 αξιόλογα προιόντα τα οποία περιποιούντε με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Το γαλάκτωμα έχει υπέροχη , ελαφριά υφή , κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες , καθώς απορροφαται πανεύκολα και γίνεται ενα με το δέρμα. Εχει πολύ πρακτική συσκευασία με αντλία και το χρησιμοποιώ απευθείας μετά το καθημερινό ντουζ , ειδικά στο πάνω μέρος του σώματος , αφού στα πόδια , που χρειάζονται extra ενυδάτωση , χρησιμοποιώ το αντίστοιχο βούτυρο σώματος!!!! Ειλικρινά ΔΕΝ εχω βρει σε καμία άλλη εταιρεία τόσο πλούσιο και υπέρ ενυδατικό βούτυρος σώματος. Είναι πολυ παχύρευστο και θυμίζει ακριβώς υφή βουτύρου! Λιώνει σε επαφή με την επιδερμίδα και η ενυδάτωση που χαρίζει είναι ανεπανάληπτη!!! Το χρησιμοποιώ σε αγκόνες-γόνατα και γενικά σε "δυσκολες περιοχές" και με έχει βοηθήσει πολυ! Και να μην ξεχνάμε και το μεθυστικό αρωμά τους εεε..... ;)


 Ακόμη ενα προιόν απο την Gaia , αυτή τη φορά για περιποίηση προσώπου , είναι η ενυδατική κρέμα 24 ωρης ενυδάτωσης , θρέψης και αναζωογόνησης για όλους τους τύπους δέρματος . Μια πολύ καλή κρέμα , καθόλου λιπαρή , προσφέρει στο πρόσωπο μου την κατάλληλη και απαραίτητη ενυδάτωση , ειδικά για τώρα το καλοκαίρι που το δέρμα μας χρειάζεται extra ενυδατωση. Δεν είναι λιπαρή , απορροφάται ευκολα και δίνει λάμψη στο πρόσωπο και μια φρέσκια όψη!



Τελευταίο προιόν που δοκιμάζω απο τη εταιρεία Gaia , είναι η κρέμα ποδιών , με άρωμα Argan Oil & Citrus Blossom. Πολύ ευχάριστο , διακριτικό , φρέσκο άρωμα , αρωματίζει υπέροχα τα πόδια και το άρωμα του διαρκεί αρκετά. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση , ακόμη και σε έντονη ξηροδερμία. Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ , αφού πλείνω τα πόδια μου και την αγαπώ. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και αφήνει τα ποδαράκια μαλακά και απαλά.


Ας περάσουμε τώρα , στην εταιρεία Ventus:
Με βασικές πρώτες ύλες τα φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα φρούτων , βοτάνων και λουλουδιών πρόκειται για καλλυντικά τα οποία προστατεύουν το δέρμα απο την καθημερινή ταλαιπωρία της έντονης ζωής. Οι πλούσιες και ποικίλες φόρμουλες , με φυσικά εκχυλίσματα και συστατικά που εμπεριέχονται στα προιόντα Ventus Beaute καθιστούν δυνατή την ουσιαστική θρεπτική και ενυδατική δράση και κρατούν τα υψηλά στάνταρ στην αποτελεσματικότητά τους. Απο τη Ventus , κυκλοφορούν προιόντα με υπέροχα αρώματα όπως : Καρύδα&Monoi de Tahiti / Choco cookies&Κακάο/Σανδαλόξυλο&Κέδρος/ Σιτάρι&Μέλι/ Argan Oil&Keratin/ Γαρδένια & White Lily/ Sugar Cream&Pistachio/ Vanilla Musk&Coffee/Coco Choco&Rasberry και πολλά ακόμη.



Αρχικά να σας δείξω το πιο λατρεμένο μου προιόν απο τη Ventus , το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας , και πρόκειται για ενα Serum μαλλιών , με σιλικόνη , maroccan Argan oil & olive oil. Λοιπόν κορίτσια....πρόκειται για ενα απο τα καλύτερα προιόντα μαλλιών που εχω χρησιμοποιήσει. Ενα πάτημα της αντλίας ήταν αρκετό για να χαρίσει στα ξηρά , αφυδατωμένα - λεπτά , θαμπά μαλλιά μου , λάμψη , απαλότητα , θρέψη και ζωντάνια . Βοηθησε επίσης πολύ το σχηματισμό μπούκλας , χαριζει ενυδατωση και μειώνει τις φθορές. Το λάτρεψα και στεναχωρέθηκα τόόόσο πολυ που τελείωσε. Θα το αναζητήσω ξανά σίγουρα γιατί είναι μοναδικό , χαρίσει άμεσο αποτέλεσμα και είναι και οικονομικό! Να το αναζητήσετε κι εσείς....και θα με θυμηθείτε!!!!





Το δεύτερο αγαπημένο μου είναι ενα γαλάκτωμα σώματος με άρωμα Pink Lotus & ylang-ylang. Αρχικά όταν έφτασε στα χέρια μου το συγκεκριμένο , σκέφτηκα πως δεν θα μου αρέσει η μυρωδιά του γιατί συνηθως δεν προτιμώ τα λουλουδάτα αρώματα αλλά το συγκεκριμένο με διέψευσε! Μυρίζει παραδεισένια και πολύ ξεχωριστά!!! Θα χαρακτήριζα το άρωμα του Sexy και εθιστικό. Και απο διάρκεια? Άκρως ικανοποιητική. Το χρησιμοποιώ συνήθως στις βραδινές εξόδους μου και λαμβάνω άκρως κολακευτικά σχόλια και ολοι ρωτάνε τι μυρίζει τόσο όμορφα. Πραγματικά αξιόλογο προιόν , με υπέροχη ενυδατικη , μη λιπαρή υφή. Πολύ βολική συσκευασία , με αντλία , της οποίας ενα και μόνο πάτημα αρκεί για να καλύψει μεγάλο μέρος του σώματος. Με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα θα το αναζητήσω μόλις το τελειώσω.


Ενα σετάκι με 2 προιόντα , ενα βούτυρο σώματος και ενα scrub σωματος με άρωμα Vanilla Musk& Coffee , υπάρχουν επίσης στη συλλογή μου. Το Body Scrub το εχω ηδη τελειώσει , αλλά δεν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη , μονο και μονο επειδή εγω προτιμώ πιο δυνατή απολέπιση , ενω αυτό ήταν σε μορφή κρέμας και οι κόκκοι του ήταν μέτριοι. Δεν με βόλεψε ιδιαίτερα για χρήση στο κάτω μέρος του σώματος αλλά το ευχαριστήθηκα για το άνω μέρος όπου δεν επιθυμώ σκληρή απολέπιση. Αρκετά ενυδατικό , με υπέροχο ιδιαίτερο άρωμα. Περιέχει κόκους αμυγδάλου και shea butter και χαρίζει θρέψη στην επιδερμίδα , διώχνωντας τα νεκρα κύτταρα. 
Το βούτυρο σώματος είναι πολύ καλό. Υπέρ ενυδατικό κι αυτό , όπως εκείνο απο την εταιρεία Gaia , με πλούσια , παχύρευστη υφή , που λιώνει σε επαφή με την επιδερμίδα και χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση. Το είχα μαζί μου στις διακοπές μου και με βοήθησε πολύ να περιποιηθώ το δέρμα μου μετά την καθημερινή έκθεση στον ήλιο. 
Τέλος , χρησιμοποίησα και 2 μάσκες της εταιρείας , μια για το πρόσωπο και μια για τα μάτια. Θα σας μιλήσω πρώτα για αυτή των ματιών , καθως είναι και η καλύτερη εκ των 2! Περιέχει ginko biloba & αγγούρι και είναι άκρως δροσιστική. Είναι οτι ακριβώς χρειαζονται τα μάτια σας μετά απο μια κουραστική μέρα , μετά απο ώρες στον υπολογιστή αλλά και όταβ θέλετε να περιποιηθείτε λιγάκι παραπάνω τον εαυτό σας! Αμέσως μετά την εφαρμογή , η περιοχή γύρω απο τα μάτια είναι ξεκούραστη και ενηδατωμένη . Μου άρεσε πολύ. Να τη δοκιμάσετε!!!!
Η δευτερη μασκα είναι για το πρόσωπο , όπως σας είπα , και περιέχει ανανά και παπάγια. Είναι αρκετά παχύρευστη και έχει ενα ελαφρύ πράσινο χρώμα. Κατα τη χρήση , τσούζει λιγάκι στο δέρμα , ειδικά αν τη χρησιμοποιησετε μετά απο απολέπιση. Χαρίζει όμως ενυδάτωση και μειώνει τους ερεθισμούς.

Συνολικά θα έλεγα πως εχω εντυπωσιαστεί με τα προιόντα και των 2 εταιριών. Είναι πραγματικά αξιόλογα αν αναλογιστούμε την ποικιλία , τα αρώματα , τις υφές , τα αποτελέσματα που προσφέρουν αλλά κυρίως το γεγονός οτι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιόντα , με αγνά υλικά , ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Νομίζω δεν θέλουμε κάτι περισσότερο.

Ελπίζω να σας άρεσε το review μου!
Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν απο αυτά που έδειξα ή ακόμη καλύτερα αν εχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο απο τις εταιρίες αυτές μη διστάσετε να μου αφήσετε σχόλιο!

Αυτά απο εμένα :)
Θα τα πούμε σύντομα με νεα ανάρτηση!!!!
Μέχρι τότε να περνάτε καλά και να χαμογελάτε!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
<3

6 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα ventus αλλά σε διαφορετικά αρώματα και μου άρεσαν όλα μέχρι τώρα. Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και κάτι από gaia... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αρώματα όπως Καρύδα&Monoi de Tahiti / Choco cookies&Κακάο / Coco Choco&Rasberry . Πιστεύω θα ναι μοναδικα!!! Ευχαριστω για το σχόλιο!!!! <3

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα Gaia και Ventus και λατρεύω το άρωμά τους απίστευτα, καθώς και το αποτέλεσμα που προσφέρουν :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω το ιδιο! Ειλικρινα ειναι αξιόλογα!!!
      φιλακιαααα! Ευχαριστω για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  3. Το body butter και η κρέμα ποδιών της Gaia είναι απίστευτα ενυδατικά και μυρίζουν υπέροχα. Το μόνο ίσως κακό είναι οτι αργούν λίγο να απορροφηθούν αλλά μετά αφήνουν το δέρμα βελούδινο! Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, περιμένω να μου τελειώσουν άλλα για να τα ανοίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι....αν βαλεις λιγη παραπάνω ποσότητα όντως θέλει αρκετό άπλωμα αλλά η
      ενυδάτωση είναι σούπερ!!! Περιμενω την αποψη σου και για τα υπόλοιπα λοιπόν!
      Ευχαριστω για το σχόλιο! φιλια!!!!

      Διαγραφή