Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

~ Αγαπημένα Οκτωβρίου / October's Favorites ~

Χαιρετώ την όμορφη παρέα! :) Τί κάνετε? 
Πώς περνάτε την Κυριακή σας?
Είμαι σήμερα εδω για να σας δείξω τα προιόντα που ξεχώρισα για τον μήνα Οκτώβρη!
Τα προιόντα δηλαδή , που χρησιμοποίησα περισσότερο τον προηγούμενο μήνα και
που αξίζει να σας μιλήσω για αυτά!

Είναι αρκετά καλά όλα , οπότε αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά! :)
Για πάμε να τα δούμε!

Πρώτα θα σας δείξω το πιο αγαπημένο μου απο όλα! Πρόκειται για τη CC cream απο την αγαπημένη μου Bioten , στην απόχρωση medium. Περιέχει εκχυλίσματα απο κυδώνι και είναι paraben & paraffin FREE. Τη χρησιμοποιώ καθημερινα γιατί μου παρέχει την απαραίτητη κάλυψη , χωρις να είναι βαριά . Εχει καταπληκτική υφή , απλώνεται πολύ εύκολα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Ειλικρινά νιώθω οτι περιποιείται το δέρμα μου , το ενυδατώνει και το κάνει όμορφο! Θα την ξανα πάρω 100% , αξίζει να υπάρχει σε κάθε συλλογή μακιγιάζ.

Μυρίζει πολύ όμορφα , καλύπτει απαλά αλλά ικανοποιητικά τις ατέλειες και δημιουργεί όμορφο τελείωμα , χωρις να είναι λιπαρό ή βαρύ. Τη χρησιμοποιώ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Να τη δοκιμάσετε.

Το 2ο πολυχρησιμοποιημένο και αγαπημένο προιόν για τον Οκτώβρη, είναι το θρεπτικό μπάλμ μαλλιών με αμύγδαλο και αβοκάντο απο την Avon . Το εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά , δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και προσφέρει ενυδάτωση-λάμψη-θρεψη και ωραίο άρωμα. Πραγματικά είναι ενα εξαιρετικό προιόν , ενυδατώνει και σχηματίζει υπέροχα τις μπούκλες μου , αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα , χωρίς να χαλάει τον όγκο τους και χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι ενα πολύ οικονομικό προιόν και με την πρώτη ευκαιρία θα το παραγγείλω ξανά.






Και μιας και μιλάμε για μαλλιά , ας πάμε και στο αγαπημένο σαμπουάν του μήνα :) Είναι απο την αγαπημένη μου πράσινη σειρά της Sunsilk για εντυπωσιακές μπούκλες! Το σαμπουάν αυτό , το εχω πάρα πολυ καιρό αλλά οταν είχα αρχίσει να το πρωτο χρησιμοποιώ δεν μου άρεσε καθόλου και το άφησα στην άκρη. Τον περασμένο μήνα ομώς , άρχισα και πάλι να το χρησιμοποιώ και άλλαξα εντελώς γνώμη. Μου δίνει πολύ ωραίο όγκο και σχήμα , καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά και είναι παρα πολυ οικονομικό!











Ενα προιόν το αγόρασα εντελώς τυχαία , επειδή ηταν σε προσφορά και αποδειχθηκε το καλύτερο αποσμητικό που εχω δοκιμάσει ποτέ , είναι απο τη FA , απο την αντρική σειρά , το Sport double power! Όταν το πήρα , σκεφτόμουν πτι θα μυρίζει έντονα κλπ αλλά τελικά εχει μια πολύ ομορφη μυρωδιά , διακριτική και ευχάριστη. Αλλά το κυριότερο είναι οτι προσφέρει την καλυτερη προστασια. Μετά απο κάθε χρήση , ξεχνούσα εντελώς τι θα πει υδρώτας για ώρες. Κρατά την επιδερμίδα απόλυτα στεγνή και μυρωδάτη , δεν κάνει λεκέδες στα ρούχα και φυσικά , αν και αντρικό δεν μυρίζει άσχημα και έντονα. Σκοπεύω να το ξανα πάρω , γιατί με έχει σώσει. Αξιόλογο προιόν. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!






Ακόμη ενα προιόν έκπληξη για μένα , είναι αυτή η κρεμούλα χεριών με βούτυρο καριτέ απο τη μάρκα Victoria Silk Touch των Jumbo. Σε μια βόλτα μου στα Jumbo , την είδα τυχαία στο ράφι , και επειδή ήταν πάρα πολυ οικονομική , και το μέγεθός της κατάλληλο για την τσάντα την πήρα. Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή!!!!!! Έχει υπεροχη υφή και σύσταση , και δεν είναι καθόλου λιπαρη , το δερμα τη "ρουφάει" και η ενυδάτωση που προσφέρει ειναι μοναδική! Μυρίζει πάρα πολύ όμορφα και με βοήθησε ιδιαίτερα τωρα που μαζευαμε τον Κρόκο και τα χέρια μου ξεραθηκαν απο τον αερα κλπ. Πολύ καλή και αν θυμάμαι καλά κοστίζει κάτω απο ενα ευρω , και κυκλοφορεί και με άρωμα μήλο και κεράσι....





Smoothing primer  απο τα Sephora. Απο τα λίγα primer που εχω δοκιμάσει και μου αρεσει αρκετά. Εκτός απο το οτι μικραίνει τους πόρους και απαλύνει το δέρμα , κάνει τα υπόλοιπα προιόντα μακιγιάζ να απλώνονται πάρα πολύ εύκολα ! Ενυδατωνει πάρα πολυ το δέρμα και το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα σε μακιγιάζ που πρόκειται να κρατήσω πολλές ωρες για να με βοηθήσει με τη διάρκεια!!! Ειναι σιλικονούχο και η διαφανής του σύσταση είναι πολύ καλή και απλώνεται πολύ εύκολα κάνοντας την επιδερμίδα απαλή και ματ!





Ακόμη ενα προιόν "σύμμαχος" για μένα τωρα που μαζεύαμε τα λουλούδια του κρόκου , είναι το Lip Balm απο Caudalie για θρέψη και αντιοξειδωτική δράση! Είναι διάφανο και πολύ απαλό , απλώνεται εύκολα και κραταει τα χείλη απαλά για ώρες! Βοηθά πάρα πολυ με σκασμένα και ερεθισμένα χείλη , και κλείνει εύκολα τυχόν πληγές!!!! Το χρησιμοποιούσα καθημερινά τον μήνα που μας πέρασε για να κρατώ τα χείλη μου σε καλή κατάσταση! Επίσης το χρησιμοποιώ πριν απο το μακιγιάζ , για να γίνει η εφαρμογή του κραγιόν καλύτερη!!!!!












Αγαπημένα κραγιόν για τον μήνα Οκτώβρη είναι: Απο Sixteen Cosmetics το νούμερο 425 και απο τα ματ υγρά κραγιόν απο τη Me now Generation , που τα πήρα απο Ebay , το νούμερο 16!





Όπως βλέπετε , είναι 2 κραγιόν που μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους! Οπότε εφαρμόζω πρώτα το 425 απο Sixteen και απο πάνω βάζω το σταθερό υγρό κραγιόν απο Me Now , για να πετύχω πλούσιο χρώμα και μέγιστη διάρκεια! Τα αγαπώ και τα 2 , είναι πολύ ιδιαίτερα χρώματα!



Και....να σας δείξω και κάτι! Αφού έβγαλα τις φωτογραφίες για το συγκεκριμένο ποστ , αμέσως μετά έλουσα τα μαλλιά μου και μετά έπλεινα πιάτα. Και αυτό αριστερά στην εικόνα είναι το swatch απο το υγρό κραγιόν της Me Now μετά απο ολα αυτά που σας είπα.....κι όμως ....δεν πήγε πουθενα! Το 425 απο Sixteen έφυγε εντελώς αλλά αυτό ΔΕΝ πήγε πουθενά!!!!!
ΦΟΒΕΡΟ ε??!!??



Αυτά είναι λοιπόν τα προιόντα που ξεχώρισα τον προηγούμενο μήνα! :)
Νομίζω είναι άκρως ενδιαφέροντα ολα!
Εσάς πώς σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Σας επεισα να δοκιμάσετε κάποιο?
Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλια σας!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!!!
Ευχαριστώ για τη στήριξη!
Να 'στε καλά!
Καλό βράδυ!

11 σχόλια:

  1. Tα κραγιόν απο το ebay τα έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Τα κραγιόν sixteen είναι πάρα μα πάρα πολύ ματ, πιο ματ και απο τα Me Now τουλάχιστον σε μένα. Μου τραβάει τα χείλη αλλά σε άσχημο σημείο. Θα τα εφαρμόσω σαν και σένα όμως πρώτα το κραγιόν sixteen και μετά το me now μπας και με βολεψει γιατι έχω ωραία χρώματα και δεν θέλω να τα πετάξω. Τα λυπάμαι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τα βρισκεις ξηρά?
      Εμένα μου αρεσει η σύσταση τους αλλά σε συνδυασμό με τα me now
      ειναι ακόμη καλύτερα!!! :)
      Ευχαριστω για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Wow εντυπωσιακότατη η διάρκεια του υγρού κραγιόν και ωραίο χρώμα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολυ εντυπωσιακή! Θα πάρω κι άλλες αποχρώσεις
      αξίζει να τα εχεις στη συλλογή σου!
      Ευχαριστω για το σχόλιο!!!!

      Διαγραφή
  3. Το primer από Sephora το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ,αλλά έχω παρατηρήσει ότι τελειώνει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σένα το ίδιο. Είναι όμως εκπληκτικό. Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog marosbeautyworld.blogspot.com και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν γίνεις μέλος. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως....αυτο το πρόσεξα κι εγω! Είναι μικρή ποσότητα!
      Εγω χρησιμοποιώ λίγο στη μύτη και στα μάγουλα!
      Ευχαριστω για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  4. Το lip butter caudalie καιρο τωρα το σκεφτομαι,aλλα δεν εχω ενδωσει ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το lip butter caudalie καιρο τωρα το σκεφτομαι,aλλα δεν εχω ενδωσει ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H CC απο bioten δεν υπάρχει. την έχω καταχαρεί. είχε βγάλει το careffour προσφορά και είχα πάρει δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μου αρεσει απίστευτα! Είναι υπέροχο προιόν
      και την ψάχνω στην απόχρωση light να την αγοράσω για τώρα το χειμώνα
      όπωσδηποτε! <3

      Διαγραφή