Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

~ Beauty Inc. Unboxing/Haul - First impressions ~

Γειά σας κορίτσια :)
Τί κάνετε , πώς περνάτε?
Είμαι εδω για να σας μιλήσω για προιόντα μακιγιάζ σήμερα και για ενα πολλά υποσχόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα που ανακάλυψα πρόσφατα το Beauty Inc. :)
Στο Beauty Inc λοιπόν , μπορείτε να βρείτε προιόντα απο αγαπημένες εταιρίες όπως: Max Factor , Bourjois , Maybelline , Loreal , Revlon , OPI , China Glaze και πολλές ακόμη σε υπέροχες τιμές , πολύ χαμηλότερες απο οτι μπορείτε να βρείτε τα προιόντα αυτά σε άλλα καταστήματα!

Γιαυτό λοιπόν κι εγώ , αποφάσισα να εκμεταλευτώ τις χαμηλές τιμές και αγόρασα κάποια πραγματάκια! Οπότε θα ανοίξουμε μαζί το πακέτο μου και θα δούμε ποιά προιόντα επέλεξα αλλά και μια πρώτη εντύπωση για το καθένα απο αυτά!
Φυσικά θα ακολουθήσει αναλυτικό review για όλα , μόλις τα χρησιμοποιήσω αρκετά! 
Να τονίσω αρχικά την άριστη εξυπηρέτηση του καταστήματος και την αμεσότατη ανταπόκριση σε κάθε μου απορία για τα προιόντα και τη διαδικασία αγοράς! :)

ΠΑΜΕ:
Το κουτάκι με την παραγγελία μου είναι αυτό! Έχει και ενα φιλάκι με μαύρο κραγιόν επάνω! :)



Ανοίγοντας το , βλέπετε πως τα προιόντα είναι πολύ καλά συσκευασμένα , σε ξεχωριστή προστατευτική συσκευασία το καθένα με όλα τα απαραίτητα για να μην πάθει τίποτα στη μεταφορά! Γιαυτό άλλωστε όλα τα προιόντα ήρθαν άθικτα και δεν είχαν την παραμικρή γρατσουνιά!





Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:


Πρώτο προιόν που επέλεξα , είναι ενα σφουγγαράκι για εφαρμογή make up , τύπου beauty blender , απο την εταιρεία W7. Μου άρεσε πολύ το χρώμα του , κι επειδή γενικά με βολεύουν πολύ τέτοια σφουγγαράκια στο μακιγιάζ μου , είπα να το δοκιμάσω! Κόστιζε 5,80 και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .









Το συγκεκριμένο δεν το χρησιμοποίησα για να μπορώ να σας πω κάποια πρώτη εντύπωση! Γενικά μπορώ να πω οτι δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ούτε και μικρό , φαίνεται αρκετά ανθεκτικό και είναι πολύ απαλό! Πιστεύω πως το σχήμα του θα με βολέψει πάρα πολυ στην εφαρμογη foundation αλλά και των bb & cc cream. Ελπίζω να μην απορροφά πολύ προιόν! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω περισσότερα στο μελλοντικό review! Αν το εχετε δοκιμάσει , πείτε μου τις εντυπώσεις σας!





Επόμενο προιόν που διάλεξα και χαίρομαι πολύ για την επιλογή αυτή , είναι ενα concealer , πάλι απο την εταιρεία W7 , το skin fresh concealer στην απόχρωση fair! Είναι στα 12ml και η συσκευασία του μου άρεσε πάρα πολυ!!!!

Έχει ενα μικρό στόμιο , πολύ πρακτικό που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς οσο προιόν χρειάζεσαι! Κοστίζει 3,80 και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ :)








Η συσταση και η υφη του , θεωρώ πως είναι ιδανικές! Δεν είναι παχύ αλλά ούτε λεπτόρευστο! Και το πιο σημαντικό? Δεν ειναι καθόλου βαρύ! Θεωρώ πως είναι ιδανικό και για κάλυψη μαυρων κύκλων αλλα και για κοκκινίλες και σπυράκια! Γίνεται ενα με το δέρμα και χαρίζει φωτεινότητα!


Πραγματικά με την πρώτη εφαρμογή , η επιδερμίδα μου το "ρούφηξε" και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία , έχει καλύψει όμορφα τους μαύρους κύκλους , χωρίς να φαίνεται οτι έχει εφαρμοσθεί κάποιο προιόν στην περιοχή! Μόλις το δοκιμάσω αρκετά , θα σας πω περισσότερα και για τη διάρκεια , αν μαζεύει στις γραμμές κλπ!



Επόμενο προιόν που επέλεξα μετά απο σκέψη , καθώς για καιρό ψάχνω ενα ιδανικό foundation , με ματ αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια , είναι το Lasting Performance απο τη Max Factor , στην απόχρωση 101 Ivory Beige. Έψαξα αρκετά review στο ιντερνετ , και γενικά είχε θετικές κριτικές τόσο για τη διάρκεια , όσο και για τη σύσταση , την υφή και το ματ αποτέλεσμα! Οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω , ήταν και αρκετά οικονομικό , στα 9,80 οπότε το έβαλα στο καλάθι μου! (Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ ) Είναι και στα 35ml , ενω τα περισσότερα foundations είναι στα 30 ml , οπότε είπα να το δοκιμάσω!


Το χρησιμοποίησα 1 φορά και πραγματικά με μπέρδεψε πολυ! Φυσικά 1 μόνο φορά δεν είναι με τίποτα αρκετή για να σχηματίσεις γνώμη ! Ενώ η απόχρωση είναι πολύ καλή , δεν είναι ούτε πολύ ρευστό αλλά ουτε και παχύ και η κάλυψη που προσφέρει είναι ικανοποιητική - θα έλεγα μέτρια προς υψηλή- με στεναχώρησε το γεγονός οτι πρέπει να το απλώσεις πάρα πολύ γρήγορα γιατί στεγνώνει άμεσα και επίσης οτι είναι λιγάκι ξηρό , δηλαδή παρόλο που εχω λιπαρή-μεικτή επιδερμίδα , εμφάνισα κάποιες φλούδες στη μύτη και γενικά ήταν λίγο έντονο σε κάποιες λεπτές γραμμές! Βέβαια ισως φταίει το οτι δεν το δούλεψα γρήγορα! Βέβαια κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν έβγαλε ιδιαίτερη λιπαρότητα , κάτι που μου άρεσε πολύ , αλλά ούτε εφυγε απο το πρόσωπό μου! Σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι είναι ενα κακό προιόν , φυσικά πρέπει να το δοκιμάσω πολλές φορές για να καταλάβω αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν αυτή! :)

Το τελευταίο προιόν που επέλεξα , είναι μια πούδρα , απο την εταιρεία Laval , την οποία συναντώ πρώτη φορά! Στο site έγραφε πως η συγκεκριμένη πούδρα προσφέρει πλήρη κάλυψη , ματ αποτέλεσμα και είναι ανθεκτική σε ζέστη και υγρασία! Μου φάνηκε ενδιαφέρον προιόν και αποφάσισα να το δοκιμάσω! Πήρα την απόχρωση translucent light 05 και είναι ακριβώς η απόχρωση μου! Έχει πολύ όμορφη συσκευασία , περιέχει και σφουγγαράκι , κοστίζει 4,50 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ . Τη χρησιμοποίησα κι αυτή 1 φορά και μου άρεσε πολύ! Καθόλου βαρύ προιόν , σεταρε ομορφα το make up και το concealer μου , μου χάρισε ματ αποτέλεσμα και έκανε βελούδινο το πρόσωπο μου! Θα τη χρησιμοποιήσω σίγουρα για να δω και τη διάρκεια της!
 Τέλος , μεσα στο πακέτο μου , βρήκα 2 δωράκια απο την εταιρεία , και τους ευχαριστώ πολυ! Ένα βερνίκι απο Sally Hansen σε ένα μωβ χρώμα σκούρο και ένα όμορφο , μυρωδάτο αστεράκι , για να μυρίζουν όμορφα τα συρτάρια , με άρωμα λεβάντα και lemongrass! 

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα το http://www.beautyinc.gr/ , γιατί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προιόντων απο γνωστές και αγαπημένες εταιρείες , σε υπέροχες τιμές! Και ας μην ξεχνάμε και την  άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά την άμεση παράδοση!
Θα χαρώ πολύ να μου πείτε στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν απο αυτά που σας έδειξα και ποιά είναι η δική σας άποψη! Επίσης πείτε μου αν γνωρίζατε το Beauty Inc και εαν έχετε κάνει ποτέ τις αγορές σας απο το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα!

Αυτά απο εμένα :)
Φιλιά πολλα και σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτηση μου!
Να έχετε μια όμορφη μέρα!
Έχει πλήρη κάλυψη και είναι ανθεκτική σε ζέστη και υγρασία. Σας προσφέρει ένα μακράς διάρκειας ματ λουκ. - See more at: http://www.beautyinc.gr/index.php?route=product/product&product_id=499#sthash.rW0385uz.dpuf
Έχει πλήρη κάλυψη και είναι ανθεκτική σε ζέστη και υγρασία. Σας προσφέρει ένα μακράς διάρκειας ματ λουκ. - See more at: http://www.beautyinc.gr/index.php?route=product/product&product_id=499#sthash.rW0385uz.dpuf

12 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά διάβασα για το συγκεκριμένο e-shop, δεν το είχα καν ακουστά. Μεγειά σου, να τα χαρείς! Το makeup που πήρες το έχω κι εγώ, επειδή περιέχει αρκετό οινόπνευμα (αν θυμάμαι καλά!) είναι εντελώς ξηρό. Αλλά καλύπτει απίστευτα :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω πρόσφατα το ανακαλυψα και μου αρεσαν πολυ
      οι τιμες του! :) Ευχαριστω πολυ πολυ!!!
      Αχ μακαρι να με βολέψει....φιλια!

      Διαγραφή
  3. όλα υπέροχα, καλοφόρετα!!! πολύ προσεγμένο πακετάκι...και τα δωράκια σούπερ! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσεγμένη παραγγελία. Πολύ σημαντικό είναι το αλφα και το ωμέγα. Το beauty blender το έχει πολύ οικονομικά και μπράβο που το διάλεξες. αλλού είναι πολύ ακριβότερα.Φιλια πολλά καλό μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως πολυ ομορφο πακετο! :)
      Και οι τιμες πολυ καλες! Ευχαριστω για το σχόλιο!
      Να σαι καλα! Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  5. Δεν το έχω ακούσει ξανά το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά σίγουρα θα το τσεκάρω! Η W7 είναι μια εταιρία που θέλω εδώ και πολύ καιρό να τη δοκιμάσω! Με γεια σου! :)
    http://studyaboutfashion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα είναι η πρώτη μου επαφή! Είναι πολυ καλό , με ποικιλία και
      καλές τιμές! Ευχαριστω για το σχόλιο! Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου Δήμητρα, να τα χαρείς! Πολύ προσεγμένο το πακέτο, πολύ σημαντικό αυτό! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή