Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

~ Τα 15 αγαπημένα του 2015 & Giveaway (closed)~

Γειά σας αγαπημένες μου! Τί κάνετε? Περνάτε καλά? Ανυπομονείτε να υποδεχτείτε το 2016? Πώς ήταν για εσάς το 2015 ?
Σήμερα είμαι κοντά σας με το τελευταίο ποστ για το 2015!!!! Ακόμη μια χρονιά , όχι και τόσο εύκολη για μένα , έφτασε στο τέλος της και θα σας δείξω τα 15 καλύτερα προιόντα για ολο το 2015, τα οποία χρησιμοποίησα πάρα πολυ όλον αυτό το χρόνο!!! Επίσης , σας εχω και έναν διαγωνισμό για να υποδεχτούμε ευχάριστα το 2016 με ενα δωράκι απο εμένα για να σας πω ενα μεγάλο ευχαριστώ που με στηρίζετε τόσα χρόνια!!!! Λεπτομέρειες στο τέλος του ποστ! ^_^ Για πάμε τωρα να δούμε ποια προιόντα αγάπησα το 2015 , με σειρά προτίμησης! Το Νο1 , θα είναι και το δωράκι σας!!!!




15) Μολυβάκια χειλιών απο την εταιρεία Annie!!!! Εχω δοκιμάσει όλες τις αποχρώσεις και τα θεωρώ αξιόλογα για την τιμή τους! Έχουν τέλεια απόδοση και πολύ καλή διάρκεια! Οι αποχρώσεις καλύπτουν ολα τα γούστα και πραγματικά τα χρησιμοποιώ καθημερινά!!!! 











14) Μάσκα προσώπου με σοκολάτα απο την Avon! Η πιο λαχταριστή και αποτελεσματικότερη μάσκα που χρησιμοποίησα ποτέ μου! Δροσίζει και καθαρίζει την επιδερμίδα ενω παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος! Κάθε χρήση είναι μια απόλαυση λόγω του λαχταριστού αρώματός της! Μια εφαρμογή αυτής της μάσκας πριν απο κάθε βραδυνή έξοδο και η επιδερμίδα σας θα λάμπει!!!!











13/12/11) Τα καλύτερα σαμπουάν τα οποία δεν έλειψαν απο το μπάνιο μου ολο το 2015 είναι αυτά τα 3: Το fibralogy απο Loreal Elvive το οποίο το θεωρώ το καλύτερο σαμπουάν που εχω δοκιμάσει ποτέ! Κάνει τα μαλλιά δυνατά και πλούσια! Απο Pantene αυτό για τέλειες μπούκλες το οποίο είναι ιδανικό για καλο σχηματισμένες και λαμπερές μπούκλες και απο τη Gliss αυτό με το υγρό μετάξυ το οποίο ενυδατώνει και δίνει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά! Και τα 3 τα θεωρώ υπέροχα και τα αγοράζω συνεχώς!!!!!












10) Κρέμα σώματος απο την εταιρεία Ventus με το πιο ιδιαίτερο και υπέροχο άρωμα!!!!! Αυτό το προιόν μυρίζει εκπληκτικά , είναι σουπερ ενυδατικό , καθόλου λιπαρό και δεν κολλάει! Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να μοσχοβολάτε για ώρες! Πολύ αισθησιακό άρωμα!!!!!















9) Το καλύτερο αφρόλουτρο!!!! Πρόκειται για ενα απολαυστικό αφρόλουτρο , ήπιας απολέπισης απο Palmolive με βατόμουρο , βανίλια και Dragon Fruit!!!! Λαχταριστό άρωμα και πλούσιος αφρός!!!!! Προσφέρει μοναδική αίσθηση και καθαριότητα!!!!!! Είναι χαλαρωτικό και υπέροχο!
















8) Το αποσμητικό που χρησιμοποίησα περισσότερο το 2015 , είναι το Talc Sensation απο Nivea. Το θεωρώ απόλυτα αποτελεσματικό για μια στεγνή και μυρωδάτη επιδερμίδα! Με κάθε εφαρμογή ξεχνάω τον ιδρώτα για ώρες! Περιέχει ταλκ και αυτό το κάνει ακόμη καλύτερο!












7) Πρόκειται για ενα αρωματικό ταλκ , απο μια εταιρεία που δεν γνωρίζω! Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ αντι για πούδρα στο πρόσωπο μου , μετα το make up και ειλικρινά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό απο οποιαδήποτε πούδρα εχω δοκιμάσει! Κρατάει το μακιγιάζ σταθερό και απόλυτα ματ για ώρες!!!!! Αγαπω την υφή , το άρωμα και το αποτέλεσμα που προσφέρει! Είναι διάφανο και είναι πολύ οικονομικό!








6) Ο αγαπημένος σύμμαχος των μαλλιών μου , όλη τη χρονιά είναι αυτό το ενυδατικό μπαλσαμ με αβοκάντο και αμύγδαλο απο την Avon ! Είναι άκρως θρεπτικό και βοηθα πολυ στην ενυδατωση και στο σχηματισμο της μπούκλας! Μυριζει πολυ ομορφα , δεν βαραίνει και το αγαπώ!








 5) Μια πιο πρόσφατη αλλά δυνατή αγάπη είναι το πολυσυζητημένο BioOil! Υπερ ενυδατικό και θρεπτικό , με απαλό αλλά εξαίσιο άρωμα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και τροφή στην επιδερμίδα! Αξίζει τη φήμη του!







 4) Τα πιο πολυ χρησιμοποιήμενα κραγιόν για το 2015!!!!! Είναι τα οικονομικότερα και τα καλύτερα! Τα πήρα απο ebay με μόλις 1+ ευρώ το καθένα και είναι υπέροχα! Άκρως σταθερά με καταπληκτική απόδοση και διάρκεια! Εχω 4 αποχρώσεις που με συνοδεύουν σε κάθε έξοδο οποιαδήποτε ωρα!!!! Θα πάρω κι άλλες αποχρώσεις 100%!!!!!









3) ΕΠΙΤΕΛΟΣ δοκίμασα τον διάσημο αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα απο Apivita και δεν το μετάνιωσα! Είναι ενα πολύ καλό και αξιόλογο προιόν , με υπέροχη και μοναδική υφή , απολαυστικό άρωμα και καταπληκτικό αποτέλεσμα!!!! Με ενα πάτημα της αντλίας καθαρίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ , ακόμη και αδιάβροχο! Δεν τσούζει τα μάτια και δεν ερεθίζει!!!!!!! Άψογο!!!!











2) Ο έρωτας μου! Αυτή τη μάσκαρα απο essence ,την έχετε δει άπειρες φορές απο εμένα και δεν θα σας κουράσω! Απλά θα πω οτι είναι άριστη και άκρως ανώτερη απο οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα εχω δοκιμάσει! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ!!!!!




KAIIIIIIII......???!!?!?!?!?!??!!





1) Στο νούμερο ενα δεν είναι άλλο απο το αφρώδες νεράκι για βαθύ καθαρισμό απο τη Loreal! Οτι καλύτερο εχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου! Αξίζει να υπάρχει στην καθημερινότητά σας!!!!! Καθαρίζει μοναδικά την επιδερμίδα , οποιοδήποτε προιόν μακιγιάζ , με την ελάχιστη ποσότητα! Δεν ξηραίνει, δεν ερεθίζει !!!!!! Είναι το προιόν που συνδυάζει την καλυτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα!!!! Κάθε μπουκάλι διαρκεί παρα πολύ και συμφέρει! Όταν λείπει απο τη συλλογή μου , είναι ενα προιόν που "λείπει" και το αναζητώ!!!!!!!!!







ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

2 ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!!!!!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
- Να κάνετε Like στη σελίδα του Mon fabuleux destin στο Facebook
-Να γίνετε μέλη στο Blog
- Να κάνετε κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού

Μπορείτε να λάβετε μέρος συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα:






a Rafflecopter giveaway

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2016 ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! 

17 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι καλή και δημιουργικη χρονια με υγεία κ δημιουργικότητα. Σε ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλυτερο δωρο για την γιορτη μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά με υγεία και τόνωση ψυχική και σωματική σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη χρονια με υγεια και επιτυχιες!!fb Irene Pddt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσο ωραιο δωρο! καλη χρονια!
    fb Vaso Theodorakopoulou
    gfc vas_theod77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    H Νέα Χρονιά να φέρει σε όλους
    Υγεία, ευτυχία, αγάπη και τύχη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή