Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

~ First September's Haul ! ~

Γειά σας και πάλι!!! =) Χθές αγόρασα κάποια πραγματάκια και ηρθε και μια παραγγελία που είχα κάνει απο την Avon , ετσι λοπόν σκέφτηκα να σας τα δείξω όλα μαζί!!! Πρωτα θα σας δείξω αυτα που πηρα απο Avon και έπειτα ακομη 2 πραγματάκια που πήρα απο super market!!!

1)Πηρα αυτό το αρωματάκι σε spray , είναι καινούρια κυκλοφορία της εταιρίας και μυρίζει πορτοκάλι και τζιντζερ! Πολυ ωραία μυρωδια-φθινοπωρινή!!!!
















2) Μασκα προσώπου με λάσπη και μεταλλικά στοιχεία απο τη νεκρά θάλασσα!! Αναφέρει πως μειώνει τη λιπαρότητα, καθαρίζει και μικραίνει τους πόρους! Μου φάνηκε ενδιαφέρον προιόν και είπα να το δοκιμάσω!








3) Κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα απο τη σειρά Avon Naturals Herbal!!! Περιέχει aloe και τριανταφυλλό και μυρίζει πολύ ωραία! Ανυπομωνω να τη χρησιμοποιήσω!!!




4) Κρέμα ενυδάτωσης για τους αγκώνες , τα πέλματα αλλα και όλο το σώμα απο τη σειρά Planet Spa!!! Περιέχει shea butter και μυρίζει απλά μοναδικά...σαν μόκα -καραμέλα...καπως ετσι!







5) Αρωμα Slip Into. 
Πολυ ωραίο για βραδινές εξόδους!













6) Αρωμα Incandessence.
Απο τα πιο ωραία αρώματα της Avon κατα την άποψη μου! Εχει και πολυ καλη διάρκεια το συγκεκριμένο!!!








7) Ακόμη ενα αρωματάκι, μου αρεσει πως μυρίζει..είναι λιγο πιο νεανικό και καθημερινό το άρωμα του! Λεγεται Secret Fantasy Kiss!







8) Τελος απο Avon πηρα ενα κραγιόν στην απόχρωση apricot mistery! Η αλήθεια είναι οτι το περίμενα πιο ροδακινί , αλλα ειναι ροζ! Εχει ωραίο άρωμα και πολύ καλη απόδοση!!!





Επίσης χθές πήγα στο Super Market Μασούτης (το οποίο είναι το αγαπημένο μου γιατί το θεωρώ πολύ οικονομικό) και πήρα 2 πραγματάκια σε πολύ καλη τιμή!!!!


Πήρα αυτό το τζελ καθαρισμού απο τη Garnier το οποίο ισχυρίζεται οτι μειώνει το σμίγμα και τις ατέλειες , καθαρίζει και προλαμβάνει τα μαυρα στίγματα και μικραίνει τους πόρους! Μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον  και δεν αντιστάθηκα ειδικα οταν είδα οτι ολα τα Garnier καθαριστικά είχαν έκπτωση 40%! . Μου κόστισε 3,40!









Για το τελος άφησα την αγαπημένη μου αγορά! Επιτελους αγόρασα το λαδάκι για τα μαλλιά απο τη Loreal Elvive το γνωστό Extraordinary oil! Δεν πήρα όμως το κλασικο! Πηρα ενα σχετικά καινούριο που κυκλοφόρησε το οποίο είναι για λεπτά μαλλιά και είναι σε spray! Και αυτο ειχε 30% εκπτωση και κοστιζε 6 ευρω περίπου! Θα ξεκινησω άμεσα να το χρησιμοποιώ γιατι είμαι πολυ περίεργη για τα αποτελέσματα του!!!  Θελω να μου πειτε αν το έχετε δοκιμάσει και πως σας φάνηκε!!!









Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα τελευταία! Πώς σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο? Με ενδιαφέρει πολύ να μου πείτε πως σας φάνηκε! Θα θέλατε να αγοράσετε καποιο απο αυτα που σας έδειξα??? Περιμένω τα σχόλια σας! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΓΑΤΑΚΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ??? :D
 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

11 σχόλια:

  1. Megeiaaaaaa sou MItsaki!!!! :D
    To body spray apo Avon to 8elwwww..prepei na murizei teleia kai polu f8inopwrina! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thankkkkk youuuuu!!! Ναι είναι πολύ μυρωδάτο και οικονομικό σχετικά!!! Να το δοκιμάσεις!!! =)

      Διαγραφή
  2. teleia ola ayta pou pires!!
    tis AVON to kragion einai to agapimeno mou!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες οι αγορές σου! Την μάσκα προσώπου της Avon την έχω και είναι καλή!
    Μόλις κι εγώ παρείγγειλα κάποια πραγματάκια, μέσα σ' αυτά την κρέμα για τα πέλματα και τους αγκώνες... Τα αρώματα της Avon είναι όλα εξαιρετικά! Τα περισσότερ ατα έχω δοκιμάσει! Να τα χαρείς όλα σου τα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου Μητσάκι. Πολύ ωραία όλα. Αχ ζήλεψα κι εγώ και θέλω να πάω για shopping. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια σου ολα Μητσακι χεχε του δωσες και καταλαβε :P μ αρεσουν πολυ τα κραγιον της avon, επισης εχω ενα προβλημα με τα αρωματα και δεν τα πολυ αντεχω αλλα εχω το Secret Fantasy Star και το Secret Fantasy το φουξια και ειναι υπεροχα τα λατρευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γεια σου κούκλα,είναι όλα υπέροχα,και επίσης μόλις με έκανες να αναζητήσω που έχει Μασούτη κοντα στην περιοχή μου,γιατί δεν το έχω επισκεφτεί ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααχ φαίνονται όλα υπέροχα! να τα χαρείς πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή