Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

August favorite's^^




Hello girls! Τί κάνετε? Εγω ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις και πέρασα Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης! =] Στα δικά μας τώρα! Σ'αυτο το post θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Αυγουστο^^ Τα περισσότερα τα εχετε ξανα δει! Αυτο το μήνα χρησιμοποίησα πολυ τα μαντηλάκια καθαρισμού της Bioten! Σίγουρα τα γνωρίζεται οι περισσότερες και ισως τα εχετε δοκιμάσει! Είμαι πολυ ευχαριστημένη καθως αφαιρούν αποτελεσματικα το μακιγιαζ χωρις να αφήνουν λιπαρότητα στο πρόσωπο!


Αγαπημένες γιαυτο το μήνα ειναι και 2 κρέμες απο τη Bioten! Η κρέμα σώματος για κανονική επιδερμίδα με κυδώνι και lime και η κρέμα χεριών με μέλι και macadamia oil για πολυ ξηρά δέρματα! Πολύ καλες και οι 2...κάνουν καλή δουλεια και μυρίζουν υπέροχα! Να τις δοκιμάσετε!








Αγαπημένο αποσμητικό για τον Αυγουστο είναι το Original της Dove με το κλασσικο άρωμα που ολες αγαπάμε! Πολυ καλό και οικονομικό!










Λατρεμένο make-up για τον μηνα αυτο (και οχι μόνο) είναι το 123 Perfect απο τη Bourjois! Ξέρετε! Το ερωτεύτηκα! Τελεια συνθεση,υπεροχη καλυψη και απιστευτη σταθερότητα! Καθολου βαρύ και απόλυτα φυσικο! Απλα υπέροχο <3







Αγαπημένο κραγιόν , το κόκκινο της Beauty line cosmetics το οποιο το απέκτησα προσφατα αλλα το εχω ηδη αγαπήσει^^ Είναι ματ και πολυ σταθερο! στα χειλη δείχνει απίθανο και κοστίζει μόνο 2,70!








Το ρουζ που χρησιμοποίησα πιο πολυ το μηνα αυτο ηταν απο την Amy's cosmetics! Ενα πολυ ομορφο κεραμιδι χρωματάκι!










Τελος, ενα πολυ καλο προιον για το είδος του ειναι το υγρό για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχης απο τη Lactacyd  με ουδέτερο pH ! Eίμαι πολυ ευχαριστημένη και απο αυτο!









Αυτα ήταν αγαπημένες μου! 
Αν δοκιμάσετε κάποιο θελω να μου πείτε τη γνώμη σας! 
Θα τα πουμε σύντομα! 
Πολλά φιλιά!!!!!


glitter-graphics.com

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Δήμητρα!!! Από Amy's έχω δοκιμάσει μόνο βερνίκια νυχιών, αλλά μάλλον θα επεκταθώ και στα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω γλυκουλα! Να δοκιμάσεις κι αλλα προιόντα! Ειναι αρκετα καλα =)

      Διαγραφή
  3. Έχω ακούσει πολλά για το 123 Perfect της Bourjois είναι αλήθεια τόσο καλό? Βγάζει λιπαρότητα?Καλή η κάλυψη?Ωραίο το blogaki σου, είμαι η καινούρια σου follower ;) xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολυ
      καλο! δεν βγάζει καθολου λιπαροτητα
      τουλαχιστον στο δικο μου δερμα!
      Συνηθως χρησιμοποιω και λιγη πουδρα
      οποτε ειμαι οκ =)
      Σ'ευχαριστω πολυ!^^

      Διαγραφή