Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

~ Autumn's Wishlist ~


Γειά σας κορίτσια μου!!!!!!!!
Τί κάνετε?
Ελπίζω να είστε ολες πολύ καλά! 
Σήμερα εχω να σας δείξω κάποια προιόντα που θέλω πολύ να αγοράσω
για να μου πείτε τη γνώμη σας , αν τα έχετε δοκιμάσει , πως σας φάνηκαν κλπ
Και γενικά , να σας δείξω λίγα πραγματάκια που θελω να προσθέσω στη συλλογή μου!!!!!!!

 

Ας ξεκινήσουμε :
1) Η λατρεμένη εταιρία Κορρές λάνσαρε πριν λίγες μέρες κάποια νεα καταπληκτικά πακέτα , με διάφορα σετ προιόντων , σε φοβερές τιμές! Εγω θελω να αγοράσω σίγουρα αυτό που περιέχει την ενυδατική κρεμα-Gel προσώπου με ρόδι , για λιπαρές επιδερμίδες , και την αντίστοιχη τονωτική λοσιόν!!!!! Θέλω τοοοοσο να το δοκιμάσω!

2) Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά , με αμύγδαλο και λινάρι , παλι απο Κορρέ :)
Τα μαλλιά μου είναι πολύ ξηρά , και ειδικά τώρα , που αλλάζει ο καιρός , το πρόβλημα μου έχει γίνει μεγαλύτερο! Οπότε θέλω να δοκιμάσω αυτό το σαμπουάν , μήπως και με βοηθήσει!!!!

3) ΦΥΣΙΚΑ (!) Θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω , με την πρώτη ευκαιρία ΟΛΗ τη σειρά απο τη Dove , με άρωμα φυστίκι και μανώλια!!!! Είναι απο τις πιο ωραίες και ξεχωριστες μυρωδιές που εχω μυρίσει ποτέ μου και πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν δικά μου! Αποφάσισα πως αυτή θέλω να είναι η μυρωδιά του Φθινοπώρου μου =) Η σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρο , γαλάκτωμα σώματος και λαδάκι σώματος! ΤΑ ΘΕΛΩ!

4) Εκτός απο ξηρά , τα μαλλιά μου είναι και πολύ αδύναμα (ναι , ολα τα κακά μαζεμένα =( ) 
οπότε θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το σαμπουάν του κορρέ για αδύναμα μαλλιά με πρωτε'ί'νες ρυζιού και τίλιο!

5) Πάλι για να περιποιηθώ τα δύσκολα μαλλάκια μου , θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη σειρά Θρέψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά , με βούτυρο καριτέ και μέλι ( υπέροχα συστατικά) ! Η σειρά αποτελείται απο σαμπουάν , μαλακτική , μάσκα , λαδάκι και leave in conditioner! Αλλά νομίζω πως στην Ελλάδα κυκλοφορούν μονο το σαμπουάν , η μασκα και η μαλακτική!

6) Μου τράβηξαν πολύ την προσοχή , τα υγρά κραγιον της Bourjois , τα Rouge Velvet!
Εχουν υπέροχη απόδοση , διάρκεια και καταπληκτικές αποχρώσεις!

7) Στα νεα πακέτα προσφοράς που κυκλοφόρησε ο Κορρές , που σαςν ανέφερα παραπάνω , συμπεριλαμβάνεται κι ενα σετ με καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή , νεα κυκλοφορία απο την εταιρία! Περιέχει χαμομηλι και ειναι για καθημερινή χρήση!
Είναι 1+1 δώρο , και πιστεύω πως θα το αγοράσω σύντομα!!

8) Σε αυτά τα πακέτα , υπάρχει επισης ενα σετ , που περιέχει κρέμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες , με αγριο τριαντάφυλλο και την αντίστοιχη κρέμα-μάσκα νύχτας , ολα σε full size , όπως και στα υπόλοιπα πακέτα άλλωστε!
Εχω ενθουσιαστεί τόόόσο πολυ με αυτα τα σετάκια , και ειδικά με τις τιμές που έχουν στα online φαρμακεία και ελπιζω να αγοράσω ολα οσα σας έδειξα! 

9) Θέλω επίσης να αποκτήσω το λαδάκι σώματος απο Dove , σαν το αντίστοιχο που σας έδειξα παραπάνω με το φυστίκι , αλλά με άρωμα shea butter & warm Vanilla! Θεικό άρωμα!!!

10) Τέλος , θελω να δοκιμάσω ακόμη μια μυρωδιά , απο τα λατρεμένα αφρόλουτρα του Κορρέ , που τόσο καιρό χρησιμοποιώ και αγαπώ! Αυτή τη φορά με άρωμα βανίλια - κανέλα! Πιστεύω θα μυρίζει τέλεια , οτι πρέπει για τον πιο κρύο καιρό! Το έχετε μυρίσει?

Αυτά ήταν τα προιόντα που θέλω πολύ να αποκτήσω , και να προσθέσω στη συλλογή μου για το φθινόπωρο - χειμώνα που  έρχεται!

Θέλω πολύ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά που σας δείχνω
και φυσικά να μου πείτε την γνωμη σας!!!!
Έσεις θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι απο αυτά???

Πολλά φιλιά απο μένα! 
Να έχετε ενα ομορφο Σαββατόβραδο!!!!! :)
<3

με Πρωτεΐνες Ρυζιού και Τίλιο για Λεπτά και Αδύναμα Μαλλιά - See more at: http://efarmakeio.gr/rizi-tilio-shampoo-250ml#sthash.d3uy2PE8.dpuf

8 σχόλια:

  1. Auta ta ladakia apo dove thelw kai egw na ta dokimasw opws kai sampoo apo korre. skeftomoun kairo na stamatisw ta symvatika apo super market kai na dokimasw kati pio oikologiko. Telika pira apo Sostar sampoo kai de to pisteua poso kalo einai. Filia. Sxedon ola stis fwtografies ta thelw !!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αντιμετωπίζω μεγάλο θέμα με τα μαλλιά μου & την κατασταση στην οποία βρίσκονται!
      Οπότε σκεφτηκα να δοκιμάσω κάτι εκτός λιανικής μήπως και καταφέρω τίποτα! :)
      ευχαριστω για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Τα προϊόντα στην φωτο3 να τα δοκιμάσεις είναι τέλεια!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑχ ! Η μυρωδιά τους με έχει ενθουσιάσει!
      Θα τα αποκτήσω σύντομα!!!!!
      Ευχαριστω για το σχόλιο!!!!

      Διαγραφή
  3. Το αφρόλουτρο βανίλια-κανέλα είναι εκπληκτικό... γλυκό και άκρως χειμωνιάτικο! Αυτή τη σειρά της dove θέλω κι εγώ πολύ να τη δοκιμάσω! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω θα μυριζει καταπληκτικά! Οτι πρέπει για ενα ζεστό μπανάκι!
      Σ'ευχαριστω για το σχόλιο!!!!

      Διαγραφή
  4. Μεγάλη λίστα... κάτσε να σημειώσω!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή