Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

~ 2Happy.gr Unboxing Haul ~

Γειά σας κορίτσια μου :) 
Τί κάνετε?
Πώς περνάτε?
Επιτέλους βρήκα χρόνο να ετοιμάσω το Unboxing post , με μια παραγγελία απου έκανα πριν λίγες μέρες απο το Online Φαρμακείο 2Happy.gr . Το Φαρμακείο αυτό , έχει γίνει πλέον αγαπημένο , γιατί πάντα μετά απο "έρευνα αγοράς" και αναζήτηση τιμών , έχει απο τις πιο χαμηλές τιμές που εχω βρει. Αξίζει να κάνετε τη δική σας αναζήτηση για να δείτε πως το 2happy.gr στα περισ΄΄οτερα προιόντα έχει τις καλύτερες τιμές απο πολλά άλλα online φαρμακεία. 

Για πάμε όμως να δούμε ποιά προιόντα επέλεξα :




 Το κουτάκι που είχε μέσα την παραγγελία μου ήταν έτσι :) Μου αρέσει πολύ το λογότυπο της εταιρίας και τα χαρούμενα χρώματα που έχουν επιλέξει!








Μόλις άνοιξα το πακέτο μου βρήκα χαρτι με την παραγγελία μου αναλυτικα, αποδειξη κλπ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :






Αρχικά , βιταμίνες απο Lanes , για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και για αντιοξειδωτική δράση. Έχουν γεύση πορτοκάλι . Είναι αρκετά ελαφρυές και τις παίρνει ο αδερφός μου που είναι 14 χρονών. 
Μπορείτε να τις βρείτε εδω:

Κόστίζουν 2,30 :)










Λατρεμένα αφρόλουτρα απο Κορρέ , υπάρχει προσφορά 1+1 δώρο. Τα συγκεκριμένα είναι με άρωμα Κίτρο. Θυμίζουν αντρικό άρωμα και είναι για τη δίδυμη αδερφή μου που γενικά αγαπά τα αντρικά αρώματα!
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Κοστίζουν 3,70 :)











ΤΩΡΑ , θα σας δείξω εναν έρωτα! Μόλις τα είδα ξετρελάθηκα , είναι λες και έχω κάνει ειδική παραγγελία στο άρωμα! Είναι και πάλι αφρόλουτρα απο τον Κορρέ , 1+1 δώρο , με νέο άρωμα.....Μυρίζουν Αμύγδαλο & Κεράσι , 2 άκρως λατρεμένα αρώματα για μένα. Ειλικρίνα είναι λες και τα έφτιαξαν για μένα! Το άρωμα είναι γλυκό , ιδιαίτερο , απαλό , φρουτένιο και τόσο υπέροχο!!!! Τα εχω αγαπησει!!!! Μπράβο Κορρέ!!!!!
Έτσι κι αλλιώς για μένα τα αφρόλουτρα του Κορρέ ειναι τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ,πόσο μάλλον με τις τόσο υπέροχες μυρωδιές που εχουν! 
Μπορείτε να τα βρείτε εδω:
Κοστίζουν 3,69 :)






Ο λόγος για τον οποίο έγινε η συγκεκριμένη παραγγελία είναι αυτή η λατρεμένη αντιηλιακή προσώπου της Frezyderm. Την χρησιμοποιούσα όλο το περσινό καλοκαίρι και φυσικά ΕΤΡΕΞΑ να τη αγοράσω ξανα γιατι καλοκαίρι χωρίς αυτό το προιόν ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Σίγουρα θα έχετε ακούσει τα καλύτερα και απο άλλες κοπέλες! Είναι μοναδικό προιόν , διάφανο , δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας , ειναι βελούδινο και αφήνει την επιδερμίδα ματ , απαλή , ενυδατωμένη και προστατευμένη απο τον ήλιο! Πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσετε!

Μπορείτε να το βρείτε εδω:

Εμένα μου κόστισε 12,67 αλλά τωρα που κοιτάω στο site την έχουν ανεβάσει στα 13,82!

ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:

Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια απο τη Frezyderm για απαλό καθαρισμό με ήπια αντισηπτική δράση. Τα πήρα για να τα εχω μέσα στην τσάντα μου για ωρα ανάγκης , για φρεσκάρισμα κλπ.
Μπορείτε να τα βρείτε εδω:

Κοστίζουν 3,32 :)

Η συσκευασία περιέχει 20 τεμάχια.





Και τέλος , επέλεξα το καινούριο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή απο την αγαπημένη μου Lactacyd. Περιέχει αντιβακτηριακά και βοηθά στην αναστολή ανάπτυξης βακτηρίων και στη πρόληψη των λοιμώξεων και της δυσμοσμίας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση αλλά και κατα τη διάρκεια της περιόδου , της εγκυμοσύνης , της κολυμβησης , της άθλησης κ.α Μπορείτε να το χρησιμοποιείται και παράλληλα με κάποια αγωγη με αντιβιωτικά. Δεν περιέχει σαπούνι , SLS , χρωστικές , οινόπνευμα κ.α .

Μπορείτε να το βρείτε εδω:

Κοστίζει 4,35 :)




ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΠΟ ΤΟ 2Happy.gr :)
Πώς σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτα? Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο?
Θα περιμένω τα σχόλια σας !
Θα τα πούμε σύντομα με κάποια καινούρια ανάρτηση!
Μέχρι τότε φιλάκια πολλά πολλά!
<3




11 σχόλια:

  1. Θέλω πολύ να πάρω την αντηλιακή της frezyderm.. το 2happy είναι το αγαπημένο μου online φαρμακείο :) Πρέπει να φοράω την ενυδατικη μου κάτω απο την αντηλιακή? Ή μπορώ να φοράω μόνο την αντηλιακή και μετά να βαφτώ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι :) Εγω χρησιμοποιω κατευθειαν αυτη σας ενυδατικη! Πιστεψε με δεν χρειαζεσαι κατι αλλο! Λειτουργει υπεροχα και σαν βαση μακιγιαζ!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Τέλεια τότε! Σίγουρα θα την αγοράσω! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! <3

      Διαγραφή
  2. με γεια σου!!!! εμένα μου ρθε σήμερα το αντηλιακό από frezyderm 50+ με χρώμα και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Παρ όλα αυτά με στενοχώρησε γιατί η συσκευασία ήταν προβληματική και είχε χυθεί ένα μέρος από την κρέμα στο κουτί. άσε. χαμός! γκαντεμιά :/ να τα χαρείς :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστω τοοοσο πολυ! Θα περιμενω να μας πεις πως σου φανηκε
      η αντηλιακη με χρωμα , εχω περιεργια. Κριμα παντως που ηταν χαλασμενο
      ελπιζω να μην εχασες μεγαλη ποσοτητα! φιλια!!!!!

      Διαγραφή
  3. Μεγειά σου, Μητσάκι! Εύχομαι να τα χαρείς! Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα προϊόντα που επέλεξες, αλλά τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τα αντηλιακά της Frezyderm! Παρεμπιπτόντως σου έβαλαν δείγματα ή δωράκια με τις αγορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω παααρα πολυ :) Μονο καποια δειγματακια είχε
      στο κουτάκι μαζι με την παραγγελία μου :)
      Να δοκιμασεις Frezyderm οπωσδηποτε!!!!

      Διαγραφή
    2. Εννοείται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω! Έχω βέβαια να τελειώσω πρώτα κάποια άλλα! Έχω παραγγείλει και εγώ 2 φορές από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο και ενώ στην πρώτη παραγγελία είχα αρκετά δείγματα και travel size προϊόντα και 2 full size προϊόντα, στη δεύτερη πριν μερικές μέρες που ήταν σαφώς μεγαλύτερου ποσού, μου έστειλαν μόνο 3 δείγματα! Και τις δύο φορές τους ενημέρωσα ότι είμαι beauty blogger. Τι να πω;

      Διαγραφή
  4. Σταθερη αξια η αντηλιακη απο frezyderm <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν μέχρι να γινει το πρωτο βημα! Τωρα αποτελουν ερωτα! <3
      φιλια κατερινακι μου!

      Διαγραφή