Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

~ Βασικά.....THE BASICS! ~


Γειά σας Γεια σας!
Ξέρω , εχω χαθει εντελως , εχω παρατήσει λιγάκι το blog μου αλλά έτσι είναι οι εξεταστικές στα πανεπιστήμια.....οσο διαρκούν σου τρώνε ολο το χρόνο! :/
Σήμερα όμως είμαι κοντά σας για να σας μιλήσω για 4 προιόντα απο την εταιρεία The Basics!

Η The Basics είναι μια ελληνική εταιρεία και το όνομα της αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η εταιρεία : 
Η σύγχρονη καθημερινότητα απαιτεί απλοποίηση των διαδικασιών και απελευθέρωση από περιττές επιβαρύνσεις. Η ανάγκη επίτευξης του βέλτιστου αποτελέσματος με βασικές δράσεις οδήγησε στην δημιουργία των καλλυντικών The Basics.

Η εταιρεια αυτή έχει βγάλει στην αγορά 4 ΒΑΣΙΚΑ προιόντα , τα οποία ειναι απαραίτητα στην καθημερινότητα μας , τα οποία χρειαζόμαστε όλες μας και θα μας "λύσουν τα χέρια"!

- Απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου/ Κρέμα προσώπου ημέρας πολλαπλών δράσεων/ Κρέμα χεριών πολλαπλών δράσεων / Βάλσαμο Καλέντουλας-

Αφού τα χρησιμοποιώ καθημερινά εδω και καιρό , πάμε να σας πω την άποψη μου:


Ο συγκεκριμένος αφρός προσώπου είναι ακριβως στα γούστα μου! Τωρα τελευταία με βολευε πολυ να χρησιμοποιω καθαριστικα προσωπου σε μορφη αφρου οπότε για μενα ειναι οτι καλύτερο! Η πολυ βολική συσκευασία με αντλία το καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση! Το χρησιμοποιώ βασικα για την αφαίρεση του μακιγιάζ μου και είμαι πολυ ευχαριστημένη! Καθαρίζει πολύ καλά κάθε ίχνος μακιγιάζ , τη μάσκαρα , κραγιον κλπ. Χρειάζομαι λιγη ποσότητα για να καθαρίσω ικανοποιητικά όλο το πρόσωπο! Αυτό που μου εκανε ευχαριστη εντυπωση στο συγκεκριμένο προιόν είναι οτι δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα μετά τη χρήση , κάτι που τα περισσότερα απο τα καθαριστικα που εχω δοκιμάσει το εκαναν! Γενικά το θεωρώ "επαγγελματικό" προιόν , με υπέροχη σύσταση!Περιλαμβάνει στη σύνθεσή του σύγχρονους, ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, που απαλλάσουν πλήρως το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να το αφυδατώνουν και να το ερεθίζουν.  Είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση από κάθε τύπο δέρματος, γυναικείο και ανδρικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως αφρός ξυρίσματος, καθώς μαλακώνει την τρίχα και προστατεύει την επιδερμίδα από την ερεθιστική δράση του ξυραφιού.


Η κρέμα προσώπου ημέρας The Basics περιλαμβάνει στη σύνθεσή της ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα δραστικών συστατικών με ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τα οποία αυξάνουν την ελαστικότητα, τη λάμψη και την ομοιομορφία του δέρματος. Πρόκειται για μια κρέμα υψηλής δραστικότητας, με απαλή, βελούδινη υφή, που αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση από όλους τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα αγαπημένο το προιόν αυτό. Εχει απο της πιο ωραίες υφες που εχω δοκιμάσει. Αναλαφρη σαν μους , ενυδατώνει υπέροχα και περιποιείται ιδιαότερα την επιδερμίδα του προσώπου! Πραγματικά ΔΕΝ αφηνει ιχνος λιπαρότητας , ειναι σας να τη "ρουφαει" το δερμα! Κατα την εφαρμογή ,μετά απο λίγα λεπτά εχει απορροφηθεί εντελώς και χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη! Μυρίζει απαλά και ευχαριστα και η συσκευασια της με την αντλία ειναι οτι πιο βολικό!!!!! Αξίζει να την αναζητήσετε!!!!!

Το βάλσαμο καλέντουλας The Basics αποτελεί μία παραλλαγή της παραδοσιακής κηραλοιφής, όπου το λάδι ελιάς έχει αντικατασταθεί από υψηλής ποιότητας έλαιο καλέντουλας, γνωστό για την επουλωτική, καταπραϋντική και ήπια αντιβακτηριακή του δράση. Χρησιμοποιείται ως προϊόν πρώτης βοήθειας για όλη την οικογένεια καθώς είναι κατάλληλο για κάθε τύπου δερματικούς ερεθισμούς στο πρόσωπο και το σώμα. Ειλικρινα ειναι ενα προιόν που πρέπει ολοι να έχουμε στο σπίτι μας! Κάνει θαύματα στα σπυράκια , στα σημάδια , για ενυδάτωση , για θρέψη , για επούλωση και για οτιδήποτε άλλο φανταστείτε!

Είναι σε στερεη μορφή , αλλά μολις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα λιώνει και γίνεται σαν λαδάκι! Οι θεραπευτικές  ιδιότητες της καλέντουλας πολλές. Η καλέντουλα είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ενυδατική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, στυπτική, καταπραϋντική και επουλωτική της δράση, ενώ δευτερευόντως μπορεί να ληφθεί ως τονωτικό ή ήπιο αντισπασμωδικό. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς, φλεγμονές, μολύνσεις, δερματικά έλκη, εξωτερικές αιμορραγίες, αλλά και για μώλωπες και διαστρέμματα. 
Τη χρησιμοποιω καθε βραδυ πριν κοιμηθω , τοπικα πανω σε σπυρακια και κανει θαυματα!



Η κρέμα χεριών The Basics περιλαμβάνει στη σύνθεσή της ένα μείγμα δραστικών  συστατικών με ισχυρές ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Η συχνή της χρήση καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς και του προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και απαλότητα. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ακόμη ενα υπέροχο προιόν με τελεια - βολικοτατη συσκευασια και καταπληκτικη υφη! Δεν αφηνει καμια απολυτως λιπαρότητα και ενυδατωνει υπέροχα ακομη και τα πιο ξηρα χερια! Εχει ευχαριστη μυρωδιά και δεν σταματώ να τη χρησιμοποιώ καθημερινα!






Πραγματικά είναι μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία , η οποία κατα τη γνώμη μου έκανε πολύ εξυπνη κίνηση , λανσάρωντας στην αγορά 4 βασικότατα προιόντα καθημερινής περιποίησης! Τα προιοντα είναι εξαιρετικά , με υπέροχα δραστηκά συστατικά , τέλειες μυρωδιές και πρακτικότατες συσκευασίες! Εχω ενθουσιαστεί. Παρατήρησα πως ο συνδυασμός του αφρού καθαρισμού και της κρέμας προσώπου έχει προσφέρει λάμψη στο πρόσωπό μου και το εχει βοηθήσει πολύ με σπυράκια , λιπαρότητα και καθαριότητα!

 Πώς σας φάνηκαν?! Γνωρίζατε την εταιρεία The Basics?
Ποιό προιόν σας κέντρισε το ενδιαφέρον?
Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Ελπίζω να σας άρεσε το Review μου :)
Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε τη εταιρεία The Basics , τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της http://www.thebasics.gr/el/

Αυτά απο εμένα!
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτηση μου!
Θα τα πούμε σύντομα!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου