Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Garnier first BB cream review!

Γεια σας αγαπημένες και αγαπημένοι!!!^^ Πώς είστε?

Τί εχω για εσας σήμερα? Review για την πρώτη BB cream της Garnier!
Να μου πεις...κυκλοφορεί τόσο καιρό, εσυ τώρα τη δοκίμασες? Κι ομως...ετυχε να πέσουν αρκετα δειγματάκια στα χέρια μου αυτον τον καιρο...και γιαυτο! Για να δουμε τι εντύπωση μου εκανε: 
Αρχικά να πω πως το δερμα μου είναι μεικτο προς ξηρό. 
Μου άρεσε πολύ η υφή της , είναι παχύρευτη και κρεμώδης κι αυτο τη βοηθαει να απλώνεται ευκολα! Μυρίζει υπέροχα, ειλικρινά εχει πολύ καλή μυρωδιά , καμια σχέση με τη δευτερη BB που μυρίζει οινόπνευμα ! Το αποτέλεσμα που δίνει είναι πολύ φυσικό και σε καμία περιπτωση δεν είναι ματ! Εχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη , η οποία δείχνει εντελως φυσική! Κάνει το δερμα ομοιόμορφο το ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνισει τον πόρων! Όσον αφορά τη διάρκεια, είναι αρκετα ικανοποιητική! Τη χρησιμοποιώ με διάφανη πούδρα για να γίνει το αποτέλεσμα ματ, γιατί είναι πολύ λαμπερό για τα γούστα μου! Στο πρόσωπο μου διαρκέι 4-5 ωρες χωρίς να εμφανίζεται γυαλάδα. Αφού περάσουν οι 4-5 ώρες αρχίζει να εμφανίζεται λιπαρότητα και η κάλυψη γίνεται ολο και πιο ελαφριά! Να μην ξεχάσω να τονίσω πως έχει spf 15 , μια καλή προστασία αν και οχι ικανοποιητική για το καλοκαίρι!! 
Σε γενικές γραμμές, με άφησε ικανοποιημένη σαν προιόν αν και για να πω την αλήθεια αγαπώ ιδιαίτερα τη δευτερη BB της Garnier οπότε αν είναι να αγοράσω κάποια, σίγουρα θα αγοράσω αυτη με το ματ αποτέλεσμα! Πιστευω πως είναι ιδανική για κοπέλες με ξηρή επιδερμίδα ή για αυτές που αγαπούν το λαμπερό αποτέλεσμα!
Αυτά απο μένα! <3 Ελπίζω να σας άρεσε το review μου! Εσεις την έχετε δοκιμάσει? Ποια είναι η αγαπημένη σας BB cream? Σας φιλώ όλους! 
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

8 σχόλια:

  1. Σκόπευα να την προσθέσω σε review που ετοιμάζω για ΒΒ κρέμες... ω ναι κ εγώ προτιμώ αυτή για τα λιπαρά δέρματα! Δε μ ενοχλεί ιδιαίτερα η μυρωδιά του οινοπνεύματος, το πρωί βασικά με κάνει και νιώθω καθαριότητα κιόλας... πάντως κάτι ακόμη που πρόσεξα είναι ότι με πινέλο αντί για χέρια απλώνεται ακόμη πιο ανάλαφρα! Λες και δεν έχεις βαφτεί! Τη λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο! είναι κάπως αναζωογωνιτικό το άρωμα οινοπνέυματος τα πρωινά! =^

      Διαγραφή
  2. Η συγκεκριμένη δεν μου άρεσε καθόλου...το δικό μου πρόσωπο είναι μεικτό-λιπαρό και παραγυάλιζε...με την 2η πολύ καλύτερα!!(εμένα δεν μου μυρίζει ρε παιδιά! :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε εμένα μου άρεσε!!!η αγαπημένη μου είναι από beauty angel!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exeis vraveio!! http://makeupdrivesmecrazy.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή