Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

~ Empties 16 ~

Γειά σας Γειά σας :)
Τί κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!!!!
Είμαι εδω σήμερα 
με ακόμη ενα καινούριο ποστ , αυτή τη φορά με άδειες συσκευασίες προιόντων!!!!

Πάμε λοιπόν να σας τα δείξω και να σας πω την αναλυτική μου άποψη για αυτά:




1) Πράσινη άργιλος σε σκόνη απο τη Dalon.
Κατάφερα να τελειώσω μια μεγάάάλη συσκευασια , με πράσινη άργιλο σε σκόνη :) Η συγκεκριμένη είναι για χρήση στο πρόσωπο αλλά λειτουργεί και ως μάσκα σιλουέτας! (για κυτταρίτιδα-χαλάρωση) Εγω τη χρησιμοποίησα αποκλειστικά σαν μάσκα προσώπου και έμεινα πολυ ευχαριστημένη! Το μονο που πρέπει να κάνεις είναι να την αναμύξεις με λίγο νερο (εγω χρησιμοποιώ ροδόνερο ) μέχρι να γίνει πάστα , και μετα να την απλώσεις στα επιθυμητά σημειά. Αφήνει το πρόσωπο πολύ καθαρό και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Επίσης το καθαρίζει πολύ καλά και μειώνει τις κοκκινίλες!!!!!! Αξίζει πολυ να τη δοκιμάσετε , γιατι θα σας κρατήσει για πολυ καιρό ! ΕΙδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα θα την αγαπήσετε!!!!!! 9 στα 10.

2) Λατρεμένο αφρόλουτρο απο τη Nivea ! Ενα απο τα καλύτερα και πιο ευχάριστα αρώματα που εχω μυρίσει ποτε! Πρόκειται για πραγματικό "happy time" . Είναι τόσο λαχταριστό και αναζωογονητικό και ξυπνάει τις αισθήσεις! Υπέροχο και για πρωινό ντούζ!!!! Κάνει υπέροχο αφρό και ενυδατώνει την επιδερμίδα! Φυσικά προσφέρει πολυ καλή καθαριότητα και το άρωμα του διαρκεί ! Μετά απο κάθε χρήση θα μοσχοβολά και το μπάνιο σας για ώρες! Πάρα πολύ καλο , σίγουρα θα το ξανα πάρω! 10 στα 10.

3) Τελείωσα ενα Conditioner απο Le Petit Marseillais το οποίο ήταν ευχαριστη έκπληξη για μένα!!!! Το αγόρασα σε προσφορά μαζί με το σαμπουάν του , γιατί δεν είχα δοκιμάσει ποτε προιόντα μαλλιών απο αυτή την εταιρεία και δεν το μετάνιωσα! Πραγματικά έκανε πολυ καλη δουλειά , με τα δικά μου ξηρα, αφυδατωμένα , λεπτά μαλλιά!!!! Τα ξεμπέρδευε πολύ πολύ καλά , τα άφηνε απολύτως μαλακά , χωρίς κόμπους! Περιέχει εκχύλισμα ελαιόδεντρου και γάλα ακακίας . Αναδομεί & ενδυναμώνει τα μαλλιά απο τη ρίζα. Ειδικά σε συδιασμό με το σαμπουάν , έκαναν τα μαλλιά μου λαμπερά και καθαρά! Αξίζει να τα δοκιμάσετε και εννοείται θα τα ξανα πάρω! 10 στα 10.


4) Μάσκα προσώπου για καθαρισμό με frangipani και lemongrass απο τη σειρά Planet spa της Avon. Αυτή η μασκα δεν με άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένη είναι η αλήθεια. Είχε λευκό χρώμα και η συσταση της την έκανε να απλώνεται δύσκολα στο πρόσωπο και να αφαιρείται ακόμη πιο δύσκολα!!!! Εκτός του οτι άφηνε το πρόσωπο απαλό δεν παρατήρησα τίποτε άλλο! Ούτε καθαρισμό , ούτε λάμψη , ούτε τίποτα. Γενικά αυτές οι μάσκες της Avon , συμφαίρουν πολυ , καθώς είναι μεγάλη ποσότητα και είναι οικονομικές! Η συγκεκριμένη όμως δεν προσφέρει αυτά που υπόσχεται! Αν ψάχνετε απλώς μια μάσκα , πολύ ήπια , για απαλότητα , αυτή είναι η κατάλληλη για εσας! 5 στα 10








5) Αφρόλουτρο με άρωμα σύκο απο τον αγαπημένο μου Παπουτσάνη , απο τη σειρά Olivia :) Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο μυρίζει λες και έχεις κόψει φρέσκα σύκα μόλις! Πραγματικά πολύ καλό προιόν , με φυσικά συστατικά , που σέβεται απόλυτα την επιδερμίδα! Πολύ απαλό , δεν ερεθίζει και ενυδατωνει το δέρμα , ενω παράλληλα το αφήνει απαλά αρωματισμένο! Η συγκεκριμένη σειρά , Fusion , έχει υπέροχα αφρόλουτρα και αντίστοιχες κρέμες σώματος , σε πανέμορφες συσκευασίες με καταπληκτικά αρώματα! Ξέρετε , η εταιρεία Παπουτσάνης αποτελεί εγγύηση στην περιποίηση!!!!! Να το αναζητήσετε σίγουρα! :)
10 στα 10.






6) Ενα Top Coat απο την Essence για Gel αποτέλεσμα! Ήταν πολύ καλό , έδεινε λάμψη και μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ. Όντως η λάμψη και το αποτέλεσμα που έδεινε έμοιαζε με Gel , οχι ομως σε μαγάλο βαθμό. Εμένα μου άρεσε γιατί έκανε το βερνίκι να διαρκεί περισσότερο. Νομίζω δεν κυκλοφορεί πλέον. 8 στα 10








7) Αφού είμαστε στην Essence ,θα σας δείξω και το Stay all day , make up το οποίο το εχω λατρέψει! Πραγματικά είναι ενα πολύ καλό make up , με μέτρια προς πλήρη κάλυψη. Δεν είναι καθόλου βαρύ , δεν δημιουργεί γραμμές , δεν φαίνεται ψέυτικο. Έχει τέλεια υφή που απλώνεται υπέροχα στη επιδερμίδα . Το καλύτερο απ'ολα φυσικά είναι η διάρκεια του , η οποία με άφησε απόλυτα ευχαριστημένη. Κρατούσε στο πρόσωπο μου 6-7 ώρες , χωρις να εμφανίσει λιπαρότητα. Τέλεια ακόμη και για πρωινο μακιγιά , καθώς καλύπτει χωρις να βαραίνει! Οικονομικότατο και παράλληλα αξιόπιστο και αποτελεσματικό , σίγουρα αξίζει δοκιμή! Εννοείται πως θα το ξανα αγοράσω! 10 στα 10.







8) Τελείωσα μια συσκευασία απο τους αγαπημένους μου δίσκους ντεμακιγιάζ της Septona. Ειναι διπλής όψης , απο τη μια μεριά λευκοί για ολο το πρόσωπο και απο την άλλη ροζ για χρήση στα ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Λατρέυω το μεγαλο μέγεθος τους!!!!! ΔΕΝ βγάζουν χνούδι , δεν χαλάνε και δεν διαλύονται όση ωρα και να τρίβεις το πρόσωπο σου! Τους χρησιμοποιώ για να απλώσω τονωτικη λοσιον , και τωρα που αγόρασα να δοκιμασω το Bioderma , με εχουν βολέψει απίστευτα :) Αξίζουν την αγορά , καθώς δεν θα έχετε κανενα προβλημα στη χρήση! Οτι καλύτερο! 10 στα 10 







9) Τελείωσα μια συσκευασία απο βιταμίνες σε αναβράζουσα μορφή απο τον Κορρέ , με γεύση πορτοκάλι! Περιέχουν acerola* και βιταμίνη C και μου άρεσαν πολυ! Πίνω μια κάθε πρωι , διαλύμενη σε μισό ποτήρι νερο και εχω παρατηρήσει πως προσφέρουν ενέργεια και ευεξία! Η γεύση τους είναι πολύ ευχάριστη και εχω ακόμη 3 συσκευασίες! :) Αγαπάμε και εμπιστευόμαστε Κορρέ! :) (* είναι ένα φρούτο όμοιο με κεράσι, προϊόν της Κεντρικής Αμερικής. Εκτιμάται ως ένα από τα πλουσιότερα φρούτα σε βιταμίνη C, με περιεκτικότητα 100 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι και το λεμόνι, 20 φορές υψηλότερη από την γκουάβα και 10 φορές από το βατόμουρο.) 9 στα 10.







 10) Δυο δειγματάκια απο την Apivita ενα σαμπουάν και ενα Conditioner με εσπεριδοειδή και μέλι :) Λαχταριστό άρωμα που μένει στα μαλλιά! Το σαμπουαν δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλα η μαλακτική έκανε πολύ καλή δουλειά! Σε συνδιασμό έδωσαν λάμψη στα μαλλιά μου και τα άφησαν απαλά και ενυδατωμένα!~ Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς τα χρησομοποίησα μόλις 3 φορές!






11) Τέλος , ενα μολύβάκι για τα χείλη , μηχανικό , απο την εταιρεία Bell την οποία μπορείτε να βρείτε στα αγαπημένα Dust & Cream! Μια υπέροχη απόχρωση "σάπιο μήλο" , το νούμερο 8! Βουτυρένια σύσταση , απλωνόταν στα χείλη πανεύκολα και είχε καταπληκτική απόδοση! Υπέροχο για πρωινο μακίγιαζ αλλα και φυσικά σε συνδιασμό με Smokey μακιγιάζ! Το χρησιμοποιούσα σχεδον καθημερινά , γιαυτό άλλωστε τελείωσε! Πολύ καλή διάρκεια και απόδοση και σε πολύ οικονομική τιμή! Άλλωστε πάντα μένω ικανοποιημένη απο οτιδήποτε δοκιμάσω απο τα Dust & Cream! 10 στα 10.

Αυτά ήταν τα προιόντα που τελείωσα :)
Πώς σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Ποιά είναι η δική σας άποψη?
Θα περιμένω τα σχόλια σας με χαρά.
Να έχετε ενα υπέροχο Σαββατόβραδο και να περάσετε καλά οτι
και να κάνετε! Αν δεν βγείτε εξω , σας εχω αυτό το ποστ για να περάσει λιγάκι η ώρα σας :)
Φιλιά πολλά και ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη ενα post μου!
<3

11 σχόλια:

  1. Δοκίμασε και την αντίστοιχη μάσκα της Le Petit Marseillais είναι πολύ καλή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εχω αγοράσει ήδη , απλά περιμένει στο συρτάρι , μέχρι να ττελειώσω κάποιες
      άλλες μάσκες που είχα ηδη ανοίξει! :) Σκέφτηκα οτι θα είναι πολύ καλή απο τη στιγμη
      που και το σαμπουαν και το conditioner ειναι τελεια!
      Θα ξανα παρω τη μαλακτική και το σαμπουάν για να δοκιμάσω μαζί ολα τα προιόντα της
      σειρας , τωρα που εχω και τη μασκα!!!! <3

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δοκιμάσω αυτό το μεικαπ αλλά δε βρίσκω τόσο ανοιχτή απόχρωση που να μου ταιριάζει γαμώτο!
    πφ!!
    άλλο ένα απολαυστικό ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν εχουν πετύχει καθόλου τις αποχρώσεις γα το make up αυτο! :(
      Αλλά αυτή που ειχα εγω η 20 soft nude ειναι αρκετα ανοιχτη και καλη :)
      Ευχαριστωωωωωωω που παντα διαβάζεις τις αναρτήσεις μου!!!!!!
      <3

      Διαγραφή
  3. Κάθε φορά στο Μασούτη βλέπω αυτή την άργιλο. Όλο λέω θα την πάρω, όλο το αμελώ. Νομίζω πια ήρθε η ώρα της

    http://missticklemepink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το αφρόλουτρο είναι κυριολεκτικά Happy Time! Μου φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που το μυρίζω! Θα συμφωνήσω για το σαμπουάν της apivita, τίποτα ιδιαίτερο. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριιιιβως! Υπέροχο αρωμα , σε γεμίζει ενεργεια!!!!!! <3
      ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!! ^_^

      Διαγραφή
  5. Η septona έχει πολύ καλά προϊόντα γενικώς και την προτιμώ! Από τον Παπουτσάνη λάτρεψα τις μυρωδιές κούμκουατ και ρόδι :) Θα έχω κατά νου το αφρόλουτρο της Nivea! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραία και αυτό το ποστ!!!! θα ήθελα τις βιταμίνες γιατι αυτές τις μέρες τρέχω πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραια τα empties σου!! εχω δοκιμασει τους δίσκους ντεμακιγιάζ της Septona και μου αρεσαν κι αεμενα πολυ και την μασκα απο avon!! αν θες ριξε μια ματια & στα δικα μου http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/empties-2015.html φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή