Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

~ Empties No 9 ~

Καλησπέρα αγαπημένες!!!
Τί κάνετε?
Πώς περάσατε χθές? =)

Μάζεψα πάλι κάποιες κενές συσκευασίες απο προιόντα που έχω τελειώσει , και ήρθε η ώρα για το Νο 9 empties post! ^^

Ελπίζω να σας αρέσει!
Πάμε να δούμε τα προιόντα:







1) Λοσιόν σώματος απο την αγαπημένη Lavera! Φανταστικό προιόν! Μυρίζει σαν φρεσκοκομμένο λεμονάκι! Έχει τέλεια υφή , απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και δεν κολλάει. Ειλικρινά μου άρεσε πολύ η σύσταση του γιατί ενω είναι ελαφρύ σαν λοσιόν προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σαν body butter! Και φυσικά η φρέσκια μυρωδιά του κρατά πολλές ώρες στην επιδερμίδα! Στεναχωρέθηκα πολύ που τελείωσε γιατι εμένα προσωπικά , η μυρωδιά του μου έφτιαχνε τη διάθεση~!










2) Ακόμη μια λοσιόν σώματος , αυτή τη φορά απο την αγαπημένη και πάλι Bioten!
Όσες δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τη συγκεκριμένη λοσιόν , να το κάνετε γιατί έχει πάνω απ 'ολα καταπληκτική λαχταριστή μυρωδιά! Επίσης είναι ενα πολύ καλό προιόν , με ωραία ελαφριά υφή κατάλληλη για όλες εμας που κάνουμε τα πάντα τελευταία στιγμή , και δεν εχουμε χρόνο να περιμένουμε να στεγνώσει η κρέμα μας για να ντυθούμε! Και μην ξεχνάτε την τέλεια τιμή της , περίπου 3-4 ευρω!








3) Κρέμα άμεσης αναδόμησης για χρήση τη νύχτα απο τη Sunsilk και τη σειρά Keratinology! Ενα φανταστικό προιόν που κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται! Κάθε πρωί , μετα τη χρηση , τα μαλλιά μου ήταν υπέροχα και ειδικά οι μπούκλες μου , ηταν ενυδατωμένες και δεν χαλούσε το σχήμα τους! 
Σίγουρα θα το ξανα αγορασω!













4) Face Finity make up απο τη Max Factor! Αυτο το προιόν με δίχασε πολλές φορές. Στην αρχή μου άρεσε , μετά καθόλου , το είχα αφήσει στην άκρη. Αλλά όταν άρχισα να το ξανα χρησιμοποιώ μου άρεσε ακόμη περισσότερο ,απο την πρώτη φορά!!! Μικραίνει τους πόρους , γιατί λειτουργεί και σαν primer και είναι υπέροχο για μαυρους κύκλους γιατί λειτουργεί και σαν concealer!
Εχει πρακτική συσκευασία, πολύ ωραία υφη και ικανοποιητική διάρκεια! 










5) Αγαπημένο σαμπουάν απο τη Loreal και τη σειρά Elvive για ολική αναδόμηση!  Στη συσκευασία γράφει πως ο χρόνος και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν τα μαλλιά και ετσι η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη , χωρίς σώμα , άγρια και θαμπή. Αυτα είναι τα 5 σημάδια των φθαρμένων μαλλιών. Υπόσχεται λοιπόν πως δρα κατά των 5 αυτών αποτελεσμάτων φθοράς και πως προσφέρει: επανασύσταση δομής , ζωντάνια , απαλότητα , αντοχή και λάμψη!
Εγω θα πω οτι συμφωνω , γιατι όντως κάνει πολύ καλη δουλειά στα μαλλιά. Μετά απο κάθε χρήση , τα μαλλιά είναι λαμπερά , καθαρά και υγιή!







6) Ακόμη ενα καταπληκτικό σαμπουάν απο την υπέρ αγαπημένη μου σειρά Gliss! Είναι σαμπουαν για μπούκλες και σπαστά μαλλιά. Υπόσχεται μπούκλες ανάλαφρες και καλοσχηματισμένες χωρίς να φριζάρουν . Κάνει όντως αυτό που υπόσχεται καθώς δεν χαλά καθόλου το σχήμα απο τις μπούκλες , δεν τις βαραίνει και τα μαλλιά δεν φριζάρουν και δεν ηλεκτρίζονται! Επίσης δίνει λάμψη και ωραία μυρωδιά!
Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ πλεον , και δεν ξερω αν έχει καταργηθεί και γιατί!







7) Gel καθαρισμού προσώπου απο τη Garnier για εξυγίανση της επιδερμίδας! Υπόσχεται πως συσφίγγει τους πόρους , μειώνει το σμήγμα και απομακρύνει τους ρύπους. Δεν έμεινα 100% ευχαριστημένη απο το συγκεκριμένο. Καθαρίζει μεν τέλεια το πρόσωπο και αφαιρεί το μακιγιάζ αλλα με τη λυπαρότητα και τους πόρους δεν έκανε εντελώς αποτελεσματική δουλειά. Βέβαια οσο το χρησιμοποιούσα εμφανιζόταν σπάνια κάποιο σπυράκι στο προσωπό μου αλλα πιστευω πως μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο!












8) Concealer απο την αγαπημένη μου Lavera  και παλι! Το συγκεκριμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και κάτω απο τα μάτια αλλά και σε κοκκινίλες του προσώπου. Είναι πολύ ελαφρύ , με μέτρια κάλυψη! Είναι πολύ σταθερό , δεν κάνει γραμμές και έχει ευχάριστο άρωμα!










Αυτά ήταν τα προιόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?
Εσάς πώς σας φάνηκε?
Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο?
Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη ενα post μου!
Θα τα πούμε σύντομα , μέχρι τότε να περνάτε όμορφα!
Πολλά φιλιά!
:-*



7 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω την ενυδατική της bioten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμάσει κάποιο από αυτα τα προιόντα αλλά ειδα πριν δύο μέρες την κρέμα αναδόμησης της sunsilk σε προσφορά,και έχω μπεί στον πειρασμό να τη δοκιμάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία είναι Μητσάκι.. εγώ έχω χρησιμοποιήσει Elvive και Gliss και είμαι ευχαριστημένη! την κρέμα της bioten αυτή τη συγκεκριμένη θέλω να τη δοκιμάσω, έχω ακούσει καλές κριτικές γενικά. φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι , εχει φήμη αυτη η ενυδατική~
      Εγω μπορώ να πω οτι η gliss ειναι η αγαπημένη μου μάρκα!
      φιλιά~!

      Διαγραφή
  4. Θα χρησιμοποιούσα την λοσιόν σώματος της bioten γιατί θέλω να δοκιμάσω προϊόν αυτής της εταιρείας. Έγινα μέλος στο blog σου. Γίνε και εσύ please στο δικό μου και πες μου τη γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή