Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

~ Olea Juice Natural Organic Soaps ~ Review ~

Καλησπέρα :)
Τί κάνετε? Όλα καλά?
Σήμερα , σας εχω μυρωδάτα , οργανικά - βιολογικά σαπουνάκια , με υπέροχα συστατικά , απο την εταιρεία Olea Juice :) Όλα έχουν ως βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγει η εταιρεία Olea Juice!!!!
Δοκίμασα και χρησιμοποίησα 3 , απο τα 5 σαπούνια τα οποία κυκλοφορούν απο την εταιρεία και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! 
Για να τα δούμε καλύτερα:
 Πρώτο σαπουνάκι , το οποίο ήθελα να δοκιμάσω περισσότερο απο όλα , είναι αυτό με τον Κρόκο Κοζάνης και το Κρητικό Δίκταμο. Ξέρετε οτι ο τοπος καταγωγής μου είναι το χωριό Κρόκος της Κοζάνης , και με την οικογένεια μου , παράγουμε κι εμείς Κρόκο οπότε οτιδήποτε έχει να κάνει με το προιόν αυτό το στηρίζω! Έτσι ηθελα πολυ να δοκιμάσω και αυτό το σαπουνάκι , γιατί γνωρίζω τις ευεργετικές ιδιότητες του Κρόκου. Έχει αρκετά έντονη μυρωδιά , μυρίζει όντως Κρόκο και αυτό μου αρεσε πολύ. Έχει υπέροχη , μαλακή υφή, κάνει πλούσιο αφρό , χωρίς κόπο. ΔΕΝ ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα , το έχω χρησιμοποιήσει πριν το ξύρισμα και πραγματικά , μαλακώνει το δέρμα, ειναι ιδανικό. Αγαπώ και στηρίζω τα προιόντα με τον Κρόκο μας , χαίρομαι ιδιαίτερα όταν εταιρείες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν Κρόκο στα προιόντα τους , καθώς γνωρίζω με πόσο κόπο και αγάπη παράγεται και πόσα πολλά προσφέρει σαν προιόν. Είναι ενα πολύ καλό σαπούνι , αφήνει την επιδερμίδα απαλή , ενυδατωμένη και απόλυτα καθαρή. 

Το δεύτερο σαπούνι που δοκίμασα , περιέχει Μαστίχα Χίου και Κανέλα, 2 υλίκα που τα αγαπώ εξίσου. Το συγκεκριμένο έχει την πιο ωραία και γλυκιά μυρωδιά απο όλα :) Μοσχοβολά κανέλα. Κάνει και αυτό πλούσιο , απαλό αφρό. Μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα , χωρις να ξηραίνει ή να βαραίνει. Με βόλεψε πάρα πολύ , για χρήση πριν το ξύρισμα , γιατί προσφέρει μια απαλή απολέπιση η οποία μαλακώνει το δέρμα και διαυκολύνει απίστευτα το ξύρισμα , ετσι αποφευγονται οι ερεθισμοί. Καθαρίζει πολύ καλα, ξεπλένεται πολύ εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη .

Το 3ο και τελευταίο σαπουνάκι που δοκίμασα , περιέχει Θυμαρίσιο μέλι και Βότανα. Αυτο δεν έχει τοσο έντονο άρωμα οσο τα υπόλοιπα. Δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου , και γενικά είναι το πιο "απαλό" απο ολα. Δεν ξηραίνει καθόλου , δεν προκαλεί αισθηση τραβήγματος μετά τη χρήση και ενυδατώνει. Κάνει λιγότερο αφρό απο τα υπόλοιπα και δεν έχει τόσο έντονη απολεπιστική δράση. Το σαπουνάκι αυτό όμως , κάνει υπέροχη δουλειά για χρήση μετά το ξύρισμα. Το μέλι που περιέχει , σε συνδιασμό με τα βότανα , ηρεμεί και καταπραύνει το δέρμα. Το απαλάσει απο ερεθισμούς , κοκκινίλες κλπ. Γενικά βοηθά το δέρμα μετά το ξύρισμα. Πολύ καλο.

Αυτή είναι η γνώμη μου για τα σαπούνια της εταιρείας Olea Juice. Φυσικά να αναφέρω πως τα σαπούνια δεν περιέχουν χημικές και χρωστικές ουσίες. Τα 100% χειροποίητα ελληνικά, φυσικά και φυτικά σαπούνια Olea Soap φτιάχνονται με φυτικά έλαια, νερό, γλυκερίνη, Olea Juice™ Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και μια ποικιλία βοτάνων. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.oleasoap.gr/ καθώς και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook .
Προσωπικά , θεωρω πως ειναι τα καλύτερα σαπούνια που εχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα και φυσικά ειναι πολυ ανώτερα απο αυτά που κυκλοφορούν στα Super Markets. Να τα αναζητήσετε!!!!

Αυτά απο εμένα , ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια αναρτηση μου!!!
Καλό ΣαββατοΚύριακο και πολλά φιλιά!!!
<3
 

6 σχόλια:

  1. Αχ ακούγονται τέλεια!!!Τα λατρεύω τα σαπουνάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δοκιμασα αυτο με τον Κροκο Κοζανης και ειναι πολυ καλο και ιδιαιτερο!!!
    Πολυ ωραιες φωτογραφιεσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέροντοι συνδιασμοί από μυρωδιές. Αν δε μπορώ να τα βρω σε σούπερ μαρκετ πως μπορώ να τα βρω? μόνο αν επικοινωνήσω στο φου μπου? Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρων προϊόντα!!
    Ειδικά αυτό με Μαστίχα Χίου και Κανέλα θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνονται πολύ ωραία τα σαπουνάκια και μπράβο σου που στηρίζεις τον τόπο σου! Ο κρόκος είναι όντως φοβερός! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή