Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

~ February 2015 Favorites ~

Γειά σας Γειά σας!
Τί κάνετε? Πώς περνάτε?
Ελπίζω να είστε όλες καλά (και όλοι) :)
Η άνοιξη ΔΕΝ λέει να έρθει , αυτή τη στιγμή που γράφω αυτη την ανάρτηση βρέχει πολύ έξω ! Μάρτης σου λέει.....
Ελπίζω να φτιάξει σύντομα ο καιρός!

Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό , με τα υπέροχα , μυρωδάτα , χειροποίητα δωράκια , απο τη Δήμητρα!
Για να πάρετε μέρος , δείτε ΕΔΩ


Στα δικά μας τώρα , αν και άργησα λιγάκι , σας εχω τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Φεβρουάριο , ελπίζω να σας αρέσουν!
Πάμε να δούμε , ποια είναι αυτά που ξεχώρισα:


1) Ματ lipgloss απο τη Beauty Line Cosmetics. Ξέρετε πόσο εχω λατρέψει τα συγκεκριμένα! Έχουν την πιο υπέροχη απόδοση χρώματος και την ακόμη πιο υπεροχότατη διάρκεια στα χείλη! Είναι εντελώς ματ , και φεύγουν πολύ δύσκολα ακόμη κι αν πιείτε κάτι , φάτε ή φιλήσετε κάποιον! Εχω μείνει άφωνη! Και η τιμή? 3,5 ευρώ μόνο και τα παίρνω απο το λατρεμένο Dust&Cream. Πραγματικά συνδυάζουν καταπληκτική ποιότητα και φανταστική τιμή. Αξίζει να τα αγοράσετε , και κυκλοφορούν σε τέλειες αποχρώσεις!!!!! Τον μήνα Φεβρουάριο , χρησιμοποίησα περισσότερο το φουξ-μωβ. Υπέροχο.

2) Όταν έχεις πολύ καλές φίλες , αποκτάς και πολύ καλά πράγματα! Η κολλητή μου , μου χάρισε τη συγκεκριμένη πούδρα , ή οποία έχει απίστευτα απαλή υφή και είναι απο την εταιρεία Mineral Cosmetics. Το συγκεκριμένο προιόν λοιπόν , είναι το καλύτερο bronzer που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πρόκειται για πούδρα , αλλά επειδή είναι αρκετά σκούρη απόχρωση , αποτελεί το τέλειο bronzer :) Πραγματικά , δεν έχει ίχνος πορτοκαλί μέσα , φαίνεται απόλυτα φυσικό και ταιριαξε πολύ με την επιδερμίδα μου. Έχει φανταστική απόδοση και διάρκεια και απ'οτι ξέρω είναι οικονομικότατο! Πραγματικά αξίζει!


3) Μπήκα κι εγω στο club των Bioderma Fans! Πριν καιρό , αγόρασα για να δοκιμάσω το πολυσυζητημένο Bioderma και δεν το μετάνιωσα! Πραγματικά πιστεύω πως αυτό το προιόν έχει την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ και ρύπων που βρίσκεται πάνω στο δέρμα. Τραβά σαν μαγνήτης , οποιοδήποτε προιόν έχετε εφαρμοσει , ακόμη και αδιάβροχο! Και το καλύτερο? Δεν ξηραίνει , δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί τσούξιμο στα μάτια! Ακόμη και μετά απο χρήση Gel καθαρισμού , αν περάσετε αυτο με ενα βαμβάκι θα δείτε πως ακόμη υπάρχει μακιγιάζ στην επιδερμίδα σας! Αλλά μετά τη χρήση αυτού , το δέρμα σας θα λάμπει απο καθαριότητα! Νομίζω πως καθεμία απο εμας πρέπει να έχει το Bioderma σπίτι της!
Θα το ξανα πάρω σίγουρα!



4) Μάσκα για ξηρά μαλλιά απο Le petit Marseillais! Ξέρετε πόσο αγαπώ τα προιόντα αυτής της εταιρείας , και πόσο έχουν ταιριάξει σε μένα , παρόλο που υπάρχουν πολλές κοπέλες που λένε τα χειρότερα! Αγαπημένη μάσκα , μοσχοβολά μέλι! Περιέχει γάλα καριτέ και μέλι και κάνει φοβερή δουλειά με τα ξηρά μαλλιά! Τα αφήνει απίστευτα δυνατα , μαλακά και λαμπερά και μυρίζουν όμορφα! Με συχνή χρήση τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα! Σίγουρα θα την ξανα πάρω!





 5) Ψεύτικες βλεφαρίδες , απο την εταιρεία Eyelure. Δεν εχω πολλά να πω , βλέπετε πόσο όμορφες και φανταχτερές είναι :) Περιέχουν δική τους κόλλα , η οποία είναι πολύ καλή και βοηθά πολύ στην εύκολη εφαρμογη! Οι βλεφαρίδες είναι πολύ καλής ποιότητας και δεν χαλάνε! Δεν ενοχλούν καθόλου στα μάτια και δείχνουν εντυπωσιακές. Έχω το νούμερο 145 :)










6) Λοσιόν σώματος απο την Avon , απο το άρωμα Far away. Ειλικρινά λατρεύω το συγκεκριμένο άρωμα απο την Avon , πόσο μάλλον αυτή τη λοσιόν σώματος , η οποία μυρίζει ακόμη καλύτερα και το άρωμα της διαρκεί στην επιδερμίδα. Είναι πολύ απαλή , σούπερ ενυδατική , χωρίς όμως να "κολλάει" , ή να είναι βαριά πάνω στο δέρμα. Το άρωμά της είναι μοναδικό , μυρίζει καθαριότητα , πούδρα ......
Τη χρησιμοποιώ όταν είναι να βγω έξω και πραγματικά μυρίζει έντονα , κρατάει αρκετά και η μυρωδια μένει στα ρούχα. Αξίζει να τη δοκιμάσετε! Την αγαπώ! <3







7) Ένα σαμπουάν που λάτρεψα , είναι απο την αγαπημένη μου Schwarzkopf Gliss , για έυθραυστα-θαμπά μαλλιά με υγρή κερατίνη . Κάνει πολύ καλή δουλειά , στα δικά μου ξηρά , λεπτά , ταλαιπωρημένα , αφυδατωμένα σγουρά μαλλιά. Μόλις το εφαρμόσεις , μαλακώνει απόλυτα την τρίχα , κάνει πλούσιο αφρό , ενυδατώνει , χαρίζει όγκο και λάμψη! Τα μαλλιά είναι αναλαφρα , αποκτούν κίνηση και ζωντάνια. Βοηθά πολυ στον όμορφο σχηματισμό της μπούκλας και πιστεύω κέρδισε μια μόνιμη θέση στα προιόντα που θέλω να χρησιμοποιώ συνεχώς!







8) Ακόμη μια λοσιόν σώματος απο άρωμα , αυτή τη φορά απο τον αγαπημένο μου Κορρέ. Την είχα αγοράσει σετ μαζί με το αντίστοιχο άρωμα , και πάλι θα πω πως το γαλάκτωμα αυτο μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το άρωμα. Έχει πλούσια υφή , σχεδόν σας body butter θα έλεγα και απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα , κάνοντας το απαλό και μυρωδάτο. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες , αν δεν θέλετε ή δεν έχετε κάποιο άρωμα για να χρησιμοποιήσετε! Μυρίζει τέλεια και διαρκεί!!!





9) Λατρεμένη παλέτα με ΜΑΤ σκιές απο το Sammy Dress. Την εχω αγοράσει πριν πολύ πολύ καιρό , και νομίζω πως είναι η παλετα που χρησιμοποιώ περισσότερο απο όλες τις υπόλοιπες! Λατρεύω οτιδήποτε ματ , οπότε έχω αγαπήσει τα χρώματα αυτής της παλέτας! Ειλικρινά περιέχει αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα μακιγιάζ για όλες τις ώρες! Έχουν καταπληκτική απόδοση και φοβερή διάρκεια. Κόστιζε 7-8 ευρώ και είναι φανταστική! Σκέφτομαι να την ξανα πάρω!


10) Και , τέλος ενα προιόν φοβερό , η αντιηλιακή κρέμα προσώπου απο τη σειρά Sun Screen Velvet της Frezyderm. Σίγουρα έχετε ξανα δει αυτη την κρέμα , διότι η υφή της είναι σας primer , διάφανη και βελούδινη! Απλώνεται στο δέρμα σαν χάδι και αφήνει ματ αποτέλεσμα , κατάλληλο για χρήση πριν το μακιγιάζ. Πραγματικά είναι η καλύτερη αντιηλιακή που εχω δοκιμάσει . Κάνενα ίχνος λευκών σημαδιών , κανένα ίχνος λιπαρότητας , και λειτουργεί σαν τέλεια βάση για το μακιγιάζ μιας και γεμίζει τους πόρους και τις γραμμές του προσώπου! Θα την  αγοράσω και πάλι 100%. Να τη δοκιμάσετε!

Αυτά ήταν τα προιόντα που ξεχώρισα και αγάπησα τον μήνα Φεβρουάριο!
Πώς σας φάνηκαν? Τα γνωρίζατε? Έχετε δοκιμάσει κάποιο?

Έσεις ποιο προιόν ξεχωρίσατε τον μήνα που μας πέρασε?
Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχολια σας!

Αυτά απο έμενα , θα τα πούμε σύντομα με νεο ποστ!
Μέχρι τότε να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε και να χαμογελάτε!
Πολλά πολλά φιλιά!

15 σχόλια:

  1. αυτά τα gloss matt lipsticks από beauty line τα μπανίζω καιρό!!! όταν βρεθώ σε dust n cream θα πάρω σίιιιγουρα :D όσο για τη μάσκα, το έχω ξαναπεί, εμένα δεν μου έχει κάτσει καθόλου καλά. Γενικά τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας δεν μου κάθονται στα μαλλιά@ Καλό μήναααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σκέφτομαι ηδη να παω στα Dust&Cream και να ξανα αγοράσω κάποιες αποχρώσεις! Είναι φανταστικάάά!!!!! Οι περισσότερες κοπέλες λενε οτι δεν τους ταιριάζει η Le petit mrseillais!!!! Καλο μηνα =)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, η παλέτα ειναι εκπληκτική :) φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πάω και εγώ στα dust για το gloss. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα Μητσάκι!!!
    θέλω τώρα να δοκιμάσω αυτά τα λιπστειν!!επίσης,αυτό το σαμπουάν από Gliss μου έκανε και μένα πολύ απαλά τα μαλλιά αλλά...νομίζω μου έκανε ξηροδερμία δυστυχώς!
    Επίσης,αυτή η αντηλιακή από Frezyderm θα είναι σίγουρα η αντηλιακή μου αυτό το καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο μηνα ομορφη! :)
      Αξιζουν τα λιπστειν , να παρεις σίγουρα! :)
      Εγω ευτυχως δεν εχω ξηροδερμια .....
      Και η αντηλιακή είναι οτι καλυτερο έχεις να δοκιμασεις!
      φιλια

      Διαγραφή
  5. Άσε τι χάλια καιρός!! Θέλω καλοκαίρι! Λατρεύω το νεράκι της Bioderma και το αντηλιακό της Frezyderm, είναι καταπληκτικά και τα 2! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω εχουμε πολλά χιόνια παλι...... :(
      όντως , αξιολογα προιόντα & τα 2!
      Καλο μηναααα!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία προϊόντα!
    Τα gloss matt lipsticks από beauty line θέλω καιρό να τα δοκιμάσω!
    Αυτή η body lotion του Κορρέ, είναι απλά υπέροχη!
    Φιλιά!

    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα lipgloss της beauty line θα τα τσεκάρω γιατί έχουν φοβερή τιμή! Το bioderma είναι λατρεμένο προιόν! <3 Την μάσκα της Le petit Marseillais την αγαπώ και εγώ, μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ, έχει φοβερή μυρωδιά και ακόμα πιο ωραία έχει η άλλη μάσκα της ίδιας εταιρίας με εκχυλίσματα απο δέντρα, φοβερηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά , τωρα που το σκέφτομαι , τα λιπγκλός αυτά και το bioderma ,αποτελουν αχτύπητο δίδυμο , γιατί μονο το Bioderma μπορεί να τα αφαιρέσει απο τα χείλη!!!! <3
      Εγω την λατρεύω την Le petit Marseillais , εχει τελεια προιόντα!
      Ποιά μασκα λες ? Σε μια ανοιχτη πρασινη συσκευασία????
      Καλο μηνα ~ Φιλια!!!!

      Διαγραφή
  8. τόσο τέλεια πραγματάκια όπως κάθε φορά!!!!το στειν είναι φοβερό, το έχω στο μπορντώ χρώμα αλλά θέλω και αυτο οπωσδήποτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή