Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Loreal Skin Care Products Review ! ! !








Hello Girls & Boys <3
Όλα καλα??? Κάνει ζέστη επιτέλους!!!! Να καταλάβουμε και λίγο καλοκαιρι!!!!!! 
Στο θέμα μας τωρα ! Πριν λίγο καιρό αγόρασα σε πολύ καλή τιμή αυτά τα 2 προιόντα απο τη Loreal! Όπως θα καταλάβατε είναι ενα αφρώδες gel και ενα απολεπιστικό προσώπου! Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα ξανα δοκιμάσει κάποιο προιόν απο τη Loreal και πολυ κακως μπορώ να πώ!!!!!!!









Αρχικά θα σας πώ τη γνώμη μου για το αφρώδες gel καθαρισμού! όταν το είδα στο ράφι του super market ενθουσιάστηκα και με την τιμή ( την οποία δεν θυμάμαι :P ) αλλα και επειδή περιλαμβάνει ενα εξάρτημα - σφουγγαράκι απο καουτσούκ με το οποίο εφαρμόζεις το προιόν με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και βοηθάει στον πληρη καθαρισμό της επιδερμίδας! Το gel τωρα, είναι ενα προιον αποτοξίνωσης (οπως το χαρακτηρίζει η εταιρία) και ειναι απο τα πιο ωραία που έχω χρησιμοποιήσει! Έχει πολύ καλή υφή , οχι πολύ παχύρευστη που κάνει υπέροχο και πλούσιο αφρό και καθαρίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ!!! Είναι πολύ δροσιστικό και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και δεν ξηραίνει υπερβολικά! Επίσης έχει τέλεια μυρωδιά καθαριότητας! Το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μπορεί να χαρακτηριστεί 2 σε 1. Απο τη μία μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε για ντεμακιγιάζ αλλα μπορεί παράλληλα να χρησιμοποιήθει και σαν απολεπιστικό χάρη στο τέλειο σφουγγαράκι που περιλαμβάνει το οποίο κανει φοβερη απολέπιση στην επιδερμίδα!!!! Είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί μπορεί να μην εχουμε πάντα χρήματα για να αγοράσουμε και gel και απολεπιστικό! Επιπλεον κρατάς το σφουγγαράκι και μετα το τέλος του προιόντος και μπορείς να το χρησιμοποιείς σε συνδιασμό με όποιο προιόν διαθέτεις!!! Είναι κατάλληλο για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες και με εχει αφήσει 100% ευχαριστημένη! Θα το αγοράσω ξανα σιγουρα!!!! Μπράβο Loreal <3



Ας πάμε τωρα στο Gel απολέπισης απο τη σειρά Pure Zone . Το αγόρασα γιατί αναφέρει οτι είναι ενάντια στα μαυρα στίγματα , κι εγω εμφανίζω μερικά που και που τα οποία μισώ!!! Περιέχει σαλικυλικό οξύ* και μικροσφαιρίδια απολέπισης!!! Υποστηρίζει οτι κατα 93% οι ατέλειες εξαφανίζονται! Η αλήθεια είναι οτι βοηθάει με τις ατέλειες αλλα όχι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό! Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι οτι μειώνει την εμφάνιση μαυρων στιγμάτων και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους!!! Ερωτευτηκα την υφή του...είναι απαλή και διάφανη και περιέχει μικρά γαλάζια απολεπιστικά σφαιρίδια τα οποία κάνουν αποτελεσματική απολέπιση ! Μου θύμισε πολυ το gel απολέπισης απο τη Biomaris , ίδια υφή και άρωμα...σε πολύ καλύτερη τιμή βέβαια!!!! Χρειάζεται μονο λίγη ποσότητα για ενα πολύ καλό αποτέλεσμα που διαρκεί 2-3 μερες. Αξίζει τα χρήματα του 100%!!! Μυρίζει πολύ ευχάριστα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ακριβά απολεπιστικά προιόντα!!!! Μετα απο κάθε χρήση η επιδερμίδα μου είναι απόλυτα απαλή και καθαρή! Το μόνο αρνητικό είναι οτι ξηραίνει λίγο την επιδερμίδα και για όσες κοπέλες έχουν ξηρη-κανονική επιδερμίδα χρειάζεται λίγη ενυδατική μετα τη χρήση!!! Για μεικτες-λιπαρές επιδερμίδες όμως είναι πολύ καλό!!!

Αυτά λοιπόν απο μένα! Ελπίζω να σας άρεσε το review και να το βρήκατε ενδιαφέρον! Αν ψάχνετε προιόντα καθαρισμού δοκιμάστε αυτα της Loreal και περιμένω εντυπώσεις! Θα χαρω πολύ να μου πείτε κατω στα σχόλια αν τα έχετε δοκιμάσει ή αν σας ενδιαφέρει νανα τα δοκιμάσετε!!! 
Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει με δωρο τα υπέροχα δάκρυα ομορφιάς , για να έχουμε όμορφα και ξεκούραστα μάτια!! <3 
Μα περνάτε καλά όλοι! Τα λέμε σύντομα!! Φιλιά πολλάάά!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


* Tο σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) είναι άριστο κερατολυτικό σε πυκνότητα 3-10% και σε διάφορα έκδοχα (οινόπνευμα 70°, βαζελίνη, κολλώδιο). Xρησιμοποιείται στη θεραπεία υπερκερατωσικών ή λεπιδωδών καταστάσεων (υπερκερατωσικό έκζεμα, νευροδερματίτιδα, ψωρίαση, πιτυρίδα τριχωτού κεφαλής, ποικιλόχρους πιτυρίαση, ιχθύαση, κλπ.) και των μυρμηκιών. 




Πηγή: www.galinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου