Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

~ My BIG Empties Part 2 ~

Hello Girls :)
Τί κάνετε? Πώς περνάτε?
Περάσατε όμορφα στις γιορτές?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε :)

Σήμερα , είμαι εδω με ενα empties post!
Μάζεψα και πάλι πολλά προιόντα τα οποία χρησιμοποίησα μέχρι τέλους , κι επείδη το κουτί στο οποίο τα μαζεύω γέμισε , είπα να σας μιλήσω για αυτά!
Για πάμε να τα δούμε:

1) Δοκίμασα το conditioner απο Syoss , με κερατίνη για ξηρά , άτονα μαλλιά. Γενικά , σαν εταιρεία δεν είναι και η αγαπημένη μου αλλά το συγκεκριμένο προιόν μου αρεσε αρκετά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά , χωρίς κόμπους και τα κάνει ευκολοχτένιστα!
Βέβαια δεν κάνει κάτι φοβερό , απλά τα ξεμπερδεύει και τα μαλακώνει. Μυρίζει όμορφα , και περιέχει μεγάλη ποσότητα. Νομίζω για καθημερινή χρήση είναι μια χαρα! 7/10

2) Ακόμη ενας έρωτας γεννήθηκε , μόλις χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο σαμπουάν απο τον λατρεμενο Korre! Είναι το σαμπουάν για ξηρά , αφυδατωμένα μαλλιά με αμύγδαλο και λινάρι! Είναι μοναδικό! Πρώτων , μυρίζει λαχταριστά. Κάνει καταπληκτική δουλεια! Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια , λαμπερά , ενυδατωμένα και καθαρά, και ολα αυτα με 85% φυσικά συστατικά. Αποτρέπει το φριζάρισμα και το σπάσιμο και ενυδατώνει. Αποτέλεσμα ? Καθαρά - λαμπερά και υγιεί μαλλάκια. Το αγαπώ! 10/10


3) Το γνωστό λαδάκι μαλλιών , miraculous oil , απο τη Garnier! Περιέχει έλαιο argan και είναι για όλους τους τύπους μαλλιων. Με τη χρήση του συγκεκριμένου προιόντος , είδα διαφορά στα μαλλιά μου. Το χρησιμοποιούσα μετά απο κάθε λούσιμο , σε νωπά μαλλιά και τα έκανε μαλακά , ενυδατωμένα και απαλά. Μεγάλυτερη διαφορά είδα στο φριζάρισμα. Αν δεν το χρησιμοποιούσα , τα μαλλιά μου ηταν περισσότερο φριζαρισμένα και ξηρά. Φυσικά με βοήθησε πολύ στο σχηματισμό της μπούκλας. Μου έκανε μεγαλη εντύπωση , πως με χρήση 3-4 φορές την εβδομάδα , μου κράτησε σχεδον ενα χρόνο. Οπότε αξίζει σίγουρα τα χρήματα του. Να το δοκιμάσετε. 9/10

4) Εχω ακόμη ενα προιόν απο τη Garnier , αυτή τη φορά τον ορό κατα της ψαλίδας! Οταν το αγόρασα , κάποιες απο εσας μου είχατε πει πως βοηθά πολυ τα μαλλιά να μακρύνουν και χάρηκα πολυ. Εγω δεν είδα κατι τέτοιο αλλά παρόλα αυτα μου άρεσε σαν προιον. Διώχνει την ξηρότητα στις άκρες , αρωματίζει απαλά , ενυδατώνει και δίνει λάμψη.
Εχω ακόμη ενα μπουκαλάκι , οποτε ισως δω καλύτερα αποτελεσματα σε ψαλίδα και μάκρος! 8/10


5) Το λατρεμένο σαμπουαν , το οποίο υπάρχει πάντα στο μπάνιο μου! Υπόσχεται πυκνότητα , και ακριβώς αυτό κάνει. Δίνει στα μαλλιά όγκο και κίνηση , τα κάνει να δείχνουν πλούσια , λεία , απαλά και ζωντανά. Ειλικρινα , το χρησιμοποιώ σε καθε λούσιμο , και το εχω αγοράσει πολλές φορές. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή , αν έχετε λεπτά , άτονα μαλλιά και θέλετε να τα κάνετε ζωντανα και πυκνά.
Μπράβο Loreal. 10/10

6) Και φυσικά σε συνδυασμό με το αντίστοιχο conditioner , τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα. Εξαιρετικό και αυτό , χαρίζει πλούσιο όγκο , αφήνει απαλά τα μαλλιά , λαμπερά και αποτρέπει το σπάσιμο. Τα μαλλιά σας αποκτούν κίνηση και ζωντάνια.
Ωραίο άρωμα και υπέροχο αποτέλεσμα. 10/10





7) Αφρόλουτρο απο Dove , με ιδιαίτερο και όμορφο άρωμα φιστίκι και μανόλια. Λατρεύω το άρωμα του , είναι απολαυστικό αλλά η υφή του δεν με ξετρέλανε. Ειναι πολύ κρεμώδη , με αποτέλεσμα να μην κάνει όσο αφρό θα ήθελα . Είναι ενυδατικό , απαλό και μυρίζει υπέροχα αλλά θα ήθελα να κάνει περισσότερο αφρό , για να προσφέρει περισσότερη καθαριότητα. 7/10

8) Ενα δειγματάκι , απο το αφρόλουτρο της Palmolive , απο τη σειρά Mediterranean Moments , με Argan Oil και αμύγδαλο.
Λοιπόν κορίτσια , ο λόγος που σας το δείχνω είναι οτι ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ το άρωμα του. Ειλικρινά είναι απο τα πιο ύπέροχα αρώταμα που εχω μυρίσει ποτέ μου. Θα το χαρακτήριζα απολαυστικό. Θα αγοράσω σίγουρα την κανονική συσκευασία. Παραμυθένιο. 10/10

9) Και τώρα , σας εχω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ προιόν ενυδάτωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σώμα σας! Τον έρωτα μου , το λαδάκι σώματος απο Le Petit Marseillais , με καριτέ , φρέσκο αμύγδαλο και έλαιο αργκάν . Πραγματικά είναι οτι καλύτερο εχω χρησιμοποιήσει στο σώμα μου! Ενυδατώνει μοναδικά , μετά τη χρήση το δέρμα σας ειναι μεταξένιο. Απορροφάται έμεσα , δεν λερώνει και δεν είναι καθόλου λιπαρό - γίνεται ενα με το δέρμα. Και φυσικά το άρωμα του σας στέλνει στον παράδεισο! ΔΕΝ το αλλάζω με τίποτα , όσες κρέμες σώματος και γαλακτώματα να έχετε , σαν την ενυδάτωση , τη θρέψη και το άρωμα αυτού του προιόντος δεν θα βρείτε! 10/10

10) Ενα προιόν που μου τελείωσε σήμερα , μετά απο πολλούς μήνες χρήσης , είναι το scrub προσώπου απο την εταιρεία Cyclax , με βερύκοκο! Ακόμη ενα αγαπημενο , αποτελεσματικό προιον. Εκανε πολυ καλη απολέπιση και άφηνε εξαιρετικά απαλό το δέρμα και ενυδατωμένο. Ήταν σε μορφή κρέμας , και περιείχε πολλούς και αρκετά σκληρους κόκους. Μύριζε πολύ ευχάριστα , βερύκοκο και κανέλα. Σίγουρα είναι ενα προιόν που αξίζει δοκιμή. Κοστίζει 5,50 ευρώ και το βρήκα στα αγαπημένα Dust&Cream. 9/10

11) Leti Balm , το μικρό μου θαυματάκι ! Οτι καλύτερο εχω χρησιμοποιήσει για ενυδάτωση και περιποίηση χειλιών και οχι μόνο! Κάνει φοβερή δουλειά στα χείλη ! Μόλις το εφαρμόσετε , μετα απο λίγο θα νιώσετε ενα κάψιμο , και φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι ενυδατωμένη , απαλά χείλη! Αλλά , εκει που θα το χρησιμοποιήσετε και θα το λατρεψετε είναι στη μύτη , οταν εχετε συναχι! Είναι οτι καλύτερο και θα σας ανακουφίζει άμεσα! Κόστιζει 3 ευρω , και θα το βρείτε στα φαρμακεία. 10/10

12) Τελείωσα ενα πακετάκι , με το πεντανόστιμο τσαγάκι με Κρόκο Κοζάνης , το οποίο κυκλοφορεί απο τον Συνεταιρισμό Κρόκου , εδω στο χωριό μου :) Το συγκεκριμένο περιέχει κρόκο , μέλι και πορτοκάλι και περιττό να σας πω πόσο υπέροχη είναι η γεύση του! :)
Το αγαπώ , να το δοκιμάσετε , αν το βρείτε κάπου! 10/10


13) Πριν καιρό , η εταιρεία Bausch+ Lomb , μου έστειλε να δοκιμάσω τους φακούς επαφής μιας ημέρας! Κάθε ζευγάρι φακων δηλαδη , είναι για χρήση 24ωρου και μετά πρέπει να τους πετάξετε! Εικρινά είναι οτι πιο βολικό εχω δοκιμάσει. Άνετοι  και εύκολη στη χρήση! Δεν μου δημιούργησαν κανέναν ερεθισμό και καμία δυσκολία. Δεν ήταν καθόλου ξεροί , και φυσικά , το κυριότερο για μένα , δεν μου δημιούργησαν πονοκέφαλο!!! Μου άρεσε πολυ η ιδέα αυτή , να διαρκούν ενα 24ωρο , καθώς πιστεύω πως είναι πιο καθαροι και δεν συγκεντρώνουν βακτήρια !
Άνετοι & πρακτικοί! 10/10

14) Τελείωσα ενα αγαπημένο make up , απο τη σειρά Long Lasting της Avon. Πολύ ωραίο , σταθερό και καλυπτικό make up , χωρις να δείχνει βαρύ και χωρίς να μαζεύει στις γραμμές! Έδειχνε πολυ φυσικό , είχε πολύ καλή διάρκεια και εκανε την επιδερμίδα λαμπερή! 
Εξαιρετικό! :) 9/10

15) Τελείωσα και ενα προιόν-θαυματάκι για τα μαλλιά , απο την εταιρεία Ing , το οποίο μπορείτε να βρείτε στα femme fatale! Είναι μια κρέμα σε spray , η οποία δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και υπόσχεται 10 δράσεις στα μαλλιά :  1.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
2.ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
3.ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΔΑ
4.ΠΡΟΛΗΨΗ ΨΑΛΙΔΑΣ
5.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
6.ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ
7.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ
8.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STYLING
9.ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 10.ΘΡΕΨΗ
Πραγματικά είναι πολύ καλό! Δινει λάμψη , αποτρεπει το φριζάρισμα , δινει ογκο , ενυδατώνει και πολλά ακόμη! Να το δοκιμάσετε!!!! 9/10



16) Για το τελος , αφησα κατι πεντανόστιμο!
Granola με σοκολάτα , τραγανα δημητριακά με τελεια γευση! Αξιζουν 100% μια δοκιμη , και νομιζω θα τα λατρεψετε! Απο τα πιο νοστιμα που εχω δοκιμάσει! Τα βρίσκω στον Μασούτη!!!
10/10








Αυτά ήταν τα προιόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους!
Οπως καταλάβατε , τα περισσότερα ειναι προιόντα που ξεχωρίζω και αγαπώ ιδιαίτερα ,
καθως με άφησαν απόλυτα ευχαριστημένη!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?
Ποιά είναι η γνώμη σας? Θα θέλετε να δοκιμασετε κάποιο?
Περιμένω τα σχόλιά σας!

Πολλά φιλιά , να περάσετε ενα όμορφο Βράδυ Σαββάτου <3
<3

11 σχόλια:

  1. εχω δοκιμασει αρκετα απο τα προιοντα που μας παρουσιασες, απλα με εβαλες σε σκεψη για το petit marseillais. οτι και αν εχω δοκιμασει απο αυτην την εταιρεια δεν μου ταιριαξε. απο μυρωδιες παντως , υπεροχες. θα ψαξω το lipbalm και το τσαγακι! καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω εχω ακούσει απο πολλές κοπέλες να λένε πως δεν είναι ευχαριστημένες απο προιόντα της Le Petit Marseillais αλλά εγω τα εχω λατρέψει! Οτι κι αν εχω δοκιμάσει , κρέμες , σαμπουάν , λαδάκι ,μάσκες αφρόλουτρα , ήταν υπέροχα! Αλλά το λαδάκι αυτο αξιζει πραγματικα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ενω το σαμπουαν απο Λορεαλ με απογοήτευσε (γιατί τελικά μου κάνει ξηροδερμία και φαγούρα) ,ΛΑΤΡΕΥΩ το λαδάκι της Γκαρνιέ για τα μαλλιά!!Φαντάσου έχω 3 συσκευασίες!!
    Καλή Χρονιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως , το σαμπουάν ειναι λιγάκι δυνατο με το τριχωτό της κεφαλής! :/
      Κι εγω πρέπει να το ξανα πάρω οπωσδήποτε! Ηταν μοναδικό! <3

      Διαγραφή
  3. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μαζεύονται άδειες συσκευασίες! Λοιπόν το λαδάκι σώματος της Le Petit Marseillais θα το πάρω γιατί έψαχνα καιρό ένα λάδι σώματος και δεν έβρισκα κάποιο...αφού λες ότι το λάτρεψες, πρέπει να είναι αρκετά καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έψαχνες αυτό που βρήκες νομιζω! Πρόκειται για υπέροχο λαδάκι!
      Θα το ευχαριστηθείς!!!!! <3

      Διαγραφή
  4. έχω δοκιμάσει το μαλακτικό απο αυτήν την σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και το σαμπουαν, μάλλον θα είναι το επόμενο που θα πάρω! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή χρονιά Μητσάκι!!!! εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα ή έστω τα περισσότερα όνειρά σου το 2015! :) κι εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά από τα παραπάνω (αφρόλουτρα και σαμπουάν) και έχω καλές εντυπώσεις!!! φιλάκια πολλά, αν περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή