Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

~ Empties No 6 ~

Γειά σας αγαπημένες!! Όλα καλα? Εγω δεν μπορω να βελτιώσω τη διαθεση μου....απο το πρωί...προσπαθω προσπαθω, αλλα......τιποτα! =/ Τελος πάντων...! Ελπίζω εσεις να ειστε οκ , και να μου δωσετε λιγη θετικη ενεργεια στα σχόλια!
Ακόμη ενα empties ποστ εχω για εσας σήμερα...συγκέντρωσα αρκετες κενες συσκευασίες που καποια στιγμη πρέπει να τις πετάξω γιαυτο θα κανω αυτο το post και θα ακολουθησει ίδιο συντομα!!! =)
Για παμε να δουμε τα προιόντα:
 
1) Κρέμα για τα χέρια και τα νύχια με γλυκερίνη , απο την Avon! Γιαυτη την κρέμα εχω κάνει και ξεχωριστό post , το οποιο μπορειτε να δειτε ΕΔΩ . Είναι μια παρα πολύ καλή κρέμα. Ενυδατωνει ικανοποιητικά και μυρίζει όμορφα! Αλλα με ενθουσίασε γιατι κανει φοβερη δουλειά με τα νύχια!!! Οσο τη χρησιμοποιούσα , παρατήρησα οτι τα νυχια μου μεγαλωναν πιο γρήγορα και δεν ηταν τοσο μαλακα! Θα την ξανα παρω σιγουρα!

2) Leave in cream παλι απο την Avon ,απο τη σειρά Naturals για ξηρα - κατεστραμένα μαλλιά! Είναι φανταστικό προιόν! Καταρχην μυρίζει υπέροχα!!! Φροντιζει τις ακρες , αλλα και το συνολο των μαλλιών και τα αφηνει απαλά , λαμπερά και μυρωδάτα! Ειναι οικονομικό και κανει πολύ καλη δουλειά! Ηδη εχω παραγγείλει 2ο!




3) Concealer σε στίκ απο την οικονομική σειρά της Avon "colortrend" ! Αρκετα καλό, το εχω ξανα αγοράσει στο παρελθον! Προσφέρει μεσαία προς υψηλη κάλυψη και δεν ειναι πολύ βαρυ! Ειναι καταλληλο για χρηση σε σπυρακια και σημαδια αλλα οχι για κατω απο τα ματια γιατι δημιουργεί γραμμές! 

4) Καθαριστικό για πρόσωπο , σώμα και ευαίσθητη περιοχη απο την Panthenols! Το εχω ερωτευτεί! Το χρησιμοποίησα με ολες τις χρήσεις! Ως καθαριστικό προσώπου ειναι αρκετα καλο, καθαρίζει το μακιγιαζ αποτελεσματικά αλλα ξηραίνει λιγο! Για το σώμα ειναι εντάξει , καλο αλλα τίποτα το ξεχωριστό! ΑΞΙΖΕΙ ομως να το αγορασετε για χρήση στην ευαίσθητη περιοχη! Καθαρίζει τε-λει-α , δεν προκαλεί ερεθισμούς και θα πείτε αντίο στις οσμές! Θα το ξανα παρω 100%!!!!



5) Αποσμητικό σε srpay απο τη Sanex! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα αποσμητικό χωρις βλαβερες ουσιες αλλα κυριως ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ!!!! Είναι πολύ καλό , μυρίζει πολύ όμορφα και διαρκεί αρκετα! Με αφησε πολύ ευχαριστημένη και αξίζει την αγορά γιατι ειναι πολύ φυσικο!

6) Spray σωματος (ξανα) απο την Avon , με άρωμα πορτοκάλι - τζιντζερ - κανελα! Μυρίζει τέλεια και χαρίζει φρεσκάδα! Απο διάρκεια δεν με ικανοποίησε αλλα γενικα ειναι ενα καλό προιόν και αν το βρείτε σε προσφορά αξιζει να το αγοράσετε! Υπαρχει σε πολλά αρώματα! =)








7) Ενα πακετάκι με cotton pads απο τα Lidl! Εξαιρετική ποιότητα!!! Πραγματικά με άφησαν άφωνη! Είναι τα καλύτερα που εχω δοκιμάσει! Η συσκευασια περιέχει 120 τεμάχια και είναι πολύ οικονομικό! Ειλικρινα θα τα αγοράζω και θα τα ξανα αγοράζω! ΦΟβερη ποιότητα!! Τα αγαπώ!!! Να τα δοκιμάσετε!!!

8) Υγρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ απο την essence! Περιέχει 15 τεμάχια και ειναι αρκετά οικονομική επιλογή! Μου αρεσαν , αν και δεν ξετρελαθηκα! Αφαιρουν το μακιγιάζ αρκετα καλα αλλα οχι τελεια! Είναι πολυ απαλά και μυριζουν ευχαριστα! Θα τα ηθελα λιγο πιο υγρά και λιγο ποιο μεγαλα σε μεγεθος!!






9) Οδοντόκρεμα απο την Aquafresh με βότανα! Γενικά , οι οδοντόκρεμες της Aquafresh δεν μου αρεσουν , νομιζω οτι δεν καθαριζουν καλα και δεν προσφερουν καθαρη και φρεσκια αναπνοη! Αυτη ειναι λιγακι καλυτερη απο τις αλλες που εχω δοκιμασει αλλα δεν θα την ξανα αγοραζα!

10) Τελος, η γνωστη σε ολους max white now απο την Colgate στην εκδοση Luminous! Ωραία γευση , καθαρίζει πολύ καλα και χαρίζει φρεσκάδα και καθαρή αναπνοή αλλα δεν παρατηρησα καμια λευκανση! Παραξενο αλλα στο κομμάτι της λευκανσης δεν κανει και πολλά σε αντίθεση με την απλη max white που εχει αποτελεσματα!!!!

Αυτά ητανε τα προιόντα που εχω τελειώσει! Ελπίζω να σας αρεσε το post! Θα χαρω πολύ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα αυτα ή αν θα θελατε να δοκιμάσετε κάποιο! Μην ξεχνατε οτι το Giveaway με τα κολιε πηρε παράταση μέχρι 25/11!!! <3 Σας ευχαριστω που διαβασατε και αυτη την ανάρτηση μου! Σας φιλώ όλες ξεχωριστά! Ευχαριστω και πάλι!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:



5 σχόλια:

  1. ωραία empties!!!!!!!Αυτό το σπρέυ από Avon το έχω σταμπάρει από την προηγούμενη φορά που μας το έδειξες!!
    Παρόλα αυτά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προιοντα που μας δείχνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντα μου αρεσει να διαβαζω empties!Θα εχω στα υποψην μου την κρεμα χεριων!Οσο για την κρεμα μαλλιων την παρηγγειλα ηδη!Χαιρομαι που σου αρεσε...λογικα θα κανει δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολύ καλη κατα τη γνωμη μου! Θα περιμενω να μου πεις και τη δικη σου γνωμη! =)

      Διαγραφή
  3. Αα! Εχουμε πολλά κοινά!Πολύ χαίρομαι!! Χρησιμοποιώ και εγώ το αποσμητικό της Sanex και τα μαντηλάκια καθαρισμού της Essense ! Και ΄έχουμε και την ιδια οδοντόκρεμα της Colgate! ;) Πολύ ωραίο ποστ!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή