Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

~ Smile Pharmacy Unboxing ~

Γειά σας και πάλι! :) :) :)
Τί κάνετε?
Είμαι παλι εδω σήμερα , με ενα unboxing post καθώς παρέλαβα μια μικρή παραγγελία
που είχα κάνει απο το αγαπημένο μου online Φαρμακείο , το Smile Pharmacy .
Σας ρώτησα στο facebook αν θέλετε να δείτε unboxing post και δείξατε ενδιαφέρον οπότε εδώ είναι!
Η παραγγελία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και περιέχει λίγα πραγματάκια αλλα και πάλι ποιός δεν θέλει να δει τί περιέχει ενα κουτάκι απο φαρμακείο?
Οπότε πάμε να τα δούμε: 
Αρχικά να σας πω οτι , όπως πάντα , έτσι και αυτή τη φορά , τα προιόντα ηταν πολύ καλά προστατευμένα και η παραγγελία μου ήρθε πολύ πολύ γρήγορα!!!!!


Αρχικά πήρα για τη μητέρα μου αυτές τις βιταμίνες σε αναβράζον μορφή απο τη Lanes! Τις είχε αγοράσει απο κανονικό φαρμακείο (13 ευρώ παρακαλώ) και της άρεσαν πολύ , γιαυτό αποφάσισα να της πάρω ακόμη μια συσκευασία! Και φυσικά επειδή το Smile Pharmacy εχει τις χαμηλότερες τιμές , μου κόστισαν μόλις 4,50 ευρώ!
Η μητέρα μου φυσικά μολις άκουσε την τιμή , μετάνιωσε που έδωσε 13 ευρώ για να τις πάρει απο κανονικό κατάστημα!
Μεγάλη διαφορά έτσι????
Οι συγκεκριμένες βιταμίνες είναι για τόνωση και απόδοση και έχουν γεύση πορτοκαλι-γκρε'ι'πφρουτ.








Πήρα επίσης για το αγόρι μου , ενα πακετάκι με τις αγαπημένες του βιταμίνες απο τον Κορρέ , με βασιλικό πολτό ! Είναι η τρίτη φορά που τις παραγγέλνει διότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! Επειδή παίζει ποδόσφαιρο , έχει παρατηρήσει πως με τις συγκεκριμένες βιταμίνες αποδίδει καλύτερα , νιώθει ξεκούραστος και έχει πολύ ενέργεια!!!! Έχουν γεύση μανταρίνι , και τις βρήκα 1+1 δώρο στα 5,70 ευρώ!











Και φυσικά , αφού πήραν ολοι βιταμίνες , είπα να πάρω κι εγω για εμένα να δοκιμάσω αυτές με Ginseng , πάλι απο τον αγαπημένο Κορρέ!
Για καιρό χρησιμοποιούσα τις άλλες , με acerola και βιταμίνη C , και επειδή μου άρεσαν πολύ , είπα να δοκιμάσω και αυτές που υπόσχονται αντοχή , τόνωση , ανθεκτικότητα σε πιεστικές καταστάσεις και άλλα! Έχουν κι αυτές γεύση μανταρίνι και ανυπομωνώ να ξεκινήσω δοκιμή!!!!!
Στο Smile Pharmacy μου (!) , τις βρήκα πάλι 1+1 δώρο στα 5,70 και αυτές.











Πήρα για ακόμη μια φορά , ενα σαμπουάν που με άφησε απόλυτα ευχαριστημένη ! Είναι ΠΑΛΙ απο Κορρέ , για ξηρά μαλλιά με αμύγδαλο και λυνάρι. Πριν καιρό είχα αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο με 1+1 δ'ωρο , πάλι απο το Smile Pharmacy , κι επειδή το σαμπουάν είναι υπέροχο αλλά και η προσφορά είναι υπέροχη , είπα να πάρω ακόμη ενα πακετάκι ! Το συγκεκριμένο σαμπουάν έχει λαχταριστή μυρωδιά , κρεμώδη υφή και κάνει καταπληκτική δουλειά! Αφήνει τα μαλλιά καθαρά , απαλά , ενυδατωμένα , λαμπερά και μυρωδάτα! Πολύ καλο!!!!!
Μου κόστισαν 5,50 ευρώ και τα 2!
ΣΟΥΠΕΡ!









ΚΑΙ......ενα προιόν το οποίο ήθελα να δοκιμάσω παρα πολύ καιρό για ευνόητους λόγους , είναι το γνωστό Bioderma!!!!! Εχω ακούσει τα καλύτερα , και επιτέλους εγινε δικο μου! Πήρα τη μικρή συσκευασία , στα 100 ml για να το δοκιμάσω!
Κόστιζε μόλις 2,80 ευρω!!!!! <3
Ανυπομωνώ να το χρησιμοποιήσω!:!!!










 


Επίσης βρήκα κάποια δειγματάκια :)
Χάρηκα ιδιαίτερα γιατί μου βάλανε δειγματα απο την καινούρια κρέμα του κορρέ με αμύγδαλο , για ενυδάτωση! Ήθελα πολυ να τη δοκιμάσω και τωρα εχω την ευκαιρία!
Ευχαριστω Smile Pharmacy!!!!! :)
Θα σας ενημερώσω πως μου φάνηκε!





 Αυτή ήταν η μικρή μου παραγγελία! :)
Πώς σας φάνηκαν οι επιλογές μου?
Έχετε δοκιμάσει κάτι απο αυτά????
Περιμένω απόψεις για το Bioderma , καθώς και τρόπους χρήσης!!!!
Να έχετε ενα όμορφο απόγευμα!
Φιλιά πολλά σε όλους!
<3
 

8 σχόλια:

  1. Και εγώ ψωνίζω από το smile pharmacy! Το bioderma είναι θεϊκό! συμφέρει πιο πολύ η συσκευασία των 500ml αλλά για δοκιμή είναι μια χαρά και το μικρό! :) Με γεια σου και καλές δοκιμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λατρεύω το Bioderma και εννοείται ότι παίρνω τη μεγάλη συσκευασία των 500ml ! Το χρησιμοποιώ και για ντεμακιγιάζ και για καθαρισμό προσώπου! Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τονωτική λοσιόν αν έχεις ιδρώσει ή αν έχεις βγάλει λιπαρότητα και δε θες να πλύνεις πάλι το πρόσωπό σου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'οτι φαινεται θα αγοράσω κι εγω τη μεγαλη συσκευασια!!! <3
      Ευχαριστω <3

      Διαγραφή
  3. Θέλω και εγώ πολύ να δοκιμάζω το νεράκι της Bioderma εδώ και καιρό.
    Οι βιταμίνες με Ginseng είναι οι αγαπημένες μου!
    Με γεια σου, να τα χαρείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκτος απο το Bioderma δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο..Να μας πεις εντυπωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή