Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

~ My HUGE Empties Post ~

Γειά σας Γειά σας!
Τί κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά! :) 
Αρχικά , να εκφράσω μέσα απο αυτή την ανάρτηση τα ΘΕΡΜΑ μου συλλυπητήρια , την θλίψη και την οργή μου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη , το άτυχο αυτό παιδί που έβαλε τελος στη ζωή του τόσο άδικα ! Είμαι πολυ λυπημένη , ελπίζω να αποδωθεί σύντομα δικαιοσύνη και ΜΗΝ υπάρξουν ποτε ξανά παρόμοια περιστατικά. Καλό Παράδεισο Βαγγελάκο!

:'(
Στα δικά μας τώρα , όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πιο πάνω , μάζεψα πολλές άδειες συσκευασίες προιόντων και νομίζω είναι ωρα να σας μιλήσω για αυτά , και να σας πω την αναλυτική μου άποψη για το καθένα ξεχωριστά. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες με τα προιόντα ανα κατηγορία και φυσικά κείμενο με τις απόψεις μου για αυτά! Καλή ανάγνωση!

 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ:
1) Serum άμεσης επανόρθωσης , για ξηρά - εύθραυστα-λεπτά μαλλιά με υαλουρονικό οξύ και κερατίνη , απο Schwarzkopf -GLISS . 
Πρόκειται για ενα Serum , σε συσκευασία με δοσομετρητή , το οποίο δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και υπόσχεται ενδυνάμωση-απαλότητα-πυκνότητα και αναζωογονημένα μαλλιά! Το υαλουρονικό που περιέχει συμπληρώνει τη δομή της τρίχας απο το εσωτερικό και σε συνδυασμό με την υγροποιημένη κερατίνη επανορθώνονται οι κατεστραμμένες περιοχές τις τρίχας. Προσωπικά , μετά απο κάθε χρήση , παρατήρησα πως τα μαλλιά μου ήταν απόλυτα ενυδατωμένα , απαλά και αποκτούσαν όγκο και "σχήμα". Το συγκεκριμένο προιόν , είχε φανερά αποτελέσματα , απο τις πρώτες κιόλας χρήσεις!Τα μαλλιά μου ηταν απόλυτα ενυδατωμενα και λαμπερά , πολύ πιο απαλά και γεμάτα ζωντάνια!9 στα 10
2) Σαμπουάν για ξηρά-κατεστραμένα μαλλιά , με εκχύλισμα καρύδας και ορχιδέας απο τη Herbal Essences.
Ενα μυρωδάτο - μοσχοβολιστό σαμπουάν , είναι η δεύτερη φορα που το αγοράζω! Κάνει πολύ καλή δουλειά με την ξηρότητα , προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά. Τα καθαρίζει πολύ καλα και τα αφήνει απαλά και λαμπερά, και μυρίζουν πολύ ευχάριστα! Γενικά αγαπώ τα σαμπουάν απο αυτή την εταιρεία , και σίγουρα θα το ξανα αγοράσω! Μυρίζει φανταστικά! 9 στα 10.
3) Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης , για όλους τους τύπους μαλλιών - Απο τη σειρά Advance Techniques / Moisture iQ της AVON.
Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα με το συγκεκριμένο προιόν! Λειτουργεί σαν απλο conditioner , απλώς ξεμπερδεύει τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά. Δεν παρατηρησα κατι όσο αφορα την ενυδάτωση. Με βοηθούσε να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου , και τα έκανα απαλά αλλά οχι τίποτα το ιδιαίτερο. 5 στα 10.
4) Θεραπευτικά-θερμαντικά έλαια μαλλιών με λάδι μεσογειακής ελιάς απο τη σειρά Planet Spa της Avon.
Ένα μπουκαλάκι με μαγικά έλαια που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Τα συγκεκριμένα έλαια , πρέπει να τα θερμάνεις και μετά να τα εφαρμόσεις στα μαλλιά ,ιδιαίτερα στις άκρες. Οπότε , τοποθετείς το μπουκαλάκι σε ζεστό νερό για 2-3 λεπτά , έπειτα ρίχνεις στην παλάμη σου την ποσότητα που θέλεις , την εφαρμόζεις στα μαλλιά, το αφήνεις να δράσει για 15-20 λεπτά και έπειτα ξεπλένεις. Αφήνει τα μαλλιά απολύτως απαλά και ενυδατωμένα , μειώνει την ξηρότητα και τις σπασμένες άκρες. Τα μαλλιά είναι μεταξένια και λαμπερά. Μου άρεσε πολυ και σίγουρα θα αναζητήσω κάτι παρόμοιο γιατί πιστεύω πως τα ζεστά έλαια έχουν πολύ καλή επίδραση στα μαλλιά. 9 στα 10.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:
1) Αντιηλιακή κρέμα προσώπου αντιρυτιδική/κατά των πανάδων , με κόκκινο σταφύλι και SPF 30 , απο τον Κορρέ.
Τη συγκεκριμένη την δοκίμασε η μητέρα μου,γιατι είχε εμφανίσει 2-3 μικρές πανάδες και παράλληλα ήθελε και προστασία απο τον ήλιο , και γιαυτό την επέλεξε!!!! Μου είπε πως είναι αρκετά καλή , ενυδατώνει αλλα γιαυτή που έχει ξηρή επιδερμίδα , η ενυδάτωση που προσφέρει δεν ήταν αρκετή , ειδικά στο μέτωπο . Δεν αφηνε καθόλου λιπαρότητα όμως. Για τις πανάδες , μου είπε πως δεν τις εξαφανίζει , αλλά βοηθά να μην εμφανιστούν άλλες , κάτι που την άφησε πολύ ευχαριστημένη. 8 στα 10.
2) Serum για λάμψη , με μύρτιλλο&βιταμίνη C , απο την Apivita.
Μυρωδάτο , με 96% φυσικά συστατικά , αυτο το Serum βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο όμορφη. Δεν μπορω να πω οτι παρατήρησα κατι έντονο οσον αφορά τη λάμψη , αλλά γενικα έκανε καλη δουλειά ! Άφηνε το δέρμα ενυδατωμένο , απαλο , σφριγηλό και αναζωογονημενο. Το εφάρμοζα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωι η επιδερμίδα μου ηταν λαμπερή και ανανεωμένη. Αξίζει σίγουρα δοκιμή. 9 στα 10.
3) Κρέμα ημέρας αναδόμησης και αντιγήρανσης με SPF 15 απο τη σειρά Recaptive της Bioten.
Ακόμη μια κρέμα που αγόρασε και δοκίμασε η μητέρα μου , για την οποία ειναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Πολύ πλούσια υφή , προσφέρει ιδιαίτερη ενυδατωση ακόμη και στο πολύ ξηρό δέρμα. Προσφέρει στην επιδερμίδα ολα οσα χρειάζεται για να είναι λαμπερή , και υγειής. 8 στα 10.
4) Ενυδατική κρέμα ημέρας για λιπαρές επιδερμίδες με ρόδι απο τον Κορρέ.
Δυστυχως , αυτη η κρέμα δεν μου ταιριαξε καθολου και δυσκολεύτηκα να την τελειώσω. Ανύπαρκτη ενυδάτωση , γενικα είτε την εφαρμοζα είτε οχι ήταν ακριβώς το ίδιο. Δεν εκανε απολυτως τιποτα , και ειδικα με τη λιπαροτητα , την οποια αυξανε κιολας στο μετωπο. Σκετη απογοήτευση. Δεν αξίζει δοκιμη γιατι δεν προσφέρει ουτε καν μια απλή ενυδάτωση. 3 στα 10.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΒΕΡΝΙΚΙΑ:
1) BB Cream - αντιηλιακή κρέμα απο Carroten.
Μεγάλη μου αγάπη η συγκεκριμένη BB cream. Είναι το απαραίτητο προιόν του καλοκαιριού. Προστατεύει απο τον ήλιο ενω παράλληλα καλύπτει φυσικά τις ατέλειες του προσώπου , και κάνει το δέρμα λαμπερό και όμορφο. Έχει υπέροχη υφή και ικανοποιητική κάλυψη , χωρις να είναι καθόλου βαρύ και λιπαρό. Είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει και σας την προτείνω σίγουρα για δοκιμή το καλοκαίρι που έρχεται! Θα γίνει ο καλύτερος σας "καλοκαιρινός φίλος". 10 στα 10.
2) Πουδρα απο την Coverderm. 
Μια υπέροχη πούδρα απο την CoverDerm , την οποία μου ειχε κανει δωρο μια θεία μου φαρμακοποιος! =) Απο τις πιο υπέροχες πουδρες που εχω δοκιμάσει ποτέ μου. Δυστυχως εχουν σβηστεί ολα τα γράμματα και δεν μπορώ να σας πω ακριβως ποια είναι αλλά ηταν υπέροχη! Έκανε μοναδικη δουλεια με τη λιπαροτητα. Με οποιοδηποτε προιον κι αν τη χρησιμοποιούσα , ακομη και με αντιηλιακά με χρώμα κλπ , έδιωχνε καθε ίχνος λιπαρότητας και εμπόδιζε την επανεμφάνιση της για ώρες! Ειλικρινά ήταν πολύ σταθερη , καθόλου βαριά , έδειχνε απολυτα φυσικη ,κρατούσε εντελως ματ το πρόσωπο και είχε απίστευτη διάρκεια. Τέλεια! 10 στα 10.
3) Υγρό Concealer απο Sixteen Cosmetics.
Για το συγκεκριμένο προιόν σας έχω ξανα μιλήσει , μιας και είναι η δευτερη συσκευασια που τελειωνω. Πρόκειται για ενα πολυ καλό , οικονομικότατο concealer , με ικανοποιητική κάλυψη! Κάνει πολυ καλη δουλεια , ιδιαίτερα για κάτω απο τα μάτια ειναι πολύ καλό , καθώς δεν "μαζεύει" στις γραμμές και δεν είναι καθόλου βαρύ , ενω προσφέρει ομορφη φωτεινότητα στην περιοχή! Αξίζει να το δοκιμάσετε! 9 στα 10.
4) High Definition Mascara απο Classics.
Μια υπεροχη μασκαρα , με ενα πολυ ιδιαιτερο , λαστιχενιο , μαλακο βουρτσακι, με πολλά και μαλακά δοντάκια. Πραγματικά έκανε φοβερή δουλειά , χάριζε άμεσα όγκο και μηκος ! Έδινε στις βλεφαρίδες καμπύλη και έντονο μαυρο χρώμα και ήταν πολυ σταθερη. Πραγματικα εχω ενθουσιαστεί με το βουρτσάκι , γιατι είναι λαστιχένιο αλλα πολυ μαλακό και προσαρμόζεται στις βλεφαρίδες σας. Την ψάχνω για να την αγοράσω , αλλα δυστυχως δεν μπορώ να τη βρω πουθένα . Αυτή μου την είχανε στείλει. Να την αναζητήσετε οπωσδήποτε. 10 στα 10.
5) 2 Βερνικάκια απο τη σειρά Fashion Color της Golden Rose.
2 όμορφα βαρνικια σε ροζ/μπεζ και σε καφε/γκρί χρώμα. Το νουμερο 11 και το νουμερο 78 αντίστοιχα. Πολυ καλη απόδοση , ωραιο πινελάκι και αρκετά καλη διάρκεια. Μονο που η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη και δεν θα σας κρατησουν για πολυ , αλλα ειναι πολυ βολικες για ταξιδια καθως δεν πιανουν χωρο και ειναι και αρκετα οικονομικές. 8 στα 10.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ:
1) Γαλάκτωμα σώματος Bellagio Body με μαστίχα και βιολογικο έλαιο Κάνναβης(!) απο τα Mastic Spa.
Αυτο το γαλάκτωμα , φαίνεται πολλά υποσχόμενο και μου τράβηξε το ενδιαφέρον για δοκιμή και επειδη περιέχει ιδιαίτερα συστατικά αλλά κι επειδή απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες και συγκεκριμένα σε ηλικίες 17 με 27. Δυστυχως όμως , δεν μου άρεσε κι ετσι δεν καταφερα καν να την τελειωσω , και θα την πετάξω γιατι την εχω πολυ καιρό. Έχει πορτοκαλί χρώμα , το οποίο έμενε στο δέρμα , έβαφε τα χέρια και τα ρούχα. Προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή αλλα δεν μου άρεσε σαν υφή και σαν μυρωδιά καθόλου , και φυσικα το χρώμα της που τη κάνει δύσκολη στη χρήση :( 6 στα 10.
2) Κρέμα χεριών με άρωμα Γιασεμί απο την εταιρεία Ing απο το αγαπημενο Femme Fatale.
Μια καταπληκτική κρέμα χεριών που προσφέρει τέλεια ενυδάτωση χωρις ίχνος λιπαρότητας. Βοηθα τα χερια να διατηρούν την σφριγγηλότητα και την ελαστικότητα τους ενω παράλληλα προσφέρει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση . Έχει υπεροχο άρωμα Γιασεμί. Πολύ πολύ καλή! Αξίζει να τη δοκιμασετε! 10 στα 10.
3) Body Butter με άρωμα Μπισκότο-Βανίλια απο την Corpus.
Μια κρέμα σώματος , με ενα απο τα πιο λαχταριστά αρώματα που εχω μυρίσει ποτέ. Πραγματικά θέλεις να τη φάς. Έχει πολυ ωραια , πλούσια υφή , απλώνεται πολυ ωραία και εύκολα και ενυδατώνει πολυ καλα. Δεν ειναι καθόλου λιπαρή. Το άρωμα της διαρκεί αρκετά και τα ρούχα σας θα μυρίζουν όμορφα , αν ντυθείτε αμέσας μετα την εφαρμογή. Μου άρεσε πολυ αλλά κατι που το θεωρώ αρνητικό είναι οτι περιέχει πολλά Parabens. Κι επειδή πλεον υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρείες και προιόντα χωρις parabens , με φυσικά συστατικά , νομίζω πως δεν θα την αναζητησω ξανά. 7 στα 10.
ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ:
1) Αποσμητικό Dove Pure
Ένα αποσμητικό , το οποίο δεν περιέχει fragrance-parabens-colourants-alcohol , και αυτο με εκανε να το αγοράσω. Δυστυχως για ακόμη μια φορά , οπως και ολα τα αποσμητικα απο τη Dove που εχω δοκιμασει , δεν εκανε δουλειά σε εμενα! Δεν κρατουσε τον ιδρωτα μακρια , ουτε καν σε εμενα που δεν ιδρωνω ιδιαιτερα. Γενικα δεν μου αρεσουν τα αποσμητικα της Dove , θεωρω οτι ΔΕΝ κανουν δουλεια , οτι δεν λειτουργουν. 5 στα 10.
2) Αποσμητικό Stress Protect απο τη Nivea.
Αυτό είναι ενα πολύ καλό αποσμητικό , με πολύ απαλό άρωμα. Κάνει πολυ καλή δουλειά και κρατά στεγνη την επιδερμίδα της μασχάλης. Δεν ειναι και το καλύτερο αλλα ειναι ικανοποιητικό. 8 στα 10.
3) 2 αποσμητικά σε roll-on απο Dove.
Ακόμη 2 αποσμητικά απο τη Dove , αυτη τη φορά σε μορφή roll-on. Να μην τα πολυλογώ , ουτε αυτα μου άρεσαν , συγκεκριμένα δεν με βόλεψαν καθόλου , ακόμη χειρότερα απο τα spray. Ωραίες μυρωδίες , ειδικά το κλασικό, αλλά δυστυχως δεν κρατούν μακριά τον ιδρώτα και γενικά δεν λειτουργούν στο δικό μου δέρμα. 4 στα 10.

ΟΥΦ ! Τελείωσα! Ηταν όντως πάρα πολλά! Ελπίζω να μην σας κούρασα και να σας άρεσε αυτό το ποστ! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο? Θα χαρώ πολυ να δω τα σχόλια σας , για οτιδήποτε θέλετε να πείτε!!! <3
Φιλιά πολλά! Θα τα πούμε σύντομα!!!!!!!
<3

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και εγω την αγαπω , και θα την ξανα παρω για το καλοκαιρι που ερχεται!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια τα empties σου!
    Το σαμπουαν και το σερουμ θα τα κοιταξω μου κίνησαν το ενδιαφερον!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει τα περισσότερα! πιο πολύ με εντυωσίασε το σέρουμ της gliss και θέλω πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το serum από Gliss και τη BB πρέπει να τα δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό το serum για τα μαλλιά το είδα πρώτη φορά στα hondos σήμερα και το σκέφτηκα, αλλά λέω σιγά μην κάνει δουλειά. Τώρα που το είπες καλό θα το αγοράσω!!! δε χάνω κάτι να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι καλο :) Φαινεται οτι λειτουργει , οτι κατι κανει στα μαλλια! Περιμενω την αποψη σου , αν το παρεις τελικα!

      Διαγραφή
  6. Πώπω πολύ πράμα!! Αυτό το body butter βανίλια-μπισκότο ακούγεται ΤΕΛΕΙΟ! Είχα μυρίσει κάτι αφρόλουτρα της Corpus στα Hondos και πραγματικά ήθελα να τα φάω! Κάτι με σοκολάτα, μπισκότο κτλ, κόλαση! Φιλιά Δήμητρά μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυριζει υπεροχα το body butter απο Corpus , αλλα εχει αρκετα parabens! :/
      Φιλιά Σταυρούλα μου!

      Διαγραφή
    2. Το φαντάζομαι, μιαμ μιαμ! :) Απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να δείχνει ότι τα parabens είναι επικίνδυνα, συν του ότι αν δεν έχει parabens θα έχει κάποιο άλλο, λιγότερο γνωστό και άρα λιγότερο ερευνημένο συντηρητικό, οπότε θα έλεγα να μην τρελαίνεσαι :) x

      Διαγραφή
  7. Ειχα απρει δυο φορες την μασακα της Avon γιατι με ειχε βολεψει αλλα δεν την ξαναβρηκα..το ηθελα κι εγψ αυτο το λαδακι αλλα φοβηθηκα μηπως μου κανει τα μαλλια πιο λιπαρα(!) αν θες ριξε μαι ματια και στα δικα μου http://mycolorsecrets.blogspot.com/2015/03/march-empties.html φιλιαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή