Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

💋💝 Valentine's Day Outfit Ideas and Presents for Her and Him (+coupon code) 💋💝


Καλησπέρα στην καλύτερη παρέα!
Πώς περνάτε;
Εγω είμαι αρκετά ενθουσιασμένη, μιας και σήμερα σας εχω ενα θέμα γεμάτο....έρωτα!!!

Η ημέρα των ερωτευμένων σιγά σιγά πλησιάζει, και είτε έχουμε σχέση, είτε θα βγούμε κάποιο πρώτο ραντεβού είτε είμαστε ελέυθερες, όλες μας ψαχνουμε τι θα φορέσουμε για να νιώθουμε όμορφες και sexy! 
Αν πάλι δεν ψαχνουμε τι να φορέσουμε αλλά θέλουμε να κάνουμε ενα δώρο στο αγόρι μας ή στην κοπέλα μας (για τα αγόρια της παρέας)...αυτο το ποστ είναι το κατάλληλο!!!!!

Έψαξα, συνδυάσα και σας ετοίμασα 5 ολοκληρωμένα outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 3 για τις γυναίκες και 2 για τους άντρες!!!!
Είναι όλα outfits που θα φόραγα εγω και που μου αρέσουν εμένα για τη μέρα εκείνη και σας τα προτείνω για να πάρετε ιδέες, να βρείτε δώρα για τους αγαπημένους σας, να εμπνευτείτε κλπ...

Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνδυασμοί που έκανα!!!!!
Όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια κλπ είναι απο το online κατάστημα Banggood
και επειδή σας αγαπώ σας έχω και εναν εκπτωτικό κωδικό για να κάνετε τις αγορές σας με -15% : VALENTINE15 

Για να ξεκινήσουμε:

 Outfit No 1:
Η πρώτη πρόταση μου, είναι φυσικά για ενα βραδινό ραντεβού, για χορό ή για ποτό!
Αποτελείται απο total black κομμάτια και αξεσουάρ με χρυσές λεπτομέρειες!!!

⧫ Ένα mini φόρεμα σε μάυρο χρώμα με λάμψεις, με ενα ιδιαίτερο "κόψιμο" πάνω απο το στήθος και μακριά μανίκια! Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο, είναι σικ χωρίς να είναι υπερβολικό και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .
⧫ Το παπούτσι που επέλεξα για αυτό το outfit είναι πολυφορεμένο και κλασικό αλλά δεν παύει να είναι όμορφο και πολύ άνετο για κάθε περίσταση. Προσωπικά αγαπώ αυτά τα μποτάκια και θεωρώ πως ταιριάζει πολύ με το φόρεμα αυτό! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ
⧫ Για να ολοκληρώσετε αυτή την εμφάνιση, προτείνω σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα, μια παραλλαγή των κλασικών κρίκων τα οποία μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ και φυσικά δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί το ντύσιμο, χωρίς ενα τσαντάκι σε μικρό μεγεθος και μαύρο χρώμα, με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες ώστε να ταιριάζει και με τα σκουλαρίκια. Θα τη βρείτε ΕΔΩ .

Outfit No2:

Συνεχίζουμε με το δεύτερο σύνολο, το οποίο συνεχίζει στο ίδιο στύλ, σε μαύρες αποχρώσεις για βραδινές εμφανίσεις!
⧫ Ένα όμορφο μαύρο φόρεμα σε γραμμή Άλφα, για εμάς που έχουμε λίγο πιο παχουλά μπουτάκια και περιφέρεια και δεν θέλουμε να βάλουμε κάτι κολλητό!!! Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει μια υπέροχη ανοιχτή πλάτη, η οποία δίνει στο ρούχο ομορφιά και το κάνει ιδιαίτερο!!! Μπορείτε να το βρείτε και σε πολλά ακόμη χρώματα ΕΔΩ .
⧫ Για παπούτσια δεν γινόταν να μην επιλέξω την τελευταία λέξη της μόδας: μαυρη suede μπότα, πάνω απο το γόνατο!!!! Θεωρώ πως είναι απόλυτα sexy και κολλακεύουν πολύ το πόδι!!! Μπορείτε να επιλέξετε είτε φλατ, όπως αυτές, είτε παρόμοιες με ψηλό τακούνι. Θεωρώ πως με το φόρεμα αυτό και διαφανές καλσόν θα είναι ιδανικός συνδυασμός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ
⧫ Και φυσικά, τα αξεσουάρ μας, τα οποία θα είναι στο υπέροχο rose gold το οποίο θεωρώ απίστευτα chic!!!! Ένα όμορφο διακριτικό κολιέ, το οποίο θα μας βοηθήσει να "σπάσουμε" το total black του φορέματος (μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ ) και ενα κομψό, μικρό τσαντάκι με αλυσίδα στο ίδιο χρωμα, το οποίο χωράει τα ακρως απαραίτητα και χαρίζει μια έξτρα τσαχπινιά στο ντύσιμό μας!!! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Outfit No 3:

Και φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και μια εμφάνιση για εσάς που δεν έχετε σκοπό να βγείτε για ποτό αλλά για μια απογευματινή βόλτα, έναν καφέ, ακόμη και για φαγητό, και δεν θέλετε να ντυθείτε πάρα πολύ επίσημα!!!!
⧫ Καρό, μίνι φόρεμα, με το αγαπημένο μου σχέδιο το οποίο αφήνει έξω τους όμως και είναι απίστευτα sexy. Ανάλαφρο ύφασμα, κομψό και απλό, θα σας συνοδεύσει τέλεια στη βόλτα σας!! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ
⧫ Φυσικά μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλά παπούτσια αλλά εγω προτείνω φλατ, μαυρο παπούτσι με κορδόνια, κλασικό και όμορφο, για να δώσετε μια πιο σπορ νότα στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ
⧫ Τα αξεσουάρ που προτείνω για την εμφάνιση αυτή, είναι απλά και κομψά! Ενα τσαντάκι-πορτοφόλι, το οποίο έχει και πρακτική λαβή για να το περνάτε στον καρπό σας, στο οποίο θα βάλετε το κινητό, τα κλειδιά σας και το αγαπημενο σας κραγίον και είστε έτοιμες! Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά χρώματα ΕΔΩ . Και τέλος, αγαπημένα σκουλαρίκια, σε ενα όμορφο και ιδιαίτερο σχέδιο, σε ασημί χρώμα με μια καρδιά για να ταιριάζεται με το mood της ημέρας! Μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Outfit No 4:

Και φυσικά δεν γίνεται να αφήσουμε παραπονεμένα τα αγόρια της παρέας αλλά όχι μόνο γιαυτό...αλλά και για εσάς που ψάχνετε τι δώρο να κάνετε στον αγαπημένο σας, σας εχω διάφορες προτάσεις!!!!
Η πρώτη μου πρόταση είναι σε αποχρώσεις ταμπά και καφέ...κλασικό και αγαπημένο!

➤ Ξεκινάμε με αγαπημένο παρκά μπουφάν, με κουκούλα, σε μπεζ-λαδί απόχρωση! Νομίζω όλοι και όλες έχουμε ενα τέτοιο μπουφάν και το φορέμα πάντα και παντού. Οπότε είναι ιδανικό και για το ραντεβού μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!! Το συγκεκριμένο ειδικά είναι πολύ όμορφο και κομψό. Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά ακόμη χρώματα ΕΔΩ .
➤ Επέλεξα ενα κλασικό-αγαπημένο λεπτό πουλοβεράκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων, μουσταρδί-ταμπά/λευκό και μπλέ. Αυτο το πουλοβεράκι μου αρέσει πάρα πολύ και σαν σχέδιο και σαν στύλ και το θεωρώ πολύ ομορφο για το συγκεκριμένο ντύσιμο αλλά και για δώρο σε κάποιον που αγαπώ! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .
➤ Το παντελόνι, δεν θα μπορούσε να είναι παρά ενα all time classic τζιν παντελόνι, σε σκούρη απόχρωση με μια ζώνη που να ταιριάζει με την υπόλοιπη χρωματική παλέτα του outfit! Θεωρώ πως "δένει" όμορφα με ολο το στύλ και κάνει το ντύσιμο Casual. Βρείτε το ΕΔΩ .
➤Και τώρα, το αγαπημένο μου κομμάτι, τα παπούτσια. Πάντα προσέχω τα παπούτσια σε εναν άντρα και τα συγκεκριμένα τα θεωρώ πολύ όμορφα και chic. Είναι τύπου μποτάκι, με κορδόνια αλλά για επίσημες εμφανίσεις λόγω του "κροκό" εφε που έχει και δίνει μια φινέτσα στο υπόλοιπο outfit! Μπορείτε να το βρείτε και σε μαύρο χρώμα ΕΔΩ .

Outfit No 5:

Συνεχίζω με το δεύτερο και τελευταίο outfit για άντρες που δημιούργησα! Εδω αλλάζουμε χρωματική παλέτα και επιλέγουμε αγαπημένο μαύρο και μπορντώ. Πιο φινετσάτο ντύσιμο, για μια πιο επίσημη εμφάνιση.
➤ Σακάκι....ίσως δείχνει αρκετά επίσημο αλλά προσωπικά μου αρέσει πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ στυλάτο και όμορφο, μετατρέποντας κάθε εμφάνιση σε άκρως κομψή. Σε ενα ιδιαίτερο σχέδιο και χρώμα "σπασμένο" μαύρο...θα μου άρεσε πολύ να το δω φορεμένο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ και είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα.
➤Επέλεξα και πάλι πουλοβεράκι, σε μαυρο χρώμα, λεπτό και βολικό που μπορείς να το συνδυάσεις με όλα. Το επέλεξα γιατί είναι "ήσυχο" και αυτό θέλουμε λόγω του οτι επιλέξαμε σακάκι για την εμφάνιση αυτή. Βρείτε το ΕΔΩ .
➤ Δεν μπορούσε να λείπει και το αγαπημενο μου μπορντώ, σκούρο χρώμα απο ενα outfit για την ημέρα των ερωτευμένων. Θεωρώ πως ξεφεύγει απο τα κλασικά τζιν και μαύρα παντελόνια χωρίς όμως να είναι υπερβολικό. ''Σπάει'' το μαύρο χρώμα της υπόλοιπης εμφάνισης και είναι πολύ όμορφο. Βρείτε το σε πολλά ακόμη χρώματα ΕΔΩ .
➤ Και φυσικά, αγαπημένα παπούτσια, σε πιο casual αλλά πολύ κομψό σχέδιο. Τα παπούτσια με λευκή σόλα μου αρέσουν πολύ και τα συγκεκριμένα που επέλεξα έχουν ενα όμορφο σχέδιο και δείχνουν επίσημα και όμορφα.  Μπορείτε να τα βρείτε σε 2 ακόμη χρώματα ΕΔΩ .
➤ Και τέλος, αγαπημένο ρολόι. Λατρεύω να βλέπω τους άντρες να φοράνε ρολόγια και θεωρώ πως το συγκεκριμένο, συμπληρώνει ιδανικά την εμφάνιση αυτή. Απόλυτα κομψό και όμορφο, μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες. Βρείτε το σε πολλές ακόμη αποχρώσεις ΕΔΩ .

Τελειώσαμε με τις προτάσεις για Outfits που ετοίμασα για εσάς αλλά σας εχω και κάτι ακόμη...σας εχω και προτάσεις για άλλου είδους δώρα, για να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα αν αποφασίσετε να μείνει σπίτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

1) Ομορφη, μεταλλική καρδιά με φώτα LED, σε κόκκινο, λευκό ή ασημένιο χρώμα. Αν χαμηλώσετε τα φώτα , θα δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα και παράλληλα θα δώσει οσο φως χρειάζεστε! Ρομαντικό και όμορφο! Λειτουργεί με μπαταρίες για να μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε!!!! Βρείτε το ΕΔΩ .
2) Όμορφο θα ήταν επίσης, να δημιουργήσετε ενα κολλάζ φωτογραφιών στον τοίχο, με αγαπημένες σας φωτογραφίες με το αγόρι ή την κοπέλα σας. Αυτό το όμορφο αυτοκόλλητο-δέντρο, με τις κορνίζες στα κλαδιά του είναι ιδανικό! Θα στολίσει όμορφα οποιονδήποτε τοίχο του σπιτιού και θα σας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές σας! Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .
3) Ενα έξυπνο γκατζετάκι για να γράψετε οποιο ομορφο μηνυμα θέλετε!!! Περιεχει οθονη με 3 σειρές και απο πισω εχει φώτα και ερχεται μαζι με γραμματάκια και σύμβολα για να γράψετε οτι μήνυμα θέλετε εσεις και να διακοσμήσετε το όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε! Γλυκό και έξυπνο και μπορείτε να αλλάζετε τα μηνύματα οποτε θέλετε!!! Βρείτε το ΕΔΩ .

Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις για δωρα και outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!
Τα επέλεξα και τα δημιουργησα προσωπικά και φυσικά θα ήθελα να αποκτήσω πολλά απο αυτά!

Το δικό μου αγαπημένο είναι νομίζω το outfit No 2 :)
Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό VALENTINE15 για -15% στις αγορές σας.
Θα βρείτε πολλά ακόμα ρούχα, παπούτσια , τσάντες, αξεσουάρ και οτι άλλο θέλετε για την ημέρα των ερωτευμένων ΕΔΩ
Φυσικά θέλω να μου πείτε ποιο outfit σας αρεσε περισσότερο ή πως θα τα συνδυάζατε εσείς, ποιά θα θέλατε να αποκτήσετε και τι σκοπεύετε να κάνετε την ημερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλια σας, ειδικά για να μου πείτε πως σας φάνηκαν οι συνδυασμοί που έκανα και όσα σας πρότεινα!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και όλους!!!
Να περάσετε όμορφα οτι κι αν κάνετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου