Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

~ Erre Due Face Masks & Scrubs Review ~

Hello ^_^
Τί κάνετε κορίτσια μου?
Εγω είμαι πολύ καλά!!!!!!!!!
Πώς περνάτε?

Πριν καιρό , παρέλαβα για δοκιμή , απο την αγαπημένη Erre Due , την "κασετίνα" με τις μάσκες και Scrub προσώπου. Αν δεν το γνωρίζατε , η Erre Due , εκτός απο προιόντα μακιγιάζ , έχει λανσάρει και προιόντα περιποίησης προσώπου , γιατί το απαραίτητο για ενα τέλειο μακιγιάζ , είναι ενα καθαρό και λαμπερό -περιποιημένο πρόσωπο!!!!

Αφού λοιπόν τα δοκίμασα όλα , αρκετές φορές , είμαι εδω σήμερα για να σας τα παρουσιάσω ενα-ενα και να σας πω τη γνώμη μου για το καθένα!
Μου αρέσει πολυ να χρησιμοποιώ μάσκες προσώπου , οπότε απόλαυσα τη διαδικασία!

Για πάμε να τα γνωρίσουμε:
Αρχικά να αναφέρω , πως η σειρά περιέχει 6 μάσκες και ενα Scrub και καλύπτει ολες τις απαραίτητες ανάγκες της επιδερμίδας : αναδόμιση/απολέπιση/καθαρισμός/ενυδάτωση! 
Όλα έρχονται σε διπλά φακελάκια των 8 ml , μια ποσότητα αρκετή για χρήση εως και 4-5 φορές.


Η συσκευασία τους είναι αυτή , και για μενα είναι πανέμορφη και ιδιαίτερα προσεγμένη! Πολύ βολική , και αναγράφει τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε μασκα-scrub . Την ανοίγεις και επιλέγεις εύκολα , αυτό που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου!





~ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ~
Στην κατηγορία της αναδόμησης , η εταιρεία λανσάρει 1 μάσκα , για θρέψη και αναδόμηση με πεπτίδια&βούτυρο καριτέ. Εχει αρκετά παχύρευστη υφη , με απαλό πορτοκαλί χρώμα. Απλώνεται ευκολα στο πρόσωπο και αφαιρείται εξίσου εύκολα! Προσφέρει στο δέρμα απαλότητα , δροσιά και λάμψη! Μετά τη χρήση η επιδερμίδα είναι σφριγυλή και ενυδατωμένη.

Οπως βλέπετε , εχει αρκετά κρεμώδη και πλούσια υφή και δεν τσούζει το δέρμα , ακόμη και μετά απο απολέπιση! Βοηθά το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο και απίστευτα μαλακό , λογω του βούτυρου Καριτέ!
Βαθμός: 7 στα 10




~ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ~
Στην κατηγορία της απολέπισης , υπάρχει μια μάσκα και ενα scrub . Η μάσκα ήπιας απολέπισης , για όλους τους τύπους δέρματος , με εκχυλίσματα μαργαριταριού και φραγκόσυκου έχει πολυ ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά , απαλή υφή , λευκό χρώμα και απλώνεται ευχάριστα. Περιέχει πολλούς , διακριτικούς κόκκους με υπέροχη υφη , κατι που μου άρεσε ιδιαίτερα ! Πολυ ξεχωριστή αίσθηση! Κατα τη χρήση νιώθεις ενα μικρό τσούξιμο και δείχνει να αποροφάται απο το δέρμα σιγά σιγα. Την αφήνεις να δράσει για 5 λεπτά και επειτα κάνεις απαλό μασάζ , για απολέπιση. Προσφέρει καταπληκτική απολέπιση , το δέρμα μετα τη χρήση ειναι λείο και μεταξένιο. Σαν σύσταση είναι λίγο δυνατή γιαυτό δεν χρειάζεται να "μείνει" πολυ στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα: Καθαρό , απαλό και ενυδατωμένο δέρμα. Βαθμός: 10 στα 10

Το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου απο όλη τη σειρά , είναι η κρέμα απολέπισης για λάμψη και αναζωογόνηση , για όλους τους τύπους δέρματος με κόκκους κερασιού (<3) και βιταμίνη Ε. Είναι το πιο ΤΕΛΕΙΟ scrub που εχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι κρεμώδες , με κόκκους αρκετά σκληρούς , όπως ακριβώς μου αρέσουν. ΕΧΕΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΑΡΩΜΑ , σαν βανίλια-καραμέλα-κεράσι. Είναι απολαυστικό στη χρήση ειλικρινά. Αφήνει το δέρμα απόλυτα απαλό , καθαρό , λαμπερό και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους . Η επιδερμίδα λάμπει , μετά απο κάθε χρήση! Αναζητήστε το! Αξίζει! Βαθμός 11στα10 χιχι

 ~ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ~
Στην κατηγορία του καθαρισμού , η εταιρεία λανσάρει 2 μάσκες! Φυσικά , δεν μπορούσε να λείπει μια μάσκα με πράσινη άργιλο. Σε συνδυασμό με μαύρο κύμινο , για μικτά/λιπαρά δέρματα , για βαθύ καθαρισμό , η μάσκα αυτή μειώνει τη λιπαρότητα και τους ρύπους. Απαλό , φυστικί χρώμα , πλούσια , κρεμώδη υφή . Απλώνεται πολύ εύκολα και αρκεί και μια μικρή ποσότητα για ολο το πρόσωπο. Έχει ανεπαισθητο άρωμα και δεν τσούζει την επιδερμίδα ακόμη κι αν την εφαρμόσετε μετά απο απολέπιση. Οσο την αφήνεις στο πρόσωπο , στεγνώνει και δίνει την αίσθηση του τραβήγματος. Μόλις την αφαιρέσεις , αναδεικνύεται ενα πεντακάθαρο , απαλό δέρμα. Αφαιρεί οποιαδήποτε λιπαρότητα απο τους πόρους και η επιδερμίδα αναπνέει , είναι ματ και λαμπερή. Βαθμός: 10 στα 10.
Ακόμη μια μάσκα για καθαρισμό , με λευκή άργιλο και τριαντάφυλλο , ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Απαλό ροζ χρώμα - απαλό διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλου. Πολύ απαλή υφή-σύσταση. Απομακρύνει λιπαρότητα και αφήνει απόλυτα καθαρή την επιδερμίδα χωρις να προκαλεί ερεθισμούς , κοκκινίλες ή τσούξιμο. Ανανεώνει την επιδερμίδα , προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα. Βαθμός: 9 στα 10

~ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ~
Για ενυδάτωση , υπάρχουν και πάλι 2 μάσκες. Η μάσκα εντατικής ενυδάτωσης , για κανονικά/ξηρα δέρματα , με στέβια και υαλουρονικό οξύ είναι η πρώτη. Έχει κρεμώδη υδή , πλούσια αλλά οχι ιδιαίτερα παχύρευστη. Έχει λευκό χρώμα και μυρίζει αρκετά έντονα , σαν αντρικό άρωμα. Όταν την απλώνεις , ειδικά μετά απο απολέπιση , τσούζει αρκετά την επιδερμίδα. Την αφήνεις για 15 λεπτά και στη συνέχεια κάνεις μασάζ , μέχρι το δέρμα να απορροφήσει την περισσότερη ποσότητα , και στη συνέχεια αφαιρείς την περίσσεια ποσότητα με βρεγμένη πετσετούλα. Μετά την εφαρμογή , η επιδερμίδα του προσώπου είναι σφριγηλή , ελαστική , απαλή και απίστευτα δροσερή. Η ενυδάτωση που προσφέρει η μάσκα αυτή είναι φανταστική , και το μασάζ που κάνετε βοηθά πολύ. Η αίσθηση δροσιάς παραμένει για ώρα μετά την χρήση. Βαθμός: 8 στα 10.

 Και η δροσιστική μάσκα ενυδατωσης , για μικτά λιπαρά δέρματα , με υαλουρονικό οξύ και αλόη! Είναι η μόνη μάσκα της σειράς που είναι σε μορφή gel. Είναι εντελώς διάφανη , με αρκετά παχιά υφή. Απλώνεται όμως εύκολα , επειδή λιώνει σε επαφή με τη θερμοκρασία του προσώπου. Αρχικά μόλις την εφάρμοσα , με "έκαψε" και με έτσουξε και απογοητεύτικα λιγο γιατί αναφέρει πως είναι δροσιστική μάσκα. Όσο την αφήνεις όμως στο δερμα, νιώθεις να το καταπραύνει και να το δροσίζει , σαν να έχεις βάλει κρύο νερό επάνω του. Όντως είναι αρκετά δροσιστική. Μόλις την αφαιρέσεις , το πρόσωπο είναι απόλυτα ενυδατωμένο και απαλό. Επίσης παρατήρησα πως συρρικνώνει τους πόρους και αφαιρεί τη λιπαρότητα του προσώπου αφήνοντας ματ αποτέλεσμα. Βαθμός: 9 στα 10.
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Γενικά , έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο ολες τις μάσκες , και φυσικά απο το Scrub αυτής της σειράς :) Για εμένα , αξίζουν οπωσδήποτε δοκιμή , γιατί προσφέρουν ολα οσα υπόσχονται . Θα δώσουν στην επιδερμίδα σας ολα τα απαραίτητα για να είναι καθαρή και λαμπερή. Χαιρομαι πολυ που είχα την ευκαιρία να τις δοκιμάσω , και απόλαυσα τη διαδικασία. 
Μπράβο ERRE DUE.
Πώς σας φάνηκαν? Γνωρίζατε για αυτά? Τα έχετε δοκιμάσει?
Ποιο σας άρεσε περισσότερο?
Θα περιμένω τα σχόλια σας!!!!!
Αυτά απο εμένα , σας ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη μια ανάρτηση μου και ελπίζω να σας άρεσε! 
Φιλιά πολλά & θα τα πούμε σύντομα!!!

2 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι τηνπροσοχήμου τρλάβηξαν οι μάσκες που έχουν άρωμα τριαντάφυλλο και κεράσι. Θα ήθελα να τις δοκιμάσω μόνο και μόνο για αυτό το λόγο.Φυσικά ενα παραπάνω που πέρασαν και το τεστ από εσένα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή