Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

~ My Body Milks / Body Butters & Mini Review ~

Γειά σας κορίτσια μου!! :)
Πώς είστε ? Όλα καλα?
Σας υποσχέθηκα πως θα κάνω αυτο το ποστ , για να σας δείξω 
τις κρέμες σώματος και τα γαλακτώματα που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου :)
Οπως βλέπετε είναι αρκετά , κι αυτό γιατί μου αρέσει να μυρίζω ομορφα και
διαφορετικά κάθε φορά ! Εχω αγάπη μεγάλη στα προιόντα ενυδάτωσης σώματος , και δεν χάνω ευκαιρία να αγοράζω συχνά κάποιο καινούριο για δοκιμή!
Για πάμε να τα δούμε καλύτερα:
1) Milk&Honey Hand&Body cream! Τη συγκεκριμένη την αγόρασα αρκετά πρόσφατα , μετά απο πολύ πολύ καιρό που την ήθελα! Την βρηκα σε προσφορά στα 3,99 και δεν έχασα την ευκαιρία! Μυρίζει πολύ όμορφα (μελι και γαλα , κλασικός αγαπημένος συνδυασμός) ! Εχει αρκετά πυκνή , ενυδατική υφή αλλά δεν κολλάει και στεγνώνει αρκετά γρήγορα! Το άρωμα της είναι πολύ ωραίο αλλα οχι βαρύ ! Σιγουρα θα την ξανα αγόραζα!


2) Moringa Body Butter - The Body Shop. Ακόμη μια μεγάλη αγάπη....καλά και ποιος δεν αγαπά τα body butters απο TBS? Μυρίζει πανέμορφα , άκρως ανοιξιάτικα και φρεσκα! Εχει super ενυδατική υφή , χωρις να κολλάει , και το αρωμα της κρατάει αρκετά στην επιδερμίδα!
Αφήνει το δέρμα απαλό , και λαμπερό! Κι αυτή σίγουρα θα την ξανα αγόραζα!!!
3) Avon - Cocoa Butter cream.
Κορίτσια , με την κρέμα αυτή έχει γεννηθεί ενας καινούριος έρωτας! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ! ΤΕΛΕΙΟ άρωμα , υπέροχη υφή , προσφέρει καταπληκτική ενυδάτωση και πάνω απ'ολα το άρωμα της διαρκεί πολύ στην επιδερμίδα! Ενα ακόμη θετικο: Είναι στα 400ml και μπορείτε να την αποκτήσετε οικονομικότατα , με τις προσφορές που βάζει η εταιρία! Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες . Απορροφάται αμεσα και ειναι υπέροχη!


4) Λοσιόν σώματος & χεριών με βερίκοκο και shea butter!
Αρχικά , την κρεμούλα αυτή την πήρα λιγάκι με δισταγμό , την είχε σε προσφορά στα 2.50 ευρώ και σκέφτηκα "ας την πάρω , να υπάρχει" , και δεν περίμενα και πολλά! Ευτυχώς επεσα έξω! Μπορεί ως λοσιόν να μην είναι σούπερ ενυδατική , αλλά εχει ωραία υφή , στεγνωνει γρήγορα και προσφέρει απαλότητα! Αυτο ομως που με έκανε να την αγαπήσω είναι το εκπληκτικό άρωμα της! Είναι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο & το αγαπώ! Αφήστε που έχει απίστευτη διάρκεια στην επιδερμίδα!!!!








5) ΑΓΑΠΗ & ΕΡΩΤΑΣ & ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!
Οπως και να περιγράψω αυτό το προιόν δεν αρκεί!!! Ειναι απο τις καλύτερες body losion που εχω δοκιμάσει ποτέ και η αγαπημένη μου απο ολες που εχω στην κατοχή μου! Το άρωμα της ειναι το υπέροχο και μου φτιάχνει το κέφι , με κάνει να χαμογελάω! Πορτοκαλάκι μυρωδάτο! Τελεια υφή , γινεται ενα με το δέρμα και προσφέρει ενυδάτωση , απαλότητα και λάμψη~ Και να μην ξεχνάμε και το μοναδικό άρωμα φυσικά που θα σας κάνει πραγματικά HAPPY , όπως και το όνομά της!!! Μπραβο Nivea~!!!!







6) Ακομη ενα αξιόλογο προιόν , η λοσιόν σώματος με καραμέλα-ρόδι απο της Aromacare!!! Καλά , μυρίζει μοναδικά....εμένα μου θυμίζει πραλίνα σοκολάτα η μυρωδιά της! Παρόλο που ειναι λοσιόν , έχει πυκνή υφή και ενυδατώνει πολύ πολύ ομορφα την επιδερμίδα! Και φυσικά το λαχταριστό της άρωμα , μενει αρκετά πάνω στην επιδερμίδα!
Α! και μην ξεχνάμε οτι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ προιόν!
Φυσικά και θα την ξανα πάρω , είναι ενα προιόν που θέλω να βρίσκεται πάντα στο συρτάρι μου! και θέλω να δοκιμάσω και το άρωμα βανίλια!
Δοκιμάστε τη!
7) Ακόμη μια αξιόλογη κρέμα , είναι απο την Avon , η αντίστοιχη του αρώματος Far Away! Προσωπικά αγαπώ ιδιαίτερα αυτό το αρωμα , οπότε μου αρέσει πολύ και η αντίστοιχη κρέμα! Κάνει αρκετά καλή δουλειά με την ενυδάτωση και αρωματίζει όμορφα την επιδερμίδα! Είναι πολύ καλή και σε συνδιασμό με το αρωμα , το αποτέλεσμα είναι τέλειο!!!








8) Γαλάκτωμα σώματος απο τον αγαπημένο μου Κορρέ με άρωμα vanilla freesia Lychee! Το είχα πάρει μάζι με το αντίστοιχο άρωμα σε ενα πακετάκι προσφοράς! Είναι το πρώτο γαλάκτωμα που δοκιμάζω απο Korre...δυστυχώς δεν εχω και τις καλύτερες εντυπώσεις...
Θα σας κάνω ξεχωριστό review για αυτό και το άρωμα!





9) Απο τα τελευταία μου αποκτήματα :) Δεν την εχω δοκιμάσει πολλές φορές , αλλά μυρίζει υπεροχα και πολύ ιδιαίτερα! Ανυπομωνω να τη δοκιμάσω!













10) Το ίδιο ισχύει και για αυτό το προιόν! Δεν το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά λατρεύω το ρόδι και συνεπώς το άρωμά του! Εχει πολύ πρακτική συσκευασία και ωραία υφή! Ανυπομωνω να το δοκιμάσωκι αυτό  καιιιιι.....έρχεται ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ REVIEW!



11) Λοιπόόόν....αυτη ειναι μια λοσιόν σώματος για νεανικά δερματα απο Masti Spa ! Περιέχει μαστίχα και έλαιο κάναβης και εχει πορτοκαλί χρώμα! Ημυρωδιά της είναι περίεργη αλλα οχη άσχημη....! Ενυδατώνει σε καλό βαθμό και εχει πολυ ομορφη συσκευασία! Ενα αρνητικό είναι πως δεν στεγνωνει γρήγορα και επειδη είναι πορτοκαλί λερωνει τα ρουχα , και γενικά όπου ακουμπήσεις!!!













12) Μια ακόμη κρέμα απο Mastic Spa με υπέροχο άρωμα βανίλια!!! Εχει αρκετα ρευστή υφη αλλα παρολα αυτα ενυδατωνει πααρα πολυ καλα!!!! Μυριζει ομορφα και ειναι ενα πολυ καλο προιον!!!









13) κρεμούλα μπισκοτάκι βανίλια μοσχοβολιστη!!!! Πολυ πλουσια , παχιά υφη , και ειναι και σουπερ ενυδατικη!! Το αρωμα της διαρκεί πολυ΄πολυ και την αγαπω!!!!








Αυτές ειναι λοιπον οι κρεμουλες που εχω εχω στην κατοχη μου!
Πως σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποια απο αυτές?
Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποια??????
Ευχαριστω που διαβάσατε ακόμη ενα post μου!
Σας αγαπώ & σας φιλώ!!!!
μουτς μουτς

10 σχόλια:

  1. Ωωωω και νόμιζα ότι το χα παρακάνει με 4 συσκευασιούλες που έχω!χαχα!!θα θελα να δοκιμάσω σίγουρα καποια από την aromacare k Avon!!αυτό με το βουτυροκακάο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς θεού :P
      Εγώ έχω αρκετές!!!
      Δοκίμασε τα, πιστεύω θα σου αρέσουν

      Διαγραφή
  2. εχεις παααααααααααααααααααρα πολλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πανάθεμα με :D
      Τις αγαπώ, μυρίζουν τέλεια και συνέχεια σκέφτομαι να πάρω καινούρια

      Διαγραφή
  3. Moringa in love!!!! Το τελευταίο με το μπισκοτάκι θέλω να το φάω πάντως χιχι Η αλήθεια είναι πώς ποτέ δεν είναι αρκετές οι κρέμες σώματος, θέλω κάθε μέρα να βάζω άλλη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω τα body butters από TBS! Είχα δοκιμάσει παλιά την Aromacare και θυμάμαι ότι ήταν αρκετά καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή