Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Hair Care από την lavera: Νέα Σειρά Περιποίησης Μαλλιών! (Review)

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα :)
Τί κάνετε;

Είμαι κοντά σας με ακόμη μια ανάρτηση και αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για νεα προιόντα και συγκεκριμένα για περιποίηση μαλλιών που όλες μας έχουμε ανάγκη :)

Πρόκειται για τα νεα προιόντα περιποίησης μαλλιών που κυκλοφόρησαν απο την εταιρεία LAVERA. Για την εταιρεία αυτή σας έχω μιλήσει ξανά στο παρελθόν αφού εχω δοκιμάσει και άλλα προιόντα τους!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: 



Το καλοκαίρι που πέρασε η εταιρεία κυκλοφόρησε στην αγορά σαμπουάν και conditioners για κάθε ανάγκη! 
Τα μαλλιά του καθενός είναι διαφορετικά κι απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Τα
προϊόντα Hair της lavera είναι σχεδιασμένα για να αποκαθιστούν τη λάμψη στα
μαλλιά, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται. Έχουν ως βάση καινοτόμα
εργαστηριακά φυτικά συστατικά και γαλακτωματοποιητές που προστατεύουν τα
μαλλιά και ενυδατώνουν το δέρμα. Γιατί η φύση έχει τη σωστή λύση για να θρέψει
κάθε τύπο μαλλιών.
 
 Πιο συγκεκριμένα, έχουν κυκλοφορήσει 7 διαφορετικές σειρές προιόντων οι οποίες καλλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν τα μαλλιά μας! Εγω έχω δοκιμάσει 2 απο αυτές οι οποίες ταίριαζαν στα δικά μου μαλλιά! Πάμε να δούμε και τις 7 κατηγορίες προιόντων και έπειτα να σας μιλήσω για αυτά που εγω δοκίμασα:




Πώς σας φάνηκαν; Εγω προσωπικά ενθουσιάστηκα με την ποικιλία, την εξειδίκευση αλλά και τις συσκευασίες των προιόντων και φυσικά με τα υλικά απο τα οποία είναι φτιαγμένα!!!!

Πάμε τώρα σε αυτά που επέλεξα να δοκιμάσω, τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες των μαλλιών μου:


Επέλεξα τη σειρά για ξηρά/κατεστραμμένα μαλλιά με βιολογικό τριαντάφυλλο και πρωτείνη μπιζελιού (σαμπουάν και conditioner) & τη σειρά για πολύ ξηρά/κατεστραμμένα μαλλιά με βιολογικό αμύγδαλο και βιολογικό έλαιο μακαντάμια (2 σε 1 σαμπουάν και conditioner). 




Πρώτα θα σας μιλήσω για τη σειρά Repair&Cair για ξηρά/κατεστραμμένα μαλλιά με τριαντάφυλλο και πρωτείνη μπιζελιού, η οποία είναι και αυτή που μου άρεσε περισσότερο:

 Αρχικά, δεν μπορώ να μην επισημάνω το εκπληκτικό άρωμα των προιόντων αυτών!!!!! Μυρίζουν φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο, σαν λαχταριστό λουκουμάκι!!!! 
Ειλικρινά ευχαριστιέσαι να τα χρησιμοποιείς, για πολλούς λόγους:
 Το σαμπουάν είναι σε μορφή τζελ, κάνει πλούσιο αφρό ακόμη και με λίγη ποσότητα και καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος! Χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει! Επίσης δε χαλάει το σχήμα τους, το γνωστό μου θέμα με τις μπούκλες, οπότε το χρησιμοποιώ άνετα μιας και βοηθά στο σχηματισμό των σγουρών μου μαλλιών! Χαρίζει όγκο και το όμορφο άρωμά του μένει και μετά το λούσιμο! Το χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι, και κατα τη διάρκεια των διακοπών μου, και η θάλασσα και ο ήλιος δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη ξηρότητα! Τα ίδια ισχύουν και για το conditioner, το οποίο έχει πλούσια, κρεμώδη υφή και κανει τα μαλλιά απίστευτα απαλά! 

 Ενα προιόν που θα το χαρακτήριζα ως υπερενυδατικό είναι το 2 σε 1 σαμπουάν και conditioner απο τη σειρά Deep care&Repair με έλαιο μακαντάμια και έλαιο αμυγδάλου. Το συγκεκριμένο έχει κρεμώδη υφή και αυτό το κάνει πιο δραστικό κατά της ξηρότητας των μαλλιών! Μυρίζει κι αυτό όμορφα και κάνει διπλή δουλειά καθαρίζοντας και ταυτόχρονα χαρίζοντας την απαλότητα ενός conditioner! Μετά αποκάθε χρήση κάνει απαλές τις άκρες των μαλλιών μου και τα νιώθω δυνατά και λαμπερά! Είναι το ιδανικό προιόν που "σας λύνει τα χέρια" όταν βαριέστε να χρησιμοποιήσετε conditioner μιας και τα συνδυάζει και τα 2 ταυτόχρονα!!!!

Έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο αυτά τα 3 προιόντα!
Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ, ξέρω ακριβώς ποιά συστατικά βάζω στα μαλλιά και και φυσικά αποφεύγω βλαβερές ουσίες,σιλικόνες,parabens κλπ.
Είναι πολύ αποτελεσματικά, μυρωδάτα και όμορφα!!!!!

Πώς σας φάνηκαν τα νεα προιόντα περιποίησης μαλλιών απο τη Lavera? 
Θέλω πολύ να μου πείτε ποιά σειρά ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες και θα θέλατε να δοκιμάσετε!!!!!
Φυσικά, εαν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια απο τα προιόντα αυτά, να μου πείτε και τη δική σας γνώμη!!!!!

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτησή μου!!!!
Περιμένω τα σχόλιά σας!!!!
Θα τα πούμε σύντομα με κατι νέο, μέχρι τότε να περνάτε όμορφα!
Πολλά φιλιά!!!!

2 σχόλια: