Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

~ Mini Haul ft Dust&Cream ~

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα! <3 Τί κάνετε?
Περνάτε καλα?

Εγω σήμερα έδινα το προτελευταίο μάθημα αυτής της εξαντλητικής εξεταστικής....και μόλις τελείωσα , έκανα μια επισκεψη στο λατρεμένο μου κατάστημα Dust&Cream της Κοζάνης , είχα καιρό να πάω και φυσικά δεν γινόταν να φύγω με άδεια χέρια , καθώς πάντα βρίσκω υπέροχα προιόντα στα Dust+Cream :)


Γιαυτό είμαι σήμερα εδω , για να σας δείξω ποιά πραγματάκια επέλεξα να αγοράσω αυτή τη φορά , πάμε να τα δούμε :






Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο κατάστημα και να μην αγοράσω τα λατρεμένα ματ κραγιόν απο Beauty Line Cosmetics , τα οποία αγαπώ υπερβολικά καθώς είναι απο τα πιο σταθερα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου! Αυτή τη φορά πήρα 2 χρώματα! Πρώτα επέλεξα απο τα καινούρια καλοκαιρινά χρώματα , αυτό το υπέροχο - ιδιαίτερο πορτοκαλί! Δεν εχω παρόμοιο χρώμα στη συλλογή μου και μόλις το είδα το ¨άρπαξα¨ γιατί πιστεύω είναι ιδανικό για το καλοκαίρι! Είναι το Νο 506 " Pandora's Gift" .

Το δεύτερο που επέλεξα είναι ενα ιδιαίτερο μωβ-φουξ που το είχα ξανά , κι επειδή με βόλεψε απίστευτα το αγόρασα για 2η φορά! Είναι το νούμερο 501 "Medea's Vision"! Κορίτσια ειλικρινά , είναι τοσο υπέροχα που αξίζει να τα αγοράζετε 10-10 =) Κοστίζουν 3,5 ευρώ και είναι απίστευτα σταθερά , σας εχω τρελάνει αλλά πραγματικά το εφαρμόζεις και δεν πάει πουθενά , φεύγει μόνο αν φάτε και πάλι δεν εξαφανίζεται , φεύγει ομοιόμορφα κι ακόμη και τότε δείχνει πολύ όμορφο!


Πήρα για να δοκιμάσω τα πολυ-συζητημένα καινούρια βερνίκια της εταιρείας , με εφε ζάχαρης και ιδιαίτερα αρώματα , για τα οποία άκουσα πολλά σχόλια και ήμουν περίεργη να τα δοκιμάσω! Επέλεξα ενα ιδιαίτερο πετρόλ-μπλέ με άρωμα γλυκάνισου και ενα γκρι σκούρο με άρωμα γλυκόριζα! Τα βερνίκια αυτά συνδυάζουν ενα ομορφο εφε και υπεροχο αρωμα και πραγματικά είναι πολύ οικονομικά! Εφάρμοσα κιόλας το ενα στα νύχια μου και μου άρεσε πάρα πολύ , τόσο σαν απόδοση όσο και σαν εφέ και το ιδιαίτερο άρωμά του φυσικά!
Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πολύ , καθώς είναι κάτι ιδιαίτερο , το άρωμα του αναδεικνύεται μόλις στεγνώσει και είναι αρκετά έντονο και διαρκεί! Τώρα θα δω και τη διάρκεια και θα σας ενημερώσω!!!!!


Αγόρασα και μια μάσκαρα απο την εταιρεία Lovely η οποία δεν εχω ιδέα αν είναι καλή η οχι! Έχει κλασικό τρίχινο βουρτσάκι και περιέχει κολαγόνο , το οποίο ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες! Η αγαπημένη μου κυρία Μαίρη , η οποία έχει το κατάστημα Dust&Cream της Κοζάνης , μου είπε οτι γενικά είναι μια μάσκαρα που πωλείται αρκετά και την προτιμούν πολύ! Θα δούμε , ελπίζω να κάνει καλή δουλειά!!!!! Κόστιζε 3,5 ευρώ!





Και φυσικά δεν γινόταν να φύγω χωρίς ενα αρωματάκι! Αυτή τη φορά επέλεξα το πολύ-αγαπημένο Bronze Goddess , το οποίο μοσχοβολά καλοκαιράκι! Τα αρώματα τύπου των dust&cream , είναι πολύ οικονομικά , και απο διάρκεια είμαι αρκετά ευχαριστημένη! =)








Αυτά είναι λοιπόν τα πραγματάκια που επέλεξα αυτή τη φορά απο τα αγαπημένα Dust+Cream!
Πώς σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Αν ναι , ποιά είναι η δική σας γνώμη?

Περιμένω τα σχόλια σας , να μου πείτε τη γνώμη σας για τις επιλογές μου και φυσικά όόόότι άλλο θέλετε! 

Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτηση μου!
Θα τα πούμε σύντομα! 
Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
<3


4 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα! :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου αγαπημένη μου!!! Τι όμορφο, <> post,,, πολύ όμορφες οι επιλογές σου,,,,πολύ καλή απόδοση φωτογραφιών επίσης,, αγαπώ πάντα τα θέματά σου και το blog σου,, συγχαρητήρια για το όμορφο προφίλ σου!!! Keep in touch,, kisses,,,,,
    http://styleinthessbiky.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ομορφα λόγια? Ευχαριστω μεσα απο την καρδιά μου , να σαι καλα!!!!!!
      φιλιά πολλά ♥ ♥ ♥

      Διαγραφή