Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

~ 14 Favorites of 2014 ~

Hello αγαπημένες^^ Τί κάνετε? Ας πούμε πάλι τις ευχές μας , για καλή χρονιά , με υγεία και χαμόγελο! Σήμερα σας εχω τα 14 αγαπημένα του 2014 ! Είναι προιόντα που χρησιμοποίησα πολυ μεσα στο 2014 , τα αγάπησα και θα σας μιλήσω για αυτά , για να τα μάθετε και να τα δοκιμάσετε!

 Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το ποστ , και περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας!

 Η σειρά με την οποία θα σας τα δείχνω , είναι κατα κάποιο τρόπο "σειρά προτίμησης" ,απο το λιγότερο λατρεμένο μέχρι το πιο λατρεμένο! Τα αγαπώ όλα όμως , γιαυτό άλλωστε βρίσκονται και σε αυτο το ποστ!



14) Το πιο πολυχρησιμοποιημένο βερνικάκι για το 2014 , είναι απο essence , το νούμερο 155 Red Ahead. Το χρησιμοποίησα περισσότερο απο τα υπόλοιπα , παρόλο που είναι τόσο σκούρο! Έχει υπέροχο , πλακέ πινελάκι και τέλεια απόδοση χρώματος! Λαμπερό αποτέλεσμα και πολυ καλή διάρκεια! Και απο τιμή? Σκίζει!








13) Ενα προιόν που έγινε ο καλύτερος μου σύμμαχος μέσα στο 2014 , είναι το υγρό καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής , με χαμομήλι και γαλακτικό οξύ απο τον αγαπημένο μου Κορρέ! Οτι πιο απαλό εχω χρησιμοποιήσει , σέβεται απόλυτα την ευαίσθητη περιοχή , καθαρίζει και φροντίζει! :) Χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα , και θα έχετε εναν πλούσιο αφρό ! Συμφέρει πολύ , γιατι αργεί να τελειώσει , ειδικά με το 1+1 που τα αγόρασα εγω , θα εχω προιόν για πολλούς μήνες!










12) Μολυβάκι για τα φρύδια , απο Peggy Sage !
Πολύ καλό , ταιριάζει απόλυτα με την απόχρωση των φρυδιών μου! Εχει ακριβώς την απόδοση που πρέπει , για να σχηματίζετε και να γεμίζετε ευκολα και γρήγορα τα φρύδια σας! Το χρησιμοποίησα σε κάθε μακιγιαζ του 2014 και το αγάπησα!




11) Τα αγαπημένα μολυβάκια μου απο Annie! Εχω 5 αποχρώσεις , οι οποίες με βόλεψαν απίστευτα , και ταιριάζουν με τα περισσότερα κραγιόν που εχω! Φυσικά τα χρησιμοποιώ συχνα και μόνα τους , καθώς η απόδοση τους είναι εξαιρετική , και προσφέρουν ομορφο χρωματάκι στα χείλη! Πολύ οικονομικά και ταυτόχρονα ποιοτικά , αξίζει να τα αναζητήσετε!





10) Τα αρώματα τύπου απο τα αγαπημένα μου Dust&Cream . Ειλικρινά έχουν πολυ καλή ποιότητα και θυμίζουν σχεδόν εξόλοκληρου τα αυθεντικά αρώματα. Οσα εχω δοκιμάσει με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη . Έχουν φοβερή τιμή , και μεγάλη ποικιλία , και μπορείτε να αγοράσετε γαλάκτωμα και αφρόλουτρο με το άρωμα της επιλογής σας , για να τα χρησιμοποιείτε σε συνδιασμό με το αρωματάκι σας! Οταν θέλω άρωμα επιλέγω Dust&Cream.


9) Ενα προιόν , για το οποίο δεν εχω καταφέρει να σας μιλήσω ξανα , αλλά αγάπησα και ξεχώρισα το 2014 , είναι η DD cream απο Erre Due. Προσφέρει καθημερινή φροντίδα στο δέρμα με ευεργετικές ιδιότητες και φυσική κάλυψη. Έχει πλούσια , ενυδατική υφή , και προσφέρει μεσαία κάλυψη και μπορεί να συγκριθεί με ενα make up. Λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα , θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει , να δείχνει αψεγάδιαστο ενω παράλληλα το προστατεύει. 

8) Ακόμη ενα αγαπημένο προιόν για το οποίο δεν σας μίλησα ξανα , είναι ο ορός για λάμψη με bilbery & Vitamin C απο την Apivita! Πρόκειται για ενα "απολαυστικό" προιόν! Μετα απο κάθε χρήση , το δέρμα είναι ενυδατωμένο , λαμπερό και απίστευτα απαλό ! Φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα , την κάνει λαμπερή και αντανακλά απο υγεία! Πραγματικά πολύ καλο προιόν ,το χρησιμοποιω κάθε βράδυ μετα τον καθαρισμό ή το αναμειγνύω με την ενυδατική μου και το πρωί η επιδερμίδα είναι ομορφη! Επίσης μυρίζει πολύ φρέσκα και όμορφα και αποτελεί υπέροχη βάση για το μακιγιάζ!




7) Αγαπημένη μασκαρα , την οποία ανακάλυψα το 2014 , είναι η I love extreme , απο την Essence! Μέχρι να τη δοκιμάσω , δεν συμπαθούσα τα πλαστικά βουρτσάκια , αλλά το προιόν αυτό με εκανε να αλλάξω γνώμη! Έχει ενα τέλειο , μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι , το οποίο δίνει απίστευτο ογκο και μήκος στις βλεφαρίδες! Η τέλεια μάσκαρα , πραγματικά! Πλούσιο , μαυρο χρώμα , μηκος , ογκος , δεν ειναι ξερή , δεν κάνει "κομματάκια" , δεν μουτζουρώνει και πολλά πολλά ακόμη! Και? Υπέροχη τιμή! Να τη δοκιμάσετε!











6) Αγαπημένο σαμπουάν , για ολο το 2014 , είναι το Fibralogy , απο την Elvive της Loreal! Ειναι ενα σαμπουάν που υπόσχεται πυκνότητα και όγκο στα μαλλιά! Υπόσχεται πως θα δημιουργήσει "σώμα" στην τρίχα και θα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και ζωντανά! Και ακριβώς αυτο κάνει! Φροντίζει τα μαλλιά μου , τα κάνει να λάμπουν και πάνω απ'ολα δημιουργεί όγκο και κίνηση! Το χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο και είμαι πολυ ικανοποιημένη! Δεν δημιουργεί ξηροδερμία , φαγούρα και περιποιείται σε βάθος!








5) Αγαπημένο make up , απο τη σειρά με αγριο τριαντάφυλλο του Korre , που οπως εχετε καταλάβει , εχω αγαπήσει ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε! Πολυ καλό προιόν , χαρίζει λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ολες τις ώρες! Δεν είναι καθόλου βαρύ , ενω παράλληλα η καλυψη του , δημιουργεί ενα όμορφο αποτέλεσμα! Πολύ καλή διάρκεια , δεν ¨μαζευει¨ , και το αγαπώ!

4) ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ - ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ
Εχετε καταλάβει πόσο λατρρρρεεεεεεύω τη σειρά με άγριο τριαντάφυλλο του Κορρέ , και ποσο έχει ταιριάξει με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου! Αγαπώ ειλικρινα ολα τα προιόντα αυτης της σειράς. Εκτός λοιπόν απο το make up , που σας έδειξα παραπάνω , εχω δοκιμάσει την κρέμα ματιών , την κρέμα ημέρας , την απολεπιστική μάσκα και τη μάσκα - κρέμα νύχτας . Οτι και να σας πω είναι λίγο , ειλικρινά! Προσφέρουν στην επιδερμίδα μου οτι καλύτερο , την κανουν λαμπερή και τη φροντιζουν στο έπακρο! Θα σας κάνω αναλυτικότατο review σύντομα! ΠΡΕΠΕΙ να μάθετε για τα προιόντα αυτα!


3) ΕΝτάξει , εντάξει , εντάξει! Σας εχω ζαλίσει τις τελευταίες μέρες , αλλάάάά......βρήκα ενα ποιότικο προιόν που αξίζει ! Μπορεί να το ανακάλυψα μολις την τελευταία μερα του 2014 αλλά η εντύπωση που μου δημιουργησε ειναι υπέροχη ! ΑΝ αγαπάτε τα ματ - σταθερά κραγιόν , έχετε βρει την αγάπη! χα χα! Να δοκιμάσετε αυτα τα ματ Lipgloss απο beauty line cosmetics και θα καταλάβετε γιατί μιλάω συνεχως για αυτά τις τελευταίες μερες!






2) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μου φιλαράκι , το αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό προσώπου απο τη Loreal! 
Ειλικρινά το ΑΓΑΠΩ , γιατί είναι ο καλύτερος σύμμαχος ντεμακιγιάζ που ειχα ποτέ! Πλούσιος , απαλός αφρός , σαν μούς , κάνει τη χρήση απολαυστική! Καθαρίζει τα πάντα με λίγη προσπάθεια! Το αγαπώ σας λέω! Αφήνει το δερμα αστραφτερό & λαμπερό. Επίσης  μου εκανε εντύπωση πως , κάθε συσκευασια διαρκεί περίπου 2 μήνες , με καθημερινή χρήση , με 2-3 πατήματα της αντλίας κιολας! Μην το ψάχνετε , δοκιμάστε το σας λεωωωω!!!!!! Μπράάάβο Loreal!!!




ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......................



1) Πιστεύω το περιμένατε! Νομίζω πως το προιόν αυτό θα είναι για πάντα η λατρεία μου! Επειδή σας εχω μιλήσει άπειρες φορές , θα σας πω μόνο οτι χωρις αυτό οι μπούκλες μου θα ηταν ενα τίποτα! Προσφέρει στα μαλλιά μου την ενυδάτωση και την υγρασία που χρειάζονται , τα κάνει λαμπερά , σχηματίζει τις μπούκλες υπέροχα και φροντίζει την τρίχα σε βάθος!!!! ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ!
Αν ψάχνετε ενα ΚΑΛΟ conditioner , χωρις ξέβγαλμα , τρέξτε να το βρείτε!
Κοστίζει μονο 2,50 ευρω!!!!




Και για να καταλάβετε πόσο το αγαπώ , ορίστε αποδεικτικό στοιχείο:





Συσκευασιες που εχω τελειώσει.....και να σκεφτείτε πως δεν τις εχω κρατήσει και ολες!
ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ!
<3








Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προιόντα για το 2014!
Πως σας φάνηκαν?
Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά?
Σας επεισα να δοκιμάσετε κάποιο???

Καλή χρονια να έχουμε! 
Ευχαριστω που διαβάσατε ακόμη ενα ποστ μου!
Φιλιά πολλά , τα λέμε σύντομα!!!

10 σχόλια:


  1. Πωπω ωραία αγαπημένα!!
    Τα μολυβάκια Αnnie μ αρεσουν κα μένα πολυ!!
    Πρόσφατα πήρα και αρωματάκι τύπου από Dust&Cream και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!
    αλλά...το σαμπουάν από Loreal δεν μου άρεσε καθόλου!
    χαχα!!
    Θα δοκιμάσω σίγουρα και τον αφρό καθαρισμού!!
    Φιλάκια και καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ <3
      χαιρομαι που παντα αφηνεις ενα σχολιο στις αναρτησεις μου!
      φιλακια!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ να Mason Diego που μου δίνετε ένα δάνειο 154, 000.00USD... diegoloancompany@yahoo.com

      Ονομάζομαι Courtney Bieneman, ένας πολίτης των ΗΠΑ? Είμαι 42 ετών... Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσει όλα σχετικά με την καλοσύνη του κυρίου για αποτέλεσμα τελικά να μια πραγματικά και γνήσια δάνειο δανειστή που ονομάζεται κ. Diego Mason, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δάνειο Diego μετά scammed από άλλους ψεύτικο δανειστές, εγώ ήταν απελπιστική και δεν ξέρει ποιον να εμπιστεύονται ενώ ήρθε και βάλει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου σε μεγαλύτερη έκπληξή μου. Κάποιος από εσάς που έχουν επίσης ένα θύμα απάτης, θα πρέπει να ενοχλεί όχι περισσότερο μαρούλι, έχουν σας φέρει καλά νέα και το μόνο δανειστή, μπορείτε να εμπιστευθείτε, απλά επικοινωνήστε μαζί τους τώρα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {diegoloancompany@yahoo.com} για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να πάρει το δάνειό σας. Και πάλι ευχαριστώ να κ. Diego Mason που μου δίνετε ένα δάνειο ύψους 154,000.00 δολαρίων ΗΠΑ...

      Διαγραφή
  2. Ωραια τα αγαπημενα σου!
    Επαθα πλακα με το conditioner, ποσα τελειωσες; Ποσα ml ειναι;

    Καλη Χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χι χι ευχαριστω! Το αγαπω ειλικρινα αυτο το προιον!
      εχω ξηρα μαλλια και χωρις αυτο φριζαρουν απιστευτα!
      ειναι στα 200 ml :)

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς δύο αρώματα τύπου που δοκίμασα από dust and cream δεν θύμιζαν καθόλου τα αυθεντικά. Είσαι πολύ τυχερή που σε σένα κάθονται καλά μιας και είναι από τα οικονομικότερα. Τα μολυβάκια της anie αν τα πετύχω πουθενά σίγουρα θα πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν και αποτυχιες στα αρωματα τους!
      Δοκιμασε : Black Opium / Burberry Weekend / Ange ou Demon / Summer Kenzo
      αυτές ειναι πολυ καλες!

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφα!! τα annie που τα βρίσκουμε? hondos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω! Εγω σε ενα μαγαζακι τυπου "ολα 1 ευρω" τα βρισκω!
      Cosmetico λεγεται!

      Διαγραφή