Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Febbraio Preferiti - febrero Favoritos - Αγαπημένα Φεβρουαρίου! :)





Hello Girz!
Όλα καλα?
Βαρεθήκατε τη βροχή? Εγω πολύ! Ανυπομωνώ για τον ανοιξιάτικο ήλιο!
Ήρθε και η σειρά μου να κάνω τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε , ο οποίος έφυγε σαν αστραπή! :(
Έχω αρκετά προιόντα αυτή τη φορά , όπως θα βλέπετε και απο την εικόνα δίπλα γιαυτό πάμε να τα δούμε ένα ένα , γρήγορα!!! ^.^






1) Concealer απο την αγαπημένη Lavera =) Φυσικό κονσίλερ για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κι ερυθρότητα. Κρεμώδες ενυδατικό κονσίλερ με ενσωματωμένο βουρτσάκι που δίνει τη δυνατότητα για σωστή εφαρμογή και φυσική κάλυψη. 
 Είναι ένα υπέροχο προιόν. Πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά με τους μαυρους κύκλους! Το χρησιμοποίησα καθημερινά τον Φεβρουάριο και εκτός απο τη μοναδική φωτεινότητα που προσφέρει κάτω απο τα μάτια , μειώνει και την ένταση των μαύρων κύκλων!  Είναι τέλειο το αποτελεσμα που δίνει. Επίσης μου αρέσει πολύ και για χρήση σε σπυράκια καθώς τα καλύπτει απολύτως φυσικά , δεν είναι καθόλου βαρύ και παράλληλα αποτελεσματικό! Αν ψάχνετε το τέλειο concealer για κάλυψη και μοναδική - φυσική λάμψη είναι το ιδανικό για εσας!

 2) Το μήνα που μας πέρασε αγάπησα το make up της Avon απο τη long lasting σειρά (το οποίο έχει αλλάξει συσκευασία) . Εχω την απόχρωση nude. Είναι ενα πάρα πολύ ωραίο make up , προσφέρει μέτρια προς έντονη κάλυψη χωρίς όμως να είναι βαρύ. Μου αρέσει πολύ γιατί κάνει το δέρμα λείο , σαν πορσελάνη. Δείχνει υπέροχο στο δέρμα , έχει πολύ καλη διάρκεια και είναι αρκετά οικονομικό με τις συχνές προσφορές της Avon!


 3) Ακόμη ενας έρωτας! Πλούσια Κρέμα  απο την Avon με βούτυρο κακάο & βιταμίνη E. Μυρίζει υπέροχα πραγματικά. Είναι λαχταριστή μυρωδιά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε σώμα , χέρια και πρόσωπο! Εγω τη χρησιμοποιώ προς το παρόν μόνο στο σώμα και είναι φοβερή! Είναι στα 400 ml , πολύ μεγάλη ποσότητα , έχει πλούσια υφή που δεν κολλάει και ενυδατώνει μοναδικά αφήνοντας την επδερμίδα λαμπερή και αρωματισμένη! 

 4) Μάσκαρα απο την essence στην ασημένια συσκευασία απο τη σειρά get big lashes ! Αγαπώ αυτή τη μάσκαρα για πολλούς λόγους: α) γιατί δεν έχει πλαστικό βουρτσάκι
β) γιατί έχει καμπύλη στο βουρτσάκι και είναι πολύ βολικό
γ) γιατί έχει έντονο μαύρο χρώμα
δ) γιατί προσφέρει εκπληκτικό ογκο και μήκος
Η σύνθεση της είναι αρκετά υγρή και μπορεί να λερωνομαι κάποιες φορές αλλα δεν με πειράζει , γιατί οι βλεφαρίδες μου γίνονται τεράστιες , πυκνές και μαύρες!

5) Lip cream stain Sephora Νο 3
Εντάξει , τι να πώ γιαυτό το προιόν?
Είναι υπέροχο πραγματικά! ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρώμα , υπέρτατη απόδοση και φανταστική διάρκεια. Επιτέλους βρήκα όλα όσα έψαχνα σε κάθε κραγιόν. Έχει τέλεια υφή , είναι ματ , δεν ξηραίνει τα χείλη και πάνω απ'ολα δεν φευγει! Το χρησιμοποιώ και με διάφορα μολύβια χειλιών απο κάτω , ωστε να αλλάζω λίγο την απόχρωση κάποιες φορές και είναι μοναδικό! Αξίζει τα χρήματα και με το παραπάνω! Μπράβο Sephora!

6) Scrub σώματος απο την Avon Naturals με σοκολάτα! Κορίτσια , η μυρωδιά είναι άπαιχτη! Μυρίζει ακριβώς σαν παγωτό σοκολάτα , ή σαν παγωμένο ρόφημα σοκολάτας! Κάθε χρήση είναι απόλαυση! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα scrub απο τη σειρά αυτή , παλαιότερα είχα ενα με άρωμα φράουλα. Έχουν πολύ ιδιαίτερη , κρεμώδη υφή με άπειρους μικροσκοπικούς κόκκους και προσφέρουν τέλεια απολέπιση , χωρίς να ερεθίζουν! Με σιγουριά τα καλύτερα body scrub που έχω δοκιμάσει ποτέ! Και το πιο φοβερό? Η τιμή ... κοστίζει απο 3 μέχρι 5 ευρώ μόνο! Να το δοκιμάσετε!







7) Ροδόνερο απο την εταιρία Farcom! Το μήνα αυτό έβγαλα αρκετά σπυράκια στο πρόσωπο (ακόμη ψάχνω τί με πείραξε) και το ροδόνερο με βοήθησε πολύ! Το χρησιμοποιούσα 2 φορές , πρωί και βράδυ , σαν τονωτική λοσιόν και έκανε πολύ καλη δουλειά με τα σπυράκια! Μυρίζει πολύ όμορφα , αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα απαλό και καθαρό!













8) Leave in Κρέμα επανόρθωσης  για ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά. Περιέχει shea butter και πρωτείνη απο κασμίρι και πραγματικά είναι ενα προιόν θυσαυρος! Το αγαπώ πολύ γιατί βοηθά πολύ τα ξηρά μαλλιά μου , τα ενυδατώνει , τα κάνει απαλά και αποτρέπει το φριζάρισμα! Επίσης είναι τέλειο για τις μπούκλες μου καθώς δίνει πολύ ωραίο σχήμα χωρίς να βαραίνει. Το πιο τέλειο με αυτό το προιόν είναι η ενυδάτωση που προσφέρει! Μόλις το απλώνω στα μαλλιά μου είναι σαν να έχω μόλις βγεί απο το ντους. Δίνει την αίσθηση "βρεγμένου" . Είναι φοβερό αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ πουθενα!






9) Γιαυτό το προιόν έκανα πρόσφατα review , είναι το 2φασικό σπρέυ μαλλιών απο την Keyra , μια μη ξεπλενόμενη μαλακτική 2 φάσεων δηλαδή , που περιέχει κερατίνη . Ενυδατώνει και επανορθώνει την τρίχα χωρις να βαραίνει. Μυρίζει υπέροχα και το λατρέυω επειδή με "έχει σωσει" κυριολεκτικά στο θέμα της μπούκλας. Προσφέρει τέλειο σχήμα και λείο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος φριζαρίσματος! Τον Φεβρουάριο το αγαπησα ιδιαίτερα γιατί ανακάλυψα οτι εξαφανίζει τη μυρωδιά τσιγάρου απο τα μαλλιά , όταν δεν θέλετε εκείνη τη στιγμή να τα λούσετε! Πραγματικά το χρησιμοποιω κάθε βράδυ , μόλις γυρίζω απο έξοδο που δεν μπορώ εκείνη τη στιγμή να κάνω μπάνιο και εξαφανίζει τη μυρωδιά του τσιγάρου , αφήνοντας στο μαξιλάρι μια ευχάριστη μυρωδιά! Σωτήρας σας λέω!


10) Τελος , το αγαπημένο μου μολύβι φρυδιών απο Peggy Sage στην απόχρωση havane . Είναι ενα dusty καφέ χρώμα το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των φρυδιών μου . Είναι πολύ μαλακό , σταθερό και δίνει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Έχω κι εγω το κολλημα μου , τί να κάνουμε?
Μάντσεστερ είναι αυτή.

Αυτά απο μένα αγάπες!
Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ και θα χαρώ να δω οποιοδήποτε σχόλιο σας!
Φιλιά πολλά !
Καλό βράδυ 
:-*

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!!
    με δελέασε η μάσκαρα και η κρέμα σώματος!
    Αυτό το lip cream το χω και γω και έχει απίστευτο χρώμα!Αλλά μου τα ξηραίνει λιγάκια τα χείλη..
    Το τραγούδι το αγαπώ αλλά την φωτογραφία...ούτε καν!
    Anyway...θα την δεχτώ!χεχε!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
      ολα οσα εδειξα πιστευω πως αξιζουν δοκιμη!
      η φωτογραφια γιατι οχι καλε?
      επειδη δεν εισαι ολυμπιακος ή επειδη δεν σου αρεσει το ποδοσφαιρο γενικα?

      Διαγραφή
    2. Είμαι Παναθηναϊκόοοος!!!! :P

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα!!! Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!! Θέλω κι εγώ ένα lip stain οπωσδήποτε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω παρα πολυ! =) Να δοκιμασεις οπωσδηποτε lip cream stain. Εγω υα 'θελα αλλες 2-3 αποχρώσεις ακόμη!

      Διαγραφή
  3. φοβερά τα βρήκα όλα!!!! ειδικά τα προϊόντα για τα μαλλιά, το κραγιόν, τη μάσκαρα και το μολύβι φρυδιών!!!! καλό μήνα, καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εντάξει αυτή η κρέμα και το scrub πρέπει να μυρίζουν φοβερά!!! επίσης θέλω οπωσδήποτε και εγώ ένα lip stain από sephora!όσο για την τελευταία φωτογραφία δεν το σχολιάζω μόνο και μόνο επειδή σε συμπαθω-Παναθηναικός γαρ!!! χεχε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μυριζουν τελεια! ειδικα το scrub! =)
      Ωχ αμαααααν , όλες Παναθηναικός είστε>?
      <3 χαχαχα κι εγω σε συμπαθω!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  5. είναι τέλειες οι μάσκαρες απο essence!φτηνές αλλά δουλεία κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικα το απολεπιστικο σωματος ειναι οοοοπως το περιγραφεις!!το χρησιμοποιω και με το ζορι αντιστεκομαι για να μην το ''φαω''!!!πολυ καλο ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή