Σάββατο 2 Μαΐου 2015

❁ ❀ April Favorites ❁ ❀

Γειά σας αγαπημένες <3
Τί κάνετε?
Καλό μήνα <3 Πώς περάσατε την πρώτη μέρα του Μαίου? :)

Είμαι εδω για να σας δείξω τα προιόντα που ξεχώρισα τον μήνα Απρίλιο , και τα χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο απο τα υπόλοιπα  :)

Ελπίζω να σας αρέσουν , και θα περιμένω τις απόψεις σας στα σχόλια!

Πάμε όμως να τα δούμε:





1) Κεραλοιφή με μαστίχα Χίου για χρήση σε σπυράκια , σημάδια , κοκκινίλες κ.α Αυτό το θαυματουργό πραγματάκι το έχω πάρει απο την αγαπημένη μου (και ταλαντούχα) Δήμητρα , απο το Smell Like Soaps :)
Η Δήμητρα , με την οποία διοργανώσαμε μαζί τον προηγούμενο διαγωνισμό που "έτρεχε¨στο blog , φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία απο χειροποίητα σαπούνια , κρέμες , κεραλοιφές , λαδάκια κλπ , με υπέροχα υλικά και σε πολύ καλες τιμές! Αξίζει να ρίξετε μια ματιά <3 Την κεραλοιφή αυτή , την αγαπώ γιατί με βοηθά να διώξω τα σπυράκια που εμφανίζω στο πρόσωπο μου κατα καιρούς. Μυρίζει ωραία και κάνει πολυ καλη δουλειά , οχι μονο με τα σπυράκια αλλα και για ενυδάτωση και θρέψη. Αγνο και αποτελεσματικό προιόν!

2) Τριπλή παλέτα με bronzer , πούδρα και highlighter απο την εταιρεία Lovely , που τη βρίσκετε στα αγαπημένα Dust&Cream :) Αυτό το προιόν είναι τόσο πρακτικό και το έχω αγαπησει. Το χρησιμοποιώ καθημερινά , σε οποιοδήποτε μακιγιάζ!!!!! Και τα 3 προιόντα που περιέχει είναι αξιόλογα. Η πούδρα είναι πολυ σταθερή και κρατάει ματ το πρόσωπο για ώρες ,το bronzer και το highlighter έχουν πολύ καλη απόδοση , "δουλεύονται" πολύ εύκολα και έχουν πολύ καλη διάρκεια. Αξίζει να το αναζητήσετε, θα σας "λύσει" τα χέρια και κοστίζει  4,5 ευρω!!!!! Θα το ξανα παρω σίγουρα!!!!!




3) Serum Σιλικόνης με έλαιο Αργκάν και ελαιόλαδο , απο την εταιρεία Ventus . Πρόκειται για ενα φανταστικό προιόν. Χρειάζεσαι λίγη ποσότητα και αμέσως μετά την εφαρμογή , τα μαλλιά αποκτούν ενυδάτωση , λάμψη και γίνονται μαλακά. Τα μαλλιά ανακτούν τη χαμένη ελαστικότητα , τα θρέφει και τα περιποιείται! Το χρησιμοποιώ μετά απο κάθε λούσιμο και έχει βοηθήσει πολύ τα δικά μου φθαρμμένα , ξηρά , σγουρά μαλλιά . Ενυδατώνει σε βάθος τις άκρες των μαλλιών και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας. Αξίζει 100% δοκιμή. Εγω ηδη το αναζητώ για να το αγοράσω , πριν καν μου τελειώσει αυτό το μπουκαλάκι. Ο έρωτας του μήνα Απριλίου , και καθε μηνα απο εδω και περα :D




4) Σαπουνάκι απο ελαιόλαδο , με άρωμα φράουλα και παπαρουνόσπορο , απο τα Dust& Cream. Τα σαπουνάκια απο τα Dust&Cream τα αγαπώ , είναι η αδυναμία μου. Εχω δοκιμάσει και άλλα πχ με αλόη , με χαμομήλι κλπ αλλά αυτό εδω είναι το αγαπημένο μου! Το συγκεκριμένο είναι για χρήση σε πρόσωπο και σώμα! Στα Dust&Cream , θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σαπούνια , τόσο με βάση το ελαιόλαδο , όσο και με βάση τη γλυκερίνη , σε πολλά -διαφορετικά αρώματα. Το σαπουνάκι αυτό μυρίζει υπέροχα , εγω το χρησιμοποιώ περισσότερο στο σώμα , σε συνδυασμό με γάντια απολέπισης και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και καθαρή. Ειλικρινά τα σαπουνάκια αυτα , είναι τα μόνα που με έχουν βολέψει 100% για απολέπιση , για ξύρισμα αλλά και για το πρόσωπο γιατι μαλακώνουν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν άμεσα. Τα αγαπώ <3

5) Πάμε στην λατρεμένη Apivita τώρα , και στο scrub προσώπου με ελιά. Αυτό το scrub είναι το ιδανικό για μένα , ταιριάζει 100% στα γούστα μου , είναι λες και εχει φτιαχτεί στα μέτρα μου. Κρεμώδη υφή , με πάρα πολλούς και αρκετά σκληρούς κόκκους , χαρίζει μοναδική απολέπιση , και διώχνει καθε ρύπο απο την επιδερμίδα. Κατα τη χρήση , ειναι πολυ δροσιστικό και μόλις το ξεπλύνεις το δέρμα λάμπει , είναι απίστευτα λείο και απαλό. Θα παρω κι άλλα φακελάκια να εχω , γιατι το αγαπησα. Το κάθε φακελάκι φτανει για 5+ χρήσεις! ΑΞΙΖΕΙ!




6) Concealer απο την Make Up Academy ή αλλιώς MUA Cosmetics, *Προιόντα της εταιρείας αυτής , μπορείτε να κερδίσετε στον διαγωνισμό μας , που "τρέχει" μεχρι 3 Μαίου στο καναλι της φίλης μου της Μαρίας Μπορείτε να πάρετε μέρος εδω *
Πίσω στο concealer , είναι πολύ καλό , καθόλου λιπαρό και με καλή διάρκεια. Απλώνεται εύκολα και καλύπτει αρκετά καλά , κοκκινίλες και σπυράκια. Ειναι παρα πολυ οικονομικό και γενικά αξίζει πάρα πολυ να υπάρχει στα καλλυντικά σας , για καθημερινή χρήση. Το χρησιμοποίησα πάρα πολυ  τον μήνα που πέρασε!









7) Γαλάκτωμα σώματος , με λαχταριστό άρωμα καραμέλα , απο την εταιρεία Valley~Aromacare. Μυριζει φανταστικά , θέλεις να το φας , κάθε φορα που το χρησιμοποιείς. Σας το εχω ξανα δείξει , πραγματικά αξίζει παρα πολυ σαν προιόν , εχει υπέροχη υφή , καθόλου "νερουλη" , θυμίζει βούτυρο σώματος. Ενύδατώνει πάρα πολυ την επιδερμίδα , προσφέρει θρέψη και απαλότητα και το άρωμα του διαρκεί πολύ , είδικα στα ρούχα που θα φορέσετε , μετά την εφαρμογή. Σίγουρα θα το ξανα πάρω , έχει πολύ καλη διάρκεια , ειναι οικονιμικό και πανω απο ολα είναι ελληνικό προιόν και δεν περιεχει βλαβερες ουσιες!!!!




8) Καλά.....γιαυτό το προιόν δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ειναι ΤΟ ΚΑ.ΛΥ.ΤΕ.ΡΟ. Εχει τη μεγαλύτερη διάρκεια απο οποιοδήποτε άλλο κραγιον εχω δοκιμάσει , ακόμη και απο τα cream lip stains των Sephora. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο άλλα κραγιόν και ειδικά απο ακριβά κραγιόν . Έχει καταπληκτικη απόδοση , υπέροχα χρώματα και η διάρκειά του ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Φεύγει πολύ δύσκολα απο τα χείλη και φεύγει ομοιόμορφα. Απο τοτε που τα πήρα είναι τα μόνο που χρησιμοποιώ σε κάθε μακιγιάζ , γιατί αποτελούν εγγύηση! Κοστίζουν 3,5 ευρώ , και πραγματικά πρέπει να τρέξετε να τα αγοράσετε!!!!!!!!





9) Κρέμα μαλλιών απο τη σειρά Ολική αναδόμηση 5 , της Loreal Elvive. Ξέρετε οτι αγαπώ τη σειρά Elvive της Loreal , τα προιόντα της ταιριάζουν πολυ στα μαλλιά μου , και είναι πρώτα στην προτίμηση μου , οταν παω στο Super Market. Αυτή η μαλακτική κρέμα είναι για φθαρμένα μαλλιά , και χαρίζει θρέψη , απαλότητα , ενυδάτωση και λάμψη. Πράγματι βοηθα τα μαλλιά , τα αφήνει πολύ απαλά, χωρίς κόμπους , δεν τα βαραίνει και χαρίζει ενυδάτωση! Είναι πολύ καλό προιόν , είδικα για τα πολύ ξηρά μαλλιά πιστεύω!








10) Για το τέλος , ακόμη ενα μυρωδάτο προιόν και πάλι απο τα αγαπημένα μου Dust&Cream <3 Είναι αφρόλουτρο με λαχταριστό άρωμα μπισκότο. Έχει πάρα πολυ ωραία υφη , κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει πολυ καλα την επιδερμίδα. Κάνει το μπάνιο απόλαυση , μιας και το άρωμα του δεν είναι καθόλου βαρύ και ψευτικο αλλά λαχταριστό και ευχάριστο. Δεν εχω να πω πολλά , αξιόλογο προιόν, κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.








Αυτά ηταν τα προιόντα που ξεχώρισα τον μήνα Απρίλιο :)
Πώς σας φάνηκαν? Τα έχετε δοκιμάσει? Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο απο αυτά?
Περιμένω τα σχόλια σας , να μου πείτε ποιο προιόν αγαπησατε εσείς περισσότερο απο τα υπόλοιπα τον μήνα που μας πέρασε και φυσικά οτι άλλο θέλετε!!!!!!!
Φιλιάάά πολλάάά σε όλες σας , σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρέα!!!!!
Τα λέμε σύντομα , να περνάτε καλά!

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα του μήνα, μου τράβηξε την προσοχή το lip gloss της Beauty Line Cosmetics .. φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρεμα απολεπισης της apivita ειναι εξαιρετικη!
    Πολυ ομορφο review!
    Αν θες δες και το δικο μου review και GIVEAWAY!
    http://beautys-infinity.blogspot.gr/2015/04/avon-argan-oil-review-and-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο ποστ :) Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το serum σιλικόνης της Ventus!

    Φιλάκια πολλά,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία αγαπημένα! Η κρέμα απολέπισης της apivita είναι φανταστική για λιπαρά δέρματα, την αγαπώ! Έχω την ίδια μυρωδιά από valley, αλλά σε body butter και μάλιστα αυτό χρησιμοποίησα σήμερα μετά το μπάνιο, μυρίζει όντως τέλεια! Κάποια στιγμή θα αναζητήσω και το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος που έδειξες! Φιλιά Δήμητρα :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την τριπλή παλέτα από την Lovely, θέλω πολύ να την πάρω!
    Το scrub προσώπου με ελιά από Apivita είναι το αγαπημένο μου απολεπιστικό προσώπου πραγματικά!
    Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι ωραία αγαπημένα!!!
    ακόμη δεν έχω πάρει cream lipstain από dust&cream!!
    NTΡΟΠΗ ΜΟΥ!!χαχα
    Τώρα,έχω αγαπήσει τα λαδάκια από Smells like soaps!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή