Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

~ Essence Review ~


Γειά σας γλυκά μου κορίτσια :)
Τί κάνετε? Πώς περνάτε?
Κάνει κρύο ε?

Γιαυτό λοιπόν κι εγω έφτιαξα ενα τσαγάκι ζεστό , ζεστό και αποφάσισα να σας κάνω ενα review για κάποια προιόντα της γνωστής σε όλους μας essence!
Τα δοκιμάζω εδω και αρκετό καιρό , και πλέον μπορώ να σας πω τη γνώμη μου γιαυτά!
Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά?
 
 
 
Να σας θυμίσω , οτι τα προιόντα για τα οποία θα μιλήσουμε είναι ολα αυτά που υπάρχουν στη φωτογραφία αριστερά!
Για πάμε να τα δούμε ενα ενα :)
Θα ξεκινήσω απο το αγαπημένο μου και θα καταλήξω στο λιγότερο αγαπημένο!!!!
 
 
 
 
 
 

Το πιο αγαπημένο απο ολα λοιπόν , είναι αυτή η μάσκαρα! Ειναι η I love extreme στη ροζ συσκευασία :)
Έχει πλαστικό βουρτσάκι , με πολλά και μικρά δοντάκια , τα οποία κάνουν καταπληκτική δουλειά!
Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό , χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!
Απο πάντα αγαπούσα τις μάσκαρα απο την essence γιατί συνδυάζουν ποιότητα και καταπληκτική τιμή , αλλά μετά απο αυτή τις εχω λατρέψει! Νομίζω σπάνια θα προτιμω άλλη εταιρεία για αγορά μάσκαρας απο εδω και πέρα! :)



Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία , το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι ικανοποιητικότατο! Αριστερά βλέπετε το αποτέλεσμα με μια στρώση και δεξιά το αποτέλεσμα μετά απο 2 στρώσεις :) 
Ειλικρινά είναι υπέροχο προιόν , δεν μουτζουρώνει , δεν λερώνει , είναι πολύ σταθερό και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους!
Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή , αν και νομίζω πως αν τη δοκιμάσετε μια φορά θα την αγαπήσετε , όπως κι εγω! 10 στα 10 <3


Πάμε τώρα στα αγαπημένα (απο παλιά) μολυβάκια χειλιών της εταιρείας! :)
Για τα συγκεκριμένα μολύβια σας εχω μιλήσει ξανά , και γενικά εχω διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια και απο άλλες κοπέλες! Κοστίζουν μόλις 1,5 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) , κυκλοφορούν σε γλυκιές , ευκολοφόρετες αποχρώσεις , απο καθημερινό nude , μέχρι σκούρο κόκκινο , όπως είναι αυτό που χρησιμοποίησα εγω!
Η απόχρωση είναι η Red Blush :)


Πρόκειται για ενα βαθύ κόκκινο-μπορντώ ( η φωτο το αδικεί αρκετά) , τέλειο για φθινόπωρο και χειμώνα! Τα συγκεκριμένα μολύβια της essence είναι πολύ μαλακά και πανεύκολα στη χρήση! Εχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και αρκετά καλή διάρκεια!
μΟΥ αρέσουν πολύ!
9 στα 10!
 
 


Πάμε τώρα σε ενα προιόν , το οποίο είχα μεγάλη περιέργεια να το δοκιμάσω , κι αυτό γιατί πρόκειται για ενα lipgloss μεγάλης διάρκειας με ματ αποτέλεσμα!
Εχω στην κατοχή μου ενα χαριτωμένο κοκκινάκι (νομίζω σην απόχρωση silky red) και με άφησε πολύ ευχαριστημένη! =)
 'Εχει ικανοποιητική απόδοση χρώματος , εως πολύ καλη θα έλεγα! Μου αρέσει πολύ η συσκευασία , καθώς και το βουρτσάκι με το οποίο απλώνεις το προιόν. Είναι πολύ βολικό και δεν κρατάει μεγάλη ποσότητα προιόντος ωστε να γίνεσαι χάλια! Ακόμη ενα θετικό είναι πως το συγκεκριμένο προιόν έχει ενα πολύ γλυκό και ευχάριστο άρωμα :)
Θα ηθελα να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια αλλα και πάλι , διαρκεί ικανοποιητικά αν σκεφτούμε πως πρόκειται για lipgloss , ειδικά αν εφαρμόσεις κάποιο μολύβι χειλιών απο κάτω! Θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες αποχρώσεις!
9 στα 10!
 
 
Πάμε τώρα να μιλήσουμε για ενα προιόν περιποίησης!
Πρόκειται για μια τονωτική λοσιον προσώπου η οποία εξ'αρχής μου έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς περιέχει τάλκ! 
Έρχεται σε πλαστικό μπουκαλάκι των 200ml , το οποίο έχει ενα πολύ μικρό στόμιο το οποίο ελέγχει πολύ καλα την ποσότητα που Θα πέσει στο βαμβάκι. Επίσης μυρίζει υπέροχα , σαν φρέσκο λεμονάκι!
Προορίζεται για λιπαρές επιδερμίδες και ισχυρίζεται πως διώχνει τη λιπαρότητα , μειώνει σπυράκια και μαυρα στίγματα και καθαρίζει την επιδερμίδα! Εγω θα σας πω οτι κάνει πολύ καλά 3 απο τα 4 που ισχυρίζεται! Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετα τον καθαρισμό και πραγματικά κάνει το πρόσωπο ματ και εξαφανίζει καθε ίχνος μακιγιάζ και βρωμιάς! Επίσης βοηθά αρκετά να μειωθεί η εμφάνιση σπυριών καθώς καθαρίζει πολύ καλα! Αυτο που δεν είδα να αλλάζει ιδιαίτερα είναι η εμφάνιση μαύρων στιγμάτων , αλλά γενικά πρόκειται για ενα αξιόλογο προιόν! :) 9 στα 10!
 
Επόμενο είναι ενα υγρό μαύρο eye liner!
Είναι ενα πολυ καλο προιόν , με τέλεια απόδοση μαύρου χρώματος! Είναι αρκετά υγρό και πρέπει να προσέχεις πως θα το χρησιμοποιήσεις για να μην λερωσεις! Όπως βλέπετε στη μικρή φωτό , έχει ενα λεπτό πινελάκι με τριχούλες με το οποίο μπορείς να κάνεις και λεπτή και χοντρή γραμμή!
Γενικά είναι απο τα πιο μαύρα και απο τα πιο σταθερά eye liner που εχω χρησιμοποιήσει , δυστυχώς ομως , εγω δεν τα καταφέρνω γενικά με το eyeliner , πόσο μάλλον με τη συγκεκριμένη μορφή που εχει αυτό το πινελάκι! Συνήθως χρησιμοποιώ eyeliner σε στιλό! Παρ'ολα αυτα αξίζει δοκιμή και ειναι ενα eyeliner που ολες πρέπει να έχετε!
Αριστερά βλέπετε πως είναι αμέσως μόλις εφαρμοσθεί και δεξιά , οταν στεγνώσει , και γίνεται ματ και δεν πρόκειται ¨να παει πουθενά!¨ 
Όσες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους πινελάκια να το δοκιμάσετε σίγουρα!
8 στα 10!





Τωρα , σας εχω ενα primer για το πρόσωπο , απο το οποίο είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα! Ειναι ενα primer για ματ αποτέλεσμα , για χρήση πριν απο το μακιγιάζ! Έρχεται σε συσκευασία των 20 ml (προσωπικά τη θεωρώ λιγάκι μικρή) σε ενα ομορφο μπουκαλάκι με ωραίο μικρό στόμιο! Γενικά έχει πολύ ωραία υφή ,  και μόλις το απλώσω στο πρόσωπο το κάνει να δείχνει βελούδινο καθώς μειώνει αρκετά την εμφάνιση των πόρων! Προσφέρει σε μεγάλο βαθμό ματ αποτέλεσμα , αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν 'εχει μεγάλη διάρκεια! Μετα απο κάποιες ώρες η λιπαρότητα επανέρχεται , ακόμη και με τη χρήση πούδρας! Βέβαια , οσο το λιγότερο χρησιμοποιήσεις , τόσο το καλύτερο! Οπότε εγω το απλώνω στη μύτη , στο μέτωπο και στα μάγουλα και είμαι μια χαρα!
Για την τιμη του ειναι αρκετά καλο!
7,5 στα 10!








Για το τέλος , άφησα το πιο αδιάφορο προιόν για μένα , οχι επειδή δεν ειναι καλό κλπ απλά επειδή δεν χρησιμοποιώ σχεδον ποτέ μολύβια ματιών , δεν με βολεύουν , πόσο μάλλον σε μια τέτοια απόχρωση όπως αυτή! Γενικά σαν προιον ειναι καλό με πολύ πρακτική συσκευασία, ειναι μηχανικο ,  και με καλή διάρκεια :)
Αλλά , δεν μου φάνηκε χρήσιμο!
Ισως αν ηταν κάποια άλλη απόχρωση να το χρησιμοποιούσα περισσότερο!
7 στα 10!


Αυτή ειναι λοπόν η γνώμη μου για τα συγκεκριμένα προιόντα απο την Essence!
Φυσικά περιμένω τα σχόλια σας , να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα και ποιά είναι η δική σας άποψη! 
Εγω γενικά αγάπω την Essence και συχνά ψάχνω νεα προιόντα για αγορά και δοκιμή! :)
Αν σκεφτούμε τις οικονομικότατες τιμές της , αξίζει σίγουρα να αναζητήσουμε τημ εταιρεία και τα προιόντα της! :)

Θα τα πούμε σύντομα , με ενα καινούριο post!
Μέχρι τότε πολλά πολλά φιλιά σε όλες :)
Thanks for reading 
<3





4 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο review, λατρεύω την essence, μπορείς να βρεις τέλεια πράγματα!να δοκιμάσεις και τα κραγιόν, έχω κάνει ποστ για αυτά, γιατί αφενός τα πήρα όλα-μα όλα!!!!, και τα λάτρεψα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι όμορφα μάτια που έχεις!!!!!
    ΑΠό τα παραπάνω έχω μόνο το μπλε μολύβι ματιων!Αγαπημένο μου προιόν από essence είναι ενα διπλό ρουζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία είναι!!! καταπληκτική η μάσκαρα και τα χρώματα που επέλεξες σε μολύβι χειλιών και lipgloss!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπώ το liquid ink. τΗν i love extreme την έχω ήδη βάλει στο μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή