Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

My ...soooo belatedly October's favorites :P

Γειά σας αγαπημένες μου! :)
Επιτέλους είμαι και πάλι κοντά σας , μετά απο αρκετό καιρό!
Μια η σχολή μου , μια δεν είχα χρόνο , χάλασε και η φωτογραφική μου μηχανή
και ΔΕΝ μπορούσα να βγάλω φωτος για τα posts μου.......
ΟΥΦ!
Επιτέλους όμως είμαι εδω , με τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Οκτώβρη , ο οποιός έχει φύγει εδω και αρκετες μέρες!!!
Επειδή όμως εχω όμορφα προιόντα να σας δείξω , αποφάσισα να κάνω αυτό το ποστ εστω και αργά!
Για πάμε να ξεκινήσουμε:




Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ εντατικά τα συγκεκριμένα προιόντα απο Le petit marseillais , πρόκειται για σαμπουάν και conditioner με εκχύλισμα ελαιόδεντρου και γάλα ακακίας , για φθαρμένα και αδύναμα μαλλιά! 
Τα αγόρασα γιατί τα βρήκα σε προσφορά και η αλήθεια είναι οτι δεν είχα πολλές απαιτήσεις , αλλά εκανα λάθος! Είναι εξαιρετικά! Μυρίζουν καθαριότητα και αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά , μαλακά και δυνατα! Το conditioner προσφέρει απαλότητα και αφήνει ενα διακριτικό άρωμα στα μαλλια! Επίσης εξαφανίζει τους κόμπους! Σε συνδυασμό , αυτά τα 2 προιόντα με άφησαν απόλυτα ευχαριστημένη! Δίνουν στα μαλλιά μου ογκο και τα κάνουν δυνατότερα και ομορφότερα!
Θα τα ξανα πάρω σίγουρα! 
Να τα δοκιμάσετε!!!!!!!!



Ακόμη ενα αξιόλογο προιόν που χρησιμοποιώ είναι το γαλάκτωμα σώματος για αναδόμηση και θρέψη , με βαμβάκι και εκχύλισμα ρυζιού , για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες , απο την αγαπημένη μου Bioten!
Πραγματικά το γαλάκτωμα αυτό είναι ο καλύτερος σύμμαχος που είχε ποτέ η επιδερμίδα μου , ειδικά μετά το ξύρισμα! Βοηθάει και μαλακώνει σε ελάχιστο χρόνο το ερεθισμενο δέρμα , το ανακουφίζει και διώχνει τις κοκκινιλες!!!! Μετά απο κάθε χρήση το δέρμα μου είναι απίστευτα μαλακό και μυρωδάτο!!!! Το άρωμα του είναι απαλό σαν χάδι!!!!!
Υπέροχη , μη λιπαρή σύσταση , απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα και το δέρμα το "ρουφάει" , χωρις να αφήσει ίχνος λιπαρότητας! 
ΜΠΡΑΒΟ BIOTEN!





 Ενα προιόν , απο μια κατηγορία με τη οποία δεν είμαι εξοικειωμένη , είναι αυτα τα αναβράζοντα δισκία με Ασερόλα και Βιταμίνη C , απο τον λατρεμένο μου Κορρέ!!!! 
Στην ουσία προκειται για συμπλήρωμα διατροφής για την άμυνα και την προστασία του οργανισμού μας , σε μορφή δισκίου με υπέροχη γεύση πορτοκάλι! Παίρνετε ενα την ημέρα , διαλυμένο σε ενα ποτήρι νερό!
Για να δούμε περισσότερα:
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ασερόλα:
Η Ασερόλα θεωρείται η πλουσιότερη πηγή φυσικής βιταμίνης C, καθώς περιέχει κατά βάρος, 10-50 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Η βιταμίνη C που προέρχεται από το εκχύλισμα φρούτων Ασερόλας εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει σημαντικά στη σύνθεση κολλαγόνου στους συνδετικούς ιστούς.
Βιταμίνη C:
Η βιταμίνη C έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμμετέχοντας άμεσα στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, ενώ είναι απαραίτητη τόσο για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού, όσο και για τη θεραπεία πλήθους ασθενειών. Συμβάλλει, επίσης, στην αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην απορρόφηση του Φυλλικού οξέος και στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Τα είχα αγοράσει 1+1 δωρο απο ηλεκτρονικό φαρμακείο !
Εχω ηδη τελειώσει τη μια συσκευασία και μπορώ να πω πως μου αρεσουν αρκετά!
Νομίζω πως βοηθάνε τον οργανισμό μου , μου προσφέρουν ενέργεια , ζωντάνια και δύναμη!
 Η γεύση τους είναι εξαιρετικά ευχάριστη και τα εχω ηδη βάλει σε μια ακόμη παραγγελια που περιμένω απο ηλεκτρονικό φαρμακείο!
3 βερνικάκια που χρησιμοποίησα πολύ τον μηνα Οκτώβριο είναι: (απο αριστερά) 1) Απο τη σειρά Kiss Kiss της Beauty Line cosmetics  , ενα πανέμορφο baby pink , το νούμερο 362 , αυτό το βερνικι το λατρεύω και για το χρώμα αλλά κυρίως για την ποιότητα! Στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί πολύ πολύ !!! Θα παρω κι άλλες αποχρώσεις σίγουρα! 
2) Απο τα H&M ενα top coat με χρυσό γκλίτερ , εξαιρετικής ποιότητας και αυτό το οποιό το χρησιμοποιώ συχνά σε συνδιασμό , με το 3 και τελευταίο βερνικάκι , απο την εταιρία Amy's στην απόχρωση 8 , ενα υπέροχο ζαχαρί!!!!!!! Και τα 3 τέλεια! 





Στη φωτογραφία βλέπετε το βερνίκι απο Amy's και το χρυσό Top Coat απο τα H&M ....
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!










Δυο υγρά lipgloss , εγω κραγιόν θα τα έλεγα , με ματ τελείωμα απο την εταιρεία UMA , τα οποια τα αγόρασα απο dust&cream , και τα αγαπώ!
Εχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και αρκετά καλή διάρκεια , είδικα αν τα χρησιμοποιήσω σε συνδιασμό με κάποιο μολύβι χειλιών απο κάτω!
Και το καλύτερο? Εχουν υπέροχο άρωμα βανίλιαααα!!!!!! Ειναι πολύ οικονομικά και αξίζει να υπάρχουν στη συλλογή των καλλυντικών σας!






Αγαπημένο κραγιόν για τον μήνα Οκτώβρη , είναι απο Beauty Line cosmetics , η απόχρωση 8!
Ξέρετε ποσο αγαπώ τα συγκεκριμένα κραγιόν , για την τιμή και την ποιότητα τους!!!!!!
Εχει μεγάλα γκαμα αποχρώσεων , υπέροχη απόδοση και πολύ καλη διάρκεια!
Δείτε ποσο υπέροχο σκούρο βυσσινί χρώμα! Το λατρεύω!!!!!!!!!!




Για το τέλος , αγαπημένα μολυβάκια χειλιών απο την εταιρεία ANNIE =)
Πραγματικά εχω πάρει όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις που εχω βρεί ..... ! Ειναι υπέροχα μολύβια , με εξαιρετικη αποδοση και διάρκεια! Τα αγαπω και θα τα αγοράζω ξανα και ξανα καθως κοστίζουν λιγότερο απο 2 ευρω!








Εχω τις αποχρώσεις:
04 Light pink
01 Nude beige
05 Peach
07 Old rose











Στη φωτογραφία βλέπετε και την απόδοση τους!
Δείτε υπέροχα χρωματάκια!!!!!








ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ:

Πραγματικα υπεροχη ταινία , με υπέροχη ιστορία!
 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΡΟΦΗΜΑ:
Μπανανούλα , με γάλα και τριμμένο μπισκότο!
μμμμμ yummy!!!!!!
<3

Αυτα απο μενα αγαπημένες μου!
Ελπίζω να σας αρέσουν τα αγαπημένα μου!
Περιμένω τα σχόλια σας , για οτιδήποτε θέλετε να μου πείτε!
Εχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα αγαπημένα μου>??
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

8 σχόλια:

  1. Ουυυ τι ωραία!!!Το κραγιόν απο beauty line το εχω και γω!!τέλειο!!
    Και 2-3 μολυβάκια από annie!!To κόκκινο ψάχνω και δε βρίσκω βέβαια! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ ευχαριστώ! =)
      Ουτε εγω βρισκω το κοκκινο και δυστυχώς δεν βρίσκω εύκολα
      και τα υπόλοιπα!!!!! <3

      Διαγραφή
  2. ένα κ ένα τα αγαπημένα σου!
    όσο για τα νυχάκια σου,....υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κραγιόν και τα ματ gloss μαρεσαν πολύ. Το milshake με την μπανάνα και το γάλα το φτιάχνω κι εγώ τουλάχισον 1 φορά την εβδομάδα αλλά μου δωσες ιδέα τώρα μ το μπισκότο:)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οντως πολυ καλα προιόντα , με μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μολυβάκια! =)
      το ρόφημα το υπεεεερατρευω!!!!! αλλες φορές βάζω και λίγο κακαο HEMO μέσα!
      νοστιμιά!
      <3

      Διαγραφή
  4. Le petit marseillais!!! Αγαπημένα προϊόντα και πολύ γλυκές συσκευασίες!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή