Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

~ Mini Haul ~ ^_^


Hello my Loves :3
Τί κάνετε?
Πώς περνάτε τη γιορτή των ερωτευμένων? Έχετε όμορφα σχέδια για απόψε?

Εγω αγόρασα κάποια πραγματάκια χθές , και είπα να κάνω ενα μικρό ποστ για να σας τα δείξω! :)
Δεν είναι πολλά , είναι απο Dust&Cream και σούπερ μάρκετ!
Πάμε να τα δούμε?
Αρχικά , στην αριστερή φωτογραφία βλέπετε λιγα πραγματάκια που πήρα (πάλι) απο τα αγαπημένα Dust&Cream της Κοζάνης!!!!

Πήρα ενα υπέροχο αφρόλουτρο με το πιο λαχταριστό άρωμα τσιχλόφουσκας που έχετε μυρίσει ποτέ! Είναι στα 500ml(!) και κοστίζει 3 ευρώ μόλις! Έρχεται σε υπέροχη συσκευασία , με αντλία , απίστευτα βολική! Το χρησιμοποίησα σήμερα στο ντούζ μου , και πραγματικά είναι απολαυστικό! Σε συνδυασμο με το ζεστό νερό , το άρωμα του γίνεται ακόμη πιο έντονο και θέλεις να το φας!!!! Κάνει καταπληκτικό , απαλό αφρό και αγκαλιάζει το σώμα σαν χάδι! Και φυσικά , το μυρίζετε και μετά το τέλος του μπάνιου!Τέλειο άρωμα-τέλειο προιόν! Επίσης να τονίσω πως δεν περιέχει Parabens και το κυριότερο , τα προιόντα της Dust&Cream ΔΕΝ κάνουν δοκιμές στα ζώα!!!!!!!

Πήρα επίσης μια πούδρα απο την εταιρεία Uma Cosmetics! Κόστιζε 4 ευρώ , και δεν είναι μεγαλη ποσότητα , είναι 5 gr αλλά ελπίζω να κάνει δουλειά με την λιπαρότητα , καθώς με την πούδρα της Dido που χρησιμοποιούσα μεχρι τωρα , εμφάνιζα έντονη λιπαρότητα στο μέτωπο! Ωραία απόχρωση , θα τη δοκιμάσω και θα σας πω περισσότερα!

Πήρα ενα πινέλο για την ανάμιξη σκιών απο την Essence , το οποίο το αγοράζω για 3η(!) φορά! Με έχει βολέψει πολύ στην ανάμειξη αλλά και στην εφαρμογή κάθε σκιάς , δεν μαδάει , είναι απαλό , καθαρίζει εύκολα και κόστίζει μολις 1,80!

Ακόμη ενα πινέλο που αγόρασα απο τα Dust&Cream είναι απο την εταιρεία Niobe και κόστιζε 3,50 ευρώ. Μεγάλη , βολική λαβή και ωραίο , σχήμα , φουντωτό με πυκνές τριχούλες και μια μικρή καμπύλη προς τα πάνω , πιστεύω πως θα είναι υπέροχο για την κόγχη! Ανυπομωνώ για δοκιμή!

Πήγα και στο Super Market Μασούτης και βρήκα σε προσφορά αγαπημένα προιόντα , τα οποία τα εχω ξανα δοκιμάσει και τα λάτρεψα!
Αρχικά , για 20η φορά τουλάχιστον , αγόρασα το λατρεμένο μου leave n conditioner για  μπούκλες απο τη Sunsilk , ξέρετε οτι το χρησιμοποιώ συνέχεια , σας εχω τρελάνει , άλλωστε το καταλάβατε και απο αυτό το Post :) 

Επίσης βρήκα σε προσφορά -40% τα προιόντα Gliss και αγόρασα ξανα , ενα σαμπουάν που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και εχω ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα του σε λάμψη και όγκο! Πρόκειται για αυτό στη ροζ συσκευασία με υγρή κερατίνη και μετάξι! Ειλικρινά αξίζει δοκιμή!

Ακόμη ενα αγαπημένο προιόν , το αφρίζον νεράκι καθαρισμού απο τη Loreal ,είναι η 5η φορά που το αγοράζω και το αγαπώ! Υπέροχο αποτέλεσμα , ακόμη και με αδιάβροχο μακιγιάζ! Υπέροχη συσκευασία , απίστευτα βολική στη χρήση :) Βγαίνει σε μορφή αφρού και το χρησιμοποιώ καθημερινα! Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα! Να το δοκιμάσετε!

Η αγαπημένη Τζένη απο το "Our Beauty Wonderland" μου έστειλε μερικά δειγματάκια απο το σαμπουάν της Pantene για τριχόπτωση καθώς ηθελα πολύ να το δοκιμάσω , γιατι πάσχω απο τριχόπτωση και την ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!



Τέλος , πήρα και ενα αφρόλουτρο απο Fa. Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο αφρόλουτρο απο την εταιρεία αυτή , αλλά η αδερφή μου αγοράζει φανατικά αυτο με γιαούρτι και μελι , και μιας και το βρήκα σε προσφορά είπα να πάρω κι εγω να δοκιμάσω! Πήρα αυτό με Cream&oil / Cocoa Butter & Coco oil . Μυρίζει λαχταριστα! :)










Αυτά τα λίγα απο εμένα!
Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου?
Έχετε δοκιμάσει καποιο απο ολα αυτά που σας έδειξα?
Να εχετε ενα υπέροχο  Σαββατόβραδο γεμάτο με αγάπη, οχι μόνο ερωτική αλλά και φιλική και οικογεινειακή <3
Να περάσετε τελεια οτι κι αν κάνετε , ακόμη κι αν καθίσετε μέσα , οπως εγω!:)
Φιλια πολλά πολλά πολλά!
(Υ.Γ Φατε λιγη σοκολάτα και για μένα!)

17 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια ολα! Να τα χαρεις!
    Ζηλεψα το αφρολουτρο που μυριζει τσιχλοφουσκα, εμεις κριμα δεν εχουμε εδω καταστημα dust&cream!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ το αφρόλουτρο ειναι μοναδικο! Καθαρίζει υπεροχα!
      Ευχαριστω πολυ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ζήλεψα το αφρόλουτρο της Fa, πρέπει να μυρίζει καταπληκτικά! Να τα χαρείς όλα :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πινέλο από essence το λατρεύω!!! το εχω και γω!! με γειά σου :D το ότι σε ακολουθώ στο φβ και όχι εδώ? είμαι φοβερή ;Ρ χαχα! Σε περιμένω και από το δικό μου! φιλιά πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ βολικο και οικονομικοτατο πινελακι!!!!
      Ευχαριστω , φιλια πολλα!!!!

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου! Τα Fa είναι πολύ ωραία και με φανταστικές μυρωδιές! Το προιόν από sunsilk το είχα δοκιμάσει παλιά αλλά την πορτοκαλί συσκευασία και μου άρεσε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Fa υποστηριζει φα-νατικα (χιχι) η αδερφη μου
      και εχει απολυτο δικιο! Ειναι πολυ καλο!! Αγαπω Sunsilk!
      Ευχαριστωωωω!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. αυτό το gliss έχω και γω και είμαι πολύ ευχαριστημένη!! φιλάκια πολλά Μητσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι υπεροχο σαμπουαν , μυριζει φανταστικα
      και κανει πολυ καλη δουλεια!
      Να 'σαι καλα <3

      Διαγραφή
  6. Γεια σου αγαπημένη μου.. αν και χάθηκα για μήνες.. λατρεύω τα posts σου.. έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο προφιλ-blog... τώρα που είδα ότι έχεις instagram θα σε ακολουθήσω... ;-)
    I hope back - keep in touch -kisses...
    http://styleinthessbiky.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή