Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

~ Αγαπημένα Ιανουαρίου 2015 ~

Γειά σας κορίτσια μου!
Τί κάνετε?????
Πώς περνάτε?
Ελπίζω να είστε όλες καλα!!!!
Στο σημερινό μου ποστ , θα σας δείξω τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκα περισσότερο τον μήνα Ιανουάριο , και τα ξεχώρισα απο τα υπόλοιπα!
Εχω καιρό να κανω ποστ με αγαπημένα του μήνα και σκέφτηκα πως είναι μια καλή ιδεα να κάνω τωρα , για τον πρώτο μήνα του 2015!
Ελπίζω να σας αρέσει!
Για πάμε να δούμε τα προιόντα που "αγάπησα" για τον Ιανουάριο:







Πρώτα θα σας μιλήσω για τα καλύτερα προιόντα που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα , αυτά που με εντυπωσίασαν περισσότερο απο ολα! 
Αρχικά μια κρέμα χεριών απο την εταιρεία Cera di Cupra η οποία μυρίζει υπέροχα , σαν μέλι , και φυσικά ενυδατώνει καταπληκτικά , ακόμη και με την πιο μικρή ποσότητα. Δεν αφήνει λιπαρότητα και εχω παρατηρήσει οτι βοηθά και τα νύχια να γίνουν πιο δυνατά και να μην σπάνε εύκολα. Την βρίσκω στα φαρμακεία. Να τη δοκιμάσετε. 
Και δεν γινόταν να μην σας μιλήσω για τα μικρά μου "θαυματάκια" , έτσι τα χαρακτηρίζω πλέον , και δεν είναι αλλα απο τα Shea D'Afrique , για τα οποία έχω κάνει και αναλυτικό review ΕΔΩ . Κορίτσια , τα προιόντα αυτά , τα οποία περιέχουν Shea Butter και κυκλοφορούν σε 3 εκδοχές : κλασικό , με αλόη και με λεμόνι , είναι οτι καλύτερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σπυράκια , σημάδια , πληγές , γραμμές έκφρασης , ερεθισμούς και πολλά ακόμη. Σας μιλάω ελικρινά , το έχουμε λατρέψει οικογενειακώς γιατί πάντα μας βοηθά σε οτι χρειαστούμε. Χαρακτηριστικά να σας αναφέρω πως η μητέρα μου το χρησιμοποιεί σε κάποιες πληγες εξωτερικά της μύτης , που τις προκαλεί το συνάχι και ειλικρινα τις επουλώνει αμέσως. Εγω το χρησιμοποίησα σε κάποιες γρατσουνιές που μου είχε κανει ενα γατάκι και έκλεισε την πληγή πολύ γρήγορα , και φυσικά το χρησιμοποιώ και σε κάποιες πληγές που τυχόν έχει το αγόρι μου , απο το ποδόσφαιρο και τις εξαφανίζει! Πραγματικά μπορώ να σας γράφω ατελείωτα για τα Shea d'afrique , είναι βιολογικα και θαυματουργά!


Δυο ακόμη προιόντα που ξεχώρισα , είναι απο τη Garnier απο τη σειρά Goodbye Damage. Χρησιμοποιώ το σαμπουάν και τον ορό κατα της ψαλίδας και εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!!!! Αφήνουν τα μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά και μυρίζουν ομορφα! Το σαμπουάν τα καθαρίζει πολυ καλα , χωρις να βαραίνει και τα αφήνει λεία. Ο ορός μαλακώνει πολυ τις ξηρές άκρες , τις ενυδατώνει και μειώνει το σπάσιμο. Επίσης παρατήρησα πως τα προιόντα αυτα βοηθάνε πολύ στη μείωση του φριζαρίσματος και κάθε φορά που τα χρησιμοποιούσα και ίσιωνα τα μαλλιά μου , εκαναν τη διαδικασία πιο εύκολη και το ισιωμα απέκτησε διάρκεια.




Το αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα καθημερινά τον Ιανουάριο , είναι απο Le petit marseillais , μια αγαπημένη εταιρεία , με άρωμα λευκό ροδάκινο και νεκταρίνι. Ενα άρωμα κόντρα στην εποχή που βρισκόμαστε , καθώς ειναι άκρως καλοκαιρινό αλλά αυτος είναι και ο λόγος που το επέλεξα , για να μυρίζει το μπανιο μου καλοκαιράκι καθώς δεν αγαπω ιδιαίτερα τον χειμώνα! Μυρίζει μοναδικά , κάνει πλούσιο αφρό , δεν ξηραίνει , δεν δημιουργεί ερεθισμούς και ενυδατωνει την επιδερμίδα!






Χρησιμοποίησα σχεδον καθημερινά την DD cream απο την ERRE DUE και πραγματικά είναι μια τέλεια λύση για το καθημερινό μακιγιάζ. Έχει αρκετα λεπτόρευστη υφή , κι αυτό βοηθά να απλώνεται πολύ εύκολα. Η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια , αλλά για εμένα που δεν εχω ιδιαίτερα σημάδια και σπυράκια είναι άκρως ικανοποιητική. Δεν είναι καθόλου βαριά , γίνεται ενα με την επιδερμίδα και κάνει το δέρμα ομοιόμορφο χωρις να δείχνετε εντονα μακιγιαρισμένες. Φυσικά , σαν μια DD cream που είναι βοηθά την επιδερμίδα , χαρίζει λάμψη , φωτεινότητα , απαλότητα , δεν ξηραίνει και περιποιείται. Δεν είναι καθόλου λιπαρή , χρειάζεστε λίγη ποσότητα για να καλύψετε ολο σας το πρόσωπο και η διάρκεια της είναι άκρως ικανοποιητική ειδικά με χρήση πούδρας! Είναι ενα προιόν που αξίζει δοκιμή καθως είναι τέλειο για ολες τις ώρες της ημέρας!





Λατρεμένα κραγιόν για τον Ιανουάριο , είναι ενα απο την Sixteen cosmetics και ΦΥΣΙΚΑ απο τα λατρεμένα μου πλέον ματ lipgloss απο τη Beauty Line cosmetics , μια φουζ - μωβ απόχρωση. Τα κραγιόν αυτα τα χρησιμοποιώ πολυ συχνά , σε κάθε έξοδο μου. Τα χρώματα τους είναι πολύ ιδιαίτερα και τα λατρεύω! Αυτο απο Sixteen , ειναι κρεμώδες και ενυδατικό , με αριστη όμως απόδοση χρωματος. 
Για αυτο απο beauty line cosmetics , δεν χρειάζεται να πω πολλά , καθως σας εχω τρελάνει! Απλα θα πω οτι η διάρκεια του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , οτι πιο σταθερο εχω δοκιμάσει ποτέ , καλύτερο ακόμη και απο τα lip stain των Sephora. Αυτο τα λεει ολα. Και η τιμή του? Μολις 3,5 ευρώ.






Αριστερα αυτό απο Beauty Line Cosmetics
και δεξιά αυτο απο Sixteen Cosmetics.
Τα αγαπώ.













Αγαπημένο πινελο προσώπου , αυτό το υπέροχο ροζ πινέλο απο την UBU , το νούμερο 10. Με βόλεψε πολύ για πολλές χρήσεις , καθώς έχει ιδανικό μεγεθος , για ρουζ , κοψίματα αλλά και πούδρα~! Ομορφο και χρήσιμο!










Τέλος , τα ψεύτικα νύχια απο την εταιρεία Elegant Touch , τα οποία τα χρησιμοποίσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και ηταν οτι καλύτερο , οπως βλέπετε και απο το χρώμα και το glitter που έχουν. Παρα πολύ ωραιο μήκος , έδειχναν πολυ ομορφα!









ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BORN PRETTY STORE ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΤΟΝ!









Αυτά ηταν τα δικά μου αγαπημένα για τον Ιανουάριο!
Πώς σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?

Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη ενα ποστ μου , να εχετε ενα όμορφο βράδυ!
Σας φιλώ και περιμένω τα σχόλια σας!

10 σχόλια:

  1. Δεν ξερω αν ειναι η ιδια αλλα η μαμα μου χρησιμοποιουσε πριν χρόνια την Cera di cupra... πολύ καλή κρέμα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πήρα τη λευκή συσκευασία Cera di Curpa στον μπαμπά μου και του την κλέβω συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό το σαμπουάν χρησιμοποιώ κ εγώ αυτή την περίοδο και είμαι αρκετά ικανοποιημένη! Τον ορό όμως δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κραγιονακι απο Beauty line φαίνεται υπέροχο..απότι ειδα έχει και αρκετες αποχρώσεις..θα δοκιμάσω σιγουρα καποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως , οι νέες αποχρώσεις στις καινούριες συσκευασίες δεν εχουν τόσο καλή απόδοση
      οσο οι παλιές!!!! :(
      <3

      Διαγραφή
  5. έχω τη λευκή κρέμα χεριών, τον ορό και το σαμπουάν και τ αφρόλουτρο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! φαντάζομαι θα ταιριάξουμε και στα υπόλοιπα οπότε μια βόλτα για τα κραγιόν επιβάλλεται νομίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή