Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

~ Review Time4beauty.gr (Golden Rose etc) ~

Γειά σας κορίτσια μου! :)
Τί κάνετε?
Πριν πολύ καιρό (μα πολυ) , το κατάστημα Time4beauty μου έστειλε να δοκιμάσω κάποια απο τα προιόντα  τα οποία πουλάει.
Για όσες δεν γνωρίζετε , το time4beauty είναι ενα κατάστημα , το οποίο συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες οικονομικών καλλυντικών όπως η Golden Rose , η DIDO , η Sixteen cosmetics και πολλές άλλες. Το κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα , ωστόσο υπάρχει και e-shop , στο οποίο μπορείς να βρείς μεγάλη ποικιλία προιόντων , σε υπέροχες τιμές , και να έρθουν σπίτι σου χωρίς κόπο! 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι : http://time4beauty.gr/ 
Εμένα λοιπόν , μου στειλανε 4 προιόντα μακιγιάζ , 2 βερνίκια και 2 απο τα αρωματάκια τους (δυστυχώς καπου εχω βαλει τις συσκευασιες και δεν θυμαμαι.)
Για πάμε να τα δούμε καλύτερα :

Πρώτα , θα σας μιλήσω για μια αδιάβροχη μάσκαρα απο την Golden Rose . Είναι η πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα που δοκιμάζω και νομίζω πως είναι οπως ακριβώς την θέλω. Δηλαδή , είναι πολύ σταθερή , δεν τρέχει , δεν μουτζουρώνει , δεν λερώνει και φυσικά δεν πάει πουθενά όσες ώρες και να τη φοράτε , αλλά μπορείτε να την αφαιρέσετε πολύ εύκολα , χωρίς τρίψιμο και χωρις να μαδίσετε ολες σας τις βλεφαρίδες. Εγω την αφαιρώ πανευκολα με τον αφρο καθαρισμου απο Loreal , τον αγαπημένο μου. Όπως βλέπετε έχει τρίχινο , σχετικα μικρό βουρτσάκι , αλλα το αποτελεσμά της είναι ακρως ικανοποιητικό , πολύ μαυρο και έντονο. Μου άρεσε πολύ. 9 στα 10.

Δευτερο προιόν , είναι ενα μαυρο , υγρό eyeliner , σε "βαζάκι" . Επίσης είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω eyeliner σε τέτοια μορφή , καθώς προτιμώ αυτά σε μορφή στιλό. Με το συγκεκριμένο ομως , μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε γραμμη επιθυμείς. Είναι πολυ μαυρο , αρκετά σταθερό και στεγνώνει γρήγορα , έτσι δεν έχετε φοβο να μουτζουρωθείτε.! Τι άλλο να πώ? Αρκετά καλό και εύκολο στη χρήση , αν και εγω συνεχίζω να αγαπώ ενα τσακ περισσότερο τα στιλό , καθώς δεν εχω και ιδιαίτερο ταλέντο ! Με αυτό ομως , μπορείτε να κάνετε απο την πιο λεπτή μέχρι την πιο χοντρή γραμμή και ενα πολύ θετικό , οτι το πινελάκι του είναι πολυ σκληρό και σταθερό και δεν χαλάει.
8 στα 10

Στη συνέχεια , ενα βερνίκι απο τη σειρά Color Expert της Golden Rose . Κορίτσια ενθουσιάστηκα! Απο τα πιο υπέροχα πινελάκια που εχω δει ποτέ σε βερνίκι : Πλατύ , μαλακό και πυκνό , χαρίζει τέλεια κάλυψη με 2 ευκολες κινήσεις σε ολη την επιφάνεια του νυχιού! Και ΦΥΣΙΚΑ , η σύσταση του άκρως ερωτεύσιμη! Εντονη απόδοση χρώματος , υπέροχη λάμψη ακόμη και χωρις top coat και καταπληκτική διάρκεια. Χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα θα έλεγα!!! Η απόχρωση είναι ενα άκρως καλοκαιρινό πορτοκαλί , και φυσικά θελω να αγοράσω πολλές ακόμη αποχρώσεις!!!!!


Ορίστε και μια φωτογραφία , για να δείτε το χρώμα και την υπέροχη λάμψη!!!!!!
Υπέροχη σειρά!
Μπράβο Golden Rose!
10/10








ΔΕΝ θα μπορούσα φυσικά να μην σας μιλήσω για τον ΕΡΩΤΑ! Πιστευω τα γνωρίζεται ολες πλέον τα συγκεκριμένα κραγίον , και δεν είναι άλλα απο τα Velvet matte της Golden Rose! Υπέροχα κραγιον , υπέροχα! Ξέρετε οτι εχει γίνει χαμός με τα συγκεκριμένα , οχι άδικα! Υπέροχη βελούδινη ματ υφή , εξαιρετική απόδοση χρώματος , βουτυρένια σύσταση και αξιοθαύμαστη διάρκεια~! Πραγματικά τα συγκεκριμένα κραγιόν είναι απόλαυση!!!!!! Εμένα μου στείλανε την απόχρωση 06 , ενα έντονο πορτοκαλοκόκκινο και φυσικά μόλις το δοκίμασα , έτρεξα και αγόρασα άλλες 2 αποχρώσεις , το 13 & το 27. Ειλικρινά κορίτσια , είναι μια σειρά κραγιόν που αξίζει να δοκιμάσετε. Τέλειες αποχρώσεις , μεγάλη ποικιλία , *ΜΑΤ* αποτέλεσμα και τέλεια διάρκεια. Αν δοκιμάσετε ενα , θα θέλετε να τα πάρετε όλα! Κόστιζουν λιγότερο απο 5 ευρώ και η διάρκεια θα σας ενθουσιάσει!!!!! Είναι απο τα αγαπημένα μου !!!!! Ξανα ΜΠΡΑΒΟ , Golden Rose!!!!! 10 στα 10. 


Ενα βερνίκι απο την εταιρεία Sixteen Cosmetics , εχω δοκιμάσει πολλά βερνίκια απο τη συγκεκριμένη εταιρεία! Τα προτιμώ γιατί : είναι οικονομικά , έχουν τέλεια απόδοση και πολύ καλή διάρκεια, στεγνώνουν γρήγορα και κυρίως γιατί σε αυτή την εταιρεία θα βρείτε τα πιο υπέροχα και ιδιαίτερα χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε! Τεράστια ποικιλία αποχρώσεων! Το Time4beauty μου έστειλε ενα λατρεμένο χρώμα , καλοκαιρίνο! Επίσης απο αυτή την εταιρεία λατρεύω το Top Coat. Δοκιμάστε το! 10 στα 10



Επίσης μου στείλανε και ενα μηχανικό , μαυρο μολύβι , πολύ πολυ συαθερό και μαλακό αλλά η συσκευασία του δεν γράφει ουτε εταιρεία , ουτε νούμερο ουτε τιποτα. Παρολα αυτα είναι πολυ μαλακο , έντονο και σταθερό , σαν αδιάβροχο! Βουτυρένιο , κατάλληλο για μέσα στο μάτι , για γραμμή για σβήσιμο  , για smokey eyes , για ολα! 9 στα 10.



Τώρα , να σας πω και λίγα λόγια για τα αρωματάκια τους!
Στο http://time4beauty.gr/ λοιπόν , μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία απο χύμα αρώματα , αντιγραφές γνωστών αρωμάτων , αλλά και άλλες μυρωδιές όπως μπισκότο , φράουλα , σανδαλόξυλο κ.α . Είναι διαθέσιμα στα 10 ml τα οποία κοστίζουν 1,20 ευρώ , στα 30ml τα οποία κοστίζουν 3,50 ευρώ και στα 50 ml που κοστίζουν 5,00 ευρώ. Τα συγκεκριμένα αρώματα είναι πολύ καλής ποιότητας και μυρίζουν εξαιρετικά και κατα 95% ίδια με το αυθεντικό άρωμα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κατι απο το συγκεκριμένο κατάστημα ,νομίζω ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσετε κάποια αρώματα! Εξαιρετικές τιμές και καλή ποιότητα!
9 στα 10.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που δοκίμασα !
Να ρίξετε οπωσδήποτε μια ματιά στο e-shop του Time4beauty , γιατί ειμαι σίγουρη πως θα βρείτε ολα αυτά που ψάχνετε , στις καλύτερες τιμές! Γιατί , κακά τα ψέματα , λίγα είναι τα e-shops στα οποία μπορείς να βρείς οικονομικές εταιρείες!
Πώς σας φάνηκαν τα προιόντα που δοκίμασα?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?

Περιμένω με χαρά τα σχόλια σας!
Πολλά πολλά φιλιά!
Να περάσετε ομορφα , ότι κι αν κάνετε!

6 σχόλια:

  1. Έχω και εγώ ένα χρώμα από τα Color Expert και συμφωνώ η σύστασή τους είναι φοβερή! Η μάσκαρα δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οντως τελεια βερνίκια αλλα δεν μπορώ να τα βρω εδω στην Κοζάνη :(
      <3 Ευχαριστω <3

      Διαγραφή
  2. πολύ όμορφα!! το κραγιόν ταιριάζει σούπερ με το μανό!!! έχω και γω golden rose και έχουν πολύ σταθερή απόδοση! να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο! Ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους! Την Άνοιξη θα γίνει ο συνδυασμός!!!!
      Να σαι καλαααα <3

      Διαγραφή
  3. Με γεια!!ένα κ ένα όλα!
    Θέλω να δοκιμάσω τα μανό της Golden Rose τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω θελω να αγορασω κι άλλες αποχρώσεις!
      ΦΟβερά μανο!!! <3
      Ευχαριστω αγαπημένη μου!!!!!

      Διαγραφή