Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

^^ Best 13 of 2013 ^^

Γειά σας Γειά σας!!! Τί κάνετε? Ελπίζω να ειστε όλες καλα!!! =)
Εγω αν ρωτάτε....ετσι και ετσί...ξεκινησε το τρέξιμο για την εξεταστική
και ειναι σκούρα τα πράγματα....!
Τέλος πάντων!
Στο θέμα μας τώρα:
Αποφάσισα να σας δείξω κι εγω τα αγαπημένα μου 13 προιόντα για το 2013^^
Ξερω, ίσως καθυστέρησα λιγάκια αλλα ελπίζω να
μην σας ενοχλεί αυτο!
Πάμε να τα δουμε σε αντίστροφη μέτρηση , απο το λιγότερο αγαπημένο
ως το καλυτερο μου προιόν για το 2013:

Θέση 13:
Το αποσμητικό stress protect
απο τη Nivea το οποίο μ'εχει ενθουσιάσει
πολύ πολύ =) Είναι πολυ καλό , και αρκετα οικονομικό! Δεν μυρίζει ιδιαίτερα αλλα κρατάει τις οσμες και τον ιδρώτα μακριά για πολλές ώρες! Ως τώρα το αγαπημενο μου ηταν το pearl beauty απο Nivea πάλι , αλλα και αυτό κέρδισε μια θεση ως αγαπημένο αποσμητικό!
Πραγματικά ξεχνάς τον ιδρώτα μαζί του!




Θέση 12:

Το πινελάκι μου απο ecotools που το αγαπώ! Είναι πολύ φουντωτό και πυκνό και πολύ πολύ απαλό! Δεν μαδάει , και με βολευει πολυ για να απλώνω την πούδρα μου!
Το πήρα απο το ebay πολύ οικονομικά! Να το δοκιμάσετε , αξίζει! Λέγεται

Bamboo Bronzer Brush

 

 Θέση 11:

Scrub προσώπου απο την εταιρία cyclax με βερίκοκο και κουκουτσι βερίκοκου! Το πηρα 5,50 ευρώ απο Dust&cream και εχω ξετρελαθεί! Ειναι τεράστια συσκευασία και μοσχοβολάει βερίκοκο μαζι με κανέλα! Κάνει πολύ καλή δουλειά , είναι αρκετά σκληρό αλλα εμένα δε με πειράζει! Κανει απιστευτα απαλό το δέρμα και θα σας κρατήσει πολύ καιρό!
Φοβερό!!!



Θέση 10:

Leave in cream με κερατίνη για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά απο τη Gliss !
Το συγκεκριμένο προιόν το χρησιμοποιώ χρόνια! Το θεωρω μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο ...βοηθά τα μαλλιά μου απίστευτα! Σχηματίζει τις μπούκλες , τα κάνει απαλά και χαρίζει μια απίστευτη λάμψη καθως περιέχει κάτι σαν χρυσό shimmer μεσα...πολύ διακριτικό που κάνει τα μαλλιά να αντανακλούν φως!
πολυ πολυ καλό προιόν!



Θέση 9:

Λαδάκι για τα μαλλία - absolute oil απο τη syoss  ! Το συγκεκριμένο λαδάκι το εχω ερωτευτεί! Μυρίζει φανταστικά και βοηθά παρα πολυ τις άκρες των μαλλιών ! Ειναι αρκετά οικονομικό και πολύ καλό! Με βοηθά πολύ όταν ισιώνω τα μαλλιά μου , αποτρέπει το φριζάρισμα και κρατά μακριά την υγρασία~!  Δινει λάμψη στα μαλλιά και το ευχαριστήθηκα πολυ την χρονιά που μας πέρασε!!!



Θέση 8:

Ακόμη ενα leave in cream για ίσιωμα αυτη τη φορά , πάλι απο τη Gliss (εχετε καταλάβει οτι την αγαπώ αυτη την εταιρία) Αυτό το προιόν είναι ενα μικρό θαυματάκι! Εξαφανίζει το φριζάρισμα και βοηθά πολύ στο ίσιωμα των σγουρών μαλλιών μου! Τα κανει απαλά και μοσχοβολάν!
Πολύ καλο!




Θέση 7:

Κορίτσια....αυτά τα μολύβια χειλιών...είναι ο έρωτας μου! Είναι οτι καλυτερο εχω δοκιμάσει απο μολύβια χειλιών....! Τα πήρα όλα μαζί σε ενα οικονομικότατο σετακι απο ebay....αλλα.....δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να τα ξανα βρώ~ =( εχουν φοβερη απόδοση , φοβερά χρώματα και διάρκεια!! Είναι μοναδικά και ψαχνω συνέχεια να τα ξανα βρω...αλλα....τιποτα....



Θέση 6:

Λαδάκι σώματος απο την αγαπημένη μου Le petit Marseillais με καριτέ , αμύγδαλο και έλαιο argan! Το συγκεκριμένο λαδάκι το θεωρώ μια μικρή απόλαυση , μυρίζει μοναδικά και ενυδατώνει υπέρ του δέοντος! 
Η μυρωδιά του διαρκεί πολύ καθώς και η ενυδατωση! 
Μοναδικό!!!!!





Θέση 5:

Το υγρό conditioner 2 φάσεων απο την εταιρία Keyra (το οποίο μπορείτε να αγοράσετε μεσω της ελληνικής εταιρία Femme-famate) 
Είναι επαγγελματικό προιόν και τα αποτελεσματά του το επιβεβαιώνουν!
Κάνει πολύ καλό στα μαλλία: ενυδατώνει-δίνει σχημα-αρωμα-αναζωογωνεί-χαρίζει φρεσκάδα και πολλά πολλά αλλα!




Θέση 4: 

Η ΒΒ cream απο την Carroten είναι ενα προιόν που με έβγαλε ασπροπρόσωπη καλοκαίρι και χειμώνα! Την αγάπησα γιατί μου προσφέρει μια τόσο διακριτική και όμορφη κάλυψη ...για την οποία εχω πάρει πολλά κοπλιμέντα! Είναι πολύ ελαφριά αλλα ταυτοχρονα προσφέρει στην επιδερμίδα μου ο,τι χρειάζεται και με το παραπάνω! Είναι η τέλει επιλογή , ειδικά για πρωινό μακιγιάζ! Την εχω λατρέψει!!!!



Θέση 3:

Αγαπημένο , λατρεμένο σαμπουαν για το 2013, για το οποίο σας έχω μιλήσει 1000 φορές, είναι απο τη Wella απο τη σειρά shine...!
Είναι πραγματικά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σαμπουάν που εχω δοκιμάσει ποτέ μου!!!!! Κάνει τα μαλλιά μου φοβερά!!! Ειλικρινά δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...αξίζει πραγματικά να υπάρχει στο μπάνιο σας!!!!!




Θέση 2:

Λοιπόν, να και ενα απο τα καλύτερα make-up που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο καλό γιατί είναι αρκετά οικονομικό!!!! Έχει φοβερή υφη , προσφέρει υπέροχη κάλυψη και το σημαντικότερο έχει τέλεια διάρκεια!!! Απλώνεται υπέροχα και μετατρέπει την επιδερμίδα σε πορσελάνη! Το λάτρεψα και θα το αγοράζω ξανά και ξανά!!!




Θέση 1:

Καιιιιιιι.....το ΚΑΛΥΤΕΡΟ προιόν για το 2013 (και για οσο θα κυκλοφορεί πιστεύω) είναι η κρέμα για μπούκλες απο Sunsilk! Το περιμένατε νομίζω....εχω χρησιμοποιήσει παραπάνω απο 7-8 μπουκαλάκια και το αγοράζω συνεχώς~! Χωρίς αυτό το προιόν , πραγματικά τα μαλλιά μου είναι ενα τιποτα! Προσφέρει την καλύτερη ενυδατωση!!!! Κάνει τις μπούκλες φοβερές χωρις να είναι βαρύ!!!! Το λατρεύω πραγματικά!!! Είναι οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει και κοστίζει μολις 2,50 ευρω!


Αυτά είναι λοιπόν και τα δικά μου 13 καλύτερα προιόντα για το 2013!
Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ, πείτε μου στα σχόλια αν έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο
ή αν σας έκανα να θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο απο τα δικά μου αγαπημένα! =)
 Επίσης πείτε μου αν κάποιο δικό μου αγαπημενο , δεν λειτούργησε σε εσας και γιατί!
Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλια σας!

Θα τα πούμε σύντομα , σε κάποιο επόμενο ποστ!
kisses :-* 

11 σχόλια:

  1. Αυτά τα σαμπουάν της Wellα μου αρέσουν και μένα πολύ αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο!!
    Επίσης,και τα μπουκαλάκια της Sunsilk ου αρέσουν!!το αγαπημένο μου είναι το πορτοκαλί αλλά έχω καιρό να το αγοράσω μιας και τώρα έχω λαδάκια και δεν θέλω να γεμίζω τα ράφια!χιχι!!
    Τέλος,θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτό το μεικαπ από essence!!!(αλλά και το scrub προσώπου που αναφέρεις τώρα που το είδα!χεχε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξιζουν ολα τα προιοντα παρα πολυ! Τα εχω ευχαριστηθεί ολα απίστευτα! ^^

      Διαγραφή
  2. Syoss&Sunsilk και δικά μου αγαπημένα για το 13!!!! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μυρωδιά έχει το λαδάκι αλλά το λατρεύω και είναι διαφορετικό από τα άλλα, όλα τα άλλα μου φαίνονται πολύ ελαφριά στην υφή αυτό το νιώθεις ότι τα θρέφει! χιχι Με έβαλες σε πειρασμό με τη leave in της gliss!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχχχ...αυτο το λαδάκι ερωτας! Το εχω ξεχωρίσει απο τα υπόλοιπα. οντως φαίνεται να δουλεύει! =) εγω χρησιμοποιώ άπειρες leave in creams!!!!

      Διαγραφή
  3. Το scrub προσώπου το είχα πάρει από fragrancedirect (oσο ακόμα έστελνε Ελλάδα..) γύρω στη 1μιση λίρα. Είναι όντως πολύ μυρωδάτο και όσο σκληρό μου αρέσει. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει στην Ελλάδα!!
    Δοκίμασε επίσης αν την πετύχεις τη μάσκα προσώπου της ίδιας εταιρείας με αγγούρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω πω....1,5 λίρα? τι λες τωρα???? 5,50 ευρω το πήρα! =/ κριμα κριμα κριμα που δε στελνει πια ελλάδα. =) τελος παντων , αξιζει τα χρηματα που εδωσα. το εχω ευχαριστηθεί.

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ το λαδάκι Le petit Marseillais!!
    Makeup από essence και σου βγήκε τόσο καλό; Wow! Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι...ουτε εγω το περίμενα αλλα κάνει φοβερή δουλειά και χάρηκα γιαυτο! =)

      Διαγραφή
  5. Φαίνεται όντως πολύ καλή η κρέμα για μπούκλες από Sunslik! Σε έχω κάνει tag εδώ http://efilovesbeauty.blogspot.com/2014/01/tag-game.html xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε περιμένει βραβείο εδώ http://beautye-studio.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή