Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

What i ate today | Τι έφαγα σήμερα!

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα! Τί κάνετε? Μια ανάσα πρίν τα Χριστούγεννα πλέον , και αποφάσισα να κάνω ένα διαφορετικό ποστ , κάτι που δεν εχω ξανα κάνει! Θα σας δείξω τί έφαγα σήμερα , κατα τη διάρκεια όλης της ημέρας!!! Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η ανάρτηση , και αν θέλετε να δείτε κι άλλες τέτοιες στο μέλλον θα χαρώ πολύ να μου το πείτε!

Για να ξεκινήσουμε:




ΠΡΩΙΝΟ:
Κάθε πρωί , μόλις ξυπνήσω και πριν φάω οτιδήποτε , πίνω μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι! Έχω διαβάσει οτι κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και έχει πολλά οφέλη πχ Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
 Στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 Ισορροπεί το pH του οργανισμού
Βοηθά στην αποτοξίνωση
 Αναγωογονεί, ξυπνάει, ενδυναμώνει
 Είναι ευεργετικό για την υγεία του δέρματος
οπότε ξεκίνησα να πίνω απαραιτήτως κάθε πρωί και περιμένω να περάσει καιρός για να δω αν υπάρχουν αποτελέσματα! :)




Αμέσως μετά , για το πρωινό μου επέλεξα Βρώμη με Γάλα Καρύδας και παγωμένα Rasberries! Για μένα είναι το καλύτερο πρωινό , είναι πεντανόστιμο , άκρως χορταστικό και με κρατάει όλη μέρα! Τα Rasberries είναι ολόκληρα και επειδή είναι παγωμένα δίνουν μια τέλεια γεύση στο πρωινό! Το γάλα καρύδας το δοκίμασα πρόσφατα για πρώτη φορά και το έχω λατρέψει! Είναι πολύ νόστιμο , ελαφρύ και δροσερό! Ανάλογα την όρεξη , τρώω το συγκεκριμένο πρωινό είτε ζεσταίνοντας το γάλα ώστε να γίνει μαζί με τη βρώμη σαν κρέμα , και έπειτα προσθέτω απο πάνω τα παγωμένα rasberries , είτε κατευθείαν σε κρύο γάλα!





ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:



 Έφτιαξα το αγαπημένο μου smoothie με γάλα , μπανάνα , κανέλα και 2-3 σπασμένα μπισκότα πτι-μπερ! Πραγματικά έχει τέλεια υφή και υπέροχη γεύση! Επειδή έχει τα μπισκότα , είναι και γλυκό και πολύ νόστιμο! Θέλω να το δοκιμάσω και με γάλα καρύδας γιατί πιστευω πως θα ναι δροσιστικό και τέλειο!






ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:















Για μεσημεριανό , έφτιαξα μια ομελέτα με διάφορα λαχάνικα! Επέλεξα κόκκινη πιπεριά που είναι η αγαπημένη μου , κρεμμύδι , πράσινη πιπεριά και καλαμπόκι! Κόβω τα λαχανικά και τα βάζω στο τηγάνι με πολύ λίγο λάδι ωστε να "τσιγαριστούν"!!!!







Αφού μαλακώσουν αρκετά τα λαχανικά , ρίχνω και το καλαμπόκι και ανακατεύω! Έπειτα ρίχνω και τα αβγά , τα οποία "χτύπησα" σε ένα μπολ μαζί με αλάτι , πιπέρι , κόλιανδρο και λίγο μπουκουβο και ψήνω την ομελέτα μου! Πολύ νόστιμη , ζουμερή και χορταστική!








ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:






Το απόγευμα , έφτιαξα αρχικά τον αγαπημένο μου ζεστό καφέ! Αγοράζω πάντα απο Douwe Egberts αυτόν με γεύση φουντούκι και τον αγαπώ! Επίσης , έχω κόψει εντελώς τη ζάχαρη , και χρησιμοποιώ μόνο φρουκτόζη! Έβαλα και λίγο γάλα καρύδας και πραγματικά η τελική γεύση είναι φανταστική!









Μόλις τελείωσα τον καφέ μου ετοίμασα μερικά Krispies με μαρμελάδα φράουλα!




Τα Krispies στην πράσινη συσκευασία δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη και γιαυτό τα προτιμώ! Επίσης αγοράζω πάντα μαρμελάδες απο την εταιρεία ''ΖΩΓΡΑΦΟΣ'' καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη παρά μόνο Στέβια και είναι πολύ νόστιμες! Ένα τραγανό και νόστιμο σνακ :)



ΒΡΑΔΥΝΟ:





Για βραδυνό επέλεξα μια σαλάτα με μαρούλι , ντοματίνια και πορτοκάλι με dressing απο βαλσάμικο ξύδι , χυμό πορτοκαλιού , λίγη μουστάρδα , μέλι και λάδι!!!!! ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!








Αυτά λοιπόν απο εμένα! :)
Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση αυτή και αν θέλετε να δείτε κι άλλες τέτοιες στο μέλλον αφήστε μου σχόλιο! Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο φαγητό?
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ~ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση και μας δίνεις ιδέες... Ειδικά αυτό το smoothie πρέπει να το δοκιμάσω!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!
      Είναι πεντανόστιμο! Να το δοκιμάσεις!
      Καλές γιορτές! Φιλιά ♥♥

      Διαγραφή
  2. τέλεια ανάρτηση .....
    περιμένουμε και άλλες ιδέες !!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή