Τρίτη 26 Μαΐου 2015

~ Empties 17 ~

Γειά σας κορίτσια μου!!!!! :)
Πώς είστε? Ολα καλά?
Ελπίζω να περνάτε όμορφα!
Μετά απο αρκετό καιρό , αποφάσισα να κάνω ενα post με άδειες συσκευασίες σήμερα .....Ο λόγος? Η σακούλα που τα μαζεύω ξεχείλισε!!!!!! Δεν χωρούσε ούτε μισή συσκευασία παραπάνω ....άρχισαν τα προιόντα και πέφτανε κάτω , οπότε έπρεπε να την αδειάσω λιγάκι: Δείτε και μόνες σας:



Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ γινόταν να σας τα δείξω ΟΛΑ αυτα μαζί σε ενα ποστ , οπότε σήμερα θα δούμε ενα μέρος και θα ακολουθήσουν κι άλλα!!! Για πάμε να τα δούμε:

1) Ένα αφρόλουτρο απο τα αγαπημένα μου Dust&Cream , με άρωμα τσιχλόφουσκα! Το άρωμα του είναι λαχταριστό ! Πολύ ευχάριστο! Εχει υπέροχη συσκευασία με αντλία η οποία είναι πολύ βολική! Αρχικά όταν το είχα αγοράσει και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ μου άρεσε τρομερά! Μοσχοβολούσε , έκανε πλούσιο αφρό και καθάριζε πάρα πολυ καλά το σώμα , χωρίς να ξηραίνει! Στη συνέχεια όμως , όσο περνούσε ο καιρός απο τη στιγμή που το άνοιξα , σιγά σιγά μου φάνηκε πως η σύσταση του χάλασε , πλέον δεν έκανε τόσο αφρό και δεν καθάριζε την επιδερμίδα καθόλου! Ήταν λές και δεν πλενόμουν....! Έτσι σταμάτησα να το χρησιμοποιώ ως αφρόλουτρο και το χρησιμοποιούσαμε ως κρεμοσάπουνο για τα χέρια! Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτό...αλλά δυσαρεστήθηκα....! 




2) Μάσκα μαλλιών με Κερατίνη για ξηρά - κατεστραμμένα μαλλιά απο την εταιρεία Keyra - την οποία βρίσκετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.femme-fatale.gr/ . Πάρα πολύ καλή μάσκα , προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά , τα αφήνει πολύ απαλά και ενυδατωμένα!!! Η ποσότητα της είναι στα 250ml και μου κράτησε για πάρα πολύ καιρό , με χρήση 2 φορές την εβδομάδα! Πραγματικά αν έχετε πολύ ξηρά μαλλιά θα σας βοηθήσει πάρα πολύ!!! Μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ
3) Ακόμη μια μάσκα , αυτή τη φορά απο τη Le petit Marseillais , με βούτυρο καριτέ και μέλι , και πάλι απευθύνεται σε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά! Την αγαπώ τη συγκεκριμένη μάσκα , αφήνει πολύ ενυδατωμένα και απαλά τα μαλλιά και όμορφα αρωματισμένα ! Η συσκευασία περιέχει 300ml . Πολύ ωραία και οικονομική μάσκα μαλλιών προσφέρει θρέψη και απαλότητα και ειδικά σε συνδυασμό με το αντίστοιχο σαμπουάν λειτουργεί πολύ καλά!



4) Αφρόλουτρο με λαχταριστό άρωμα μπισκότο και πάλι απο τα Dust&Cream ! Πραγματικά εχει καταπληκτικό άρωμα! Μου άρεσε πάρα πολύ η σύσταση και η υφή του. Έκανε πολύ καλό αφρό ακόμη και με λίγη ποσότητα . Καθαρίζει πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα και το αφήνει ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο. Αυτό σε αντίθεση με το προηγούμενο που σας έδειξα , δεν άλλαξε σύσταση καθόλου αντιθέτως καθάριζε υπέροχα και μοσχοβολούσε μέχρι να το τελειώσω! Αν θέλετε ενα οικονομικό αφρόλουτρο με πολύ ωραία , απολαυστική μυρωδιά σας το προτείνω!









5) ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ μου αποσμητικό , σας το έχω δείξει αρκετές φορές , είναι απο τη Nivea , το talc sensation . Περιέχει πούδρα Kaolin , και ειλικρινά είναι το πιο καλό αποσμητικό που εχω δοκιμάσει , οσον αφορά την προστασία απο τον ιδρώτα και το στεγνό αποτέλεσμα. Πραγματικά , οποιοδήποτε άλλο αποσμητικό σε σπρέι εχω δοκιμάσει δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο αυτό! πΡΟσφέρει πολύ καλή προστασία απο τον ιδρώτα , κρατάει πολύ στεγνή την επιδερμίδα και την αρωματίζουν απαλά! Σας προτείνω να το δοκιμάσετε εαν θέλετε να αποφύγετε τον ιδρώτα και τη δυσοσμία!!!!





6) Δοκίμασα κι εγώ επιτέλους το διάσημο Bioderma Sensibio. Είχα πάρει τη μικρή συσκευασία , γιατί όπως είπα δεν το είχα ξανα δοκιμάσει , και δεν ήξερα αν θα μου αρέσει! Αλλά μου άρεσε , και η συσκευασια αυτή τελείωσε πολύ γρήγορα δυστυχώς! :( Καθαρίζει απίστευτα καλά την επιδερμίδα του προσώπου , απο κάθε ίχνος μακιγιάζ ! Πραγματικά το λάτρεψα ! Με ελάχιστες κινήσεις αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο , αφαιρεί τέλεια μασκαρα , κραγιόν....τα πάντα! Αξίζει σίγουρα σας προιόν , γιαυτό άλλωστε έχει γίνει και τόσος πανικός γύρω απο το όνομά του!!!!! Σίγουρα θα το ξανα πάρω!!!!! Πολύ πρακτικό , καθαρίζει πολύ καλά και μειώνει τα σπυράκια!





7) 3 αρωματικά λαδάκια σώματος , απο ένα μαγαζί με αρώματα τύπου , εδω στην Κοζάνη - λέγεται "Αρωματοπωλείον" , και υπάρχει και σε άλλες πολεις! Το αρωματοπωλείο αυτό έχει την καλύτερη ποιότητα σε αρώματα τύπου , πραγματικά έχουν καταπληκτική διάρκεια και δεν διαφέρουν καθόλου απο τα αυθεντικά! Τα συγκεκριμένα λαδάκια που τελείωσα εγω , έχουν άρωμα ροδακινό&καρύδα ( λαχταριστό - γλυκό ) / φουντούκι&καραμέλα ( σέξι & ιδιαίτερο) / φουντούκι&βανίλια (ξεχωριστό&βαρύ) . Πραγματικά έχουν πολύ καλή διάρκεια !!!! Στο κατάστημα υπάρχει τε-ρα-στια ποικιλία απο αρώματα για να διαλέξετε! Επίσης μπορείτε να βρείτε λαδάκια σώματος με το άρωμα που θέλετε , κρέμες κ.α


 8) Σαμπουάν και μαλακτική κρέμα απο τη ροζ σειρά της Gliss , για ευθραυστα -θαμπά μαλλιά. Δεν θα πω πολλά γιατί είναι ίσως η καλύτερη σειρά μαλλιών που εχω δοκιμάσει ποτέ! Μυρίζουν υπέροχα και προσφέρουν στα μαλλιά ότι καλύτερο σε θέμα λάμψης , αναδόμησης , προστασίας και ενυδάτωσης! Μετά απο κάθε χρήση τα μαλλιά μου ήταν πολύ δυνατά και λαμπερά και οι μπούκλες μου υπέροχες! Αξίζουν οπωσδήποτε δοκιμή!



9) Μάσκα ματιών με αγγούρι & ginkgo biloba απο την εταιρεία Ventus για σύσφιξη και ενυδάτωση. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ μάσκα για τα μάτια και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Πάρα πολύ δροσιστική , ξεκουραζε και ενυδάτωνε την περιοχή τον ματιών , μείωνε το πρίξιμο και τις σακούλες! Μια τέραστια ποσότητα 10 ml ή οποία θα σας κρατήσει για πάρα πολλές χρήσης! Τη χρησιμοποιούσα μετά απο ξενύχτι και πραγματικά ξεκούραζε την περιοχή των ματιών και τα έκανε να δείχνουν λαμπερά και ενυδατωμένα!




10) Ακόμη μια μάσκα απο την εταιρεία Ventus , αυτή τη φορά για το πρόσωπο , με ανανά και παπάγια. Είχε αρκετά έντονο άρωμα , και παχιά υφή. Μόλις την εφάρμοζα , δρόσιζε αμέσως την επιδερμίδα μου. Μετά απο κάθε χρήση , το δέμα μου ηταν καθαρό , ενυδατωμένο και απαλό. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Μια αρκετά καλή μασκα, οχι κατι ιδιαίτερο.









11) Ακόμη μια σειρά σαμπουάν -μαλακτικής που λάτρεψα , είναι απο Pantene , η σειρά κατά της τριχόπτωσης. Πραγματικά βοηθησαν πολύ τα λεπτα ξηρά μαλλιά μου , μείωσαν την τριχόπτωση και μετά απο κάθε χρήση τα μαλλιά αποκτούσαν λάμψη και ιδιαίτερο όγκο. Μου άρεσαν πάρα πολύ.






12) Ένα λατρεμένο προιόν για τα μαλλιά και πάλι , απο την εταιρεία Ing , την οποία μπορείτε να βρείτε στο Femme fatale. Είναι μια κρέμα για τα μαλλιά σε μορφή spray , η οποία υπόσχεται 10 δράσεις! Ειλικρινά είναι οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει για μετά το λούσιμο. Προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση , μειώνει το σπάσιμο , την ξηρότητα , το φριζάρισμα , αρωματίζει τα μαλλιά , σχηματίζει τέλεια τις μπούκλες , μειώνει την αφυδάτωση και πολλά πολλά ακόμη. Αξίζει 100% να το αναζητήσετε και να το δοκιμάσεστε και είμαι σίγουρη πως θα σας αφήσει πολύ ευχαριστημένες. Αυτό είναι το 2ο μπουκαλάκι που τελειώνω και τα μαλλιά μου το έχουν λατρέψει. Λυπάμαι τόόόσο που τελείωσε.....Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ




13) Τέλος , μια μάσκα προσώπου με σοκολάτα , απο την εταιρεία Kueshi , την οποία βρίσκετε και πάλι στα femme fatale. Μια πολύ ιδιαίτερη μάσκα προσώπου , με υπέροχο άρωμα σοκολάτα. Ήταν σε μορφή σκόνης και χρειαζόταν να την αναμείξω με λίγο νερό μέχρι να γίνει πάστα. Εγω προτιμούσα να την αναμειγνύω με ροδόνερο και πραγματικά μυριζε ακόμη καλύτερα αλλά είχε και καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι peel-off , δηλαδη μόλις στεγνώσει την αφαιρείτε τραβώντας τη. Έχει επανορθωτική δράση και συσφίγγει το δέρμα. Περιέχει βιταμίνη A και πολυφαινόλες 2 συστατικά που εξουδετερώνουν τις ελευθερες ρίζες που είναι υπέυθυνες για τη γήρανση. Πραγματικά πολύ καλή. Μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ .


ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Πώς σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά ? Σας κίνησε κάποιο το ενδιαφέρον?
Περιμένω τα σχόλια με τις εντυπώσεις σας και οτι άλλο θέλετε να μου πείτε!
Να έχετε ενα όμορφο βράδυ Τρίτης και να περάσετε καλά ότι κι αν κάνετε!
Θα τα πούμε σύντομα , μέχρι τότε πολλά φιλιά σε όλες!
BYE <3

3 σχόλια:

  1. Πω πω μπράβο σου που τα μαζεύεις, εγώ δεν προλαβαίνω και τα πετάω όλα! Χαχα :-)
    Τις μάσκες από την Ventus τις έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το talc sensation το χρησιμοποιώ σε roll-on και μου αρέσει πάρα πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε το Bioderma, απλά το λατρεύω!! Φιλάκια Δήμητρά μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν τόσο πολύ τα empties posts! Προσπαθώ και εγώ να συγκεντρώνω τις άδειες συσκευασίες, αλλά κάποιες φορές ξεχνιέμαι και τις απομακρύνω προς την ανακύκλωση! Χαχα! Πολύ καλό το talc sensation όσο και το νεράκι της Biodrma! Το αγοράζω ξανά και ξανά! Φιλιά πολλά! Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή