Τρίτη 7 Απριλίου 2015

~ Ikea / Jumbo / H&M / Hondos Center Haul ~

Γειά σας κορίτσια μου! :)
Πώς περνάτε ? Είστε καλα?
Εγω χθές γύρισα απο την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη , είχα πάει εκδρομή για ξεκούραση για 5 μερούλες και τωρα είμαι πάλι πίσω στο σπίτι! Στεναχωρέθηκα λιγάκι είναι η αλήθεια , όταν περνάς καλά , διασκεδάζεις και είσαι κοντά με αγαπημένα πρόσωπα , δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! 
Δεν πειράζει όμως γιατί ξεκουράστηκα αρκετά , πήγα και στα Hondos Center την Παρασκευή 3/4 η Loreal & το Cosmopolitan διοργάνωσαν το #Lorealbeautyschool όπου μας παρουσιασαν νεα προιόντα , χάρισαν δώρα κλπ. Εκεί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά αγαπημένες Youtubers της Θεσσαλονίκης όπως η Ελίζα , η Βάνα , η Πέλη , η Κατερίνα.... <3 (θα σας εχω τα κανάλια τους στο τελος του ποστ).
Και....όπως καταλαβαίνετε...Θεσσαλονίκη είναι αυτή , όλο και κάτι ψώνισα! :) 

Για πάμε να δούμε:


ΙΚΕΑ:
Βρήκα στα είδη κουζίνας , αυτες τις δυο θήκες για μαχαιροπίρουνα και τις αγορασα για να τις τοποθετησω στο συρταρι που εχω τα καλλυντικα μου για να τα οργανωσω καλυτερα! Νομιζω θα με βολεψουν πολυ , γιατι ειναι αρκετα μεγάλα και εχουν ωραιες θήκες! Μολις τα τακτοποιήσω θα σας ανεβάσω φωτογραφία στη σελίδα μου στο Facebook για να μου πειτε τη γνώμη σας!!!! Κόστιζαν 3,5 ευρω και τα 2 μαζι.





Πήρα κι αυτα τα 3 πανέμορφα δοχεία , τα οποία δεν εχω σκεφτεί ακόμη τι να τα κάνω , αλλά τα αγόρασα γιατι λατρεύω τα σχέδια τους και το οτι ειναι σε 3 διαφορετικά μεγέθη! Για πείτε , τι μπορώ να τα κάνω? Πώς να τα χρησιμοποιήσω? Θα χαρώ πολύ να μου δώσετε ιδέες! :)
Πωλούνται ανα 3 και κοστίζουν 4 ευρω!



JUMBO:
Αγόρασα για άλλη μια φορά την τέλεια κόλλα νυχιών , καθώς και τα ψέυτικα νυχια , που έχω αγοράσει ξανα , καθώς αξίζουν πάρα πολύ είναι πολύ καλά , και δείχνουν πολύ όμορφα! Είναι 80 τεμάχια , σε διάφορα μεγέθη και κοστίζουν 2,5 ευρώ. Όσο για την κόλλα , είναι καταπληκτική , είναι πολύ ισχυρή , στεγνώνει πολύ γρήγορα και πραγματικα τα νύχια ΔΕΝ ξεκολλάνε ακόμη κι αν κάνετε δουλειές καθημερινά. Κοστίζει 1,5 ευρώ και είναι η καλύτερη που εχω δοκιμάσει!
Επίσης πήρα αυτη τη συσκευασία με 2 εργαλεία νυχιών , με τα οποία μπορείς εύκολα να κάνεις στα νύχια σου σχέδια , γραμμές , βούλες κλπ. Με βολεύουν πολύ και κόστιζαν 1,5 ευρώ.

Επίσης αγόρασα άλλη μια θήκη για κραγιόν , καθώς αποτελει εναν τέλειο τρόπο αποθήκευσης για τα κραγιόν σας , για να τα έχετε όλα μαζί , όμορφα τακτοποιημένα και να μπορείτε να βρείτε εύκολα το κραγιόν που θέλετε. Κοστίζει 2 ευρώ. Επίσης , πήρα ενα ζευγάρι γάντια για απολέπιση σώματος . Είχα ενα ζευγαρι απο The body shop και ειλικρινά είναι ο καλύτερος τρόπος απολέπισης για εμένα , και ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός , οπότε πήρα και αυτά για δοκιμή. Κοστίζουν 1 ευρώ μόνο.
Τέλος , πήρα πλαστικά ποτήρια με καπάκι 10τμχ γιατί συνήθως παίρνω καφέ μαζί μου στη σχολή μου και γενικά χρησιμοποιώ συχνά τέτοια ποτήρια!:) Κοστίζουν 2 ευρώ. Και , ενα όμορφο γκρί σουπλά για να το βάλω πάνω στο έπιπλο στο οποίο έχω τα καλλυντικά και τα πινέλα μου :) Κοστιζε 1,5 ευρώ. :)
H&M:
Βρήκα ενα τέλειο παντελόνι-βράκα καλοκαιρινό , με λάστιχο στη μέση αλλα και χαμηλά στα πόδια. Αυτα τα παντελόνια είναι τα αγαπημενα μου για καλοκαίρι , με βολευουν πολυ ειναι ανετα και πολυ ομορφα. Πως σας φαίνεται? Κόστιζε 15 ευρώ. Και επίσης πήρα και 3 απλές , μονοχρωμες , ανανικες μπλούζες , μια μπεζ , μια μαυρη και μια λευκή. Τις είχε σε προσφορά , αγόραζες 3 και πλήρωνες τις 2 , οπότε μου κόστισαν 10 ευρώ μόνο! Νομίζω ειναι τα πιο χρησιμα μπλουζάκια αυτα!
Τί λέτε? Ωραίες επιλογές?


HONDOS CENTER:
Τελος , απο τα Hondos , πήρα επιτέλους να δοκιμάσω το Scrub προσώπου απο Donna Valente με μέλι και αμύγδαλο , για το οποίο έχω ακούσει τόσα πολλά και χαίρομαι πολυ που το βρήκα και το αγόρασα! Είναι τεράστια ποσότητα και κόστιζε 5 ευρώ και λιγο :)
Το έχετε δοκιμάσει?
Και ενα όμορφο πινελάκι , το οποίο αν και είναι για σκια , εγω το πήρα για εφαρμογή Concealer γιατι έχει το ιδανικό μεγεθος και σχήμα. Ανυπομωνω να το δοκιμάσω και αυτό!

Αυτές ήταν οι αγορές μου απο την πανέμορφη Θεσσαλονίκη :)
Πως σας φάνηκαν? Έχετε κάποιο απο τα παραπάνω?
Περιμένω στα σχόλια τις απόψεις σας για τις επιλογές μου!
Θα χαρώ πολύ να κάνετε εγγραφή και στα κανάλια των κοριτσιών : 
Αυτά απο εμένα :)
Θα τα πούμε σύντομα σε νεο ποστ! Μέχρι τότε να περνάτε πολύ καλά!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! <3
 

9 σχόλια:

  1. Τα λουλουδάτα κουτια ειναι πολύ ομορφα!
    Καλή Μεγαλο-βδομάδα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω τα εχω λατρεψει , με βολεψαν πολυ στην οργανωση του δωματιου μου <3
      Καλη εβδομαδα και καλο Πασχα!
      φιλια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες επιλογές! Στα κουτάκια θα μπορούσες να αποθηκεύσεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου, μολύβια ματιών ή/και χειλιών, τις mascara σου, αλλά και βαμβάκια ντεμακιγιάζ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πιο μικρό έβαλα μάσκαρα και eyeliner , στο μεσαίο βαμβακάκια και βατονέτες
      και στο πιο μεγάλο τα λαδάκια μαλλιών που εχω! Χιλια ευχαριστω για τις ιδέες , ειναι υπέροχες! <3
      Φιλια πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πάνω που έψαχνα οικονομική κόλλα για ψεύτικα νύχια! Θα πάω να την πάρω!!
    Με γεια σου όλα!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ πολυ καλη! Εγω εχω 3 συσκευασιες!
      Την αγαπω! Να'σαι καλα! φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Το ξερω οτι το σχολιο ειναι πολυ οτιναναι αλλα αυτηη κολλα ξερεις πως στο καλο φευγει? Εβαλα σημερα πρωτη φορα αυτα τα νυχια και φρικαρω οτι δε θα φυγουν πουτε (με σοκαρε οτι η κολλα μυριζε σαν superglue)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξερω οτι το σχολιο ειναι πολυ οτιναναι αλλα αυτηη κολλα ξερεις πως στο καλο φευγει? Εβαλα σημερα πρωτη φορα αυτα τα νυχια και φρικαρω οτι δε θα φυγουν πουτε (με σοκαρε οτι η κολλα μυριζε σαν superglue)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κόλλα είναι οντως απιστευτα δυνατη, και να την προσεχεις γιατι
      αν πεσει πανω σε υφασματα τα διαβρώνει και τα τρυπά....Η αλήθεια είναι οτι φευγει
      παρα πολύ δύσκολα, ακόμη κι αν ξεκολλήσει το νύχι το ψεύτικο, αυτή αφήνει υπολειμματα στο φυσικό σου νύχι τα οποία φευγουν με τριψιμο με καποιο μπάφερ ....δεν εχω καταφερει να την απομακρυνω με αλλο τρόπο....ειναι πολύ ισχυρη και κολλάει παρα πολυ!!!!! Ευχαριστω για το σχόλιο!!! :)

      Διαγραφή