Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Bioten products review!



Γειά σας όμορφες!!! Είστε καλά?? Ξέρω-ξέρω!!! έχω καιρό να γράψω κάποιο post αλλά έλειπα σε διακοπές!! Τώρα που επέστρεψα όμως θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά! Λοιπόν όπως καταλάβατε απο τον τίτλο το συγκεκριμένο post αφορά 3 προιόντα της εταιρείας Bioten τα οποία αγόρασα πριν λίγο καρό και αποφάσισα να σας γράψω τη γνώμη μου γιαυτα! Αρχικά είχα αγοράσει τα μαντηλάκια καθαρισμού τα οποία τα είχα βρει στα hondos center σε προσφορά 1+1 δώρο μόνο με 2,70! Πολύ καλή τιμή ετσι?  Τα μαντηλάκια αυτά,στη ρόζ συσκευασία περιέχουν γάλα βαμβακιού και Vitamin E και είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα!! Καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών! Είμαι πολυ ικανοποιημένη απ'αυτά καθώς αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να προκαλούν ερεθισμό!!! Πιστευω πως θα τα ξανα αγοράσω!


Το επόμενο προιόν που απέκτησα απο τη Bioten είναι η τονωτική λοσιόν η οποία είναι επίσης για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα! Περιέχει νούφαρο και Vitamin E και μυρίζει υπέροχα!!! Είναι ιδανική ειδικά για τώρα το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ δροσιστική και ανακουφίζει το δέρμα απο ερεθισμούς και επιπλέον το αφήνει πολύ απαλό και ενδατωμένο καθώς Αφαιρεί και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρα κυτταρα! Πραγματικά υπέροχο προ'ι'όν!!!



Τέλος, πριν 20 μέρες περίπου αγόρασα και την ενυδατική κρέμα της Bioten για κανονική/μικτή επιδερμίδα με νέκταρ κυδωνιού και Vitamin E! Είναι ειλικρινά υπέροχη και έχει τέλεια μυρωδιά! Δεν είναι καθόλου λιπαρή εχει πολυ ελαφριά σύνθεση και αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ! ένα ακόμη θετικό αυτης της κρέμασ είναι  τιμή της καθώς κοστίζει κοντά στα 6 ευρώ και η  συσκευασία περιέχει 150 ml!!! Καλό ε?




Λοιπόν!! Αυτά είχα να σας πω!!!
Εσεις ποιά προιόντα της Bioten έχετε δοκιμάσει??
Πώς σας φάνηκαν? 
Τα λέμε στο επόμενο post! 
Φιλάκια!!!
=]

glitter-graphics.com

2 σχόλια:

  1. Καταρχήν καλώς σε βρήκα και καλή αρχή!!!
    Τα προϊόντα της Bioten τα λατρεύω, είναι πολύ καλά και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστω παααραααα πολυ!!!!! Εισαι το 1ο μου σχόλιο!!!! Οντως η Bioten υπεροχη εταιρεια και οι τιμες της φανταστικες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή